Luk

Rygtetid: Braithwaite spøger hos Wass og co.

| Premier League | 12 kommentarer

Infoboks

Babelsberg - RB Leipzig
DFB Pokal (26/10)
bet365 13,00 8,00 1,12

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Barcelona vil sende Braithwaite til Valencia

Det store spanske medie Sport skrev fredag, at Barcelona havde besluttet sig for at hente Memphis Depay, og det skulle imidlertid være dårligt nyt for Martin Braithwaite.

Depays tilgang ville nemlig gøre Braithwaite overflødig, og nu skriver mediet Gol Digital, at Barcelona planlægger med at sende Braithwaite til Valencia.

Således skulle den nytilkomne fodbolddirektør i Barcelona, Mateu Alemany, udnytte det netværk, han skabte på to år i Valencia til at sende den danske landsholdsangriber til Valencia.

Ifølge mediet skulle Barcelona have opgivet at hente købsprisen på 135 millioner på Braithwaite hjem, og i stedet skulle man bede om 75 til 90 millioner kroner.

I Valencia ville Braithwaite slutte sig til landsholdskammeraten Daniel Wass.

Juventus er ude efter Manuel Locatelli i Sassuolo

Ifølge Goal skulle Serie A-giganterne Juventus have vendt blikket mod Sassuolo og åbnet en dialog om holdets stjernespiller Manuel Locatelli.

Således skulle den 23-årige defensive midtbanespiller have imponeret Juventus, efter han i løbet af det sidste år har været en stor profil for Sassuolo og desuden er kommet ind på det italienske landshold, hvor det er blevet til ni kampe siden september.

Ifølge Goal skulle Juventus være interesseret i at få handlen lukket så hurtigt som muligt, og det ventes, at Sassuolo kræver omkring 300 millioner for Locatelli.

Mediet skriver desuden, at Juventus kan finde på at sende talenterne Gianluca Frabotta og Nicolo Fagioli den anden vej som led i handlen.

Chelsea favorit til at hente Aguero

Sergio Aguero forlader som bekendt Manchester City til sommer ved kontraktudløb, men argentineren er ifølge Daily Mail opsat på at blive i Premier League.

Her skulle Chelsea være særdeles interesserede i at hente Aguero, og de anses ifølge avisen som favorit til hans underskrift til sommer, fordi de også har råd til ham.

Manchester United vil være usandsynligt med hans status i City, og Liverpool vil bruge kræfterne på at styrke sig defensivt, skriver Daily Mail.

Aguero føler angiveligt, at han stadig har meget mere at give til England, og det er altså skidt nyt for Barcelona, Real Madrid og PSG, der også har været meldt lune på angriberen.

PSG sænker prisen på Kylian Mbappe

Trods adskillige forsøg er det endnu ikke lykkedes PSG at forlænge kontrakten med verdensstjernen Kylian Mbappe, hvis aftale står til at løbe ud i sommeren 2022.

Fordi Mbappe tilsyneladende ikke er overbevist om, hvorvidt han skal binde sin fremtid til PSG, overvejer den franske mesterklub ifølge Le Parisien at sælge ham denne sommer for at undgå at miste Mbappe gratis.

Den franske avis erfarer, at PSG vil overveje at sælge Kylian Mbappe for mellem 120 og 150 millioner euro, hvilket svarer til knap 900 millioner og godt 1,1 milliarder kroner.

Trods sin relativt unge alder har 22-årige Mbappe allerede scoret 120 kasser og lavet 59 assists i 160 kampe for PSG.

Real Madrid lurer på Joachim Löw

Joachim Löw stopper til sommer som tysk landstræner, men der er angiveligt interesse for ham fra store klubber.

Den spanske avis AS mener at vide, at Löw står øverst på ønskesedlen hos Real Madrid som Zinedine Zidanes afløser.

Zidane har kontrakt med Real Madrid til 2022, men ifølge AS er det sandsynligt, at han allerede til sommer siger farvel til kongeklubben.

Udover Löw skulle den eneste kandidat i Real Madrid være Raul, der træner klubbens andethold i øjeblikket. Spørgsmålet er, om han er klar til at overtage allerede nu, skriver AS.

Konaté til lægetjek i Liverpool

Liverpool har været meldt interesseret i RB Leipzig-forsvarer Ibrahima Konaté, og nu skulle parterne være nået et skridt nærmere en aftale.

RMC Sport skriver således, at 21-årige Konaté har bestået dele af lægetjekket, der skal sende ham endegyldigt til Liverpool.

Hvor lægetjekket er blevet foretaget, melder historien ikke noget om, men det behøver ikke være i Liverpool, så længe det blot er foretaget af nogen, som Merseyside-klubben står inde for.

RB Leipzigs sportsdirektør Markus Krösche har fastslået, at Konaté ikke er på vej væk, men flere medier mener altså at vide noget andet.

To MLS-klubber kæmper om fri Daniel Sturridge

31-årige Daniel Sturridge har været uden klub siden afskeden med Trabzonspor i marts 2020, hvor han blev idømt en karantæne for betting indtil juni sidste år.

Daniel Sturridge er dog endnu ikke blevet hentet af nogen klub, men nu lader det til at lysne for den kreative englænder, der ifølge Daily Mirror er på radaren i USA.

Her skulle MLS-klubberne DC United og Inter Miami kæmpe om at overbevise Sturridge om et skifte, og begge klubber skulle således have rettet henvendelse til Sturridge-lejren.

MLS-sæsonen starter i midten af april, så klubberne har altså fortsat lidt endnu, hvis Sturridge skal i land inden sæsonstarten.

Tre Premier League-klubber vil have Ødegaard

Martin Ødegaard er i øjeblikket udlejet fra Real Madrid til Arsenal, der ikke har nogen købsoption med i aftalen med nordmanden.

Arsenal er dog ifølge AS interesserede i at tilknytte ham permanent, men der er konkurrence fra to andre Premier League-klubber.

Chelsea og Liverpool øjner ifølge AS en aftale med Ødegaard til sommer, og det vurderes, at Arsenal økonomisk ikke vil kunne matche de to klubber i forhold til et bud.

Sidste uges rygter:

Maurizio Sarri er i dialog med Fenerbahce

Den tidligere Napoli-, Chelsea- og Juventus-træner Maurizio Sarri er angiveligt rykket tættere på at komme i arbejde igen.

I hvert fald skriver det tyrkiske medie Ajansspor, at den tyrkiske storklub Fenerbahce skulle have kontaktet Maurizio Sarri i forbindelse med det ledige trænersæde i klubben, hvor Erol Bulut for nylig blev fyret.

Sarri skulle være tilbudt jobbet, og parterne skulle altså angiveligt være tæt på at nå til enighed. Ifølge mediet mødes de to i næste uge for at få styr på de sidste detaljer.

62-årige Sarri har ikke været i arbejde, siden han røg på porten i Juventus sidste sommer.

Liverpool lurer på Luis Suarez

I Premier League er gassen på det seneste gået af ballonen for Liverpool, og mestrene forventes derfor at jagte forstærkning i sommerens transfervindue.

I den forbindelse er et noget opsigtsvækkende rygte dukket op, da det spanske medie Fichajes erfarer, at Liverpool overvejer at hente Luis Suarez tilbage.

Suarez scorede mål på samlebånd for Liverpool, da han var i klubben fra 2011 til 2014, men angriberen har nu rundet de 34 år, hvorfor et skifte tilbage til Liverpool vil være ganske overraskende.

Trods en fremskreden alder har Suarez dog tilsyneladende ikke mistet målnæsen, hvilket 19 kasser i 25 La Liga-kampe for Atletico Madrid illustrerer meget godt. Frontløberen kom til den spanske hovedstad fra Barcelona i sommeren 2020 og skrev under på en toårig aftale.

Luis Suarez står noteret for 82 kasser i 133 kampe for Liverpool.

Robin Olsen vil væk – Valencia er på banen

Den tidligere FCK-keeper Robin Olsen har så sent som i februar udtalt, at han gerne vil blive i Everton, hvor han er udlejet til fra Roma i denne sæson, men det er ifølge Daili Mail ikke længere tilfældet.

For nylig blev svenskeren udsat for et hjemmerøveri, og på bagkant af den ubehagelige oplevelse har Olsen ifølge det engelske medie bestemt sig for at forlade Everton, når lejeaftalen udløber om et par måneder.

31-årige Robin Olsen har stadig kontrakt til 2023 i Roma, men der er angiveligt konkret La Liga-interesse for ham.

Således erfarer det spanske medie Fichajes, at Valencia gerne vil købe Robin Olsen som erstatning for Jasper Cillessen, som klubben forventer at sælge til sommer.

Fichajes skriver, at Roma blot kræver omkring 2,5 millioner euro, hvilket svarer til knap 19 millioner kroner, for Robin Olsen.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

12 kommentarer

Frank8 09:29          
Hvad skulle Chelsea dog med Ødegaard - det er da ikke den del af banen der mangler alternative løsninger til.
Geddar 09:41          
Og han er heller ikke ligefrem skræddersyet til Liverpools system. Måske Real Madrid har sendt AS i byen for at booste prisen lidt, nu de ved Arsenal gerne vil købe ham.
SabbiSaft 23:44          
Tirsdag: Leipzig: Liverpool ikke et emne for Konate
Onsdag: Konate til lægetjek i Liverpool

Den gode gamle sang
Top1206 11:28          
Joachim Løw til RM... ser hellere Raul. Ingen kendskab til ham som træner men som spiller var han jo på alle måder en vinder og fremfor alt en holdspiller. Tør RM satse på ham..? De kender ham selvfølgelig fra Castilla og ZZ kom fra samme. Hvis klubben satser lidt mere på egen avl af spillere, så er det indlysende at Raul skal til. Kan man forestille sig, at Raul bliver assistenttræner til ZZ med en tydelig rolle indtil han er klar? Vil ZZ acceptere det?
FelixIF 12:11          
Husk det er 1. April idag...

Men okay med Junkers opførsel de sidste dage og HB Køges nye trænere så har det vist været 1. April flere dage
Miraaa123 13:00          
Var kæmpe fan af Löw tidligere, men man lærer mest om trænere i modgang, og han har gang på gang vist at han er total handlingslammet og ingen plan har.
deutsche 08:25          
Löw har intet vist efter Flick stoppede på landshold som assistent, var det mon mere Flick end Löw der var arkitekten bag vm i 14?

PS han kan tage til Madrid NU
Søndag 24. oktober