Luk

Rygtetid: FCN jagter Fremad Amager-juvel

| International | 13 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Aston Villa
Premier League (20/01)
Oddset 1,27 6,30 9,65
bet365 1,25 6,50 10,00

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

FC Nordsjælland lurer på Fremad Amager-komet

FC Nordsjælland har tradition for at hente talentfulde ghanesere fra Right to Dream-akademiet, men nu lurer Superliga-klubben angiveligt på en lovende ghaneser i Fremad Amager.

Det drejer sig naturligvis om 20-årige Emmanuel Toku, der trods sin unge alder har udviklet sig til en stor profil i 1. divisionsklubben.

Historien stammer fra det ghanesiske medie Sports World Ghana, der skriver, at FCN holder et vågent øje med Toku og allerede til januar skulle være klar til at byde.

Emmanuel Toku har scoret seks mål og lavet tre oplæg i ti ligakampe for Fremad Amager i denne sæson.

Flere klubber bejler til Christian Eriksen

Christian Eriksens situation i Inter er ikke optimal, eftersom danskeren ikke får fast spilletid, og det har sat spekulationer om midtbanekreatørens fremtid i gang.

Ifølge det italienske medie Calcio Mercato er tre klubber i form af PSG, Tottenham og AS Roma interesserede i Eriksen. Skal man tro Tuttosport er Serie A-konkurrenterne fra Napoli også en mulighed.

Angiveligt er Inter ikke afvisende over for at lade Eriksen gå til januar, hvor han har været i klubben i et år, men altså endnu ikke har fået sit helt store gennembrud.

28-årige Christian Eriksen har kontrakt til 2024 i Inter, hvor han hidtil har spillet 33 kampe, scoret fire mål og lavet tre assists.

United har kontaktet Pochettino

Ifølge Manchester Evening News har Manchester United kontaktet Mauricio Pochettino med henblik på at placere argentineren i trænersædet i stedet for Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United har fået en forfærdelig start på Premier League, og det skulle have fået klubben til at kontakte Pochettinos repræsentanter.

Solskjærs situation blev ikke forbedret af onsdagens Champions League-nederlag til Istanbul Basaksehir, men Manchester Evening News beretter også om, at der fortsat er noget opbakning til nordmanden i klubben, hvorfor han ikke er fyret endnu.

Manchester United spiller næste gang lørdag mod Everton i en kamp, der kan blive afgørende for Solskjærs skæbne.

Liverpool, Real Madrid og trio jagter Alaba

David Alaba har ifølge Bayern München takket nej til klubbens tilbud om en kontraktforlængelse, og derfor ser østrigeren ud til at forlade klubben ved udløb til sommer.

Spørgsmålet er, hvor 28-årige Alaba i så fald fortsætter karrieren, og skal man tro den spanske avis AS, mangler han bestemt ikke bejlere.

Avisen erfarer således, at Alaba er eftertragtet i Liverpool, Manchester City, Real Madrid, Juventus og PSG.

Tidligere har det været fremme, at David Alaba personligt er mest interesseret i at komme til enten Barcelona eller Real Madrid, men om det stadigvæk er tilfældet, melder historien ikke noget om denne gang.

Chelsea vil have tidligere Hobro-spiller

Chelsea er ifølge svenske Kvällsposten ude efter Malmö FF-spilleren Anel Ahmedhodzic, der var udlejet til Hobro fra sommeren 2019 og et halvt år frem.

Chelsea er angiveligt klar til at byde godt 60 millioner kroner for den 21-årige forsvarsspiller, der har kontrakt med Malmö frem til udgangen af 2023.

Anel Ahmedhodzic har haft en glimrende sæson i 2020, hvor han er blevet fast mand under Jon Dahl Tomasson og er blevet belønnet med debut på Bosniens A-landshold.

Sidste uges rygter

Besiktas jagter varm Bodø-dansker

bold.dk har tidligere erfaret, at Fenerbahce og Istanbul Basaksehir har vist interesse for Philip Zinckernagel, og nu er endnu en tyrkisk storklub angiveligt kommet på banen.

Ifølge det tyrkiske medie Fotomac har Besiktas nemlig meldt sig ind i kampen om 25-årige Zinckernagel, der har kontraktudløb i Bodø/Glimt til nytår og dermed kan hentes gratis.

Den tidligere SønderjyskE-spiller har lavet vanvittige 14 mål og 17 oplæg i 20 ligakampe i denne sæson.

United er stadig interesserede i Dayot Upamecano

Dayot Upamecano er en ombejlet herre. I sommer var han rygtet til flere af Europas storklubber, herunder Manchester United. Nu melder The Times, at Manchester-klubben igen har kig på den stærke centerback fra Leipzig.

En handel mellem klubberne kan blive svær, efter at Upamecano valgte at forlænge med Leipzig til 2024 i juli. Den franske centerback skulle have frikøbsklausul på omkring 370 millioner kroner. 

The Times beretter yderligere, at hvis United henter franskmanden, så bliver det til næste sommer. 

I sommer var Upamecano rygtet til klubber som Barcelona, Liverpool, Real Madrid og Bayern München.

Panathinaikos vil af med Uffe Bech

bold.dk har været i kontakt med Uffe Bech, som afviser nedenstående historie fra det græske medie.

Uffe Bech har ikke spillet et eneste minut i denne sæson for græske Panathinaikos, og klubben forsøger angiveligt at ophæve danskerens kontrakt.

Det græske medie To10 skriver, at Panathinaikos forhandler med Bech om en ophævelse af kontrakten, men den 27-årige dansker er ifølge mediet ikke helt nem at forhandle med.

Uffe Bech har kontrakt til sommeren 2022, og klubben vil angiveligt dække dele af hans aftale, men han anmoder ifølge mediet om 2,6 millioner kroner, som grækerne ikke er helt med på.

Spurs overvejer at få Eriksen retur

Christian Eriksen har ikke for alvor fundet melodien i Inter, hvor det ikke er blevet til så meget spilletid, og det kan føre til et skifte allerede til januar.

Den normalt velinformerede italienske transferjournalist Fabrizio Romano mener at vide, at han Tottenham blev tilbudt at leje Eriksen, kort før transfervinduet smækkede i tidligere i oktober.

Tottenham overvejer nu, om de skal forsøge at hente danskeren til vinter, og Inter er ifølge Sky Sport Italia villige til at lade ham gå, både på en permanent aftale og en lejeaftale for at spare udgifterne på en spiller, som Antoine Conte ikke bruger fast.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Martin Schmidt

13 kommentarer

mr_jay 10:51          
Hvad skulle Liverpool bruge Alaba til? Han ville da kun være backup. Så det rygte tror jeg simpelthen ikke på.
Slettet(172128201611) 11:10          
Hvad skulle Liverpool bruge Alaba til? Han ville da kun være backup. Så det rygte tror jeg simpelthen ikke på.
Han kan spille back, kant, på midten og i midterforsvaret. På sidstnævne position er han klart et skridt op fra Matip og Gomez. Af de tre nævnte klubber anser jeg klart Liverpool som værende mest realistisk. Tror ikke Real har råd til at betale hans løn hvis de også skal ud og hente en stjerne til en af de 3 forreste pladser.
maarkap 11:17          
Han kan spille back, kant, på midten og i midterforsvaret. På sidstnævne position er han klart et skridt op fra Matip og Gomez. Af de tre nævnte klubber anser jeg klart Liverpool som værende mest realistisk. Tror ikke Real har råd til at betale hans løn hvis de også skal ud og hente en stjerne til en af de 3 forreste pladser.
Jeg syntes at jeg læste noget om at han gerne vil spille på midten og derfor havde afvist kontrakttilbuddet fra Bayern.
Flashp 14:41          
Poch må efterhånden være træt af at blive kontaktet af United så ofte.
Dobrich 15:36          
Mon ikke, hvis Poch får jobbet, som det første er at hente CE tilbage til England ? ;-)
LM60 21:49          
Nej nej
Pindhunden 10:50          
Eriksen er tæt på den sidste spiller, Manchester United mangler. De har nok problemer med at få plads til Pogba, Fernandes og De Beek.
Til gengæld kunne man godt tænke, at Alaba som def midt i United ville være en stor upgrade. Jeg er dog lidt usikker på, hvor god han er på den plads. Men han er en klog spiller, som kan spille mange pladser.
Tirsdag 19. januar