Luk

Rygtetid: Newcastle vil forgylde Barca-profil

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Inter
Champions League gruppe D (07/12)
bet365 2,20 3,50 3,20

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Newcastle tilbyder Ousmane Dembele en kæmpe kontrakt

Newcastle er kommet til penge, og skal man tro franske Foot Mercato, så er den nyrige Premier League-klub interesseret i at smide nogle af sine mange millioner efter Barcelona-profilen Ousmane Dembele.

Han har kontraktudløb til sommer, og Newcastle skulle ifølge det franske medie være klar til at tilbyde en femårig kontrakt til en værdi af godt 110 millioner kroner om året.

Det er noget mere end de godt 75 millioner han får om året nu, ligesom den franske kantspiller også skulle sætte næsen op efter en sign on-bonus svarende til et års løn, da han altså kan skifte transferfrit til sommer.

Dembele skulle dog have en hage ved Newcastle, da det altså endnu ikke er sikkert, at klubben overhovedet spiller Premier League efter denne sæson.

Ousmane Dembele er tidligere blevet kædet sammen med klubber som PSG, Juventus, Manchester United og Liverpool.

Inter og Premier League-duo jagter Paul Onuachu

Den tidligere FC Midtjylland-angriber Paul Onuachu blev i sidste uge sat i forbindelse med Atletico Madrid, og La Liga-storklubben er tilsyneladende ikke alene om at vise interesse.

Således skriver det italienske medie Sport Mediaset, at guldvinderne fra Inter samt Premier League-klubberne West Ham og Southampton også har 27-årige Onuachu på blokken.

Klubberne menes at ville forsøge at hente den høje frontløber til januar, men historien melder intet om en pris. Angriberen er dog varm og har kontrakt til 2024, så billigt bliver det næppe.

Paul Onuachu forlod FCM til fordel for Genk i 2019 og har siden scoret imponerende 56 kasser i 84 kampe for den belgiske klub.

Sidste uges rygter:

FCM og Brentford lurer på lovende brasilianer

Man skal ikke kigge længe på FC Midtjyllands trup for at se, at klubben har fået en forkærlighed for brasilianere, og nu sættes endnu én i forbindelse med de danske vicemestre.

Det brasilianske medie Superesportes skriver, at FCM og søsterklubben Brentford følger den 17-årige midtstopper Romulo.

Han spiller til daglig i Atletico Mineiro, som dog netop har sikret sig en forlængelse til 2024 med den talentfulde forsvarsspiller.

Det betyder ifølge Superesportes også, at Romulo har fået en frikøbsklausul på cirka 375 millioner kroner, hvilket trods alt nok er for meget for FCM, men forhandling er selvfølgelig altid en mulighed.

Liverpool står forrest i køen til Jeremy Doku

Den 19-årige belgiske kantspiller Jeremy Doku har trods sin unge alder spillet 10 landskampe for Belgien og scoret to mål.

Blandt andet viste han sig frem ved sommerens EM, og de største klubber i Europa har da også bemærket sig det belgiske stortalent, der siden oktober 2020 har tørnet ud for Rennes i Ligue 1.

Ifølge den belgiske RTL-journalist Alexandre Braeckman skulle Doku have godt med interesse og forrest i den kø skulle Jürgen Klopp og Liverpool stå.

Premier League-klubben skulle altså være forrest i jagten på den 19-årige hurtige tekniker, der angiveligt kan være på vej væk fra Rennes til sommer.

Liverpool og Doku blev flere gange kædet sammen over sommerens transfervindue, ligesom han også var tæt på Liverpool som 15-årig. 

Real Madrid vil hente Antonio Rüdiger gratis

Real Madrid sagde denne sommer farvel til deres midterforsvar i form af Sergio Ramos og Raphael Varane. 

Den anden vej kom David Alaba, men klubben er fortsat på udkig efter defensive forstærkninger ifølge Marca, der mener at vide, at spanierne er på jagt efter Antonio Rüdiger fra Chelsea. 

Den 28-årige stopper har kontraktudløb den kommende sommer, og dermed vil Real Madrid kunne hente ham ganske gratis til den tid. 

Hovedpersonen selv har kaldt det den vigtigste beslutning i sit liv, om han skal forlænge eller skifte væk. 

Newcastle vil købe Brendan Rodgers fri

Siden Newcastle blev overtaget af sine nye ejere har der været masser af rygter omkring nye spillere og en ny træner i klubben.

Det lader nemlig ikke til, at Steve Bruce kommer til at sidde længe i sædet, og tirsdag blev Frank Lampard sat i forbindelse med et potentielt ledigt sæde i det nordengelske.

Men onsdag skriver Sky Italia så, at Newcastle i stedet jagter den succesfulde Leicester City-manager Brendan Rodgers.

Han har angiveligt en frikøbsklausul på 16 millioner euro svarende til cirka 120 millioner kroner. Det vil angiveligt ikke været noget problem for nyrige Newcaslte, og så er det altså op til Rodgers selv at beslutte, om han vil til projekt Newcastle.

Ifølge The Telegraph-journalisten John Percy er det dog ikke sandsynligt, at han vil det. Percy skriver på sin Twitter, at Rodgers ikke kommer til at forlade Leicester, da han ikke er interesseret i jobbet og er helt og aldeles forpligtet til Leicester.

The Telegraph var et af medierne, som tirsdag skrev om Newcastles interesse i Frank Lampard.

Newcastle holder øje med Aaron Ramsey

Aaron Ramsey har fra og med sommerens EM fået mere spilletid på det walisiske landshold, end han har på klubplan for Juventus.

Den situation er næppe holdbar for den 30-årige waliser, og derfor skulle den nyrige Premier League-klub Newcastle følge Ramseys situation og overveje at slå til for at styrke truppen i det nordengelske.

Det skriver Express.

Efter overtagelsen af Newcastle i sidste uge har der floreret masser af rygter om til- og afgange i klubben. Blandt andet ventes det, at manager Steve Bruce snart er fortid i klubben, og nu kædes Ramsey altså sammen med Newcastle, der kæmper for at komme over stregen i Premier League.

Newcastle er efter syv runder endnu ikke noteret for en sejr. I stedet er det blevet til tre remiser og fire nederlag.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Martin Schmidt
Mandag 6. december