Luk

Rygtetid: Juve jagter Chiellini-arvtager i Barca

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Alanyaspor - Fenerbahce
Superlig (16/09)
bet365 2,87 3,40 2,37
NordicBet 2,75 3,50 2,37
Oddset 2,75 3,55 2,35
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Juve jagter Barca-stortalent som Chiellini-afløser

Giorgio Chiellini er dømt ude i måneder med en knæskade, og med transfervinduets deadline midnat mellem mandag og tirsdag er Juventus pressede for at finde en gardering på Juventus-ikonets plads i midterforsvaret.

Ifølge det catalanske medie RAC1 har Juventus øjnene rettet mod Barcelona.

Her løber det 19-årige talent Jean-Clair Todibo rundt, og han skulle ifølge det catalanske medie være de italienske mestres førsteprioritet som Chiellini-afløser.

Unge Todibo har i den seneste tids europæiske rygtemølle været sat i forbindelse med et skifte til PSG, da han muligvis kunne være en del af handlen, der sender Neymar tilbage til FC Barcelona, mens de franske mestre i stedet vil få Ivan Rakitic, Ousmane Dembélé og Todibo den anden vej.

RB Leipzig jagter Roma-angriber

Patrik Schick er ikke inde i varmen hos Romas nye cheftræner Paulo Fonseca, og han er derfor på vej til tysk fodbold og RB Leipzig. 

Det skriver Corrierre dello Sport og tilføjer, at Roma har afløser på plads i form af en lejeaftale med Atletico Madrids Nikola Kalinic. 

Riza Durmisi vælger Tyrkiet

Riza Durmisis mulige skifte til tyrkiske Fenerbahce har været på bordet gennem længere tid, og nu ser det ud til at ske. 

Tyrkiske Miliyet skriver således, at Fenerbahce ikke kan blive enige med Roma om serbiske Aleksander Kolarov, og derfor satser Istanbul-klubben nu istedet på den 25-årige dansker. 

Durmisi er også blevet nævnt som aktuel i Danmark og Spanien, men ifølge Miliyet er han altså meget tæt på at blive præsenteret i Fenerbahce. 

Mauro Icardi sagsøger Inter

Mauro Icardi træner igen med førsteholdet i Inter, men han bliver stadig holdt uden for træningen, når der laves taktiske øvelser. 

Derudover var han fraværende til holdets fælles middag forleden, muligvis fordi han er blevet ekskluderet fra den Whatsapp-gruppe, som spillerne bruger til at videregive meddelelser til hinanden. 

Det skriver Corrierre dello Sport lørdag som baggrund for, at Icardi og hans kone/agent Wanda Nara nu angiveligt sagsøger Inter for diskrimination. 

Argentineren kræver 11 millioner kroner fra Inter, hvilket næppe skaber stor glæde på ledelsesgangen efter en sommer, hvor klubben har acceperet på bud 485 millioner kroner fra Napoli og Monaco - kun for at få et nej tak fra Icardi. 

Manchester City jagter norsk komet

Flere storklubber er tidligere blevet sat i forbindelse med Bodø/Glimts 19-årige kantspiller Håkon Evjen. 

Nu skriver engelske Daily Mail, der har en blandet hitrate, at Manchester City planlægger at hente den norske teenager til januar. 

Også Manchester United er interesserede, men City står forrest i forhold til Evjen, der som højre kant har lavet 10 mål i 37 kampe i Eliteserien for Bodø/Glimt. 

Fredagens rygter: 

Napoli snupper Llorente

Fernando Llorente har været uden kontrakt, siden han stoppede i Tottenham tidligere på sommeren, men nu ser det ud til, at spanieren har fundet sig en ny klub.

Ifølge Sky i Italien har angriberen skrevet kontrakt med Napoli, som altså får ham gratis, fordi han er arbejdsløs.

Ifølge mediet er der tale om en toårig kontrakt.

Ny Stuttgart-dansker bliver udlejet

Nikolas Nartey blev torsdag præsenteret i Stuttgart, hvor klubben samtidig oplyste, at danskeren nok skulle udlejes.

19-årige Nartey bliver ifølge Sportbuzzer og Bild udlejet til Hansa Rostock, som torsdag præsenterede AaB-spilleren Rasmus Thellufsen på en lejeaftale.

Nartey kom til Stuttgart fra FC Köln, og han blev tidligere på ugen udtaget til det danske U21-landshold.

Parma fører Ankersen-kapløb

Efter en sommer uden de helt store rygter er Peter Ankersen de seneste dage for alvor blevet sat i forbindelse med et skifte til Serie A.

Genoa skulle være interesserede i at tilknytte deres tredje dansker, men det italienske medie Sportitalia skriver fredag, at Parma pt. ligner det mest oplagte bud på en kommende arbejdsgiver for FCK-spilleren.

Ankersen skulle være førsteprioritet i Parma, efter klubben har mistet interessen for Sampdorias højreback Jacopo Sala. Genoa er dog angiveligt stadig inde i billedet.

I Parma ville Ankersen i så fald blive genforenet med hans tidligere FCK-holdkammerat Andreas Cornelius.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Mikael Blond

5 kommentarer

Ceerial 12:00          
Jeg ved ikke om det er Icardi, Inter eller begge, der badguy i den der sag, det har jeg ikke orket at følge detaljeret med i.

Men det må da være definitionen på en farce, det har vel været rimeligt konstant med kontroverser siden 2015/ 2016´ish.
Cta 12:05          
At han ikke flytter klub er da toppen af idioti
->Internazionale<- 13:10          
Tror simoehthen at Icardi er i dilemma. Han har 2 svære beslutninger.

1. Wanda nara som jeg tror styrer forholdet med en stokke og Icardi ikke har noget at sige.

2. Icardi vil åbenbart kun til Juve og Inter vil have flere penge end hvad Juve tilbyder(meget
Mindre end hvad Inter forlanger)
belden 13:42          
Hende Wanda må godt nok være en dejlig kvinde. Hun gør Icardi helt skør oveni.
Milanistar 19:13          
Hvor må det være akavet med Icardi. Ingen kan vel rigtigt lide ham i klubben, og nu hvor han tilmed sagsøger klubben, så kan det da kun blive værre.

Stjerne-eksempel på hvorfor man ikke skal have sin kone som agent. Især når konen er Wanda Nara. Hun kunne lære selv Raiola en ting eller to om at være grisk og skruppelløs, hvilket siger en hel del. Hvor er jeg glad for at det ikke er Milan der skal bøvle med den sinke.
Søndag 15. september