Luk

Rygtetid: Kroater får købsoption på FCK'er

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Inter - Genoa
Serie A (28/02)
Oddset 1,20 6,90 15,00
bet365 1,18 7,00 15,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Rijeka sikrer købsoption på FCK'er

FC Københavns Robert Mudrazija nærmer sig et skifte væk fra København, da han eftersigende er på vej til Rijeka i hjemlandet.

Tidligere har B.T. skrevet, at FCK udlejer Mudrazija på en 18 måneder lang lejeaftale, og det stemmer kroatiske Novilist nu i.

Det kroatiske medie mener desuden at vide, at Rijeka sikrer sig en købsoption i forbindelse med lejeaftalen, som skulle være til at betale for Rijeka.

Mudrazija er angiveligt meget få detaljer fra at skifte, og således ventes han præsenteret mandag. Det er kun lægetjek og udvekslingen af dokumenter, der mangler, skriver Novilist.

23-årige Mudrazija har været i FCK siden vinteren 2019, men han har altså ikke været nogen stor succes i klubben. Han har døjet med flere længerevarende skader.

Raphael Varane overvejer Real Madrid-exit

Real Madrid kan snart stå i en penibel situation, da Sergio Ramos' fremtid i klubben i forvejen er usikker, mens Sport nu skriver, at franske Raphael Varane overvejer at tage afsked med klubben i slutningen af denne sæson.

Ifølge mediet, føler Varane, at han har opnået, hvad han kan i Real Madrid, hvor han har været siden 2011, ligesom det skulle tælle op, at han som 27-årig har mange gode år foran sig, og derfor skulle det trække i ham at prøve noget nyt til sommer.

Han har kontraktudløb i sommeren 2022, så Real Madrid har altså fortsat mulighed for at holde på stopperen.

Den franske stopper har vundet blandt andet vundet Champions League fire gange, og La Liga tre gange.

I denne sæson har han spillet 24 kampe i Zinedine Zidanes forsvar.

Genoa kræver cirka 37 millioner for Lukas Lerager

Lukas Lerager ligner en mand, som er på vej væk fra Genoa, som for nylig også hentede en ny mand til midtbanen i form af Kevin Strootman.

Således har Lerager været sat i forbindelse med FC København, men også i Serie A er Lerager et emne hos andre klubber.

Torino, der har Leragers tidligere træner, Davide Nicola, som cheftræner, har angiveligt forsøgt at leje den 27-årige dansker, men i første omgang blev det til en afvisning, da Genoa vil have penge i kassen for at slippe Lerager.

Ifølge Tuttosport har Genoa nemlig foreslået et salg, hvor Torino først betaler en million euro, svarende til cirka 7,5 millioner kroner, for lejeaftalen, og således en indfrielsespligt på fire millioner euro, svarende til godt 30 millioner kroner, til sommer.

I alt altså en pris på cirka 37 millioner for den danske midtbanespiller, der har spillet 19 kampe for Serie A-mandskabet i denne sæson.

Gårsdagens rygter

AaB lurer på norsk Hull-kantspiller

Ifølge den norske journalist Jonas Giæver kigger AaB på norske Martin Samuelsen. 

Den 23-årige kantspiller skiftede for et år siden til Hull City fra West Ham, men han har sidenhen ikke væltet sig i spilletid. 

Derfor skulle et skifte være en mulighed for at få karrieren i gang på ny. Giæver skriver dog også, at interessen ikke er blevet konkret endnu. 

Samuelsen står noteret for to landskampe og var fra 2012 til 2015 en del af Manchester Citys akademi.

Jovic fravalgte Milan på grund af Zlatan

Ifølge tyske Bild havde Luka Jovic muligheden for at rykke til AC Milan på en lejeaftale her i januar, men Jovic valgte i stedet at vende retur til Frankfurt.

Bild skriver, at Jovic' beslutning har en del med Zlatan Ibrahimovic at gøre. 

Den store svensker har været så stærkt spillende for Milan i denne sæson, at Jovic frygtede, at han blot ville være reserve bag Zlatan, hvis han tog til Milan.

Jovic forlod netop Real Madrid i jagten på spilletid og ville ikke risikere en ny rolle som bænkevarmer i Milan, som i stedet hentede Mario Mandzukic til på en fri transfer.

Sampdoria jagter ung AaB-back

Lukas Klitten har ikke formået at bide sig fast i startopstillingen i AaB, men den 20-årige venstreback har angiveligt tiltrukket sig interesse fra det store udland.

Det italienske transfermedie Gianluca Di Marzio erfarer, at Serie A-klubben Sampdoria, der allerede har Mikkel Damsgaard på kontrakt, er interesseret og gerne vil have Lukas Klitten allerede i dette transfervindue.

Lukas Klitten kommer fra AaB's ungdomsafdeling og har hidtil fået 25 kampe på førsteholdet, hvoraf de otte har været i den igangværende Superliga-sæson. Hovedparten har dog været kortere indhop.

På U21-landsholdet har Lukas Klitten spillet seks landskampe for Danmark.

Leicester dropper dyr Eriksen

Leicester har ifølge The Telegraph været en af de klubber, som har pønset på at hente Christian Eriksen til klubben her i januar, men nu har klubben trukket interessen tilbage.

The Telegraph skriver, at Leicester ganske enkelt ikke er i stand til at betale Eriksens løn. 

Forlader Eriksen Inter her i januar, bliver det sandsynligvis på en lejeaftale, men danskerens høje løn i Inter skulle være den største udfordring for alle interesserede klubber.

Nu har Leicester angiveligt trukket sig, fordi klubben altså ikke kan betale Eriksens hyre.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jonas Dalgård
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar