Luk

Rygtetid: Juventus lurer på Alvaro Morata

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Spezia - Juventus
Serie A (01/11)
Oddset 10,50 5,40 1,30
bet365 9,50 5,50 1,28

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Juventus lurer på Alvaro Morata

Luis Suarez' mulige skifte til Atletico Madrid, kan sende Alvaro Morata videre til Juventus. 

Italienske Football Italia skriver at Suarez' skifte skulle være lige på trapperne, hvilket har fået Atletico til at give Morata grønt lys til at skifte til Juventus.

Den spanske klub kræver ifølge Football Italia 75 millioner kroner for et lejemål på et år med muligheden for at gøre opholdet permanent for ekstra 335 millioner kroner.

Tidligere har Edin Dzeko været rygtet til Juventus, men nu ser det altså ud til, at klubben i stedet går efter en gammel kending.

Alavaro Morata spillede i Juventus fra 2014 til 2016, hvor han scorede 27 mål i 93 kampe.

Luis Suarez er tæt på Atletico-skifte

Luis Suarez har længe lignet en færdig mand i Barcelona, men det ser ud til, at angriberen bliver i La Liga.

El Mundo Deportivo skriver således, at Suarez er enig med Atletico Madrid omkring en kontrakt, men klubben mangler fortsat at lande en aftale med Barcelona, lyder det.

Derudover skal Atletico først af med Diego Costa, som skulle være på blokken i Fenerbahce.

Luis Suarez har tidligere været rygtet til Juventus, men her blev en aftale ikke noget, og det ligner det lige nu, at uruguayaneren skal til Atletico Madrid.

Gårsdagens rygter:

Wolves henter FC Barcelonas Nelson Semedo

FC Barcelona har gang i den helt store udrensning i truppen oven på en sæson, der ikke bød på nogen trofæer, ligesom klubbens profiler efterhånden har nået en vis alder.

Flere internationale medier, herunder Sky Sports, mener nu at vide, at klubbens højre back Nelson Semedo er på vej til engelske Wolves, der angiveligt skulle være blevet enige med Barca om en pris på 235 millioner for portugiseren.

Englænderne er på jagt efter en ny højre back efter salget af Matt Doherty til Tottenham, og en ny portugiser til samlingen skulle altså være deres bud på en erstatning.

Omvendt skulle spanierne være klar til at lade Semedo gå, hvorfor det altså skulle være op til spilleren selv, om skiftet skal gå igennem.

PSG lurer på utilfreds Dele Alli

Dele Allis fremtid i Tottenham skulle være usikker, efter han for anden kamp i streg blev udeladt fra Jose Mourinhos kamptrup. 

Det meddeler Sky Sports, der mener at vide, at adskillige klubber lurer på den engelske midtbane, men at PSG skulle være det varmeste bud på en kommende klub for Alli. 

Sky Sports skriver, at Tottenham selv afviser, at de vil enten sælge eller udleje Dele Alli, men at andre kilder modsiger den officielle meddelelse. 

Jose Mourinho sagde efter 5-2-sejren over Tottenham, at der var for mange spillere i truppen, så der altid vil være nogle, der blev utilfredse. 

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren
Lørdag 31. oktober