Luk

Rygtetid: Inter lurer på Eriksen-byttehandler

| International | 40 kommentarer

Infoboks

West Ham - Genk
Europa League Gruppe H (21/10)
Oddset 1,33 5,60 7,80
bet365 1,36 5,00 8,50

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Inter overvejer flere byttehandler med Christian Eriksen

Christian Eriksen har endnu sit store gennembrud i Inter til gode, men Milano-klubben er ifølge flere italienske medier ved at nå til den konklusion, at danskeren bare ikke passer til Antonio Contes taktik.

Derfor skulle Inter være klar til at sende Christian Eriksen videre i det kommende transfervindue, og her er flere forskellige byttehandler angiveligt på tegnebrættet.

Tidligere har det været fremme, at Inter gerne vil bytte Eriksen for Arsenals Granit Xhaka, og nu melder Corriere dello Sport, at byttehandler med Manchester United og PSG også er oppe i overvejelserne i den italienske lejr.

I Manchester United har Inter ifølge avisen udset sig midtbanespilleren Fred, mens italienerne skulle være interesseret i Leandro Paredes i PSG.

28-årige Christian Eriksen har godt og vel tre og et halvt år tilbage af sin aftale i Inter.

Premier League-giganter vil have Sergio Ramos

Sergio Ramos' kontrakt med Real Madrid udløber efter denne sæson, og ender Ramos med at forlade den spanske storklub, kommer han næppe til at mangle bejlere.

90minutes skriver, at de største klubber i Premier League alle står klar med en kontrakt, hvis Ramos beslutter sig for at prøve noget nyt.

Ifølge mediet er både Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham interesseret.

34-årige Ramos meldes dog at være tæt på at nå til enighed med Real Madrid om en ny aftale.

AaB lurer på Sandefjord-træner

AaB leder efter ny cheftræner efter Jacob Friis' stop, og nordjyderne kigger angiveligt blandt andet mod Norge.

Sportschef Inge Andre Olsen har nemlig ifølge den normalt velinformerede norske transferjournalist Jonas Giæver vist interesse for Marti Cifuentes, der er træner i Sandefjord.

38-årige Cifuentes har kontraktudløb med Sandefjord til vinter, og det stod for en uge siden klart, at han ikke forlænger sin aftale med klubben.

Cifuentes har været i Sandefjord siden maj 2018, og før det var han U19-træner i AIK. Tidligere har han haft korte ophold i de lavere rækker i Spanien.

Mario Balotellis Championship-interesse er kølnet

Transferfrie Mario Balotelli skulle ifølge The Sun for nyligt have været i dialog med Championship-klubben Barnsley, der har har danske Mads Juel Andersen i folden.

Det skriver The Sun, der dog ikke kan bryste sig af den største troværdighed.

Indledningsvis skulle begge parter have været ganske interesseret i et samarbejde, men ifølge avisen er Balotellis interesse for at spille i Championship kølnet, og derfor skulle han i stedet overveje andre muligheder.

Balotelli var senest tilknyttet Brescia, der i sommer rykkede ned fra Serie A.

Tre PL-klubber lurer på Braithwaite

Martin Braithwaite er tidligere blevet rygtet væk fra Barcelona, og det ser ud til, at der er fint med interesse fra Premier League for den danske offensivspiller.

Den spanske avis Sport skriver således, at West Ham, Leeds og West Bromwich alle har henvendt sig til Barcelona for at høre til Braithwaites situation.

West Ham skulle have forsøgt at hente Braithwaite i sommer, og de forbliver interesserede i danskeren, skriver Sport.

Der skulle ikke ligge et konkret bud på bordet, og Braithwaite skulle heller ikke selv være synderligt interesseret i at forlade Barcelona, skriver avisen.

Barcelona er dog på den anden side åbne for et salg såvel som en lejeaftale for at slippe for nogle af lønudgifterne i den økonomisk ramte klub.

Eriksen kan blive en del af byttehandel med Arsenal

Klubber som Dortmund, PSG og Tottenham har allerede været sat i forbindelse med Christian Eriksen, og nu melder endnu en Premier League-klub sig angiveligt ind i jagten på danskeren, der ikke vælter sig i spilletid i Inter.

Således erfarer den italienske avis Corriere dello Sport, at Christian Eriksen kan være på vej til Arsenal som et led i en byttehandel mellem Inter og London-klubben.

Angiveligt er det jævnaldrende Granit Xhaka, der skal tage turen den modsatte vej, men Corriere dello Sport beskriver byttehandlen som en smule kompliceret.

Christian Eriksen har kontrakt til 2024 i Inter, mens Xhakas aftale i Arsenal løber til 2023.

Inter lurer på midtbanespiller i Liverpool

30-årige Georginio Wijnaldum har været i Liverpool i godt og vel fire år, og den hollandske midtbanespiller har kontraktudløb i Merseyside-klubben til sommer.

Engelske medier har tidligere erfaret, at Liverpool uden held har forsøgt at forlænge aftalen, og skal man tro det italienske medie Calciomercato.com, overvejer Wijnaldum mere og mere at prøve noget nyt.

Hvis det skulle være tilfældet, er Inter angiveligt klar til at tilbyde Wijnaldum en kontrakt, og Calciomercato skriver, at hollænderens tilgang meget vel kan være lig med et exit for Christian Eriksen.

Tidligere har FC Barcelona også været meldt interesseret i Wijnaldum.

BIF-stopper er ønsket i polsk klub

Brøndby IF's Hjörtur Hermannsson kan være på vej væk fra Brøndby, da hans kontrakt udløber næste sommer.

Ifølge det polske medie Przeglad Sportowy er de forsvarende polske mestre Legia Warszawa interesseret i at hente den 25-årige midterforsvarer til Polen.

Mediet skriver, at Legia Warszawa er meget interesserede i at skrive kontrakt med Hermannsson til januar, hvorefter han vil skifte efter sit kontraktudløb til sommer.

Alternativt vil Legia forsøge at købe Hermannsson fri af kontrakten i næste transfervindue, så han skifter til vinter.

Hjörtur Hermansson har i denne sæson spillet 5 kampe for Brøndby i 3F Superligaen. Han kom til Brøndby fra PSV i 2016.

PSG vil hente Sergio Ramos

Sergio Ramos' fremtid i Real Madrid er usikker, og nu skriver AS, at PSG er klar til at tilbyde spanieren en treårig aftale.

Den treårige aftale skulle have en værdi på 150 millioner kroner per sæson, skriver AS.

Real Madrid er angiveligt kun interesseret i at forlænge et enkelt år med Ramos, men kaptajnen ønsker en længere aftale, og derfor har flere bejlere budt sig til.

Ramos' aftale udløber til sommer, og han må derfor allerede forhandle med andre klubber til januar, og tidligere har Juventus været meldt interesseret i at hente ham.

City vil sprænge banken for Jack Grealish

Manchester United har tidligere været meldt interesseret i Aston Villa-anfører Jack Grealish, men nu er Manchester City angiveligt også ude efter ham i vinterens transfervindue.

Daily Star skriver således, at City planlægger at lægge et bud på 830 millioner kroner for Grealish, der for nyligt forlængede sin kontrakt frem til sommeren 2025.

25-årige Grealish har i denne sæson fået landsholdsdebut for England og har scoret fire mål i syv kampe for Aston Villa, der har fået en forrygende sæsonstart.

Sidste uges rygter:

Klopp overvejer Olympiakos-stopper

Liverpool er i store problemer i midterforsvaret, hvor både Virgil van Dijk og Joe Gomez er ude med langtidsskader, og klubben planlægger derfor defensiv forstærkning til januar.

Ifølge Daily Star kigger Liverpool mod Olympiakos, hvor 26-årige Ruben Semedo angiveligt er én af mulighederne.

Semedo bliver ifølge avisen anset som en løsning på den korte bane, men prisen kan løbe op i 150 millioner kroner.

Den portugisiske tv-station Sic Noticias mener at vide, at en femårig aftale er på tale

AC Milan jagter tidligere Hobro-lejesvend

Anel Ahmedhodzic havde et fremragende lejeophold i Hobro, og sidenhen har den unge midtstopper for alvor grebet chancen under Jon Dahl Tomasson i Malmö FF, og det har en række storklubber bemærket.

Tidligere er Chelsea blevet meldt interesserede i den 21-årige forsvarsspiller, og skal man tro de italienske medier CalcioMercato og TuttoSport, er AC Milan det samme.

Tuttusport skriver, at AC Milans talentspejdere er blevet overbevist, og at den italienske storklub vil forsøge at hente Ahmedhodzic så hurtigt som muligt, og dermed kan han komme til at spille sammen med Simon Kjær i Milans centrale forsvar.

Anel Ahmedhodzic har kontrakt til 2023 i Malmö.

Milan tilslutter sig jagten på Eriksen

Christian Eriksen er længe blevet rygtet væk fra Inter, hvor han ikke virker til at indgå i Antonio Contes planer, og flere klubber har allerede været sat i forbindelse med danskeren.

Nu melder også AC Milan sig ind i jagten på Eriksen, som skulle være én af kandidaterne til at erstatte Hakan Calhanoglu, skriver Calciomercato.

Også klubber som Roma, Bayern München, Dortmund og PSG har været nævnt som bejlere, ligesom en retur til Tottenham til januar heller ikke virker udelukket, skriver Calciomercato.

Mandzukic tæt på La Liga-klub

Mario Mandzukic står uden klub, efter han forlod Qatar-klubben Al-Duhail, men det ser ud til, at den 34-årige angriber fortsætter karrieren i La Liga.

Celta Vigo er i hvert fald ifølge flere spanske lokalmedier, herunder NoticiasCelta og G24, tæt på at lande en aftale med Mandzukic.

Mario Mandzukic har tidligere været i Atletico Madrid i La Liga, og han har klubber som Wolfsburg, Bayern München og Juventus på cv'et.

Jovic slipper for fængsel efter brud på corona-regler

Real Madrid-angriberen Luka Jovic brød tidligere på året lovgivningen i forhold til coronavirussen i hjemlandet Serbien, og derfor var der åbnet en sag mod Jovic.

Han stod ifølge det spanske medie Cadena Cope foran en mulig fængselsstraf på seks måneder, men i stedet er han gået med til at betale en bøde på godt 225.000 kroner i stedet for.

Jovic brød en obligatorisk karantæne på 14 dage, da han vendte hjem til Serbien i marts efter nedlukningen i marts og kort efter blev set feste i Beograd.

Ifølge mediet nægtede Jovic i begyndelsen at betale bøden, og derfor udviklede sagen sig til, at Jovic kunne havne i fængsel.

Norge lurer på Ståle Solbakken

Ståle Solbakken står som bekendt uden job efter fyringen i FC København, men måske har han en fremtid som norsk landstræner.

VG's sportsjournalist Knut Espen Svegaarden skriver i hvert fald i en kronik på mediets hjemmeside, at mange i det norske fodboldforbund gerne vil have Solbakken som ny landstræner.

Der har ikke været kontakt mellem parterne, og Ståle har heller ikke takket ja til noget andet tilbud, lyder det i VG.

Ståle Solbakken bekræftede også selv tidligere, at han ikke havde talt med det norske fodboldforbund.

Solskjær har fortsat spillernes opbakning

Manchester Evening News skrev i sidste uge, at Manchester United havde kontaktet Mauricio Pochettino med henblik på at blive ny manager i stedet for Ole Gunnar Solskjær.

Nordmanden har dog fortsat spillernes opbakning trods den manglende kontinuitet i denne sæson, skriver Mirror.

Dermed ligner det altså ikke et trænerskifte i landskampspausen, som flere medier ellers har spekuleret i tidligere.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren
Torsdag 21. oktober
Onsdag 20. oktober