Luk

Rygtetid: PSG snakker med Salahs folk

| International | 16 kommentarer

Infoboks

PSG - Angers
Coupe de France (21/04)
Oddset 1,20 6,80 11,50
bet365 1,22 6,50 11,00

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

PSG er i dialog med Salahs repræsentanter

I PSG er jagten på Kylian Mbappés potentielle afløser gået i gang, efter det for nylig blev rapporteret, at Mbappé har besluttet sig for at afvise PSG's tilbud om en kontraktforlængelse og i stedet satse på at komme til Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Harry Kane er navne, der har været nævnt i den forbindelse, men PSG's førsteprioritet er angiveligt Liverpool-stjernen Mohamed Salah.

Den franske tv-kanal TF1 erfarer, at PSG allerede har taget kontakt til Salahs repræsentanter i sidste måned for at diskutere et muligt skifte.

Kylian Mbappé har kontrakt til sommeren 2022 i PSG, mens seks år ældre Salah har til 2023 i Liverpool.

Liverpool jagter Barcelona-guldfugl

Trods sin unge alder er 18-årige Pedri brudt igennem til Barcelonas førstehold og har etableret sig som fast mand i denne sæson, og den talentfulde midtbanespiller har tiltrukket sig interesse udefra.

Således erfarer engelske Mirror, at Liverpool jagter Pedri, og at Premier League-klubben har henvendt sig til stortalentets bagland for at diskutere et muligt skifte.

Det har angiveligt fået Barcelona til at fremskynde processen med at få forlænget kontrakten med Pedri, hvis nuværende aftale gælder til 2022 med option på yderligere to år, men vigtigst af alt indeholder den en frikøbsklausul på omkring 70 millioner pund, hvilket svarer til 600 millioner kroner.

Liverpool ser det ifølge Mirror som en mulighed, men englænderne er udmærket klar over, at der skal ske noget, inden Barca lykkes med at forlænge kontrakten. Hvis Pedri underskriver en ny aftale forventes frikøbsklausulen nemlig at stige til vanvittige 350 millioner pund – tre milliarder kroner, og så er sagen pludselig en helt anden.

Historien melder intet om, hvorvidt Pedri er interesseret i at skifte til Liverpool, men Mirror skriver, at Jürgen Klopp og co. er klar over, at det bliver svært, men at de alligevel har tænkt sig at forsøge.

PSG overvejer Ronaldo som Mbappé-afløser

Kylian Mbappé har kontraktudløb i sommeren 2022, og for nylig kom det frem, at den franske PSG-profil angiveligt har bestemt sig for at skifte til Real Madrid.

Derfor har Mbappé ifølge flere medier afvist tilbud om forlængelse i PSG, og den franske klub skal derfor til at gøre sig overvejelser om en potentiel afløser.

Ifølge det italienske medie Tuttosport er Cristiano Ronaldo et emne i den forbindelse, og da det tidligere har været fremme, at Juventus skulle være villige til at slippe Ronaldo for omkring 215 millioner kroner, er det ikke utænkeligt, at PSG kigger den vej.

36-årige Cristiano Ronaldo har været i Juventus siden 2018 og har ligesom Kylian Mbappé kontraktudløb i sommeren 2022, men portugiserens alder et selvfølgelig et tema.

Leeds jagter Sergio Aguero

Flere klubber er allerede meldt interesserede i Sergio Aguero, som til sommer står uden kontrakt, da han ikke forlænger i Manchester City.

Blandt andet har Chelsea været meldt som favorit til at lande en aftale med Aguero, men nu skriver 90min, at en ny bejler har meldt sig, og det er en ny Premier League-klub.

Således skulle Marcola Bielsas Leeds United være særdeles interesseret i at hente Aguero på en fri transfer, da man sigter efter at skille sig af med sin egen angriber Rodrigo, som ikke har slået til.

Det skriver 90min, som mener at vide, at Aguero er blevet udpeget som et transfermål, da Bielsa skulle være stor fan af Aguero.

Ifølge mediet ville et skifte til Leeds betyde, at Aguero kan blive boende i Manchester, og ifølge 90min skulle Leeds håbe på, at klubbens planer for fremtiden og passionerede fans skulle kunne lokke Aguero, der ikke har udsigt til europæisk fodbold i Leeds.

Dortmund overvejer Jordan Larsson

Spartak Moskva-angriberen Jordan Larsson har vist sig godt frem i denne sæson, og det skulle Bundesliga-klubben Dortmund have bemærket.

Goal.com skriver således, at klubben overvejer at forstærke sig med den svenske angriber, der er søn af legenden Henrik Henke Larsson, da man har brug for yderligere bredde på angriberpositionen, hvor Erling Haaland kan være på vej væk.

Mediet skriver, at Larsson ses som en ideel tilføjelse til Dortmund-truppen, da han har et stort potentiale og kan tage nye skridt i sin udvikling under Dortmunds kommende træner, Marco Rose.

Dortmund skal muligvis kæmpe med Premier League-klubben West Ham, der ifølge Goal også skulle følge Larsson tæt.

23-årige Jordan Larsson har nettet 12 gange og lavet fem oplæg i 24 kampe for Spartak Moskva i denne sæson.

Tottenham holder fortsat øje med Jannik Vestergaard

Jannik Vestergaard har i denne sæson gjort det strålende for Southampton, der særligt i den første del af sæsonen viste gode takter i Premier League.

Den danske forsvarer er tidligere blevet sat i forbindelse med Tottenham, og nu skriver avisen Daily Express, at Tottenhams interesse skulle have vokset.

Tottenham skulle ifølge avisen tvivle på, at det lykkes at hente førsteprioriteten Milan Skriniar i Inter, og derfor er Vestergaard altså nu endnu mere relevant i klubben.

Spurs forsøgte angiveligt at hente Skriniar i januar, men her brød forhandlingerne sammen. Ifølge avisen vil Tottenham og Jose Mourinho prøve igen til sommer, men Jannik Vestergaard skulle altså være næste i rækken, hvis Skriniar-forsøget mislykkes.

Jannik Vestergaard koster ifølge Daily Express omkring 155 millioner kroner. Han har kontraktudløb i sommeren 2022.

Atletico Madrid følger Harry Winks i Tottenham

Han er på bænken i Tottenham, men han er åbenbart en meget interessant spiller i Spanien.

Tottenham-reserven Harry Winks har tidligere været sat i forbindelse med Valencia, og nu skriver Sky Sports så, at La Liga-topholdet Atletico Madrid skulle følge den 25-årige midtbanespillers situation i London.

Mediet skriver, at Atletico lavede flere forespørgsler på midtbanespilleren sidste sommer og Diego Simeone og co. skulle være en af flere spanske klubber, som skulle være interesseret i at hente ham, hvis Tottenham vil af med ham til sommer.

Sky Sports skriver, at det ikke er sikkert, at Spurs vil afgive Winks, da formand Daniel Levy skulle være særligt glad for Winks på grund af hans status som homegrown.

De kan dog ikke løbe fra, at Winks kun har taget del i 24 kampe i sæsonen, hvilket har betydet, at han også er faldet ud af den engelske landsholdstrup, og det har tidligere fået Winks til at udtrykke bekymring om sin situation.

Sidste uges rygter:

Barcelona vil sende Braithwaite til Valencia

Det store spanske medie Sport skrev fredag, at Barcelona havde besluttet sig for at hente Memphis Depay, og det skulle imidlertid være dårligt nyt for Martin Braithwaite.

Depays tilgang ville nemlig gøre Braithwaite overflødig, og nu skriver mediet Gol Digital, at Barcelona planlægger med at sende Braithwaite til Valencia.

Således skulle den nytilkomne fodbolddirektør i Barcelona, Mateu Alemany, udnytte det netværk, han skabte på to år i Valencia til at sende den danske landsholdsangriber til Valencia.

Ifølge mediet skulle Barcelona have opgivet at hente købsprisen på 135 millioner på Braithwaite hjem, og i stedet skulle man bede om 75 til 90 millioner kroner.

I Valencia ville Braithwaite slutte sig til landsholdskammeraten Daniel Wass.

Juventus er ude efter Manuel Locatelli i Sassuolo

Ifølge Goal skulle Serie A-giganterne Juventus have vendt blikket mod Sassuolo og åbnet en dialog om holdets stjernespiller Manuel Locatelli.

Således skulle den 23-årige defensive midtbanespiller have imponeret Juventus, efter han i løbet af det sidste år har været en stor profil for Sassuolo og desuden er kommet ind på det italienske landshold, hvor det er blevet til ni kampe siden september.

Ifølge Goal skulle Juventus være interesseret i at få handlen lukket så hurtigt som muligt, og det ventes, at Sassuolo kræver omkring 300 millioner for Locatelli.

Mediet skriver desuden, at Juventus kan finde på at sende talenterne Gianluca Frabotta og Nicolo Fagioli den anden vej som led i handlen.

Chelsea favorit til at hente Aguero

Sergio Aguero forlader som bekendt Manchester City til sommer ved kontraktudløb, men argentineren er ifølge Daily Mail opsat på at blive i Premier League.

Her skulle Chelsea være særdeles interesserede i at hente Aguero, og de anses ifølge avisen som favorit til hans underskrift til sommer, fordi de også har råd til ham.

Manchester United vil være usandsynligt med hans status i City, og Liverpool vil bruge kræfterne på at styrke sig defensivt, skriver Daily Mail.

Aguero føler angiveligt, at han stadig har meget mere at give til England, og det er altså skidt nyt for Barcelona, Real Madrid og PSG, der også har været meldt lune på angriberen.

PSG sænker prisen på Kylian Mbappe

Trods adskillige forsøg er det endnu ikke lykkedes PSG at forlænge kontrakten med verdensstjernen Kylian Mbappe, hvis aftale står til at løbe ud i sommeren 2022.

Fordi Mbappe tilsyneladende ikke er overbevist om, hvorvidt han skal binde sin fremtid til PSG, overvejer den franske mesterklub ifølge Le Parisien at sælge ham denne sommer for at undgå at miste Mbappe gratis.

Den franske avis erfarer, at PSG vil overveje at sælge Kylian Mbappe for mellem 120 og 150 millioner euro, hvilket svarer til knap 900 millioner og godt 1,1 milliarder kroner.

Trods sin relativt unge alder har 22-årige Mbappe allerede scoret 120 kasser og lavet 59 assists i 160 kampe for PSG.

Real Madrid lurer på Joachim Löw

Joachim Löw stopper til sommer som tysk landstræner, men der er angiveligt interesse for ham fra store klubber.

Den spanske avis AS mener at vide, at Löw står øverst på ønskesedlen hos Real Madrid som Zinedine Zidanes afløser.

Zidane har kontrakt med Real Madrid til 2022, men ifølge AS er det sandsynligt, at han allerede til sommer siger farvel til kongeklubben.

Udover Löw skulle den eneste kandidat i Real Madrid være Raul, der træner klubbens andethold i øjeblikket. Spørgsmålet er, om han er klar til at overtage allerede nu, skriver AS.

Konaté til lægetjek i Liverpool

Liverpool har været meldt interesseret i RB Leipzig-forsvarer Ibrahima Konaté, og nu skulle parterne være nået et skridt nærmere en aftale.

RMC Sport skriver således, at 21-årige Konaté har bestået dele af lægetjekket, der skal sende ham endegyldigt til Liverpool.

Hvor lægetjekket er blevet foretaget, melder historien ikke noget om, men det behøver ikke være i Liverpool, så længe det blot er foretaget af nogen, som Merseyside-klubben står inde for.

RB Leipzigs sportsdirektør Markus Krösche har fastslået, at Konaté ikke er på vej væk, men flere medier mener altså at vide noget andet.

To MLS-klubber kæmper om fri Daniel Sturridge

31-årige Daniel Sturridge har været uden klub siden afskeden med Trabzonspor i marts 2020, hvor han blev idømt en karantæne for betting indtil juni sidste år.

Daniel Sturridge er dog endnu ikke blevet hentet af nogen klub, men nu lader det til at lysne for den kreative englænder, der ifølge Daily Mirror er på radaren i USA.

Her skulle MLS-klubberne DC United og Inter Miami kæmpe om at overbevise Sturridge om et skifte, og begge klubber skulle således have rettet henvendelse til Sturridge-lejren.

MLS-sæsonen starter i midten af april, så klubberne har altså fortsat lidt endnu, hvis Sturridge skal i land inden sæsonstarten.

Tre Premier League-klubber vil have Ødegaard

Martin Ødegaard er i øjeblikket udlejet fra Real Madrid til Arsenal, der ikke har nogen købsoption med i aftalen med nordmanden.

Arsenal er dog ifølge AS interesserede i at tilknytte ham permanent, men der er konkurrence fra to andre Premier League-klubber.

Chelsea og Liverpool øjner ifølge AS en aftale med Ødegaard til sommer, og det vurderes, at Arsenal økonomisk ikke vil kunne matche de to klubber i forhold til et bud.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Jonas Dalgård

16 kommentarer

ibsen 09:12          
Ser nu hellere JV smutter til anden liga end den engelske - det kunne vel give lidt ekstra mønter til Brøndby IF ;-)
CopenhagenNoice 09:42          
Er det noget du véd? Og hvor længe kaster et salg penge bagud og hvor i lang tid? Nu var han jo ungdomsspiller i Frem og KB før BIF. I mellemtiden har den stået på Hoffenheim, Werder, Gladbach og nu Saints.
Ser ham gerne i Tottenham, tror han passer glimrende ind.
Lakris 09:48          
Så længe Mourinho er træner i Spurs, bør han kigge andetsteds.

I City er konkurrencen nok for stor, men han ville gå direkte i startopstillingen hos United, Chelsea og Liverpool.
P.Todberg 10:52          
Så længe der er penge mellem klubberne, og man krydser en landegrænse, så tilfalder der penge til de klubber man har været i mellem 12 og 21 års alderen. Der er ingen udløbsdato på disse beløb, som udregnes procentmæssigt. Prøv at Google ´Regulations on the status and transfer of players´, hvis det er noget du vil grave dybere ned i. :)
maarkap 11:10          
I City er konkurrencen nok for stor, men han ville gå direkte i startopstillingen hos United, Chelsea og Liverpool.
Nej..

Han ville skulle kæmpe med Maguire om den plads i United. I Chelsea skulle han slå AC eller Rudiger af og det ser jeg ikke ske. I Liverpool kunne han måske lige nu, men ikke når de har deres normale centerakse tilbage.
Flashp 11:17          
Jeg ønsker absolut ikke Vestergaard i Spurs.

Vi har brug for en boldspillende forsvarsspiller til at afløse Toby (og til dels Vertonghen, der aldrig er blevet erstattet), og så kan den nye mand parres med Rodon eller Sanchez som den mere fysiske spiller.

Winks må i øvrigt hellere end gerne smutte, men mon dog Atletico eller Valencia er i stand til (eller interesserede i) at punge ud med det beløb Levy vil kræve.
Mr_bum 13:57          
Er reglerne ikke lavet om, sådan at klubberne stadigvæk modtager penge, så længe spillerens nye klub stadig er udenlandsk? For så vil BIF stadig væk blive kompenseret, hvis Vestergaard skifter til Tottenham.
Tirsdag 20. april
Mandag 19. april