Luk

Rygtetid: Bournemouth ude efter Bruun Larsen

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Napoli - Inter
Coppa Italia (13/06)
NordicBet 2,55 3,45 2,65
YouBet 2,65 3,50 2,70

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag i januar forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Bournemouth ude efter Jacob Bruun Larsen

Ifølge Sky Sports er Bournemouth særdeles interesserede i at hente Jacob Bruun Larsen til klubben. Den 21-årige dansker har blot optrådt fire gange i Bundesligaen i denne sæson.

Ifølge Sky Sports er de to klubber i forhandling med hinanden om en eventuel aftale om Bruun Larsen.

Dortmund ønsker angiveligt at udleje Bruun Larsen med en købsoption som en mulighed for den engelske klub. 

Inter og Roma aflyser byttehandel

Inter og Roma har den seneste uges tid arbejdet på en byttehandel, der skulle sende Matteo Politano til Roma og Leonardo Spinazzola den anden vej. 

Men den er nu aflyst.

Det skriver flere italienske medier fredag eftermiddag - blandt andre Il Tempo. 

Spillerne gennemgik lægetjek tidligere på ugen, men Inter krævede et ekstra lægetjek på Spinazzola og ønskede samtidigt at ændre på forholdene, så de ikke var forpligtet til at købe Spinazzola til sommer, men kun havde en option. 

Roma var åbne for at forhandle, men slutteligt brød handlen altså sammen. 

Inters kapring af Olivier Giroud i Chelsea afhænger af, om de får afsat Politano, antydes det desuden. 

Liverpool lurer på italiener

Liverpool har taget kontakt til Brescia for at høre mere til den unge midtbanespiller Sandro Tonali. 

Det beretter journalisten Tancredi Palmeri på Twitter, og ligesom avisen Corrierre Dello Sport har stort set samme historie. 

19-årige Tonali rykkede i sommer op i Serie A med Brescia og har været sat i forbindelse med stort set alle de italienske storklubber, ligesom han er blevet aktuel på det italienske A-landshold. 

Manchester United får tilbudt Cavani

32-årige Edison Cavani har kontraktudløb med PSG til sommer og kan derfor forhandle frit med sine bejlere om et sommerskifte. 

Det har Atletico Madrid angiveligt benyttet sig af, men Cavani-lejren forsøger også selv at skabe andre muligheder. 

Ifølge normalt meget troværdige Manchester Evening News er Manchester United således blevet tilbudt den stærke uruguayanske målmager. 

Indtil videre har klubben ikke taget stilling til, om man er interesserede eller ej, men meldingen fra Cavani-lejren er under alle omstændigheder, at kun et sommersalg er aktuelt. 

Torsdagens rygter:

Birkir Bjarnason til lægetjek i Brescia - Genoa følger med

Islandske Birkir Bjarnason har tidligere været sat i forbindelse flere Superliga-klubber som blandt andre FC Midtjylland og FC København, men nu er den transferfrie midtbanespiller på vej til Serie A.

Således melder Tutto Mercato Web, at Bjarnason fredag morgen er i Brescia, hvor han skal bestå et lægetjek, og hvis alt går, som det skal, så skriver han under på en kontrakt efterfølgende.

Mediet melder dog, at Brescia skal tage sig i agt for ligarivalerne Genoa, som også meldes interesserede. Danskerklubben skulle også have givet Bjarkason et bud, men blev umiddelbart afvist, inden han nåede enighed med Brescia.

Til gengæld er det muligt, at man hæver sit tilbud, og så kan Brescia-skiftet være i fare.

Bjarkason har senest været på en tre måneder lang kontrakt i Qatar.

Arsenal og PSG nærmer sig enighed om Kurzawa

Arsenal-defensiven er i store problemer for tiden, hvor Sead Kolasinac, Hector Bellerin, Calum Chambers og Kieran Tierney alle er ude med skader, og derfor er klubben på jagt efter forstærkninger.

Den jagt har ført Arsenal til Paris, hvor den franske venstreback Layvin Kurzawa har fanget Gunners' interesse.

Franskmanden har et halvt år tilbage af sin kontrakt, men ifølge goal.com er klubberne i fremskredne forhandlinger om en umiddelbar transfer for et symbolsk beløb, da spillerens kontrakt altså står foran udløb.

Kurzawa har døjet med en række skader i løbet af sæsonen, og han har blot fået spilletid i 14 kampe i denne sæson. Han er startet inde i ni.

Ashley Young til lægetjek hos Inter

Ifølge Sky Sport Italia er Manchester United og Inter blevet enig om en transfer af Ashley Young, der lander i Milano sent torsdag aften.

Her forventes det, at han vil gennemgå lægetjekket enten fredag eller lørdag, hvor efter han kan kalde sig Inter-spiller. 

Ifølge mediet modtager Manchester United 1,5 million euro plus bonusser for deres 34-årige anfører. 

Soumare vælger Manchester United eller Chelsea

20-årige Boubakary Soumare har spillet sig ind i startopstillingen for Lille i denne sæson, og flere storklubber har vist interesse for midtbanespilleren. 

Ifølge Sky Sports er Real Madrid, Arsenal og Valencia dog alle faldet fra, og det efterlader Manchester United og Chelsea som midtbanespillerens muligheder. 

Ifølge mediet kommer Soumare dog ikke til at tage en beslutning før efter Lilles kamp mod PSG den 26. januar. 

Milan overvejer skotsk komet og amerikaner

Milan vil gerne have en ung venstreback som alternativ til Theo Hernandez, og klubben kigger ifølge gianlucadimarzio.com kigger klubben mod de britiske øer.

Således er Hearts blot 17-årige Aaron Hickey et emne, efter han i denne sæson har etableret sig som stamspiller i den skotske klub.

Derudover er Wigans 22-årige amerikanske landsholdsspiller Antonee Robinson også et emne.

Milan har brug for en ny venstreback, da schweizeren Ricardo Rodriguez er på vej til Fenerbahce.

Milan og Roma vil bytte profiler

Spanske Suso har trods regelmæssig spilletid i denne sæson ikke ramt samme spillemæssige niveau i AC Milan som tidligere. 

Det samme gør sig gældende for tyrkiske Cengiz Ünder i Roma, og de to får nu muligvis muligheden for at få frisk luft andetsteds. 

Sky Sport Italia skriver således, at Milan og Roma arbejder på en byttehandel, der i første omgang formelt set vil være to lejeaftaler. 

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikael Blond

14 kommentarer

RPenguin 10:26          
Fuck ja! TONALI til Pool er som en våd drøm
Nobeltwist 10:30          
Super potentiale, men vil være synd at sende ham til en storklub allerede nu, han skal blive i Brescia en sæson mere eller udlejes tilbage.
Internazionale4everr!!! 12:34          
Tror ikke på, at Tonalis vej til at blive en profil for top 10 i Europa, er bedst gennem England. Jeg håber selvfølgelig personligt på Inter, men bare for hans skyld, håber jeg ikke han vælger en klub udenfor Serie A lige nu...
morten29 19:42          
Altså kigger man på det italienske landshold, så har Verratti, Emerson og Jorginho da alle haft godt af et skifte til udlandet? Klart han er ung, men det var Verratti da også, selvom det selvfølgelig ikke er det samme for alle at skifte udenlands.
turbocharlie 00:47          
Tonali i Liverpool ville være en bommert noget nær denne lille nordmand som valgte real madrid frem for spilletid.

Han kommer jo ikke i nærheden af den start ellever i liverpool de næste 5 år.

Kommer aldrig til at forstå de unge, som hellere vil være i en "stor" klub og aldrig få spilletid, konstant blive lånt ud og inden længe har de end selv glemt, hvor stort et talent de var og hvor lys fremtiden så ud.

Nej han bør vælge en klub, som med garanti vil og kan give ham konstant førsteholds fodbold i den alder :)
martint 08:44          
En bommer lig den lille nordmand, som er en profil i la liga, har været månedens spiller og på månedens hold og bevidst over for real, at han er fremtiden? Den lille nordmand? Wow...!
Geddar 08:51          
Desuden er det en ret vild forudseelse at en 19-årig italiener, der er omkring landsholdet ikke kommer i nærheden af starteren de næste fem år. Især når Henderson og Wijnaldum begge er 29. Grænsende til idioti.
Tirsdag 2. juni
Mandag 1. juni