Luk

Rygtetid: Superliga-emne til lægetjek i Serie A

| International | 11 kommentarer

Infoboks

Hearts - Motherwell
Premiership (29/01)
Oddset 1,70 3,65 4,80
bet365 1,72 3,60 4,75

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag i januar forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Birkir Bjarnason til lægetjek i Brescia - Genoa følger med

Islandske Birkir Bjarnason har tidligere været sat i forbindelse flere Superliga-klubber som blandt andre FC Midtjylland og FC København, men nu er den transferfrie midtbanespiller på vej til Serie A.

Således melder Tutto Mercato Web, at Bjarnason fredag morgen er i Brescia, hvor han skal bestå et lægetjek, og hvis alt går, som det skal, så skriver han under på en kontrakt efterfølgende.

Mediet melder dog, at Brescia skal tage sig i agt for ligarivalerne Genoa, som også meldes interesserede. Danskerklubben skulle også have givet Bjarkason et bud, men blev umiddelbart afvist, inden han nåede enighed med Brescia.

Til gengæld er det muligt, at man hæver sit tilbud, og så kan Brescia-skiftet være i fare.

Bjarkason har senest været på en tre måneder lang kontrakt i Qatar.

Arsenal og PSG nærmer sig enighed om Kurzawa

Arsenal-defensiven er i store problemer for tiden, hvor Sead Kolasinac, Hector Bellerin, Calum Chambers og Kieran Tierney alle er ude med skader, og derfor er klubben på jagt efter forstærkninger.

Den jagt har ført Arsenal til Paris, hvor den franske venstreback Layvin Kurzawa har fanget Gunners' interesse.

Franskmanden har et halvt år tilbage af sin kontrakt, men ifølge goal.com er klubberne i fremskredne forhandlinger om en umiddelbar transfer for et symbolsk beløb, da spillerens kontrakt altså står foran udløb.

Kurzawa har døjet med en række skader i løbet af sæsonen, og han har blot fået spilletid i 14 kampe i denne sæson. Han er startet inde i ni.

Ashley Young til lægetjek hos Inter

Ifølge Sky Sport Italia er Manchester United og Inter blevet enig om en transfer af Ashley Young, der lander i Milano sent torsdag aften.

Her forventes det, at han vil gennemgå lægetjekket enten fredag eller lørdag, hvor efter han kan kalde sig Inter-spiller. 

Ifølge mediet modtager Manchester United 1,5 million euro plus bonusser for deres 34-årige anfører. 

Soumare vælger Manchester United eller Chelsea

20-årige Boubakary Soumare har spillet sig ind i startopstillingen for Lille i denne sæson, og flere storklubber har vist interesse for midtbanespilleren. 

Ifølge Sky Sports er Real Madrid, Arsenal og Valencia dog alle faldet fra, og det efterlader Manchester United og Chelsea som midtbanespillerens muligheder. 

Ifølge mediet kommer Soumare dog ikke til at tage en beslutning før efter Lilles kamp mod PSG den 26. januar. 

Milan overvejer skotsk komet og amerikaner

Milan vil gerne have en ung venstreback som alternativ til Theo Hernandez, og klubben kigger ifølge gianlucadimarzio.com kigger klubben mod de britiske øer.

Således er Hearts blot 17-årige Aaron Hickey et emne, efter han i denne sæson har etableret sig som stamspiller i den skotske klub.

Derudover er Wigans 22-årige amerikanske landsholdsspiller Antonee Robinson også et emne.

Milan har brug for en ny venstreback, da schweizeren Ricardo Rodriguez er på vej til Fenerbahce.

Milan og Roma vil bytte profiler

Spanske Suso har trods regelmæssig spilletid i denne sæson ikke ramt samme spillemæssige niveau i AC Milan som tidligere. 

Det samme gør sig gældende for tyrkiske Cengiz Ünder i Roma, og de to får nu muligvis muligheden for at få frisk luft andetsteds. 

Sky Sport Italia skriver således, at Milan og Roma arbejder på en byttehandel, der i første omgang formelt set vil være to lejeaftaler. 

Onsdagens rygter:

Inter forhøjer deres bud på Eriksen

Onsdag morgen skrev flere medier, at Inter havde lagt et bud på Christian Eriksen, der var langt fra Tottenhams krav, og nu er den italienske klub angiveligt klar med et nyt og forbedret bud.

Sky Sport Italia skriver således, at Inter har hævet buddet fra 10 til 15 millioner euro - fra 74 til 112 millioner kroner.

Tottenham kræver angiveligt 150 millioner kroner, hvis Eriksen skal skifte i januar et halvt år før kontraktudløb.

Inter har ifølge Sky Sport Italia været hurtige på aftrækkeren med et nyt bud, fordi klubben vil udkonkurrere PSG, der også er meldt interesseret i Eriksen.

FCM-spids tæt på ungarsk klub (bekræftet)

Ifølge det ungarske medie Nemzeti Sport er Mayron George tæt på den ungarske klub Budapest Honved. 

George befinder sig angiveligt i den ungarske hovedstad Budapest onsdag, hvor aftalen færdiggøres. 

Den costaricanske angriber var udlejet hos Vålerenga i efterårssæsonen med 10 kampe og to scoringer til følge, men er nu tilbage i FC Midtjylland, hvor udsigten til spilletid ikke er stor.  

Mayron George har kontrakt med FC Midtjylland indtil sommeren 2022.

PSG vil udfordre Inter om Eriksen

Onsdag skrev flere medier, at Inter havde lagt et bud på Christian Eriksen, men at det var halvdelen af det beløb, som Tottenham angiveligt kræver.

PSG holder ifølge Mirror nøje øje med forhandlingerne mellem Inter og Tottenham, og de overvejer angiveligt at komme med et bud, nu hvor Inter har tilbudt for lidt i forhold til, hvad Spurs kræver.

Ifølge Sky Sport Italia og The Guardian har Inter budt 74 millioner kroner, men Tottenham ønsker 150 millioner kroner.

I PSG ville Eriksen skulle konkurrere med Julian Draxler, Marco Verratti og Leandro Paredes på midtbanen.

Busk på blokken i 2. Bundesliga-klub

Jakob Busk er tredjevalg i Union Berlin, og med kontraktudløb til sommer kan danskeren meget vel være på vej væk denne vinter.

2. Bundesliga-klubben Hannover 96 har ifølge Bild den danske målmand på blokken som andenmålmand, efter de sendte Michael Esser til Hoffenheim.

Især det faktum at Busk ikke vil koste alverden på grund af snarligt kontraktudløb skulle tiltale Hannover, som dermed kan bruge budgettet til at styrke andre positioner, skriver mediet.

Jacob Bruun Larsen på tale i Frankfurt

Jacob Bruun Larsen får ikke meget spilletid i Dortmund, og ifølge Ruhr Nachrichten ventes det, at danskeren forlader klubben i januar.

Nu skriver tyske fussball.news, at Bruun Larsen-lejren har kontakt til Eintracht Frankfurt, og at en lejeaftale med købsoption ligner en oplagt løsning for danskeren.

Bruun Larsen er dog ifølge mediet glad i Dortmund og vil ikke tvinge et klubskifte igennem for enhver pris.

Økonomisk vil Frankfurt dog angiveligt sagtens kunne matche Bruun Larsens løn i Dortmund.

Watford fravalgte ny Barca-træner

Watford ansatte i december Nigel Pearson som ny manager, og han blev angiveligt valgt over flere stærke kandidater.

The Evening Standard skriver, at Quique Setien, der blev præsenteret som ny træner i Barcelona mandag, var til samtale i Watford angående managerjobbet, men blev fundet for let.

Watford er ubesejret i fem kampe i træk i Premier League, siden Pearson kom til klubben.


Af Mikael Blond

11 kommentarer

FCBAYERN<3 09:53          
Suso var noget af et flop. Jeg tænker en sådan byttehandel vil give mening. Ünder har kæmpe potentiale til at blive fast mand hos Milan og Tyrkiet i fremtiden.
Cools59971 10:11          
Ja mening for Milan? Helt væk IMO hvis man ser Romas synspunkt... Men de har også gang i mange mærkelige ting for tiden...
Milanistar 10:20          
Kommer an på hvordan Roma bruger ham. Jeg var imponeret over Ünder for et-to år siden, men han bliver simpelthen bare aldrig så god som talentet berettiger til. Vi har set det med Hakan som kun er blevet gradvist dårligere i Milan (startede godt ud) og derfor mener jeg faktisk at det er hip som hap om vi har Suso eller Ünder.

Han er dog en opgradering hvis han er bare en tand hurtigere på bolden end Suso, som til tider ligner en serie-spiller på det punkt
Roberto Pellegris 10:25          
En skotte i italiensk fodbold? Han må da næsten være den første, hvis det bliver til noget. Lyder ikke som særligt ambitiøse køb erstatninger til Rodriguez (medmindre han er faldet drastisk i niveau)
Jasperthesjasper 10:47          
En skotte i italiensk fodbold? Han må da næsten være den første, hvis det bliver til noget.
Ja, altså bortset lige fra Liverpool ikonet Graeme Souness og (det endnu større) United ikon Denis Law
ACloca 12:47          
Nej tak til Üner, vi har set det med arda Turan Og Med halkan, og ozil. De tyrkiske offensive spiller har det med at få storhedsvanvid eller det dér ligner.
Har også læst at Üner skulle føre sig frem i Roma. Tak men nej tak.
MesutCazorla 20:05          
Der er mange ting i verden, der ikke giver mening for mig, og Ashley Young til Inter, er én af dem.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar