Luk

Rygtetid: Leipzig vinder kampen om Sørloth

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - RB Leipzig
Bundesliga (31/10)
Oddset 2,80 3,60 2,40
bet365 2,70 3,75 2,40

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Leipzig vinder kampen om Sørloth

Alexander Sørloth var været sat i forbindelse med RB Leipzig og Tottenham, og nu ser det ud til, at nordmanden fortsætter i Bundesligaen.

VG skriver således, at Sørloth kun er detaljer fra at kunne kalde sig Leipzig-spiller, og han er på vej til Tyskland for at få skiftet på plads.

Sørloth er i øjeblikket udlejet til tyrkiske Trabzonspor, og i sidste sæson blev han topscorer i Süper Lig.

Spurs er i dialog om Bale-lejeaftale

Gareth Bales agent har fortalt, at der er dialog med Tottenham omkring en retur, og nu skriver Sky Sports, at der er tale om en lejeaftale.

Real Madrid-waliserens repræsentanter taler også med andre Premier League-klubber, skriver Sky, men Bale vil allerhelst til Tottenham, hvor han spillede seks sæsoner fra 2007 til 2013.

BBC skrev forleden, at en permanent aftale til Bale i Spurs ikke var udelukket, men ifølge Sky er det altså en lejeaftale, som parterne lige nu diskuterer.

Gårsdagens rygter:

Tottenham er tæt på Real-back

Manchester United og Tottenham har været meldt interesseret i Real Madrid-backen Sergio Reguilon, og nu ser det ud til, at London-klubben har fået et forspring.

I hvert fald skriver normalt velinformerede The Athletic, at Tottenham er meget tæt på at lande en permanent aftale med venstrebacken.

En aftale skulle ikke være på plads, men det skulle være 'højst sandsynligt', at handlen går igennem.

United har også været i forhandlinger omkring den 23-årige spanier, ligesom Sevilla angiveligt skulle have været Sergio Reguilons foretrukne destination, men Tottenham ser altså ud til at løbe med backen.

Premier League-klubber jagter Liverpool-talent

Rhian Brewster var foråret udlejet til Swansea med stor succes, men nu er det 20-årige angrebstalent tilbage i Liverpool. Her er det dog ikke sikkert, at han bliver.

I hvert fald har Premier League-klubberne Sheffield United og Crystal Palace været i dialog med Liverpool angående Brewster, erfarer Sky Sports.

Liverpool menes at være åbne for at lade Brewster skifte, men mestrene er angiveligt meget insisterende på at få en tilbagekøbsklausul, hvis klubben skal sælge angriberen.

Sky Sports skriver, at Aston Villa, Brighton og Newcastle også har vist interesse.

Rhian Brewster er et produkt af Liverpools akademi og scorede i foråret 10 gange i 20 ligakampe for Swansea.

Ronald Koeman henter Depay til Barcelona

Barcelona har over sommeren fået ny træner i form af Ronald Koeman, og han skulle være tæt på at have sin første transfer i hus i form af Lyon-angriber Memphis Depay, som han kender fra det hollandske landshold.

Ifølge De Telegraaf skulle Barcelona i denne uge få Depay på plads og klar til offentliggørelse, efter parterne er nået til enighed.

Avisen skriver, at Barcelona betaler omkring 190 millioner kroner for den hollandske angriber med omkring 40 millioner kroner i mulige bonusser.

Det forventes, at Luis Suarez forlader Barcelona i den kommende tid, og det gør altså plads til 26-årige Depay.

Yussuf Poulsen er på radaren i Marseille

Ifølge France Football har Ligue 1-klubben Marseille udset sig den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen som sin nye angriber.

Marseille-træner Andres Villas-Boas skulle være meget glad for Yussuf Poulsens fight og arbejdsrate i defensiven, og ifølge mediet skulle Poulsens klub, RB Leipzig, være interesseret i at skabe rum i budgettet, som er ramt af corona-følgerne.

Ifølge France Football skal RB Leipzig have omkring 75 millioner kroner for Yussuf Poulsen.

Den danske angriber fortalte under den seneste landsholdssamling, at han ikke har i sinde at forlade RB Leipzig lige foreløbigt.

Marseille skulle også have to andre Bundesliga-angribere på sin liste i form af Joel Pohjanpalo og Lucas Alario fra Bayer Leverkusen. 

Manchester United overvejer Bale-lån hvis Sancho glipper

Manchester United er på jagt efter en kantspiller, og gennem lang tid har klubben været meldt som en seriøs bejler til Dortmund Jadon Sancho.

Den transfer har trukket ud, og fra Dortmund-lejren har det lydt, at Sancho ikke skal nogen steder, og bliver det i sidste ende tilfældet, så har United nu overvejelser om at bringe en tidligere Premier League-stjerne tilbage.

Det skriver Sky Sports, der mener at vide, at Gareth Bale skulle være i Manchester Uniteds overvejelser. Her skulle Ole Gunnar Solskjær og co. være interesserede i en lejeaftale for at bringe noget rutine ind i offensiven, mens man desuden vil hente en anden ung spiller ind.

Tidligere har der været rygter om, at Real Madrid meget gerne ville af med Bale, og den madrilenske klub skulle endda være villig til at betale halvdelen af Bales løn for at slippe af med ham.

Walisiske Bale har selv fortalt, at han gerne vil videre fra Real Madrid.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren
Lørdag 31. oktober