Luk

Rygtetid: Liverpool tæt på Wolves-portugiser

| England | 5 kommentarer

Infoboks

Udinese - AC Milan
Serie A (01/11)
Oddset 4,40 3,85 1,77
bet365 4,20 3,75 1,80

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Liverpool tæt på Wolves-portugiser

Liverpool er ifølge The Guardian tæt på endnu en stor transfer. 

Det engelske medie skriver, at portugisiske Diogo Jota er tæt på at skifte til de forsvarende mestre, der i en handel kunne sende Ki-Jana Hoever den anden vej - udover en sum på 325 millioner kroner.

Diogo Jota var ikke med i truppen, da Wolves torsdag aften tabte til Stoke i Carabao Cup'en, og rygterne går på, at han er på vej til at skrive under på en femårig aftale med Liverpool.

AC Milan jagter Arsenal-slider

AC Milan er ifølge Sky Sports Italia og deres journalist Gianluca Di Marzio i dialog med Arsenal om et køb af Lucas Torreira. 

Englænderne første modbud var ifølge mediet i den høje ende, men det har altså ikke været nok til at skræmme den italienske storklub væk. 

Arsenal-midtbanen udtrykte for nogle måneder siden ønske om at komme tilbage til Italien, hvor han tidligere har spillet for Sampdoria, og det kan altså blive en realitet nu. 

Ifølge Sky Sports Italia er milaneserne også i kontakt med Torreiras agent med henblik på at få en kontrakt på plads. 

Bayern henter back i Ajax

Ifølge Sport Bild er Bayern München tæt på at sikre sig ny lovende forsvarsspiller.

Avisen skriver, at Bayern er blevet enig med den amerikanske back Sergino Dest, som i dag spiller i Ajax, og nu skal forhandle en aftale på plads med den hollandske klub.

19-årige Dest får ifølge avisen en fireårig kontrakt i Bayern, som menes at blive enige med Ajax om en handel inden for nærmeste fremtid.

United vil stadig have Sancho

Manchester United har ikke opgivet at hente Dortmund-juvelen Jadon Sancho til klubben denne sommer.

Dortmund meldte ellers ud i juli, at klubben kun ville sælge Sancho, hvis en handel kom på plads inden Dortmund træningslejr, som blev indledt omkring den 11. august.

Sancho er dermed en del af Dortmunds opstart, men det betyder angiveligt ikke, at United har opgivet at hente kantspilleren.

Ifølge TalkSport har manager Ole Gunnar Solskjær selv talt med kantspilleren, og Solskjær skulle være overbevist om, at en handel fortsat bliver en realitet denne sommer.

Wednesday lurer fortsat på Zohore

Ifølge lokalmediet Yorkshire Live er Sheffield Wednesday fortsat interesseret i at hente Kenneth Zohore til klubben.

Den store West Bromwich-angriber indgår angiveligt ikke i manager Slaven Bilic' planer, men i Wednesday ser man store muligheder med angriberen.

Sheffield Wednesday menes at ville hente Zohore på en lejeaftale for hele sæsonen, men får ifølge avisen konkurrence fra Middlesbrough og Derby, som også skulle være interesseret.

Gårsdagens rygter:

Leicester henter Roma-angriber

Leicester er igen på jagt efter forstærkninger i Serie A, hvor holdet tidligere har hentet Timothy Castagne hos Atalanta. 

Denne gang er det dog Cengiz Ünder, der er kommet på Brendan Rodgers radar. 

Den tyrkiske angriber skulle i følge Sky Sports Italia være på vej til Leicester, der betaler 3 millioner euro for at leje ham den første sæson, inden de er forpligtet til at gøre aftalen permanent om et år med et beløb på 24 millioner euro. 

Ifølge samme medie var Ünder i England i går aftes for at gennemgå lægetjekket. 

Leicester har tidligere været på jagt efter Barcelonas Trincao til samme position, men han skulle være droppet, da det spanske storhold ikke er interesseret i at forhandle. 

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

Poboy 09:26          
jeps...Woody og Judge er mestre i forhandlingstaktik...minder nok lidt om denne scene fra Bad Santa https://www.youtube.com/watch?v=st2a1X8CUSc

Vi bruger hele transfervinduet på at få en bedre pris, men ender med at betale det beløb Dortmund hele tiden har nævnt for Sancho....idioti i verdensklasse!
DenFalske9'er 09:53          
Sidst Ole var sikker på noget var da Haaland ville blive Utd-spiller.
bruger 131579 12:40          
Poboy - GENIALT!! Super video.. det er spot on i hvordan de forhandler transfers hjem til klubben.. tak for et godt grin!
Danish_Messiah 19:57          
Liverpool rykker på sig må man sige.

men havde håbet det var adama traoré, for fuck en fed spiller :D
JuveFC 10:14          
Jamen hov Liverpool, jeg troede sandelig at det kun var de andre klubber der købte spillere :-)
Lørdag 31. oktober