Luk

Rygtetid: Lyon-spids er enig med Atletico

| International | 27 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 1,47 4,80 7,00
Oddset 1,42 4,60 8,00
bet365 1,44 4,50 7,50

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Lyon-spids er enig med Atletico

Atletico Madrid er på udkig efter en angriber i vinterens transfervindue, efter at man ophævede Diego Costas kontrakt i december.

Nu skriver Goal, at Atletico er nået til enighed med Lyon om en lejeaftale for franske Moussa Dembele i resten af sæsonen. Den spanske storklub har yderligere mulighed for at købe Dembele for omkring 240 millioner kroner til sommer.

Samtidig erfarer Goal også, at Dembele tager til Madrid mandag for at gennemgå et lægetjek, inden at lejeaftalen mellem klubberne bliver officiel.

Den franske angriber har scoret 45 mål i 108 kampe for Lyon i Ligue 1.

PSV jagter Tottenham-forsvarer

Hollandske PSV Eindhoven kigger på mulige forstærkninger, og i den forbindelse er klubben angiveligt interesseret i Toby Alderweireld.

Den 31-årige Tottenham-stopper har kontrakt til sommeren 2023 i London, men ifølge De Telegraaf har PSV kontaktet Alderweirelds repræsentanter for at forhøre sig om et muligt skifte.

Hvorvidt Toby Alderweireld er interesseret i at skifte til PSV på nuværende tidspunkt, melder historien ikke noget om, men interessen skulle i hvert fald være god nok fra PSV's side.

I denne sæson har Toby Alderweireld spillet 11 Premier League-kampe for Tottenham, hvor han har været siden 2015.

Pochettino vil have Aguero til PSG

Mauricio Pochettino er blevet ansat i PSG, og den argentinske træner er angiveligt interesseret i at hente en af sine landsmænd til den franske hovedstad.

Det drejer sig om 32-årige Sergio Aguero, der har kontraktudløb i Manchester City til sommer, og det vil Pochettino ifølge Mirror forsøge at få PSG til at udnytte.

Aguero har blot spillet 141 minutters Premier League-fodbold i denne sæson, og han er angiveligt åben for et nyt eventyr efter snart ti år i Manchester City.

Sergio Aguero kom til City fra Atletico Madrid i 2011 og har sidenhen scoret 256 mål og lavet 73 oplæg i 379 kampe i den lyseblå trøje.

Serie A-klubber ser på Nicolai Jørgensen-lejeaftale

Ifølge italienske Tuttomercatoweb kigger Fiorentina og Benevento på muligheden for en lejeaftale med danske Nicolai Jørgensen. 

Den danske angriber har ikke nydt samme succes hos Feyenoord, som han gjorde den første tid af sin karriere i klubben.

Det fik også sportsdirektør Frank Arnesen til at hente argentinske Lucas Pratto til på en lejeaftale for nyligt, hvilket kun presser den danske angriber yderligt på spilletiden. 

Tottenham overvejer Damsgaard-handel

Mikkel Damsgaard gjorde sig særdeles godt bemærket, da han på strålende vis assistere en scoring i Sampdorias 2-1-sejr over Inter i midtugen.

Den kamp var Damsgaards 17 i denne sæson for Serie A-mandskabet, og den tidligere FC Nordsjælland-spiller har angiveligt allerede tiltrukket sig interesse fra større adresser.

Tidligere har Inter været sat i forbindelse med den 20-årige dansker, men skal man tro italienske medier, har Damsgaard også bejlere i form af Premier League-klubben Tottenham og Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen.

La Gazetta dello Sport skriver ifølge Calciomercato, at Tottenham skulle overveje at gå efter Damsgaard i en handel, hvor den unge dansker ville blive i Sampdoria indtil tidligst 2022 for at udvikle sig yderligere med en overgangssum på omkring 135 til 150 millioner kroner.

Damsgaard har kontrakt til sommeren 2024.

Beckhams klub taler med Lössl

Jonas Lössl er kommet i overskud i Everton, men den danske målmand har angiveligt interesse fra USA.

Den David Beckham-ejede klub Inter Miami er ifølge Miami Herald i dialog med Everton omkring Lössl, men det er uklart, hvorvidt der er tale om en lejeaftale eller en transfer.

Everton har for nylig lejet Robin Olsen og vil gerne beholde ham, hvorfor Lössl ser ud til at have rigtig lang vej til spilletid med også Jordan Pickford som konkurrent.

Polske mestre lurer stadig på Brøndby-stopper

Brøndbys Hjörtur Hermannsson har tidligere været sat i forbindelse med Legia Warszawa, og de polske mestre er angiveligt fortsat interesserede, skriver futbol.pl.

Den 25-årige midtstopper har kontraktudløb til sommer, men Brøndby-direktør Carsten V. Jensen har tidligere fortalt, at der arbejdes på at forlænge kontrakterne med Hermansson og de øvrige spillere, der har udløb, såsom Marvin Schwäbe, Anthony Jung og Lasse Vigen.

Hjörtur Hermannsson kom til Brøndby fra PSV i sommeren 2016, og han har sidenhen spillet 141 kampe i den blågule trøje.

På det islandske landshold har Hermannsson fået 17 optrædener.

SønderjyskE lurer på ung norsk back

Ifølge det norske medie VG har SønderjyskE kigget nordpå for at finde deres næste transfer. 

Sønderjyderne har nemlig ifølge mediet gang i forhandlingerne med Strømgodset om den 20-årige Halldor Stenevik, der på det seneste har spillet venstreback for klubben.

Han skulle dog også kunne gøre sig på kanten og som angriber ifølge samme medie. 

VG forventer, at der sker nyt senere på onsdagen om den unge nordmand, der har repræsenteret det norske ungdomslandshold fra U15 til U19.

Salah er Real Madrids førsteprioritet til sommer

Mohamed Salah har været en stor stjerne i Liverpool over de seneste sæsoner efter sit skifte fra Roma i sommeren 2017.

Men til sommer kan tiden i Liverpool lakke mod enden, for her er den 28-årige egypter angiveligt højest på Real Madrids liste over transfer-mål.

Det beretter det engelske medie Talk Sport, hvis transferekspert, Alex Crook.

Ifølge ham vil det kræve et stort bud at vriste Salah fri af Liverpool, som til sommer fortsat har en toårig aftale med egypteren.

I de seneste måneder har der været masser af spekulation om Salahs fremtid, og Salah afviste for nylig til AS Diario ikke, at han kunne skifte til Barcelona eller Real Madrid, som han kaldte to topklubber.

Mesut Özil forhandler med MLS-klub

32-årige Mesut Özil er særdeles uønsket i Arsenal, hvor han er milevidt fra at komme på holdet, men stadigvæk hæver en gigantisk hyre hver eneste måned.

Derfor har Arsenal længe forsøgt at komme af med den dyre tysker, der har kontraktudløb om et halvt år, og nu tyder noget på, at Özil kan være på vej til USA.

I hvert fald erfarer Fotball London, at Özil forhandler med MLS-klubben DC United, som tyskeren angiveligt ser som en god mulighed for at promovere sit personlige brand i USA.

Football London skriver videre, at Özil i sommerens transfervindue afviste en mulighed for at forlade Arsenal på en lejeaftale, selvom Premier League-klubben tilbød at betale 50 procent af spillerens løn under lejeopholdet.

Senest er rygterne om et skifte til tyrkisk fodbold blusset op på ny, efter Özil har postet et billede af sig selv i Istanbul på sociale medier, men ifølge Football London kan det altså meget vel ende med et amerikansk skifte for den tidligere Real Madrid-spiller.

Ajax og Wolves har spurgt til Eriksen

Rygterne om Christian Eriksens fremtid tager til, og avisen Gazzetta dello Sport skriver, at to nye klubber har spurgt til danskeren i Inter.

Eriksens tidligere klub Ajax og Premier League-klubben Wolverhampton har ifølge avisen begge kontaktet Eriksens repræsentanter, uden der dog ligger et konkret bud på bordet.

Inter har ifølge Sky Sport Italia endnu ikke modtaget noget bud fra nogen klubber på Eriksen, men det er håbet, at de kommer inden for et par dage.

Inter er angiveligt opsatte på at komme af med Eriksen, hvad enten det er på leje eller permanent basis.

Benfica hiver Tottenham-midt hjem

Ifølge engelske Sky Sport og portugisiske O Jogo vil Benfica hente Gedson Fernandes hjem fra lejeaftalen med Tottenham, der ellers først udløber til sommer. 

For et år siden lejede Tottenham nemlig den portugisiske midtbanespiller i 18 måneder med en købsoption. Den ser de dog ikke ud til at aktivere.

I stedet vil Benfica have ham hjem, da han ikke får den forventede spilletid. 13 kampe på et år er det blevet til, og den 21-årige midtbanespiller var tilmed ikke registreret til at spille Europa League.

Mourinho har før sagt om situationen til SportTV.

- Hvis Benfica vil stoppe aftalen her, så vil vi samarbejde, fordi vi ønsker det bedste for spilleren. Benfica har magten til at vælge, og det vil blive accepteret af os.

PSG vil købe spids fri af Everton

I oktober hentede PSG 20-årige Moise Kean på en lejeaftale fra Everton, og det har vist sig at være en glimrende beslutning af den franske mesterklub.

Ni kasser i 16 kampe har Moise Kean lavet, og i PSG satser man angiveligt på at beholde den talentfulde offensivspiller, der i første omgang er udlejet for resten af sæsonen.

Sky Sports skriver, at PSG ligger i forhandlinger med Everton om at veksle lejeaftalen til en permanent kontrakt. Angiveligt ligger prisen for Moise Kean omkring 31 millioner pund, hvilket svarer til knap 260 millioner kroner.

Everton-manager Carlo Ancelotti udtalte i løbet af efteråret, at han vil beholde Moise Kean, men ifølge Sky Sports overvejer den engelske klub at sælge, så længe prisen er over de 27 millioner pund, som man i 2019 betalte Juventus for offensivspilleren.

Moise Kean har kontrakt til sommeren 2024 i Everton.

Sidste uges rygter

Alexander Isak kan erstatte Diego Costa i Atletico

Atletico Madrid fritstillede for nylig angriber Diego Costa efter angriberens ønske, og nu har den flyvende La Liga-klub angiveligt udset sig Costas erstatning.

Ifølge Tuttomercatoweb er sigtet indstillet på Real Sociedad-svenskeren, Alexander Isak, og den første kontakt skulle ifølge mediet være etableret.

Den 21-årige Sociedad-svensker har spillet 20 kampe i denne sæson, men har blot været på tavlen tre gange og lagt op til et mål.

Isak kom til Sociedad fra Dortmund i sommeren 2019 og har kontrakt med Sociedad til 2024.

Inter har tilbudt Christian Eriksen til Madrid-klubber

Inter har gjort det klart, at danske Christian Eriksen skal finde en ny klub i denne vinter, da danskeren ikke er en del af Antonio Contes fremtidsplaner. Derfor prøver Inter at finde en ny adresse til den danske midtbanespiller. 

Ifølge det spanske medie Marca så er danskeren i de seneste uger blevet tilbudt til flere Madrid-klubber. Avisen skriver, at Inter har tilbudt ham til både Real Madrid og Atletico Madrid. 

Marca skriver samtidig, at begge Madrid-klubbers økonomi er presset grundet corona, hvilket er den største udfordring i forhold til en eventuel handel.

Valencia jagter Christian Eriksen

Christian Eriksen skal efter alt at dømme videre i karrieren denne vinter, og for nylig har en ny bejler meldt sig.

Ifølge La Gazzetta dello Sport skulle La Liga-klubben Valencia nemlig være interesseret i forstærke truppen i en svær sæson, og her skulle Eriksen være et oplagt emne.

Helt lige ud af landevejen bliver det dog næppe, skriver det italienske medie, for Valencia skulle angiveligt kun være interesseret i en lejeaftale, hvor Inter tilmed skule betale en del af Eriksens løn under aftalen, da Valencia ikke hverken har økonomi til at købe den danske stjerne eller betale hans fulde Inter-løn.

I Valencia ville Eriksen blive holdkammerat med landsholdsspiller Daniel Wass.

PSG har for nylig også været meldt interesseret i danskeren, hvis tidligere træner i Tottenham, Mauricio Pochettino, snart ventes at blive ansat i den franske storklub.

Pochettino er landet i Paris (bekræftet)

Offentliggørelsen af Mauricio Pochettino som ny træner for PSG kommer angiveligt tættere og tættere på. 

Ifølge det franske medie RMC Sport er den argentinske træner landet i Paris fredag aften, hvor han sammen med sin trænerstab skal snakke fremtid med ledelsen i klubben. 

Ifølge samme medie bliver han præsenteret søndag. 

Den normalt velinformerede journalist Fabrizio Romano skriver desuden, at Pochettino har underskrevet aftalen med klubben for et par dage siden.

FCM's Dion Cools forhandler med St. Truiden

FC Midtjyllands belgiske højreback Dion Cools kan være tæt på et skifte tilbage til hjemlandet.

Det skriver det belgiske medie Walfoot, der mener at vide, at 24-årige Cools i disse dage er i forhandlinger med St. Truiden fra den bedste belgiske række, og Walfoot skriver, at han kan slutte sig til belgierne i de kommende dage.

Cools har været i FCM siden januar 2020, hvor han kom til fra Club Brügge, og nu lader det altså til, at Cools allerede er på vej videre, selv om han har kontrakt til 2023 på Heden.

Transfervinduet i Danmark åbner 5. januar.

Lasse Schöne og Genoa tæt på aftale om afsked

Lasse Schöne har i denne sæson ikke spillet et eneste minut for Genoa, da han ikke blev tilføjet listen over Genoa-spillere, som var til rådighed i Serie A-efteråret.

Derfor har det længe trukket op til et skifte for den 34-årige dansker, som flere gange har været rygtet til andre klubber, og nu lader det til, at danskeren i hvert fald er på vej væk fra Genoa.

Således skriver Tuttomercatoweb, at Schöne og Genoa er meget tæt på at nå til enighed om at ophæve kontrakten, og parterne skulle 'i disse timer' være ved at nå den endelige aftale.

Skulle parterne nå til enighed om et exit, så har Serie A-klubberne Cagliari og Torino været meldt som mulige nye destinationer, og det samme har den storsatsende Serie B-klub AC Monza. Sidstnævnte har Mario Balotelli, Kevin-Prince Boateng og danske Christian Gytkjær i folden.

Brentford pønser på at hente Luka Racic hjem fra udlån (bekræftet)

21-årige Luka Racic kan være på vej tilbage til Brentford fra sit lejeophold hos League One-klubben Northampton.

Det skriver Northampton Chronicle and Echo, der kan berette, at Northampton og Brentford har været i dialog om et tidligt ophør af lejeaftalen, som oprindeligt udløber til sommer.

Racic har indtil nu spillet 10 kampe for Northampton. Seks af kampene er spillet i ligaen, hvor Northampton i øjeblikket er nummer 19.

Racic' kontrakt med Brentford udløber i 2023.

Dette er bekræftet på Northamptons hjemmeside.

Radja Nainggolan tæt på Cagliari-retur

32-årige Radja Nainggolan har længe lignet en mand, som var på affyringsrampen i Inter, og nu lader det til, at Nainggolan er tæt på et skifte væk fra Antonio Contes mandskab.

Således melder flere italienske medier, heriblandt La Gazzetta Dello Sport, at Inter og Cagliari skulle være enige om en aftale, som sender den belgiske midtbanespiller til Sardinien i foråret.

Sådan en aftale har parterne lavet før, da Nainggolan var udlejet fra Inter til Cagliari i 2019/20-sæsonen. 

Det er dog ikke det eneste kendskab, Nainggolan har til Cagliari, for han spillede også i klubben fra 2010 til 2014, før han rykkede til Roma.

Torino ude efter skeptisk Lobotka

Stanislav Lobotka skiftede sidste vinter fra Celta til Napoli, men efter en god begyndelse er han endt som bænkevarmer i storklubben.

Det får andre til at sværme om slovakken, og ifølge avisen La Repubblica har Torino udset sig Lobotka som manden, der skal hjælpe deres redningsaktion på vej.

Torino ønsker at leje den tidligere FC Nordsjælland-spiller i resten af sæsonen, men forhandlingerne strander i øjeblikket på den detalje, at Napoli vil have en købsforpligtelse med i aftalen.

La Repubblica melder, at Lobotka ikke selv er ret interesseret i skiftet, da Torino lige nu er sidst i Serie A med tre point til redning.

AC Milan jagter Barcelona-talent

21-årige Riqui Puig er ikke inde i varmen hos Barcelona-træner Ronald Koeman, som tidligere har luftet tanken om at udleje midtbanespilleren, og nu skulle der være interesse fra Italien.

Således erfarer Sky Sport Italia, at AC Milan har henvendt sig til Barcelona og er kommet med en forespørgsel på Riqui Puig, der meget vel kan blive udlejet i det kommende januarvindue.

Milan har god erfaring med lignende lejeaftaler og har netop nu Brahim Diaz fra Real Madrid og Diogo Dalot fra Manchester United på lån.

Riqui Puig har hidtil fået 19 førsteholdskampe for Barcelona, hvori midtbanespilleren har bidraget med tre oplæg til scoringer.

Ifølge Transfermarkt har han kontrakt frem til sommer, men aftalen indeholder en klausul på yderligere to år.

PSG-ejere har valgt Pochettino (bekræftet)

Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at Thomas Tuchel er blevet fyret i den franske storklub PSG, men endnu er det altså ikke officielt.

Selv om Tuchels fyring endnu ikke er bekræftet, så lader det ifølge flere medier til, at PSG allerede har afløseren på plads i form af den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, og det beretter tyske Sky også mandag.

Lige som andre medier har berettet, skulle Pochettino og PSG være nået til enighed, men i forhold til andre medier, skriver Sky, at Pochettino ikke er valgt af sportsdirektøren Leonardo.

Derimod er det ejerne fra Qatar, som har peget på 48-årige Pochettino, der har været arbejdsløs siden afskeden med Tottenham i november 2019.

Divock Origi er en mulighed for Inter

Liverpools belgiske angriber, Divock Origi, var i 2018/19-sæsonen helten for Jürgen Klopp og co., da englænderne endte med at vinde Champions League-trofæet.

Origi scorede to mål i semifinalen mod Barcelona og et enkelt i finalen mod Spurs, men den 25-årige angriber har ikke umiddelbart nogen heltestatus i Liverpool i 2020, hvor han i denne sæson har spillet otte kampe, og derfor er han på jagt efter mere spilletid.

Den jagt har ifølge Corriere dello Sport fået Origis agenter til at tilbyde spilleren til en lang række klubber, og i Serie A-klubben Inter skulle Antonio Conte og co. være ganske interesseret.

Inter er nemlig på udkig efter en spiller, der kan træde ind i Romelu Lukakus fravær, og på listen over muligheder skal Origis navn altså tilføjes ifølge avisen.

Listen skulle angiveligt også tælle Atalantas Papu Gomez, Parmas Gervinho og Udineses Kevin Lasagna.

Diego Costa vil ophæve kontrakten i Atletico (bekræftet)

Den 32-årige Atletico Madrid-angriber Diego Costa kan meget snart være fortid i klubben.

I hvert fald skriver både Marca og Diario AS, at angriberen har bedt om at blive fritstillet i Atletico Madrid af personlige årsager, og den forespørgsel tygger klubben så på for tiden.

Aviserne skriver, at Costa ønsker at komme væk hurtigst muligt for at få løst sine problemer, selv om hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Costa har deltaget i syv kampe og scoret to mål i denne sæson. Han har døjet med flere skader, og senest har en blodprop i benet hold angriberen ude.

Han vendte tilbage d. 19. december, hvor han nettede mod Elche. Siden var han med mod Real Sociedad, og det kan altså være sidste kamp i Atletico-trøjen, hvis hans ønske opfyldes.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Martin Schmidt

27 kommentarer

John de Wolf 11:31          
Eriksen, skal være velkommen i Wolves:)
Bookel82 11:53          
Ajaxs Marc Overmars.
Hej Inter. Vi tager gerne Eriksen på lån, men vi betaler kun 20% af lønnen:) hvad siger i til det....
RickGrimes 12:12          
Wow, Eriksen i Wolves vil sgu nok være et fint match.
MGPsamba 12:31          
Er Eriksen i Dortmund helt død?!!
Funkeeh 12:58          
Klubniveauet falder hver gang der kommer et nyt rygte om Eriksen.

Fra Real Madrid, United, PSG - til Arsenal, Dortmund - og nu til Ajax og Wolverhampton. Om en uges tid rygtes han vel til FCK og Rosenborg?
Team US Postal 13:26          
Det ville være en kæmpe falliterklæring at tage til Wolves eller Ajax.

Jeg er med på at han er frosset ud i Inter og helst skal spille mere op mod EM, men han var en stjerne i PRL for ikke længe siden og en af de bedst betalte i hele Serie A. Han har i øvrigt lige fået sit andet barn og jeg tænker ikke at han for enhver pris vil flytte lige nu. Milano er sikkert øvrigt en glimrende by at være fodboldspiller i kunne jeg forestille mig.

Dog tror jeg heller ikke Eriksen på nogen måder vil overveje de to klubber. Tror stadig at han satser på at skulle sydvest eller nordvest på, dvs. en La Liga-klub eller PSG.
Campeones32 14:28          
At Eriksen end ikke vil overveje Ajax eller Wolves er vel netop hans problem. Jeg tror ikke Eriksen finder en ny klub i eliteklassen ej heller får spillet sig på holdet i en af disse.
Desuden - hans ekstremt høje løn skal forstås som en konsekvens af forholdene han blev ansat under. Inter lavede "en god handel" i og med de fik Eriksen billigt og sandsynligvis kunne sælge ham videre til en højere pris.
At de så sikkert ender med at tabe penge på ham er der flere grunde til.
Søndag 24. oktober