Luk

Rygtetid: Liverpool vil stjæle United-emne

| International | 13 kommentarer
Mål! Christian Eriksen sender et straffespark i kassen og Danmark i front
Eriksen før Irland: Kroppen og hovedet har det fint
28 mål i 45 kampe: Se målkavalkade fra Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United
'Det er så vigtigt for Liverpool at have sådan en ledertype' - sådan sagde Mølby og Carragher om Jürgen Klopp i januar 2018
Schmeichels rivalisering med Arsenal-stjerne: 'Vi hadede hinanden'
Rygte: Juve vil hente Pogba byttehandel
Når fodbold er magi - se de tre lækreste detaljer i årets Champions League
Rygtetid: Liverpool vil stjæle United-emne
Foto: Getty Images

Infoboks

Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af Rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Liverpool og Tottenham melder sig ind i kampen om Bruno Fernandes

Manchester United er på jagt efter forstærkninger til den kommende sæson, og Sporting-midtbanespilleren Bruno Fernandes er for nylig blevet rygtet tæt på Premier League-klubben.

Mens England ligner et godt bud på en kommende destination for midtbanespilleren, der har scoret imponerende 32 mål i 52 kampe, så er det dog slet ikke sikkert, at det bliver Manchester United, der løber med hans underskrift.

Ifølge portugisiske Record har Liverpool nemlig også meldt sig ind i kampen om den målfarlige midtbanespiller, som de altså angiveligt vil stjæle for næsen af rivalerne. Også Tottenham er ifølge mediet interesserede.

24-årige Bruno Fernandes' agent, Miguel Pinto, rejser angiveligt til England i den kommende uge. Her skal han afholde samtaler med interesserede klubber, inden spilleren træffer sin endelige beslutning.

Mino Raiola-klienter kan alligevel skifte klub

Stjerneagenten Mino Raiola blev i maj idømt tre måneders karantæne af både det italienske fodboldforbund, FIGC, og FIFA, hvilket ville betyde, at han ikke måtte arbejde som agent, før efter det engelske transfervindue er lukket.

Raiola er blandt andre agent for spillere som Paul Pogba og stortalentet Matthijs de Ligt, der bliver rygtet til klubber som Manchester United, Barcelona og Liverpool, og hans karantæne kunne derfor få store konsekvenser for dem og de andre spillere, han repræsenterer.

Mino Raiola har hele tiden sagt, at karantænen ikke var fortjent og kaldte det en politisk motiveret straf, og nu ser det ud til, at han får medhold. 

Ifølge Daily Mail har den internationale sportsdomstol CAS har besluttet at suspendere karantænen, så agenten alligevel kan arbejde denne sommer.

Mino Raiola er også agent for Mario Balotelli, der ved udgangen af denne måned står uden kontrakt. Han skal derfor med sikkerhed på klubjagt, og ifølge Daily Mail kan han og alle agentens andre klienter altså ånde lettet op; deres klubskifter kan ske allerede denne sommer.

Gareth Bale bliver i Real Madrid

Gareth Bale har haft det svært i Real Madrid, men den walisiske kantspiller har ingen planer om at forlade den spanske klub denne sommer.

På rygtebasis er han ellers blevet kædet sammen med en del klubber, da et salg af Gareth Bale kan hjælpe med at finansiere Zinedine Zidanes mange dyre indkøb i transfervinduet. Det kommer dog ikke til at ske.

Gareth Bale har via sin agent, Jonathan Barnett, informeret Real Madrid om, at klubben ikke skal acceptere bud på ham. Han er ikke interesseret i et skifte, og han har planer om at fuldføre den kontrakt, der udløber i 2022. Det skriver spanske AS.

Kantspilleren har ifølge mediet også selv informeret Real Madrid om ønsket, inden han tog af sted med det walisiske landsholdet. Bale er klar til rollen som reserve i fremtiden, da hans familie har det godt i Spanien.

Everton og Arsenal jagter Getafe-forsvarer

Everton står til at miste minimum to forsvarsspillere i form af kaptajn Phil Jagielka og lejesvenden Kurt Zouma, og ifølge Marca kigger klubben mod La Liga i jagten på defensiv forstærkning.

Mediet skriver således, at Everton har udset sig Getafe-forsvareren Djene Dakonam som mulig tilgang - en spiller som Arsenal ifølge mediet længe har haft kig på til at styrke deres vaklende defensiv.

27-årige Djene har været fast mand, siden han kom til Getafe i 2017, og han er desuden togolesisk landsholdsspiller.

Djenes frikøbsklausul lyder ifølge Marca på 35 millioner euro - godt 260 millioner kroner.

Juventus vil sænke prisen på Pogba

Paul Pogba forventes af mange at forlade Manchester United denne sommer, og Real Madrid har længe været det umiddelbart bedste bud på en ny arbejdsgiver til franskmanden.

Spanierne har dog allerede brugt store summer på Eden Hazard og Luka Jovic, og nu melder Juventus sig for alvor ind i kampen om Paul Pogba.

Klubben vil gerne hente midtbanespilleren tilbage bare tre år efter, han forlod klubben, men prisen er umiddelbart for høj.

Derfor vil Juventus ifølge La Gazzetta dello Sport inkludere spillere i handlen, så enten Douglas Costa, Paulo Dybala eller Alex Sandro tager den anden vej til Old Trafford.

Inter køber ind i Cagliari

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport er Inter meget tæt på at slå kløerne i Cagliaris midtbanespiller Nicolò Barella.

Avisen skriver, at aftalen gøres færdig inden for de kommende dage, og at Inter bruger hele 375 millioner kroner på 22-årige Barella.

Nicolò Barella har spillet en flot sæson hos Cagliari, hvor han trods sin forholdsvis unge alder har bundet tingene sammen på Serie A-klubbens midtbane.

Faktisk har han gjort det så godt i de sidste par sæsoner, at store klubber som Napoli, Chelsea, Manchester United og Juventus også har været meldt interesserede.

Real Madrid overvejer Eriksen og Pogba

Real Madrid har hentet Eden Hazard i Chelsea, men kongeklubben ser ikke ud til at være færdige med store handler.

Christian Eriksen har længe været sat i forbindelse med Real Madrid, og ifølge Independent foretrækker den spanske klub Eriksen over Pogba, da de regner med, at det vil være en nemmere handel at lukke.

Ifølge Independent kræver Manchester United op imod 150 millioner pund - 1,26 milliarder kroner - for Pogba. Eriksen, der har blot har et år tilbage af sin kontrakt i Tottenham, når ikke dén prishylde, skriver avisen.

Mirror skriver dog samtidig lørdag morgen, at Real Madrid kan finde på at hente Pogba i en byttehandel, der sender Gareth Bale til Old Trafford.

Ifølge avisen vil Bale være et drømmekøb for manager Ole Gunnar Solskjær, og Real Madrid vil samtidig slippe for den høje pris på Pogba ved et køb.

Bale har længe været ude af Zinedine Zidanes planer, og pilen har længe peget mod Premier League. 

Fredagens rygter:

Sarri skriver under med Juventus næste uge

Maurizio Sarri kan meget snart være fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson i London-klubben. Han skal måske være ny træner for de italienske mestre Juventus.

Italienske Sportitalia skriver nemlig, at Chelsea har besluttet også at lade Maurizio Sarri forlade klubben i kølvandet på Eden Hazards skifte til Real Madrid.

Ifølge mediet skriver Sarri under på en kontrakt med Juventus i næste uge, der står uden træner efter Massimiliano Allegri blev afskediget for nylig.

Sportitalia skriver, at Sarris repræsentanter har holdt møde med Juventus-direktøren Fabio Paratici i Milan fredag.

Chelsea-direktøren Marina Granovskaia skulle eftersigende have lovet Sarri, at han får lov at smutte fra London.

Arsenal kan hente Carrasco hjem fra Kina

Den 25-årige belgiske kantspiller Yannick Carrasco kan være på vej retur fra kinesisk fodbold.

Det skriver spanske Sport og italienske Gazetta Dello Sport, der sender belgieren fra kinesiske Dalian Yifang til den engelske storklub Arsenal.

Carrasco var i vinter tæt på at skifte væk fra Dalian Yifang, men det lykkedes i sidste ende ikke for belgieren at komme afsted.

Inden sit kinesiske ophold spillede Yannick Carrasco i Atletico Madrid og Monaco.

Lucas Leiva er i Marseilles kikkert

Den 32-årige Lucas Leiva kan være på vej til endnu en europæisk destination, efter den argentinske midtbanespiller skiftede fra Gremio til Liverpool i 2007 og ti år senere skiftede til hans nuværende klub Lazio.

Franske L'Equipe skriver nemlig, at Ligue 1-klubben Marseille er interesseret i at hente Leiva til Frankrig, hvor den nye træner Andre Villas-Boas skulle være glad for Lazio-spilleren.

Leiva har dog for nyligt forlænget sin kontrakt med Lazio til 2022, og argentineren spillede hele 36 kampe i den netop overståede sæson.

Ryan Sessegnon afviser Fulham-kontrakt

Ryan Sessegnon er en ombejlet herre. Den 19-årige Fulham-kant står allerede noteret for mere end 100 førsteholdskampe for klubben, men noget tyder på, at det ikke bliver til flere.

Ifølge flere engelske medier - heriblandt Sky Sports og The Guardian - har Sessegnon takket nej til den kontraktforlængelse, som klubben har tilbudt ham.

Kantspilleren, der også kan spille venstre back, ser derfor ud til at forlade Premier League-nedrykkerne. Ifølge The Guardian ønsker Sessegnon selv et skifte til Tottenham, som dog ikke ønsker at betale den pris, Fulham vil have.

Ifølge mediet ønsker Fulham 378 millioner kroner for Sessegnon, men Tottenham skulle ikke være klar til at betale mere end 210 millioner kroner.

Roma nærmer sig Shakhtar-træner

AS Roma er angiveligt tæt på at have sin nye cheftræner på plads. Klubben står uden træner, efter Eusebio Di Francesco blev fyret i sidste sæson, og den italienske klub kigger angiveligt mod Ukraine for at finde hans erstatning.

Flere italienske medier, herunder Sky Sport Italia, skriver, Roma går efter Shakhtar Donetsks portugisiske træner Paulo Fonseca, der har har nydt stor succes i den ukrainske klub.

Ifølge Sky Sport Italia betaler Roma omkring 15 millioner kroner for at købe Fonseca fri, og aftalen kan blive offentliggjort mandag. 

PSG er favoritter til de Ligt

Paris Saint-Germain er favoritter til at sikre sig den ombejlede Ajax-kaptajn, Matthijs de Ligt. Det fortæller kilder til ESPN.

Det skyldes angiveligt flere ting. Blandt andet fordi brasilianske Leonardo er tæt på at vende tilbage som sportschef i PSG, og han skulle have et tæt forhold til hollænderens ellers karantæneramte agent, Mino Raiola, som han er i tæt kontakt med i disse dage.

Derudover skulle cheftræner Thomas Tuchel være klar til at garantere fuld spilletid til den unge forsvarsspiller.

Sidst og måske allervigtigst kan og vil klubben betale det enorme agenthonorar, som Mino Raiola angiveligt kræver af Matthijs de Ligts kommende klub. Et beløb som ifølge flere medier ligger på op mod 100 millioner kroner og som Barcelona angiveligt ikke er klar til at betale.

De Ligt har tidligere udtalt, at andre ligaer end La Liga og Premier League er interessante, og han fortalte kryptisk for nogle dage siden, at han havde ét tilbud, som var bedre end de andre. Om det er fra PSG er uvist.

Et eventuelt de Ligt-køb kræver dog, at PSG sælger flere spillere denne sommer for at kunne leve op til Financial Fair Play - også medregnet Gianluigi Buffons afgang.

Tottenham tilbudt Draxler

Christian Eriksen har udtalt, at han gerne vil forlade Tottenham, hvis en større klub står klar, og både Real Madrid og Inter er ifølge flere medier interesseret i den danske kreatør.

Ifølge britiske Daily Star, hvis troværdighed generelt er lav, står PSG klar i kulissen til at udnytte det mulige skifte. Klubben vil nemlig gerne af med spillere for at leve op til Financial Fair Play og har derfor tilbudt Julian Draxler til Tottenham som afløser for danske Christian Eriksen.

Der er dog en del forhindringer i forbindelse med det rygte. For det første er Christian Eriksen fortsat Tottenham-spiller. Desuden skulle Tottenham ikke have Julian Draxler specielt højt på afløser-listen, beretter Daily Star.

Den 25-årige tysker er desuden særdeles løntung, hvilket også kan blive et problem.

Sidst men ikke mindst virker det til, at Tottenham i stedet for går efter Giovani Lo Celso fra Real Betis, der dog angiveligt har afvist et bud på omkring 500 millioner kroner for den 23-årige argentiner.

Neymar vil ikke til Madrid

Real Madrid er angiveligt interesseret i at hente PSG's Neymar til klubben, men ifølge det spanske medie Sport har Neymar afvist Madrid-klubbens interesse.

Ifølge mediet, der har en noget blandet troværdighed, vil den brasilianske stjerne ikke til Real Madrid, da han stadig vil holde liv i håbet om at vende tilbage til FC Barcelona en dag.

Der har længe været spekulationer om, at Neymar skulle have fortrudt sit skifte til Barcelona til PSG.

Leicester-juvel vil blive

Leicester-kreatøren James Maddison havde en stærk første sæson i klubben, og det har sat rygterne i gang om et klubskifte denne sommer.

Ifølge The Sun, der ikke har en høj troværdighed, ønsker 22-årige Maddison dog ikke at forlade Leicester denne sommer trods interesse fra klubber som Manchester United, Manchester City, Tottenham og Liverpool.

Ifølge mediet kræver Leicester godt 500 millioner kroner, hvis klubben skal lade Maddison skifte. 

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

13 kommentarer

Peter Nielsen 11:11          
Tvivler på Bale ligefrem er et drømmekøb for OGS. Måske for Woodward da han sikkert kan sælge en masse trøjer, men Bale virker lidt for gammel og skadet lidt for tit til at være en mand man kan bygge et ny Man United hold op omkring.

Det virker på mig mest som om OGS har fokus på at forsøge at hente fremtidens stjerner. Det bliver svært nok, men sikkert alligevel lettere end at hente dagens stjerner når man ser på hvordan United har klaret sig på det sidste og også med tanke på de ikke spiller CL næste sæson.
Milanistar 12:11          
Og det får du fra BT? Danmarks mest usaglige avis...
Det er ikke Eriksen-lejren der fastsætter prisen, men Tottenham. Eriksen-lejren kan da være fløjtende ligeglad med transferbeløbet, så længe de får en god kontrakt. Eriksen skriver sgu da ikke under med Tottenham bare fordi Real Madrid ikke vil betale så absurd mange penge for ham. Så skifter han jo bare
gratis om et år! Hvis ikke Eriksen er solgt inden længe, så vil vi også se Tottenham sænke prisen løbende.
LaPioche 12:17          
Bale et drømmekøb? Ja, i 2013...
Snigskytten 13:14          
Gå min væk Bale.
Snigskytten 13:14          
Nu
Mr Right 13:44          
Vil hellere have vi beholder Dybala, Sandro og Costa, end at vi køber Pogba. Splash the cash på De Ligt Juve.
Sandro, Chiellini, De Ligt, Cancelo
Pjanic, Can
Og tre af dem bag CR7
Ramsey, Dybala, Costa, Bernadeschi
Ronaldo (lad Kean få 25 procent af CR7s spilletid)
Tirsdag 18. juni