Luk

Rygtetid: Russisk duo jagter Hobro-profil

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Bournemouth - Preston
Championship (01/12)
Oddset 1,60 3,95 5,50
bet365 1,57 3,90 6,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

To russiske klubber jagter Hobro-profil

Edgar Babayan har flere gange tidligere været rygtet til udlandet, men indtil videre er offensivspilleren stadig at finde i Hobro.

Det russiske medie Sportbox.ru skriver dog, at Ural og Sochi fra den russiske Premier League er interesserede i 24-årige Babayan, som har kontrakt til 2021 i Hobro.

I Rusland holder transfervinduet åbent en uges tid endnu, hvorfor Hobro altså fortsat har mulighed for at sælge i denne måned.

West Ham henter Joshua King i Bournemouth

Det internationale transfervindue er lukket, men i England kan klubberne indtil den 16. oktober stadig handle indbyrdes.

Det har West Ham eftersigende i sinde at drage nytte af, og ifølge Sky Sports er de tæt på at kunne præsentere Joshua King i klubben.

Det engelske medie erfarer således, at de to klubber er blevet enige om en transfersum på omtrent 150 millioner kroner.

Joshua King har ifølge mediet flere bejlere, men West Ham skulle øjensynligt være destinationen, den norske angriber har valgt.

Inter ville bytte Eriksen med Chelsea

Christian Eriksen blev mod transfervinduets lukning rygtet til flere forskellige klubber, og Inter forsøgte angiveligt også at bytte danskeren væk.

Calciomercato skriver i hvert fald, at Inter forhørte sig om muligheden for at bytte Eriksen med N'Golo Kante i Chelsea.

Der lå ikke et decideret aftale på bordet, men der skulle have været en dialog mellem klubberne, skriver mediet.

Inter-træner Antonio Conte har haft Kante som én af sine ønskespillere længe, men Chelsea var ifølge mediet ikke interesseret i den aftale, som Inter tilbød.

Sidste uges rygter:

Eriksen tilbydes til Premier League-klubber 

Ifølge ESPN-journalisten Pete O'Rourke bliver Christian Eriksen i dag tilbudt til forskellige Premier League-klubber på en lejeaftale. 

Her tilbyder Inter ovenikøbet at betale halvdelen af lønnen, hvis nogle vil tage danskeren ind på en lejeaftale. Det skriver samme medie. 

Christian Eriksen har ikke væltet sig i spilletid hos Inter, og det har fået rygterne til at florere om et muligt skifte, hvor Borussia Dortmund også har været nævnt. 

Sheffield Wednesday er stadig varme på Zohore

De er fortsat på udkig efter en angriber i Sheffield Wednesday, selvom det lykkedes Championship-klubben at hente Callum Paterson i Cardiff.

Og interessen skulle fortsat være på Kenneth Zohore, der har været rygtet til klubben i noget tid.

Således skriver Yorkshire Live, at Wednesday vil forsøge at hente Zohore på en et-årig lejeaftale.

For et par dage siden udtalte West Brom-manager Slaven Bilic, at han håbede, man kunne skippe Zohore og et par andre vragede spillere videre fra klubben.

Mikkel Kirkeskov forbliver Piast-spiller 

Mikkel Kirkeskov åbnede for to uger siden op for muligheden for et skifte væk fra polske Piast. 

Her var der desuden rygter om et skifte til Holstein Kiel i den tyske 2. Bundesliga. 

Det bliver dog ikke aktuelt i denne omgang i følge Piotr Kozminski, der er polsk journalist for UEFA. 

Den danske venstreback har dog kontraktudløb til januar, så et skifte kan komme i spil til den tid. 

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren

5 kommentarer

DenTyndeMandPige 10:42          
Hvordan har Inter tænkt sig at bytte Eriksen med hele Chelseas hold? - det virker lidt overkill!
Juniorx 10:45          
Forstår det sådan at det er hele klubben at Inter kommer til at eje, mens Abramovic så ejer Eriksen. Ville have været spektakulært!!

Conte har i den Situation vidst overvurderet Eriksen.
RaSMuS. 11:59          
Ja, det er vældig morsomt, men det er nu ikke en helt forkert overskrift. Skulle jeres kritik være berettiget, skulle overskriften have lydt "Inter ville bytte Eriksen for Chelsea". Det er ret simpelt.
Black Spider 12:34          
Det virker lidt underligt, at det her rygte bliver ved og ved og ved med at cirkulere. Enten er der nogle fuldstændigt debile "journalister" derude, eller også mener Inter det rent faktisk seriøst, i hvilket tilfælde det jo næsten er til at græde af grin over.

Eriksen er en offensiv midt, der simpelthen ikke kan spille andre roller end det. Han er alt for langsom som regulær kant, og han er slet ikke robust og aggressiv nok som regulær midtbanespiller. Eriksen skal være offensiv midt og helst centralt i banen.

Kante er omvendt en dynamisk central midt, der både kan spille box-box, defensiv midt og balanceskaber.

Og hvad er det, man bemærker, når man kigger på Chelseas hold pt? Nå jo, Chelsea kan næsten fodre svin med offensive midtbanespillere (Mount, Havertz, Ziyech, Pulisic og dertil Barkley og RLC på lån samt en Anjorin på talent-fronten), men på den defensive front er der ikke ret meget andet end netop Kante. Billy G så god ud, men han er langtidsskadet. Kovacic og Jorgi har set alt andet end gode ud hvad angår det defensive arbejde.

Så selv hvis Eriksen faktisk var i form og faktisk spillede god fodbold og faktisk kunne spille sig igennem et gennemblødt stykke toiletpapir, så ville den byttehandel jo være gennemført idiotisk. At bytte en spiller, som har afgørende betydning for truppen, for en spiller som måske lige akkurat kunne spille sig på bænken, det er jo rendyrket nonsens. Men tager vi også formen med i betragtning, så er vi jo ude i, at vi skulle forære en af de vigtigste spillere på holdet væk og samtidigt overtage en overbetalt gammel Spurs-dinosaur som tribune-fyld.

Okay, Kepa og Jorgi handlerne skete, det kan vi ikke løbe fra, men hvorfor ikke bare bede os om at købe Eriksen for 3-400 mio euro, hvis det er niveauet? Hvorfor ikke tilbyde, at vi kan købe 3-4 spillere for dem og så udlåne dem gratis til Inter? Hvad er ideen med det her?
Ma-sH 14:35          
Ha ha, DenTyndeMandePige :)

Det er da et forsøg værd! Hvis den var gået havde det da været en ok transfer!
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november