Luk

Rygtetid: Klausul trækker Kean-køb i langdrag

| International | 27 kommentarer
Dortmund fælder Bayern München og vinder tysk Super Cup - se det smukke pokalløft her
'Hvordan kan han undgå at give rødt?' - Kimmich slipper med gult efter hovedløs aktion
Den engelske magiker fortsætter - se Sancho bringe Dortmund på 2-0
Jadon Sancho tryller og Paco Alcácer afslutter - se Dortmund bringe sig foran i den tyske Super Cup
PL optakt: Se den drabelige rivalisering mellem Arsenal og Spurs
Rygtetid: Klausul trækker Kean-køb i langdrag
Foto: Getty Images

Infoboks

Everton - Watford
Premier League (17/08)
bet365 1,72 3,80 4,75
NordicBet 1,76 4,00 4,85
Oddset 1,72 3,90 4,70

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Moise Kean-klausul skiller Juventus og Everton ad

Juventus' stortalent Moise Kean sættes denne sommer i forbindelse med et skifte væk fra de italienske mestre, og en mulig destination er engelske Everton.

Premier League-klubben sættes i forbindelse med den 19-årige italienske angriber, men måske kan et skifte til Merseyside-klubben blive forpurret af et bestemt kontraktønske fra Juventus' side.

Den Gamle Dame er nemlig meget opsat på at inkorpere en tilbagekøbsklausul i aftalen med Everton, der gør, at de engang i fremtiden kan bringe det unge stortalent tilbage til Torino.

Football Italia skriver mandag, at Goal.com's journalist Romeo Agresti mener at vide, at dét er den største forhindring for et kommende skifte på dette stadie af forhandlingerne.

Everton skulle nemlig være forberedt på at betale Moise Keans pris på 300 millioner kroner, og Moise Kean skulle - ligesom sin agent Mino Raiola - have givet sin accept til skiftet.

Ifølge Football Italia har Juventus' prioritet været at afhænde Gonzalo Higuain og Mario Mandzukic, men manglende interesse for dem kan tvinge dem til at sælge det 19-årige stortalent.

I stedet skulle Juventus så arbejde på at hente Mauro Icardi i Inter.

Everton vil handle i Chelsea og Southampton

Everton er på jagt efter forstærkninger, og nu har klubben ifølge Sky Sports zoomet ind på to spillere i andre Premier League-klubber.

Den ene er Southampton-midtbanespilleren Mario Lemina, som i sidste sæson var fast makker til Pierre-Emile Højbjerg på den centrale midtbane, når han ikke var skadet.

Den anden er Chelsea-forsvarsspilleren Fikayo Tomori, som i sidste sæson var lejet ud til Derby, hvor han under Frank Lampard spillede 47 Championship-kampe.

Mario Lemina er angiveligt udset som erstatning til Idrissa Gueye, som rykker til Paris Saint-Germain. Lemina har også været sat i forbindelse med Manchester United.

Juventus til have Christian Eriksen

Christian Eriksen har længe været rygtet til den spanske hovedstad Madrid, hvor både Real og Atletico har været meldt interesseret i danskeren.

Nu er Juventus angiveligt gået ind i kampen om Eriksens underskrift, og ifølge flere internationale medier, blandt andre Corriere dello Sport, Marca og det engelske tabloidmedie The Sun, forhandler Juventus og Tottenham om Eriksen. 

Ifølge SportMediaset er det Juve-træner Maurizio Sarri som specifikt har peget på Eriksen som ny forstærkning til midtbanen. 

Tottenham menes at være klar til at sælge, da det ikke tyder på, Eriksen vil forlænge sin kontrakt, som står til at løbe ud om et år. 

Frankfurt vil have Ribery

Franck Ribery er færdig i Bayern München efter tolv år, men det behøver ikke betyde, at karrieren er slut.

I hvert fald skriver det tyske medie Bild, at Eintracht Frankfurt har kontaktet franskmandens lejr med henblik på en aftale.

Ifølge mediet vil der være tale om en etårig aftale til Ribery, som angiveligt ønsker at blive boende i München - 400 kilometer fra Frankfurt.

Franck Ribery har på sin Instagram-profil lagt billeder op, hvor han ser ud til at knokle for at holde kroppen i form.

Robin Olsen kan afløse Iker Casillas

Ifølge Gazzetta dello Sport er Porto interesseret i at hente Robin Olsen til klubben fra Roma.

Porto skal have ny målmand, efter Iker Casillas har stoppet karrieren, og her skulle den portugisiske storklub have rettet fokus mod den svenske landsholdskeeper.

Ifølge avisen er Porto og Roma allerede i gang med forhandlingerne om målmanden, som angiveligt også jages af Portos rivaler fra Benfica. 

29-årige Olsen skiftede for et år siden fra FC København til Roma og spillede i sidste sæson 27 Serie A-kampe for klubben.

Atletico Madrid opgiver James-handel

Atletico Madrid har de seneste uger arbejdet på at hente James Rodriguez i Real Madrid, men nu opgiver Atletico angiveligt jagten på colombianeren.

Ifølge Marca skulle Real Madrid have besluttet, at man ikke ønsker at sælge profilen til en direkte rival, som i weekenden slog Real Madrid med hele 7-3 i en træningskamp.

Desuden kan der angiveligt opstå en åbning for spilletid i Real Madrid for James, da Marco Asensio er blevet alvorligt skadet, mens Gareth Bale meldes på vej væk.

I Atletico får det Diego Simeone til at kigge efter alternativer, og her har Christian Eriksen tidligere været nævnt som en mulig forstærkning.

Søndagens rygter

Manchester City vil udløse Mikel Oyarzabals frikøbsklausul

Bayern München flirter heftigt med Manchester Citys Leroy Sane, og ifølge spanske AS er Premier League-mestrene derfor på udgik efter en afløser.

Her overvejer Manchester City ifølge mediet Real Sociedads Mikel Oyarzabal. Englænderne har angiveligt taget kontakt til La Liga-klubben og sagt, at man er klar til at betale frikøbsklausulen på 75 millioner euro - omkring 560 millioner kroner.

22-årige Mikel Oyarzabal har imponeret for Real Sociedad, hvor han blandt andet scorede 13 mål og lagde op til fire i 37 La Liga-kampe i den seneste sæson. Denne sommer var han en del af det spanske U21-landshold, der vandt EM

Kantspilleren er ifølge AS glad i Real Sociedad, hvor han har kontrakt til 2024. Men han kan alligevel blive fristet af Manchester Citys interesse.

Everton byder 450 millioner for Zaha

Everton har ifølge sædvanligvis pålidelige Sky Sports lagt et bud på 450 millioner kroner på bordet for Crystal Palace-fløjen Wilfried Zaha.

Tidligere har Arsenal været favorit til at snuppe den farlige Palace-kant, men the Gunners synes nu at være tættere på at hente Lille-fløjen Nicolas Pepe.

Everton har i indeværende transfervindue spillet aggressivt ud i et forsøg på at manifestere sig som engelsk topklub, og Liverpool-klubben har således også snøren ude efter Juventus' stortalent Moise Kean.

26-årige Zaha har over flere perioder spillet i Crystal Palace, og han er efterhånden nået op på 53 mål og 65 assister i 323 kampe for klubben.

Martin Dubravka på blokken i PSG

Martin Dubravka blev aldrig den helt store succes i Esbjerg fB, men den 30-årige keeper har imponeret siden skiftet til Newcastle. 

Ifølge franske RMC har Ligue 1-mestrene PSG fået øjnene op for slovakkens præstationer i Premier League, og derfor har de sendt følere ud til Newcastle.

Det er den forventede afgang af Kevin Trapp, der ifølge mediet har fået PSG på jagt efter en afløser, som skal være reservemålmand for Alphonse Areola i den kommende sæson.

RMC skriver dog, at der endnu ikke er konkrete forhandlinger i gang med PSG og Newcastle omkring Dubravka, som spillede 76 kampe for Esbjerg.

Manchester United er enige med Bruno Fernandes

Igennem flere transfervinduer har Manchester United været sat i forbindelse med den portugisiske midtbanespiller Bruno Fernandes, og nu kan et skifte endelig være under opsejling.

Avisen Sport skriver nemlig, at United er nået til enighed med Sporting CP om en pris i omegnen af 70 millioner pund, hvilket svarer til godt 580 millioner kroner.

Handlen kan ifølge avisens oplysninger blive offentliggjort i løbet af de næste 48 timer.

24-årige Bruno Fernandes strålede for Sporting i sidste sæson, hvor det blev til 20 mål og 12 assists i den portugisiske liga.

Roma holder møde med Gonzalo Higuain

AS Roma vil ikke risikere at stå uden en kvalitetsangriber, hvis Edin Dzeko smutter til Inter, og derfor har romerne angiveligt Gonzalo Higuain på blokken.

Avisen Corriere dello Sport skriver, at Roma af Juventus har fået lov til at mødes med Higuains bror og agent, Nicolas, for at diskutere et muligt skifte.

Juventus menes at være interesseret i Romas 18-årige midtbanetalent Alessio Riccardi og vil angiveligt bruge Higuain til at overtale Roma til at lade italieneren rykke til Torino.

Den idé ser Roma dog ikke ud til at være lun på, da de ser en lysende fremtid for Riccardi, der er født og opvokset i klubben.

31-årige Higuain har kontrakt til sommeren 2021 i Juventus.

Dybala vil blive og kæmpe for sin plads i Juventus

Tottenham og Manchester United er denne sommer blevet sat i forbindelse med Juventus' Paulo Dybala, men nu lader det til, at argentineren har tænkt sig at blive i det italienske.

Sky Sport Italia skriver nemlig, at Dybala er indstillet på at blive og tage kampen op i Juventus og dermed dropper et potentielt skifte til Premier League.

Ifølge mediet er Dybala klar til at vende tilbage fra sin sommerferie tidligere end planlagt for at lære Maurizio Sarris spillesystem bedre at kende.

Engelske Sky Sports erfarer, at Juventus jagter Manchester Uniteds Romelu Lukaku og havde været villige til at inkludere Dybala i den handel, men umiddelbart ser det altså ikke ud til at ske.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

 


Af Mikkel Nøhr

27 kommentarer

Gino77 11:40          
Hvis Juve får CE så vil pege på dem som favoritter til CHL , Det er jo et sindssygt hold de får med Eriksen , de ligt , Ronaldo og Rabiot , super spiller i alle kæder .
mystisk 11:50          
Ja, heftigt hold de er ved at få, bliver næppe nogen spænding i den Italienske Serie A ihvertfald, nok nærmere endnu mere afstand.
Så tyder alt på at Real måske endelig kan få Pobga, nu når Savic ifølge Skysports har indgået mundlig aftale med Man United.
Twaso666 11:50          
om jeg begriber hvorfor United ikke får sendt Pogba af H til, og så henter CE!
Lassenftw 11:54          
Hvis Juve får CE så vil pege på dem som favoritter til CHL , Det er jo et sindssygt hold de får med Eriksen , de ligt , Ronaldo og Rabiot , super spiller i alle kæder .
Enig, men jeg ved ikke om man kan kalde De Ligt for en super spiller. Han er stadig meget ung, og han forventer heller ikke selv at være fast mand i den første sæson.
Gino77 12:12          
Lassenftw, du har helt ret , han har noget at skulle bevise . Så lad os sige han er hypet til at blive en stor spiller ( jeg tror dog han bliver det med de læremestre han har ).
Helium 12:18          
Nogen Juve fans der ved hvad der sker med Pjanic hvis de henter Eriksen? Spiller de ikke samme position?
filthat 12:26          
Pjanic spiller længere tilbage i banen.

Sarri ser ham som sin balance spiller, ligesom Jorghinho i hans 4-3-3.

Det var ude tidligere at Sarri havde bedt Chelsea om at købe Pjanic hvis de ikke kunne få Jorghinho.
Lørdag 17. august
Fredag 16. august