Luk

Rygtetid: Inter presser prisen på Barella

| International | 9 kommentarer
Officielt: Roma-stopper skifter – men de vil aldrig nogensinde glemme ham i Rom eller Barcelona
Rygtetid: Inter presser prisen på Barella
Foto: Getty Images

Infoboks

Legia Warszawa - Rangers
Europa League Kvalifikation (22/08)
bet365 3,10 3,20 2,30
NordicBet 3,10 3,25 2,40
Oddset 3,00 3,10 2,35

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Inter og Cagliari nærmer sig hinanden

Inter har i længere tid forhandlet med Cagliari om at erhverve sig midtbaneprofilen Nicolo Barella.

Hidtil har det været uden held, men nu nærmer de to klubber sig hinanden. Det rapporterer Sky Sport Italia, som har skiftende held med at ramme skiven på transferrygterne.

Mediet oplyser, at Inter omsider har fået Cagliari til at lempe lidt på prisen, som nu lyder på 340 millioner kroner. Heri er indregnet visse klausuler, ligesom Inter nu også kan låne Barella med købsforpligtelse for at skubbe betalingen.

Inter forventes at slå til i løbet af de næste to døgn.

Villa tæt på Mings

Aston Villa har ifølge normalt velinformerede Sky Sports lukket en aftale med Tyrone Mings, som kommer til fra Bournemouth.

Den 26-årige forsvarsspiller er bestemt ingen ukendt størrelse på Villa Park. Han var på lån fra januar og sæsonen ud, og han gjorde sig bemærket som en af nøglespillerne i Villas fremragende forår. Det sikrede i sidste ende klubben oprykning til Premier League.

Villa forventes at lægge et grundbeløb på 166 millioner kroner for Mings, som med diverse klausuler kan ende med at koste klubben over 200 millioner.

Napoli forhandler med Icardi

Inter meddelte lørdag, at Maurco Icardi ikke har nogen fremtid i klubben, og Napoli skulle nu være i forhandlinger med angriberen.

Sky Sport Italia, hvis troværdighed er lidt op og ned, skriver i hvert fald, at Napoli har startet dialogen direkte med Icardi, og at de er klar til at lægge 60 millioner euro - knap 450 millioner kroner - som Inter angiveligt kræver.

Napoli har ifølge mediet tilbudt Icardi en årsløn på 75 millioner kroner inklusiv bonusser, og det skulle være et bedre tilbud, end Juventus har givet.

Mediet skriver videre, at Juventus fortsat vil være Icardis foretrukne destination, mens også Atletico Madrid skulle være interesserede i angriberen som afløser for Antoine Griezmann.

League 1-klub er stadig lun på Iversen

Den danske U21-landsholdsmålmand Daniel Iversen er tilbage i Leicester efter endt lejeophold i Oldham, men flere klubber bejler til danskeren.

Championship-klubben Brentford har tidligere været meldt interesseret, mens League 1-klubben Rotherham fortsat har Iversen på blokken. Det skriver lokalavisen Leicestershire Live.

Rotherham forsøger ifølge avisen fortsat at overbevise Leicester til at udleje deres unge målmand, som Premier League-klubben ifølge mediet har besluttet at hive op på førsteholdet til den kommende sæson.

Rotherham rykkede i sidste sæson ned i League 1.

Mæhle er på blokken i Serie A-klub

Joakim Mæhle har haft en stor sæson i belgiske Genk, og Serie A-klubben Bologna er seneste klub til at blive meldt interesseret i danskeren.

La Gazzetta dello Sport skriver således, at 22-årige Mæhle står højt på Bolognas ønskeseddel, men at de kommer til at konkurrere med andre topklubber om danskerens underskrift denne sommer.

Klubber som Sevilla, Southampton, Manchester United, Dortmund, Napoli og Atletico Madrid er alle i mere eller mindre troværdig grad blevet nævnt som bejlere til Mæhle.

Selv har U21-landsholdsspilleren sagt, at han er åben for et sommerskifte, hvis den rigtige mulighed opstår.

Gerrard afviser Newcastle-job

Newcastle leder efter en ny manager efter afskeden med Rafael Benitez, og ifølge tabloidavisen Daily Mirror har Steven Gerrard været én af kandidaterne.

Avisen - hvis troværdighed er af svingende karakter - skriver således, at Gerrard har afvist forespørgselen fra Newcastle-ejer Mike Ashley.

Gerrard skulle ifølge mediet have været førsteprioritet for Ashley sammen med Nice-manager Patrick Vieira.

Steven Gerrard har stået i spidsen for skotske Rangers det seneste år.

Søndagens rygter:

James foretrækker Atletico frem for Napoli

James Rodriguez er ifølge den spanske avis AS, som ikke altid er lige præcise, mere lun på ideen om at tage til Atletico Madrid end til Napoli.

Napoli har i nogen tid været favorit til at snuppe offensivspilleren, men James selv skal efter at have hørt om Atleticos interesse være kommet på andre tanker.

Den 27-årige colombianer er stadig på kontrakt i Real Madrid, men kongeklubben er formentlig meget interesseret i et salg for at få råd til alle de nye folk, der er kommet - og kommer - i dette transfervindue.

To års udlejning til Bayern München gav 15 mål og 20 assists i 67 kampe for James Rodriguez.

Everton-ejer vil have Diego Costa

Everton-ejer Farhad Moshiri har ifølge ikke altid pålidelige Daily Mail udstukket en ordre om, at man skal forsøge at hente Atletico Madrid-angriberen Diego Costa for at sende et signal om, at Everton er en klub, der mener det alvorligt.

Den kontroversielle angriber, der tidligere har vundet to mesterskaber med Chelsea, fik i sidste sæson en karantæne på otte kampe for at fornærme en dommer, og hans forhold til Atletico Madrid er ifølge avisen ikke tip-top.

Til trods for, at Everton har brugt mange penge de senere år, og har en stor trup, skal Farhad Moshiri være parat til at sende de penge efter Costa-handlen, som det kræver.

Den 30-årige angriber har kontrakt med Atletico indtil sommeren 2021.

Barca snupper engelsk kæmpetalent

FC Barcelona har ifølge ESPN slået Paris Saint-Germain i kampen om den blot 15-årige englænder Louie Barry.

Ifølge mediet har den unge englænder afslået en aftale med hans nuværende klub, West Bromwich Albion, for i stedet at rykke til Spanien.

Barry skal være set komme ud af et hotel i Barcelona efter angiveligt at have aftalt at starte på det berømte akademi La Masia fra den kommende sæson.

West Bromwich kan ifølge ESPN se frem til en kompensation på knap en million kroner for den talentfulde højre fløj, der har ni kampe for det engelske U16-landshold.

Yacine Brahimi har tilbudt sig til Roma

Den 29-årige tekniker Yacine Brahimi har ifølge Tuttemercatoweb tilbudt sig selv til Roma, efter Brahimis kontrakt med FC Porto udløb denne sommer.

Roma har tidligere været interesseret i den vævre kant fra Algeriet, men dengang blev det ikke til noget mellem de to parter.

Brahimi er ikke helt ude af form, selvom kontrakten ikke blev forlænget, for han scorede 13 mål og lavede ni oplæg i hele 49 kampe i sidste sæson for Porto.

Brahimi spiller søndag aften ottendedelsfinale med Algeriet ved de afrikanske mesterskaber, hvor Guinea er modstanderen.

Jose Mourinho har afvist kinesisk kæmpekontrakt

Den portugisiske manager Jose Mourinho er lige nu ledig på jobmarkedet, efter han i december blev fyret i Manchester United.

Men i foråret blev han angiveligt tilbudt en gigantisk kontrakt, skriver Sky Sports, der mener at vide, at kinesiske Guangzhou Evergrande tilbød omkring 230 millioner kroner per sæson med bonusser.

Sky Sports skriver, at det formentlig er det største tilbud en manager nogensinde har fået, men Jose Mourinho takkede altså nej til det kinesiske tilbud, hvor han ellers selv kunne bestemme længden af kontrakten.

Mourinho blev i april fotograferet med bestyrelsesformanden for Evergrande-gruppen Xu Jiayin, og det var ifølge Sky Sports dengang, at Mourinho fik tilbuddet om at træne den kinesiske klub.

Mourinho selv har dog flere gange fortalt, at hans næste trænerjob er i Europa.

Juventus vil overbyde Real i Pogba-jagt

Lørdag aften meldte franske L'Equipe, at Real Madrids første formelle bud på Manchester United-stjernen Paul Pogba var lige oppe over.

Det forlød, at Zinedine Zidane & co. ville byde 600 millioner for Pogba, men nu melder engelske Sunday Times, at Juventus er klar med et bud, som er 400 millioner højere.

Altså godt 1 milliard kroner for den franske midtbanespiller, der for tre år siden rykkede fra Juventus til Manchester United.

Fredag kunne Pogbas agent skabe mere røre om spilleren, da Mino Raiola fortalte, at han arbejder for et skifte i disse dage, mens alle i Manchester United ved, at Pogba gerne vil forlade klubben.

Galatasaray taler med Falcao

Den tyrkiske storklub Galatasaray er ifølge franske L'Equipe i samtaler med Monacos 33-årige angriber Radamel Falcao.

Den tidligere Manchester United og Atletico Madrid-angriber har ifølge L'Equipe været et varmt navn denne sommer, hvor eksotiske klubber i Saudi Arabien og Kina meldes interesserede.

Men nu har Galatasaray altså set sig varme på angriberen, der scorede 15 mål i 33 Ligue 1-kampe sidste sæson, og derfor har tyrkerne angiveligt udpeget en agent, hvis eneste opgave er at lukke en aftale med Falcao- 

Bournemouth har fået accepteret bud på forsvarer

Premier League-klubben Bournemouth har den seneste uge flere gange forsøgt at fiske den 23-årige højreback Jack Stacey i Championship-klubben Luton.

Bournemouth første tre bud blev ifølge Sky Sports afvist, men nu har PL-klubben endelig fået hul igennem med et bud på omkring 32 millioner kroner, skriver det engelske medie.

Parterne skulle således være enige, og den unge forsvarer forventes at skulle igennem det obligatoriske lægetjek mandag, inden sit skifte til Premier League.

Stacey var en fast del af det Luton-hold, der rykkede op i Championship sidste sæson, og den unge back spillede 45 kampe med fire mål og otte oplæg til følge.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

9 kommentarer

Mikker1990 08:28          
Klart. Der er jo ingen træner/manager med karriereambitioner, som tør røre Newcastle med en ildtang lige nu ift. klubbens nuværende situation.
Indspark med bolden 12:26          
Mærkelig indlæg mht. Icardi, Juve har ikke givet noget bud, så hvordan kan Napolis bud være bedre?

(selvfølgelig er et bud bedre, end et ikke eksistetende bud, men pointen er, det er kun Napoli, der har budt)
dutch dude 12:44          
Indspark - du læser det jo forkert.. det er vedr løn at Napoli´s bud er bedre end Juve, begge klubber har jo fået lov at snakke løn med ham inden de har afgivet officielle bud
Zanetti4ever 13:12          
Jeg vil stadig se det ske, Napoli og Juve skal stadig som minimum smide 60m euro på bordet og intet har hidtil indikeret en villighed til det.
Simonlebon 15:11          
Har så svært ved at tro Icardi ender i Juve. ALLE Juve fan hader ham. Han er god no doubt, men uden tvivl også en troublemaker. Mænd som Zlatan og Balotelli er jo muntre troublemakers med glimt i øjet. Icardi er bare en straight up Sjakal. Aldrig vil jeg se ham i zebra striber.
haraltidret 15:16          
Det ville være fedt at få Icardi til Napoli.
wendelbo 15:26          
det sjovt at kalde Icardi et problem barn !

altså fra min vinkel er det vel mere hans Agent/kone/kåst ;)

som skaber problemerne.

kan self være jeg husker forkert..
Tirsdag 20. august