Luk

Rygtetid: Arsenal-løfte er upopulært i truppen

| Serie A | 12 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 3,50 3,60 2,00
Oddset 3,35 3,65 2,10
YouBet 3,30 3,75 2,05

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Arsenal-løfte er upopulært i truppen

Arsenal-ledelsen har ifølge The Telegraph stillet sine spillere i udsigt, at de kan undgå en lønnedgang, hvis de formår at kvalificere sig til næste sæsons Champions League. 

Avisen tilføjer, at løftet ikke er blevet vel modtaget blandt spillere, der endnu ikke er blevet enige med klubben om eventuelt at gå ned i løn, og det betragtes af nogle af dem som et umuligt udgangspunkt for en eventuelt forhandling. 

Arsenal er nummer ni og har otte point op til fjerdepladsen. Det er fem point op til femtepladsen, der også muligvis giver Champions League - afhængigt af Manchester Citys appel.

Buffon vil have endnu en sæson i Juventus

Gianluigi Buffon vendte sidste sommer hjem til Juventus efter en sæson i PSG.

I Torino skrev han under på en etårig aftale, og den ser nu ud til at blive forlænget med yderligere et år, så den løber til 2021, hvor Buffon altså er fyldt 43 år.

Det skriver Corriere della Sera, der mener at vide, at Buffon stiller sig tilfreds med den reserverolle, som han har haft i denne sæson, hvor polske Wojciech Szczesny har vogtet buret fast.

Buffon har i denne sæson stået 11 kampe i Juve-buret. Forlænger Buffon, så får han en 19. sæson i Juventus, som han skiftede til fra Parma i 2001.

Sørloth på blokken i Serie A-storklub

Alexander Sørloth er topscorer i den tyrkiske Süper Lig, og det har angiveligt fået Napoli til at overveje nordmanden.

Det mener Radio Kiss Kiss at vide. Sørloth skulle være én af mulighederne til at erstatte Arkadiusz Milik, hvis forhandlinger med Napoli er gået i stå.

24-årige Sørloth er udlejet fra Crystal Palace til Trabzonspor, og tyrkerne har en købsoption på den tidligere FC Midtjylland-angriber.

Serie A-klub overvejer Joakim Mæhle

Genk-danskeren Joakim Mæhle er ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad på blokken i italienske Atalanta.

Avisen skriver, at det er planen, at Timothy Castagne forlader Atalanta til sommer, og Mæhle står højt på listen over potentielle arvtagere på højreback, skriver avisen.

Joakim Mæhle har flere gange været rygtet til større klubber i blandt andet Premier League, men Genk har ikke givet ham lov til at forlade dem.

FCM-stjerne på blokken i Valencia

FC Midtjylland-profilen Evander har ifølge den spanske avis Super Deporte tiltrukket sig interesse fra La Liga-klubben Valencia.

Mediet skriver i hvert fald, at Valencia er én af flere store klubber, der har den 21-årige brasilianer på blokken. Den spanske klub ønsker angiveligt flere muligheder på den centrale midtbane, og her er FCM-profilen ét af alternativerne.

Evander har scoret syv mål i 22 kampe for FC Midtjylland i denne sæson. Han har kontrakt til sommeren 2024 med midtjyderne.

Leicester lurer på tidligere Esbjerg-spiller

Den græske venstreback Kostas Tsimikas spillede i foråret 2017 for Esbjerg som lejesvend og bidrog med et mål i 13 optrædener. 

Siden er han brudt igennem i Olympiakos, og nu er han et emne for større klubber. 

Ifølge græske Sport Time holder Napoli, Inter, Lokomotiv Moskva, Fenerbahce og Galatasaray således alle øje med 23-årige Tsimikas, der har spillet tre A-landskampe for Grækenland. 

Men også engelske Leicester er på banen og har ifølge mediet 'taget første skridt' i forhold til at købe backen, men lige nu er den potentielle handel sat på pause. 

Englænderne vurderes også til at have den bedste mulighed for at nå i nærheden af de godt 185 millioner kroner, som Olympiakos vil have for Tsimikas.

Serie A overvejer vild Rom-plan

Ligesom man har overvejet det i England, er en model, hvor man isolerer spillere og trænere, nu også på bordet Italien.

Det skriver avisen La Repubblica, der mener at vide, at man arbejder på en idé om at samle alle 20 Serie A-hold i Rom-området.

Her er der tre brugbare stadions, hvor man så vil afvikle alle de resterende kampe i sæsonen.

Spillerne og trænere vil skulle være isoleret i 45 dage inklusiv en opstart, og det vil være jævnlige tests af alle.

Kampene vil blive sendt på tv, men mediefolk vil ikke have adgang til stadions, hvor der naturligvis heller ikke vil være fans.

Alexis Sanchez holder fast i stor United-kontrakt

Chilenske Alexis Sanchez er åben for at blive i Inter, og trods et beskedent bidrag med et mål i 15 kampe er italienerne også åbne for at beholde offensivsspilleren. 

Men ifølge ESPN er økonomien et problem. Alexis Sanchez har således endnu godt to år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, og han er ikke meget for at acceptere en lønnedgang. 

Og Sanchez tjener cirka 220 millioner kroner om året i Manchester United, hvilket Inter ikke kan matche, og derfor peger alt mod, at 31-årige Sanchez tager tilbage til England i næste sæson.

PSG-kaptajn flirter med ex-klub

PSG-anfører Thiago Silva har aldrig lagt skjul på, at han holder meget af AC Milan efter en succesfuld periode hos italienerne fra 2009 til 2012. 

Og begge parter er interesserede i at genoptage samarbejdet fra sommer, når stopperens aftale med PSG løber ud, skriver Tuttosport.

Men den snart 36-årige forsvarspillerens lønkrav kan blive et problem for Milan, der forsøger at stramme livremmen efter flere økonomisk trængte sæsoner, tilføjer mediet.

Sidste uges rygter:

Sevilla lurer på Liverpool-reserve

Sevilla planlægger ifølge schweiziske Blick og spanske Mundo Deportivo at lægge et bud på Liverpool-reserven Xherdan Shaqiri.

Den 28-årige schweizer har blot spillet to minutters fodbold i 2020, og allerede i januar var der rygter om, at han var på vej væk fra Anfield.

Sevilla er angiveligt klar til at smide 112 millioner kroner for Shaqiri, som Liverpool dog skulle have forlangt det dobbelte af i januar.

Roma og CSKA Moskva skulle også være interesserede i at hente Shaqiri til sommer.

Lazio vil tilbyde Simone Inzaghi ny kontrakt

Simone Inzaghi har imponeret som træner for Lazio, der i øjeblikket er nummer to i Serie A. 

Det har ifølge italienske medier fået flere europæiske storklubber til at få øjnene op for den 43-årige Lazio-træner, hvis kontrakt har godt og vel et år tilbage før udløb.

Men Rom-klubben har ikke i sinde at skulle finde en ny træner lige foreløbig, så ifølge Radio Sei har Lazio-ledelsen besluttet at indkalde Inzaghi til et møde, hvor man vil tilbyde ham en ny kontrakt.

Tilbuddet, der er en kontrakt til 2025, vil give en lønstigning på 22,5 millioner kroner per sæson, som er en stigning på omkring 50 procent af hans nuværende løn.

Mauro Icardi dropper PSG

PSG sikrede sig en købsoption på den argentinske angriber Mauro Icardi, da de sidste sommer lejede han i Inter.

Men ifølge La Gazzetta dello Sport har Icardis agent og kone Wanda Nara nu meddelt PSG-ledelsen, at han ikke ønsker at blive i Frankrig.

27-årige Icardi vil i stedet tilbage til Italien, hvor han dog langt fra virker til at have en frem tid i Inter efter tidligere tiders skænderier og degraderingen som anfører.

Både Napoli og Juventus har tidligere været interesserede i Icardi, der har lavet 20 mål i 31 kampe for PSG.

Brendan Rodgers vil have Coutinho

Phillipe Coutinho fortætter næppe i Bayern München, da klubben ikke ønsker at udnytte sin købsoption i lejeaftalen med Barcelona. 

Ifølge spanske Sport har brasilianerens lejr lagt en føler ud i ex-klubben Liverpool, men her er interessen ikke til stede. 

Det er den til gengæld i Leicester, hvor manager Brendan Rodgers gerne vil have Coutinho til klubben, hvis man som ventet sælger James Maddison. 

Ifølge Sport vil en lejeaftale dog kostede omkring 225 millioner kroner plus en eventuel købsoption.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikael Blond

12 kommentarer

haraltidret 21:53          
Kan ikke bebrejde Sanchez at han prioriterer pengene, og derfor tager tilbage til United og feder den for 220 mill kr om året de næste to år.
Lasse599 22:12          
Og det er den slags kontrakter man kunne håbe forsvandt, når fodbolden kommer i gang igen.... Men ved godt, at det er en umulig tanke!!

Ville være rart at man satte nogle flere regler op omkring en klubs økonomi - og evt et lønloft... Så ville spillere også mere prioritere spilletid, fremfor at gå efter pengene...

Ja, 220 millioner er mange penge, men han ville trods alt ikke gå sulten i seng i Inter, hvis han virkelig ville spille der..... Plus alle de millioner han allerede har tjent...

Pengene ER bare for store i fodbold - sørgeligt og ødelæggende!
Mero 23:23          
Han tog jo til United for pengenes skyld til at starte med. Så det er ingen overraskelse.
Internazionale4everr!!! 00:06          
Han kommer i hvert fald ikke til at tjene i nærheden af de penge i Inter. Men jeg ville ikke engang have noget imod en hurtig retur til Manchester til sommer. Så god er han heller ikke for os, og myten om gamle angribere i Serie A (Quagliarella, Di Natale, Luca Toni, osv.) tvivler jeg på er argument nok til at vi skulle betale United for at overtage hans eksorbitante udbetaling af løn 100%...
AaBager 16:51          
Spillerne tjener det klubberne synes de er værd. Hvis det blev indført lønloft, røg pengene i lommen på klubejerne. Er det bedre? Kan bedre lide, at de der udfører arbejdet, tjener pengene.

Når det er sagt, så er Sanchez overgang og kontrakt i Man Utd, vel verdenshistoriens dårligste fodboldforretning. Kan ikke komme på andre i hvert fald... Han skal blive topscorer i næste sæson, før det billede ændrer sig.
Chr.P 16:59          
Det kunne være lækkert, hvis pengene endte ved fansene.
Lavere billetpriser, billigere merchandise, nemmere adgang til tv-kampe.
Jeg ved godt, at det hele er tough business, men det kunne være fedt at se alligevel. Fodbolden er nærmest et folkeeje, men det ender med, at det kun er forbeholdt dem, som har penge til det eller 100% vier deres liv til sporten og bruger alle deres penge på at opleve hjerteklubben.
laligafan 18:53          
Den ROM plan Lyder go, jeg vil have bold på min skærm og sæsonen skal spilles færdigt om muligt. Em næste år og sommerferien aflyst så de kan blive færdige. Mon ikke de kan begynde om 14 dage.
Tirsdag 2. juni
Brøndby-cheftræner: Vi er bronzefavoritter
05:50
Moura: Harry Kane er allerede PL-legende
05:23
Moura: Harry Kane er allerede PL-legende
05:18
Lindstrøm kom ind og bragede Brøndby til sejr
03:04
Irriteret Niels F: Skulle have taget Mensah ud
02:23
Slavia Prag er snublende nær nyt mesterskab
02:01
Brøndbytråden
01:05
Brøndby-cheftræner: Vi er bronzefavoritter
01:02
FIFA beder forbund droppe proteststraffe
00:47
Superligatipstråd 2019-2020
00:47
Brøndby-cheftræner: Vi er bronzefavoritter
00:46
CV: Sport og økonomi skal hænge sammen
00:04
Brøndby-cheftræner: Vi er bronzefavoritter
00:02
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
00:02
Irriteret Niels F: Skulle have taget Mensah ud
23:42
Brøndby-helten: En sindssygt fed oplevelse
23:39
Irriteret Niels F: Skulle have taget Mensah ud
23:36
Brøndby-cheftræner: Vi er bronzefavoritter
23:35
Brøndby-cheftræner: Vi er bronzefavoritter
23:35
Lindstrøm kom ind og bragede Brøndby til sejr
23:28
OB-chef: Vi opfatter os selv som top seks-hold
23:28
Lindstrøm kom ind og bragede Brøndby til sejr
23:26
Brøndby-cheftræner: Vi er bronzefavoritter
23:25
Lyon bruger 85 mio. på at købe lejesvend fri
23:13
OB-chef: Vi opfatter os selv som top seks-hold
23:09