Luk

Rygtetid: Leicester henter Roma-angriber

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Leicester
Premier League (27/09)
YouBet 1,34 5,80 9,00
Oddset 1,35 5,50 7,80
bet365 1,33 5,50 7,50

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Leicester henter Roma-angriber

Leicester er igen på jagt efter forstærkninger i Serie A, hvor holdet tidligere har hentet Timothy Castagne hos Atalanta. 

Denne gang er det dog Cengiz Ünder, der er kommet på Brendan Rodgers radar. 

Den tyrkiske angriber skulle i følge Sky Sports Italia være på vej til Leicester, der betaler 3 millioner euro for at leje ham den første sæson, inden de er forpligtet til at gøre aftalen permanent om et år med et beløb på 24 millioner euro. 

Ifølge samme medie var Ünder i England i går aftes for at gennemgå lægetjekket. 

Leicester har tidligere været på jagt efter Barcelonas Trincao til samme position, men han skulle være droppet, da det spanske storhold ikke er interesseret i at forhandle. 

Gårsdagens rygter:

Leipzig vinder kampen om Sørloth

Alexander Sørloth var været sat i forbindelse med RB Leipzig og Tottenham, og nu ser det ud til, at nordmanden fortsætter i Bundesligaen.

VG skriver således, at Sørloth kun er detaljer fra at kunne kalde sig Leipzig-spiller, og han er på vej til Tyskland for at få skiftet på plads.

Sørloth er i øjeblikket udlejet til tyrkiske Trabzonspor, og i sidste sæson blev han topscorer i Süper Lig.

Spurs er i dialog om Bale-lejeaftale

Gareth Bales agent har fortalt, at der er dialog med Tottenham omkring en retur, og nu skriver Sky Sports, at der er tale om en lejeaftale.

Real Madrid-waliserens repræsentanter taler også med andre Premier League-klubber, skriver Sky, men Bale vil allerhelst til Tottenham, hvor han spillede seks sæsoner fra 2007 til 2013.

BBC skrev forleden, at en permanent aftale til Bale i Spurs ikke var udelukket, men ifølge Sky er det altså en lejeaftale, som parterne lige nu diskuterer.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

 


Af Andreas Roesen
Søndag 27. september
Lørdag 26. september