Luk

Rygtetid: Liverpool og Barca jagter stjerneskud

| International | 35 kommentarer
Engelsk avis: Tottenham i kontakt med Juventus om stjernetransfer - kan sætte rekord
Se alle målene her: Liverpool spiller 2-2 med Sporting efter kæmpe Mignolet-fejl
'Hovedrystende ringe!': Mignolet laver Karius-agtigt drop mod Sporting - se brøleren her
Avis: Solskjær vil erstatte Pogba med Serie A-stjerne - se ham score masser af kasser her
Hvordan undgår han rødt? Sevilla-dynamo rammer Liverpool-spiller i hovedet TO gange - se det her
Rygtetid: Liverpool og Barca jagter stjerneskud
Foto: Getty Images

Infoboks

Besiktas - Göztepe
Superlig (23/08)
bet365 1,50 4,00 7,00
NordicBet 1,47 4,40 6,25
Oddset 1,48 4,30 6,00
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Liverpool og Barca vil hente Kai Havertz i Leverkusen

Kai Havertz er et af Europas mest eftertragtede talenter, og derfor er det heller ikke overraskende, at en række af Europas topklubber er interesserede i Leverkusen-talentet.

Den 20-årige midtbanespiller har længe været rygtet til Bayern München, men de tyske mestre er ikke de eneste, der har kikkerten rettet mod Kai Havertz.

Ifølge Bild har Liverpool den kreative midtbanespiller på blokken, mens også FC Barcelona har kig på ham.

Kai Havertz sagde for nylig til Suddeutsche Zeitung, at han helt sikkert spiller i Leverkusen i den kommende sæson. Han åbnede dog samtidig for et skifte i fremtiden, og derfor kan et skifte formentlig først komme på tale fra næste sommer.

Kai Havertz spillede 42 kampe for Leverkusen i den seneste sæson. Her blev det til 20 mål og syv oplæg.

Tottenham har tilbudt Christian Eriksen til Atletico Madrid

Christian Eriksen er genstand for en masse rygter i dette transfervindue, efter danskeren selv åbnede op for et Tottenham-exit et år inden kontraktudløb.

Flere klubber er blevet meldt interesserede på rygtebørsen - heriblandt Aletico Madrid - og ifølge AS er La Liga-klubbens interesse reel. 

Mediet skriver, at repræsentanter udsendt af Tottenham har holdt møde med Atletico Madrid-direktør Miguel Angel Gil, hvor de har tilbudt danskeren til klubben for et beløb mellem 60 og 70 millioner euro - 477 og 522 millioner kroner.

Ifølge AS er det ikke sikkert, at Atletico Madrid er klar til at betale så mange penge for en spiller, der har kontraktudløb om 12 måneder. Heller ikke selv om klubben formentlig er på vej til at miste Angel Correa i dette transfervindue.

Også James Rodriguez bliver nævnt som en spiller, Atletico Madrid kigger på til positionen på den offensive midtbane.

Newcastle viser interesse for Andy Carroll

Andy Carroll står uden kontrakt, efter den engelske angriber denne sommer blev fritstillet af West Ham. Men nu kan angriberen være på vej tilbage til Premier League.

The Telegraph skriver, at Newcastle er i kontakt med Andy Carroll-lejren med henblik på at få ham tilbage til klubben, hvor han fik sit gennembrud og har haft størst succes.

Mediet skriver, at Premier League-klubben holder øje med, hvordan han kommer tilbage fra den ankeloperation, han tidligere i år gennemgik. Derefter vil de træffe en endelig beslutning omkring ham.

Han er dog angiveligt langt fra en topprioritet hos Steve Bruce, der nærmer sig en forstærkning i form af Hoffenheim-angriberen Joelinton. 

30-årige Andy Carroll scorede 33 mål i 90 kampe, da han sidst var i Newcastle.

Lazio og Besiktas forhandler om Durmisi

Riza Durmisi har allerede været meldt på vej til Besiktas, og nu skriver Lazio-mediet La Lazio Siamo Noi, at de to klubber har indledt forhandlinger.

Lazio håber at kunne sende Riza Durmisi til Tyrkiet på en etårig lejeaftale, hvorefter Besiktas skal forpligte sig til at købe danskeren for cirka 60 millioner kroner.

Den plan er tyrkerne ikke helt med på. Klubben vil angiveligt nøjes med en købsoption, og så skal prisen være knap så høj.

Det italienske medie skriver desuden, at Riza Durmisi ikke er særlig interesseret i et skifte til Besiktas – han vil hellere blive i en af de store europæiske ligaer.

Marseille har også været meldt interesseret i den danske venstreback.

United afviser nyt bud på Lukaku

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at Inter er meget interesseret i at få fingre i Romelu Lukaku, men Manchester United er angiveligt lidt tung at danse med.

Ifølge Sky Sports og BBC har Manchester United for to dage siden afvist et nyt bud fra den italienske klub.

Denne gang lød buddet på en engangsbetaling på 450 millioner kroner, hvilket er det beløb, som tidligere har vært nævnt som Manchester Uniteds ønskebeløb.

Fredag forlød det hos The Sun, at Inter havde budt langt mere end ovenstående, men BBC og Sky Sports er som regel markant mere pålidelige end The Sun.

Tottenham med nyt kontrakttilbud til Eriksen

Tottenham har allerede forsøgt at holde på Christian Eriksen ved at tilbyde ham en fordobling af lønnen, som lige nu angiveligt lyder på 666.000 kroner i ugen, men nu går London-klubben endnu længere.

Ifølge Daily Mail har Tottenham tilbudt Christian Eriksen en kontrakt, som betyder, at danskeren vil komme til at tjene hele 1,66 millioner kroner i ugen.

Mediet skriver dog, at det ikke er penge, der skal motivere Christian Eriksen, som altså gerne vil forsøge sig med en ny sportslig udfordring.

Christian Eriksens kontrakt udløber næste sommer.

Leipzig lejer Chelsea-talent

Chelseas unge midtbanespiller Ethan Ampadu skal lejes ud, har manager Frank Lampard afsløret, og det tyder på, at han ryger en tur til Tyskland.

I hvert fald skriver Sky i Tyskland, at 18-årige Ampadu har været igennem et lægetjek i RB Leipzig.

Dermed vil han blive holdkammerat med Yussuf Poulsen, som er en af de tunge drenge i Leipzig-truppen.

Ampadu har indtil videre spillet en enkelt Premier League-kamp for Chelsea, mens det er blevet til 11 optrædener i de øvrige turneringer.

Fredagens rygter

Inter afgiver nyt bud på Lukaku

Inter og cheftræner Antonio Conte har et rigtig godt øje til Manchester United-angriberen Romelu Lukaku, og nu har italienerne ifølge både ofte upålidelige The Sun og den mere seriøse The Times lagt en nyt bud på spilleren.

Der skal være tale om et bud på 624 millioner kroner, hvor 500 millioner betales med det samme og resten som bonusser.

Ifølge de to medier forlanger United dog 666 millioner kroner for 26-årige Lukaku.

Rønnows overmand til Porto

Kevin Trapp stod i den forgangne sæson som lejesvend for Eintracht Frankfurt i Bundesligaen, mens Frederik Rønnow måtte se til fra bænken.

Men den tyske keeper, som har et år tilbage af sin kontrakt med PSG, er nu ifølge den portugisiske sportsavis A Bola tæt på at skrive kontrakt med storklubben Porto.

Hvis den portugisiske avis har ret, hvilket den ikke altid har, så er det i hvert fald ikke Kevin Trapp, der i den kommende sæson står foran Frederik Rønnow i Frankfurt.

Spurs vil have Eriksen-afløser i Betis

Tottenham har slået deres transferrekord én gang i år, da London-klubben købte Tanguy Ndombele for 540 millioner kroner, og nu er de ifølge britiske Mirror Sport klar til at gøre det igen. 

Klubben skulle ifølge den britiske avis være klar til at betale 580 millioner danske kroner for Real Betis-stjernen Giovani Lo Celso.

Den 23-årige argentiner, der ligner en direkte erstatning for danske Christian Eriksen, skulle angiveligt også være interesseret i at skifte til Tottenham på grund af landsmanden Mauricio Pochettino og fordi Tottenham skal spille Champions League i denne sæson.

Barcelona klar med kæmpebud for Neymar

Ifølge flere medier er Barcelona kommet frem til, hvad klubben vil byde PSG for at hente Neymar tilbage.

Barcelona står ifølge blandt andre tyske Sky Sports klar med 750 millioner kroner og to spillere, som PSG selv må vælge ud fra en liste af fem spillere.

De fem spillere er angiveligt Ousmane Dembele, Ivan Rakitic, Philippe Coutinho, Nelson Semedo og Malcom, mens Samuel Umtiti også nævnes som en af de spillere, Barca er klar til at slippe.

Det hører dog med til historien, at spillere som Philippe Coutinho og Ivan Rakitic, som sammen med Dembele angiveligt skulle friste PSG mest, ikke skulle være interesseret i et skifte til PSG.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

35 kommentarer

Stagger Lee 11:37          
Det er da en gammel nyhed. De har vel været villige til at give det, han evt. ville forlange i lang tid? Det er vel netop det at han vil prøve en anden liga, der er det vigtige. Synes også det kunne være interessant at se ham i enten Spanien eller Italien. Spillet kan bare noget andet på de kanter, så kan godt forstå at det motiverer ham.
Indspark med bolden 11:49          
Ja (undskyld Tottenham fans), men tænker også, at det er på tide, at han kommer videre
Selvom det så bliver Atletico og ikke Real (eller Juventus), så er det stadigvæk et skridt op, og øger chancen for at vinde noget
Sims91 12:15          
Tror faktisk det friske udspil på 200 k pund om ugen ikke er set før.
Eriksen er bare i en position, hvor han om under et år kan tjene næsten det dobbelte og have bedre muligheder for at vinde noget. Det dobbelte fordi en ny klub ikke skal betale en transfersum. Ramsey som det nylige eksempel.
GigiRivera 12:47          
Atletico bliver da aldrig et skridt op. Det er i hvert fald et meget lille skridt og uden forbedrede trofæchancer. Hvis han vil til en absolut topklub så giver det ikke mening og binde sig til fx Atletico i de næste 4-5 år, som de nok vil kræve.
Dobrich 12:52          
Så AM har ikke vundet trofæer de sidste fem-ti år ? ? ?

Hvilke har Tottenham vundet i den samme periode ?
Stagger Lee 12:58          
Det handler jo ikke kun om trofæer, men også om spillestil. De største spillere i verden har som regel spillet på den sydlige del af kontinentet i den vigtigste periode i deres karrierer.
Travhesten 13:06          
Folk mener med andre ord, at Eriksen ikke har kvaliteten til at løfte Tottenham og gå forrest i jagten på trofæer.
Så hellere være medløber på et storhold i Spanien, eller topholdet i Italien eller Frankrig, hvor mesterskabtrofæet foræres ved sæsonstart.
Torsdag 22. august
Onsdag 21. august