Luk

Rygtetid: Zohore får løbepas af PL-oprykker

| International | 44 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Chelsea
Carabao Cup (29/09)
YouBet 4,50 4,25 1,71
bet365 4,50 4,20 1,70

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Zohore får løbepas i West Bromwich

West Bromwich har gang i forberedelserne til den kommende sæson i Premier League, og det bliver formentlig uden Kenneth Zohore.

Klubben er ifølge lokalavisen Express & Star i gang med at få afsat blandt andre Zohore, som manager Slaven Bilic ikke har haft den store fidus til i den forgangne sæson.

Også Kieran Gibbs og Oliver Burke skulle ifølge avisen være på vej væk, hvis det rigtige tilbud kommer.

26-årige Zohore kom til West Bromwich fra Cardiff for et år siden, men spillede kun to kampe i West Bromwich' seneste 17 opgør.

Højbjerg til lægetjek i Spurs mandag

Tottenham og Southampton har været meldt enige om en pris på Pierre-Emile Højbjerg i noget tid, og mandag skal danskeren angiveligt til lægetjek som det sidste, før skiftet falder helt på plads.

Det skriver Sky Sports, der samtidig meddeler, at Kyle Walker-Peters forventes at rykke fra Tottenham til Southampton som en del af handlen, men her er de personlige vilkår mellem parterne endnu ikke på plads.

Det kan derfor være, at offentliggørelsen af Højbjergs skifte trækker ud, men mandagens lægetjek er altså sidste led i handlen, der sender danskeren til Tottenham.

Brøndby forsøger at hente Durmisi

Riza Durmisi blev for et år siden sat i forbindelse med et skifte hjem til Brøndby, og nu blusser rygterne så op igen.

De italienske medier Calciomercato og Radiosei skriver således, at Lazio vil af med Durmisi denne sommer, og Brøndby har angiveligt allerede præsenteret et konkret bud, lyder det.

Brøndby var ifølge medierne også interesserede i ham for et år siden, men denne gang skulle det være en mere seriøs henvendelse, som de blå-gule har kastet sig ud i.

Durmisi er ifølge medierne definitivt ude af Lazios planer, og derfor virker et permanent skifte til Danmark realistisk, lyder det. Durmisi har kontrakt med Lazio til 2023.

Sporting har spurgt til Pione Sisto

Pione Sisto skal efter alt at dømme finde sig en ny klub denne sommer, og for nyligt blev det meldt, at Celta Vigo og FC Midtjylland er enige om en mulig transfer.

Men ifølge det spanske lokalmedie Faro de Vigo, kan FC Midtjylland snart få konkurrence af portugisiske Sporting, der skulle have kontakt Celta Vigo for at høre ind til detaljerne om en mulig Sisto-transfer.

Det berettes ikke, om Sporting har fulgt op på sin forespørgsel.

Samme lokalavis skriver, at Emre Mor tiltrækker sig interesse fra unavngivne hold i Italien og Tyrkiet, efter han ingen succes havde under sit udlån i Olympiakos.

Lazio vil hente David Silva efter CL

David Silva kan være på vej til den italienske klub Lazio, når spilleren forlader Manchester City efter klubbens Champions League-færd.

Ifølge Sky Sports Italia føler Lazio sig sikre på at hente David Silva på en fri transfer, efter hans kontrakt udløber i City.

Lazios forhandlinger med David Silva skrider angiveligt fremad, og dermed kan den spanske midtbanespiller være på vej til Italien efter ti år i England. 

Hannover 96 byder på Brøndby-back

Anthony Jung kan være fortid i Brøndby. Det skriver det tyske medie Sportsbuzzer, der mener at vide, at Hannover 96 planlægger et bud på tyskeren.

Ifølge mediet skulle Hannover 96, der sluttede på en sjetteplads i 2. Bundesligaen denne sæson, have vurderet Anthony Jungs pris til 1,5 million danske kroner.

Hannover 96 har eftersigende tidligere vist interesse i Anthony Jung, der skulle være positiv stemt over for et skifte tilbage til Tyskland.

Tottenham lurer på Brentford-stjerne

Brentfords offensivstjerner kan meget vel være på vej væk efter den glippede oprykning til Premier League, og Tottenham er angiveligt én af bejlerne.

Daily Mirror skriver i hvert fald, at Tottenham er med i kampen om Said Benrahma, der ifølge avisen koster 16 millioner pund - 132 millioner kroner.

Benrahma er ifølge avisen opsat på at skulle spille Premier League, hvor også West Ham skulle være interesserede i playmakeren, men Brentford vil gå langt for at holde på profilen, skriver Mirror.

Brentford-stjerne kan købes billigt

Brentford glippede oprykning til Premier League, og dét aktiverer frikøbsklausulen i stjernen Ollie Watkins' kontrakt, skriver BBC.

Brentford-topscoreren kan dermed købes for 18 millioner pund - svarende til 150 millioner kroner - skriver mediet.

Ollie Watkins kom til Brentford fra Exeter i 2017, og sidste sæson var Crystal Palace angiveligt lune på angriberen, der har scoret 25 mål i 46 Championship-kampe i denne sæson.

Ronaldo overvejer PSG-skifte

Ifølge France Football overvejer Cristiano Ronaldo at skifte Juventus ud med PSG.

For to år siden tog Cristiano Ronaldo turen til Torino fra Madrid. Her kom han med tre friske Champions League-titler i bagagen. 

I Torino er det blevet til to italienske mesterskaber i streg, men ifølge France Football føler den portugisiske verdensstjerne ikke, at hans holdkammerater har niveauet til at slå de største konkurrenter i Europa. 

Derfor overvejer han et skifte til PSG, hvor han skulle ønske at danne fronttrio med Neymar og Mbappe. 

Den største udfordring i forhold til skiftet skulle eftersigende være, at coronakrisen har været hård ved pengepungen for PSG i forhold til at skaffe de nødvendige midler til at købe Ronaldo fri. 

Jadon Sancho er enig med United

Jadon Sancho er et af sommertransfervinduets hotteste navne, og nu ser det ud til, at en afklaring omkring hans fremtid nærmer sig.

Ifølge Sky Sports er Sancho nemlig blevet enig med Manchester United om en fem-årig kontrakt, så det nu er op til klubberne at forhandle en pris for kantspilleren.

Dortmund har længe holdt fast i deres prissætning på 900 millioner kroner, men Sky Sports erfarer, at de vil være villige til at lade noget af betalingen falde i rater.

Derudover mener Sky Sports også at vide, at Dortmund har givet Manchester United en uge til at møde deres krav, da tyskerne gerne vil have truppen hurtigt på plads forud for den nye sæson.

Jønsson har bud fra tyrkisk storklub

Jens Jønsson er færdig i Konyaspor denne sommer, og der har længe været rygter om, at storklubben Besiktas er interesseret i danskeren.

Nu skriver det tyrkiske medie Aksam Spor, at Jønsson har et konkret tilbud fra Besiktas, der skulle være en etårig aftale med option på ét mere, og som skulle lyde på 400.000 euro i løn plus bonusser.

Besiktas har tidligere været meldt interesserede i to andre danskere også, henholdsvis Nicolai Jørgensen og Andreas Skov Olsen.

Inter overvejer at erstatte Conte

Antonio Conte langede efter sidste Serie A-kamp hårdt ud efter ledelsen i Inter, som han ikke mente viste nok opbakning og støtte til ham og spillerne.

Sky Sport Italia, Sport Mediaset, La Gazzetta dello Sport, Tuttosport og Corriere dello Sport melder alle, at kritikken har skabt uoprettelig skade mellem Conte og Inter-ledelsen, og et brud mellem parterne kan meget vel ske denne sommer.

Max Allegri og Mauricio Pochettino er angiveligt Inters plan B, hvis klubben skiller sig af med Conte.

Eriksens ankomst i januar er ifølge medierne én af grundene til, at Conte er irriteret på Inter-ledelsen, da han er sur over, at klubben har hentet så dyr en spiller, som ikke passer ind i hans taktiske planer.

Sidste uges rygter:

United overvejer Kasper Schmeichel

Tabloidavisen The Sun, der ganske vist ikke er Englands mest troværdige medie, skriver søndag, at Kasper Schmeichel er på blokken i Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær er ifølge The Sun usikker på, hvorvidt 23-årige Dean Henderson er klar til at overtage for David de Gea denne sommer, og derfor kigger klubben angiveligt på forstærkning udefra.

Jan Oblak er ifølge avisen et varmt navn i United, men klubben er skræmt af en høj frikøbsklausul, og derfor skulle Leicesters 33-årige danske målmand også være interessant for United.

Celta erstatter Sisto med Real-talent

Ifølge flere spanske medier planlægger Celta Vigo at hente Real Madrids Takefusa Kubo ind på en lejeaftale for den kommende sæson. 

Ifølge El Desmarque er den største udfordring lige nu økonomien, hvor Real Madrid angiveligt skulle ønske 2,5 million euro som betaling for lejeaftalen, samtidigt med at Celta skal afholde japanerens lønudgifter.  

Derudover skulle flere andre spanske klubber også have sendt følere afsted omkring Kubo, der var udlejet til Mallorca i sidste sæson, hvor han spillede 35 ligakampe. De interesserede klubber skulle blandt andet være Real Sociedad og Granada. 

Marca skriver desuden, at Kubo-handlen skal bane vej for, at Celta kan få sendt danske Pione Sisto væk fra klubben, hvor han er kommet i overskud på det seneste. 

Zlatan bliver i Milan

Zlatan Ibrahimovic har vist lovende takter for AC Milan i denne sæson og ser ud til at fortsætte i klubben.

Ifølge Gazzetta dello Sport har Zlatan besluttet sig for at tage en sæson mere i klubben, og svenskeren og Milan sætter sig i dagene efter sæsonens afslutning lørdag ned og får kontrakten på plads.

38-årige Ibrahimovic har spillet 19 kampe for Milan i denne sæson og bidraget med ti scoringer og fem assists.

Everton og West Ham vil have Braithwaite

Ifølge Mundo Deportivo er Barcelona interesseret i at sælge Martin Braithwaite, og angriberens fremtid ligger måske i England.

I hvert fald mener den spanske avis at vide, at Everton og West Ham lige nu bejler til Braithwaites underskrift.

Den spanske trio Sevilla, Valladolid og Real Sociedad viser ifølge avisen også interesse for danskeren, og Mundo Deportivo peger på Everton som den mest sandsynlige destination for Braithwaite.

Barcelona håber ifølge Mundo Deportivo at få samme pris for 29-årige Braithwaite, som klubben gav for ham. Ifølge avisen drejer det sig om cirka 135 millioner danske kroner.

Landsholdsangriberen blev hentet til Barcelona i februar, har spillet 11 kampe og scoret et enkelt mål for klubben.

Superligaen-interessen for Prica er størst i Brøndby

Ifølge Aftonbladet er Rade Pricas søn Tim Prica røget ud i kulden i Malmö FF, fordi han tøver med at skrive under på en ny kontrakt, og den unge angriber skulle have flere bejlere.

Tidligere er han sat i forbindelse med den norske traditionsklub Rosenborg, men ifølge Aftonbladet er der også dansk interesse.

Flere danske klubber skulle nemlig være med i jagten på Tim Pricas underskrift, og den måske varmeste er Brøndby, skriver Aftonbladet.

Tim Pricas kontrakt udløber efter denne sæson.

Højbjerg nærmer sig Tottenham-aftale

Pierre-Emile Højbjerg står foran et nærtstående skifte væk fra Southampton, og flere klubber har på rygtebørsen meldt deres interesse.

Senest har Everton eftersigende budt på danskeren, der dog skulle have afvist muligheden for at tage til Goodison Park.

Danskerens ønskede destination er ifølge Sky Sports Tottenham, som mediet nu også melder har budt 122 millioner kroner på midtbanespilleren.

Prisen er dog langt fra den pris, Southampton ønsker i bytte for Pierre-Emile Højbjerg, som de vurderer til at koste 200 millioner kroner.

Tottenham overvejer imidlertid at sende højreback Kyle Walker-Peters den anden vej i håbet om at holde transfersummen på 122 millioner kroner.

FCM-brasilianer på blokken i Atletico

FC Midtjylland-profilen Evander er tidligere blevet sat i forbindelse med Valencia, og nu bliver Atletico Madrid også nævnt sammen med brasilianeren.

Den portugisiske avis A Bola mener at vide, at Porto og Atletico Madrid begge har Evander på blokken denne sommer - som blot nogen af mange interesserede klubber angiveligt.

22-årige Evander har scoret ni mål og noteret sig 11 assists i 33 kampe i denne sæson, og han kan meget vel stå over for et salg denne sommer, hvis altså FCM får et bud, de kan acceptere.

AIK og Helsingborg er interesserede i Sparv

Tim Sparv stoppede for nyligt i FC Midtjylland, og den 33-årige finske midtbanespiller skal nu finde sig en ny klub.

For nyligt fortalte han til Kvällsposten, at han har talt med Allsvenskan-klubber, ligesom han pegede på, at Skandinavien efter alt at dømme er hjemsted for hans kommende klub.

Mandag skriver svenske FotballDirekt så, at Allsvenskan-klubberne AIK og Helsingborg er to af de klubber, som har været i kontakt med Sparv og hans bagland.

AIK skulle ifølge FotballDirekt være ganske interesserede i at få styrket truppen, efter man mandag har fyret klubbens træner på grund af svingende resultater.

Steven Gerrard og Rangers FC overvejer Isaac Atanga

Issac Atanga har mere eller mindre været fast starter i FC Nordsjælland i denne sæson, og den 19-årige hurtigløber skulle nu være et emne i Skotland.

Her skulle Steven Gerrard og Rangers FC have vendte luppen mod Atanga i Farum, og man skulle således være ved at åbne samtaler med FCN om en mulig handel. 

Det beretter det ghanesiske medie KickGh i en 'eksklusiv' historie på sin hjemmeside. bold.dk har ikke det store kendskab til KickGhs troværdighed i forhold til tidligere transferhistorier.

Isaac Atanga skulle ifølge mediet også have interesse fra klubber som Club Brugge, Anderlecht, Feyenoord og Deportivo Alaves.

KickGh beretter, at FCN skulle være interesseret i at sælge i prisrummet 37 og 67 millioner kroner.

Atanga har spillet 35 kampe for FCN i denne sæson. Han er startet inde i 26 af dem, men han har dog kun spillet fuld tid i 10 af kampene.

Besiktas vil have Nicolai Jørgensen

Ifølge det tyrkiske medie Hurriyet er Besiktas interesseret i at hente Nicolai Jørgensen til klubben.

Besiktas pønser angiveligt på at lægge et bud på den danske angriber i denne uge, men klubbens økonomiske situation er en udfordring.

Mediet meddeler, at Besiktas bløder økonomisk, men at 29-årige Jørgensen, som har to år tilbage af sin kontrakt med Feyenoord, er faldet en del i værdi de seneste år og nu angiveligt koster omkring 26 millioner at købe fri.

Jørgensen er ifølge Hurriyet træner Sergen Yalcins foretrukne afløser for Burak Yilmaz og Kevin-Prince Boateng, som begge meldes på vej væk. 

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren
Tirsdag 29. september
Mandag 28. september
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:17
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:17
FCK - Skrid langt væk, Ståle!
13:16
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:16
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:16
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:16
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
13:15
Avis: Lyngby-forsvarer tager til Bundesligaen
13:15
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:15
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:15
FCK vil hente Lasse Schöne: Kan blive for dyr
13:15
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:15
Chelsea Football Club
13:13
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:12
Horsens-boss: Vi er stærkt besat på midtbanen
13:12
Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet
13:11
FCK vil hente Lasse Schöne: Kan blive for dyr
13:11
FCK vil hente Lasse Schöne: Kan blive for dyr
13:11
FCK - Skrid langt væk, Ståle!
13:10
Buur, Nelsson og Bruun Larsen på U21
13:10
FCK - Skrid langt væk, Ståle!
13:10
FCK - Skrid langt væk, Ståle!
13:10
FCK vil hente Lasse Schöne: Kan blive for dyr
13:09
FCK vil hente Lasse Schöne: Kan blive for dyr
13:09
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
13:08