Luk

Rygtetid: United tilbyder De Gea stor kontrakt

| International | 14 kommentarer
Sæsonens skøreste: Camilla Martin revser FCK'ere - Fischer overtager mikrofonen
'Han har hele pakken' - Boilesen kårer verdens bedste venstreback
Peter Schmeichel sætter ord på en glorværdig karriere i Manchester United i smukt portræt
'Jeg ville ikke føle mig for god til at gøre det' - Boilesen om returen til Danmark trods tilbud fra Dortmund og Roma
Boilesen udnæver FCK's største talent, men der er liiiiiiiige ét enkelt problem
Rygtetid: United tilbyder De Gea stor kontrakt
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Riga FC
Europa League Kvalifikation (22/08)
bet365 1,16 7,00 15,00
NordicBet 1,21 6,75 14,00
Oddset 1,23 6,40 11,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker. 

United tilbyder De Gea ny stor kontrakt

Manchester United kæmper en hård kamp for at holde på David De Gea, og nu har storklubben angiveligt givet ham et kontrakttilbud at tygge på.

Ifølge de troværdige medier BBC og Sky Sports har United tilbudt De Dea en ny, stor kontrakt, der vil gøre ham til den bedst betalte målmand i verden.

28-årige De Gea har kun et år tilbage af sin kontrakt i Mancheste United.

Lazio er meget tæt på Vavro

Ifølge Corrierre dello Sport er Lazio tæt på at lukke en handel, der sender Denis Vavro fra FC København til Rom-klubben. 

Corriere dello Sport melder om en pris på cirka 82 millioner kroner plus omkring 11 millioner kroner i eventuelle bonusser. 

Fenerbahce vil have Zanka og Kjær

Fenerbahce er tidligere på sommeren blevet sat i forbindelse med sin tidligere stopperprofil Simon Kjær, og senest er også Mathias Zanka Jørgensen blevet nævnt som et emne. 

Nu skriver mediet Takvim så, at klubben jagter begge danske landsholdsspillere, og klubbens tekniske direktør Ersun Yanal arbejder på at få samlet den danske duo. 

Den tidligere Liverpool-stopper Martin Skrtel ønsker ifølge mediet ikke at forlænge sin aftale med Fenerbahce, og derfor er behovet nu to nye stoppere.

Real Madrid vil bruge Bale i jagten på Pogba

Real Madrid meldes særdeles interesseret i at hente Paul Pogba til klubben fra Manchester United og vil nu forsøge at lokke United med Gareth Bale.

Ifølge både Marca og Daily Mail er Paul Pogba Real Madrids absolutte topprioritet i resten af vinduet, og klubben vil med glæde bruge den walisiske angriber som en del af betalingen for franskmanden.

Zinedine Zidane har ikke den store fidus til Bale, men ser omvendt Pogba som en potentiel nøglespiller for klubben, og derfor vil handlen være et drømmescenarie for ham og Real Madrid.

United har indtil videre afvist al snak om, at Pogba kan være på vej væk, og ifølge Marca har Pogbas agent, Mino Raiola, været to gange i Manchester for at tale med klubben om at lade midtbanespilleren gå. 

Leicester er tæt på Newcastle-angriber

Ifølge Sky Sports er Leicester blevet enig med Newcastle om en pris på den spanske angriber Ayoze Perez.

Ifølge mediet kommer Perez til at koste Leicester 250 millioner kroner, og mens klubberne er enige, skal Leicester nu forhandle de personlige aftaler på plads med Perez.

Den 25-årige spanier har spillet i Newcastle siden 2014 og blev i sidste sæson topscorer for klubben i Premier League med 12 scoringer.

Tirsdagens rygter

Roma er tæt på Betis-keeper

Den tidligere FC København-målmand Robin Olsen er røget i unåde i Roma, hvor målmanden røg på bænken mod slutningen af sæsonen, og det formodes, at Olsen er på vej væk fra Serie A-klubben.

Det understreges af forlydender hos Sky Sport Italia, som mener at vide, at Roma er tæt på et køb af 24-årige Pau Lopez fra La Liga-klubben Real Betis.

Ifølge Sky Sport Italia skulle Roma være enig med målmanden, mens de to klubber arbejder på en handel til en værdi af 135 millioner kroner.

Pau Lopez kom til Betis sidste sommer på en fri transfer. Den 24-årige målmand har allerede spillet 100 kampe i La Liga og nåede i 2018 sin debut på det spanske landshold.

Barcelona vil lytte til Umtiti-bud på 375 millioner

Det spanske medie Sport melder tirsdag, at FC Barcelona kan være villige til at lytte på bud på spaniernes stærke franske midtstopper Samuel Umtiti.

Han er efter to stærke indledende sæsoner hos Barca gledet ud efter en skade, og må nu se Clement Lenglet være foran i køen som makker til Gerard Pique.

Med Umititis mindre rolle in mente kan Barcelona altså være villige til at lytte til klubber, som er interesserede i franskmanden, men Barca skal have op mod 375 millioner kroner, hvis et salg skulle blive aktuelt, skriver Sport.

Samme medie skriver, at Juventus og Manchester United har været meldt interesserede, men ingen af klubberne skulle have afgivet et bud endnu.

Bordeaux vil lokke Koscielny

Arsenals franske forsvarsspiller Laurent Koscielny kan være på vej tilbage til hjemlandet.

Det troværdige medie L'Equipe skriver, at Ligue 1-klubben Bordeaux vil have fingre i 33-årige Koscielny, som har et år tilbage af sin Arsenal-kontrakt.

Mediet skriver, at der har været kontakt mellem parterne i flere måneder, og forsvarsspilleren skulle være interesseret i at skifte.

Laurent Koscielny har spillet i Arsenal siden 2010.

Arsenal og Napoli slås om back

Arsenal har tidligere fået afvist et bud på Celtic-backen Kieran Tierney, men er stadig interesserede ifølge BBC, og nu får de konkurrence fra Italien. 

Ifølge Corriere dello Sport er Napoli således en 'seriøs' kandidat til den 22-årige venstreback, som har en stor beundrer i cheftræner Carlo Ancelotti. 

Ifølge Daily Mail vil Celtic have små 210 millioner kroner for den skotske landsholdsspiller. 

Bologna melder sig ind i Skov Olsen-kapløb

Spanske Sociedad har åbnet erkendt sin store interesse i FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen, der dog også har været på tale i en lang stribe andre klubber, hvis man skal tro rygtestrømmen.

Nu melder gianlucadimarzio.com også Serie A-klubben Bologna meget interesseret i den 19-årige dansker, der kun har et år tilbage med FCN og derfor formentlig bliver solgt denne sommer.

Manchester United vil have Olmo

Manchester United har meldt sig ind i kampen om Dinamo Zagrebs spanske offensivspiller Dani Olmo, der scorede to gange undervejs i turnering, da Spanien for nyligt vandt U21-EM.

Det skriver det kroatiske medie Sportske Novosti, der også har snakket med Olmos agent uden at få en kommentar om United-rygtet.

United skal angiveligt op med 300 millioner kroner for 21-årige Olmo.

Fenerbahce byder på Zanka

Ifølge det tyrkiske medie Takvim har Fenerbahce snøren ude efter den danske landsholdsspiller Mathias Zanka Jørgensen. 

Tyrkerne har brug for defensiv forstærkning efter en skidt sidste sæson, og det er her danskeren er udset til at afhjælpe. 

Fenerbahce vil byde omkring 26 millioner kroner for 29-årige Zanka, der har et år tilbage af sin aftale med nedrykkede Huddersfield. 

Også Celtic har været meldt interesserede i den tidligere FCK-kaptajn.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Mikkel Nøhr

14 kommentarer

danishmagpie 07:04          
250mio for en second striker, som netop har scoret 12 mål i en sæson, virker relativt billigt..

Men som Newcastle fan, kan det være bedøvende ligemeget, om han bliver solgt for 10mio eller 500 mio.. Alle pengene ryger direkte i ejerens lomme, og bliver ikke brugt på nye spillere.
rickikristensen 08:53          
Det er lidt spøjst at Zidane er så Pogba-liderlig. Vil han overhovedet kunne højne niveauet i den nuværende Madrid startellever?
DrDreyer 09:06          
Vavro er tæt på at blive præsenteret i S.S.Lazio
9mil. € +diverse bonusser kan løbe op i 11mil€
Desrouleaux 09:08          
Hej Bold. I kan skrive om den her mærkelige transfer, den er officiel:

https://www.kicker.de/752569/artikel/uerdingen_holt_europa_league_teilnehmer_maxsoe

Andreas Maxsø har efter en pæn sæson i Zurich skiftet fast spilletid i en af Schweiz største klubber ud. Han vil nu hellere spiller i 3. Bundesligaen med blandt andre fjolset Grosskreutz. Mærkværdigt.
Snigskytten 10:55          
Hvorfor vil det Bale snak ikke stoppe... Please.
elly_bb 11:04          
Tror Leicester kan få 50m pund for ham om to säsoner. Så er det et 20m pund overskud, hvilket skulle däkke lön osv.. God handel!

Lad os se hvor mange flere spillere der söger väk og om vi får nogle flere sandheder frem om, hvad der egentlig sker bad facaden.(ikke at facaden er särligt god heller)
Siaya 12:19          
Drop nu det tyrker pjat. Man får aldrig løn dernede og det er en skod liga man aldrig ser noget til.
Torsdag 22. august
Onsdag 21. august