Luk

Rygtetid: Zohore jagtes af tidligere træner

| International | 7 kommentarer

Infoboks

CFR Cluj - Roma
Europa League Gruppe A (26/11)
Oddset 4,10 3,85 1,80
bet365 4,20 3,80 1,80

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Zohore på blokken hos tidligere træner

Kenneth Zohore har fået løbepas i West Bromwich, men angriberen kan meget vel blive i England.

Den 26-årige angriber er ifølge TEAMtalk på blokken i Middlesbrough, hvor Zohores tidligere træner i Cardiff, Neil Warnock, er ved roret.

Warnock vil gerne genforenes med Zohore, som han arbejdede sammen med i tre år i Cardiff, men Middlesbrough har ifølge mediet ikke råd til danskeren og vil derfor hellere leje.

West Bromwich ønsker dog at slippe Zohore permanent, og derfor er en aftale tilsyneladende ikke lige op over.

Barcelona ophæver aftalen med Arturo Vidal

Barcelona sendte onsdag Ivan Rakitic til Sevilla, og nu kan endnu en spiller være på vej væk.

Arturo Vidal skulle ifølge troværdige Sport få sin aftale med Barcelona ophævet et år før tid, så han står fri til at skifte klub. Det betyder, at Barcelona ikke får penge for et eventuelt skifte, men samtidig har parterne aftalt, at Vidal ikke får løn for sit sidste år af kontrakten.

Den chilenske midtbanespiller har længe været rygtet væk fra Barcelona, og mediet skriver, at afskeden med Vidal kan blive offentliggjort torsdag.

Ifølge Sport skulle Vidals næste destination være Inter, hvor Antonio Conte skulle have en stor stjerne i den chilenske terrier, og der skulle allerede være en aftale på plads.

Conte og Vidal har fælles fortid i Juventus.

Inter og Roma enige om Aleksandar Kolarov

Inter ligner et mandskab, der er tæt på at forstærke defensiven.

I hvert fald melder både Il Tempo og normalt troværdige Sky Sport Italia, at Inter og Roma skulle være enige om en transfer af venstrebacken Aleksandar Kolarov fra Rom til Milano.

34-årige Kolarov skulle skrive under på en etårig kontrakt, der lader ham indkassere omkring 26 millioner kroner, og kontrakten har option på yderligere et år.

Roma skulle få omkring 7,5 millioner kroner for Kolarov med omkring 3,75 millioner i mulige bonusser.

Det forventes, at Kolarov gennemgår lægetjek mandag eller tirsdag, da han er på landsholdstjeneste med Serbien.

Gårsdagens rygter

Barca forhandler om Liverpool-midt

Liverpools midtbanespiller Georginio Wijnaldum kan meget vel blive Ronald Koemans første indkøb i Barcelona.

Klubberne er ifølge Sport langt i forhandlingerne, og midtbanespilleren har angiveligt allerede de personlige vilkår på plads.

Koeman kender Georginio Wijnaldum fra det hollandske landshold, og han er ifølge Sport stor fan af midtbanespilleren.

Georginio Wijnaldum har ifølge Sport afvist at forlænge med Liverpool, og han menes at koste op imod 150 millioner kroner.

FCK's EL-modstander tæt på fyring

IFK Göteborg møder FC København den 17. september i Europa League-kvalifikationen, men det er ikke sikkert, at det bliver med cheftræner Poya Asbaghi ved roret.

Expressen skriver således, at IFK Göteborgs bestyrelse onsdag har holdt krisemøde, hvor det mest presserende emne var Asbaghis fremtid.

IFK Göteborg roder rundt i bunden i Allsvenskan, og det har ifølge Expressen fået mange til at tvivle på Asbaghi både eksternt og internt.

Klubben har derfor ifølge mediet diskuteret en række kandidater til at overtage trænersædet, og klubben skulle være klar til at agere inden for nærmeste fremtid, hvis alle puslespilsbrikker falder på plads.

Robin Olsens Celtic-skifte er gået i vasken

Den tidligere FC København-målmand Robin Olsen er i øjeblikket på udkig efter en ny klub.

Ifølge italienske Corriere Dello Sport skulle Olsen for nyligt have været på vej til Celtic, men det skifte er nu gået i vasken.

Mediet mener nemlig at vide, at parterne ikke kunne blive enige om forholdene i en lejeaftale, hvor Celtic angiveligt skulle have krævet, at Olsens klub Roma betalte 30 procent af lønningerne til den svenske målmand.

Robin Olsen er tilbage i Roma, efter han i sidste sæson var udlejet til Cagliari. Hans aftale med Roma udløber i 2023.

Everton får James Rodriguez og Allan til lægetjek

Everton ser ud til at forstærke sit mandskab i stor stil, da man ifølge Sky Sports får to midtbanespillere til lægetjek onsdag.

Det drejer sig om Real Madrids James Rodriguez, som Everton og Real Madrid tirsdag skulle være blevet helt enige om en aftale.

Den colombianske skarpskytte skulle ifølge normalt velinformerede Sky Sports skrive under på en treårig aftale, og det ventes at ske indenfor 48 timer.

Den anden spiller, der onsdag skal til lægetjek i Everton, er Napoli-midtbanen Allan. Her skulle de to klubber allerede have aftalt en købspris på omkring 190 millioner kroner med yderligere 21 millioner oveni.

Napolis præsident Aurelio De Laurentiis har i weekenden bekræftet, at Allan har sagt farvel i Serie A-klubben.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Jonas Dalgård
Onsdag 25. november