Luk

Rygtetid: Puig får chok-besked af Koeman

| International | 3 kommentarer

Infoboks

Celtic - St. Johnstone
Premiership (23/10)
bet365 1,25 6,00 13,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

 

Koeman kan ikke bruge Riqui Puig

Riqui Puig har længe været regnet for et af Barcelonas bedste talenter af egen avl længe, og i slutningen af corona-genstarten var han ved at spille sig ind på holdet.

Nu har den 21-årige midtbanespiller pludselig fået besked på at finde sig en ny klub, erfarer Marca.

I sommer har Ronald Koeman overtaget træneransvaret i Barcelona, og han ser intet lys i Puig. Koeman har meddelt ham, at han ikke indgår i planerne og gør klogest i at søge væk.

En besked som skulle være kommet som noget af en bombe for 21-årige Puig.

Puig er som følge heraf heller ikke at finde i truppen til aftenens træningskamp mod Elche.

Inter Miami ville have gjort Suarez til MLS' bedst betalte

Inter Miami præsenterede for nyligt Gonzalo Higuain, men han var ifølge ESPN ikke den David Beckham-ejede klubs førstevalg.

Inter Miami ville nemlig have haft fingrene i Luis Suarez, som ligner en spiller, der er færdig i Barcelona. Den amerikanske MLS-klub skulle ifølge ESPN have været klar på at betale Suarez 60 millioner om året på en fireårig kontrakt.

Det ville ifølge ESPN have gjort Suarez til den bedst betalte i MLS' historie, hvor Suarez altså ville have slået det, som Zaltan Ibrahimovic fik, da han gjorde sig i LA Galaxy.

Suarez takkede dog nej, og i stedet gik man altså med Higuain.

AC Milan er interesseret i Kristoffer Ajer

AC Milan er ifølge Sky Italia interesseret i at hente en ny midterforsvarer, og her skulle Celtics norske forsvarer, Kristoffer Ajer, være ganske interessant for Rossoneri.

Således skulle man allerede have scoutet og forhørt sig omkring Ajer i de seneste uger, og ifølge Sky Italia kunne Milan indlede sin jagt på Ajer i de kommende dage.

Det forventes, at der i den kommende uge bliver samtaler mellem lejrene i næste uge.

AC Milan skal ifølge Sky Italia give 112,5 millioner for den norske midtstopper, der i AC Milan kan komme til at danne stopperpar med Simon Kjær, som for nyligt blev hentet til på en permanent aftale.

Gårsdagens rygter

Liverpool tæt på Wolves-portugiser

Liverpool er ifølge The Guardian tæt på endnu en stor transfer. 

Det engelske medie skriver, at portugisiske Diogo Jota er tæt på at skifte til de forsvarende mestre, der i en handel kunne sende Ki-Jana Hoever den anden vej - udover en sum på 325 millioner kroner.

Diogo Jota var ikke med i truppen, da Wolves torsdag aften tabte til Stoke i Carabao Cup'en, og rygterne går på, at han er på vej til at skrive under på en femårig aftale med Liverpool.

AC Milan jagter Arsenal-slider

AC Milan er ifølge Sky Sports Italia og deres journalist Gianluca Di Marzio i dialog med Arsenal om et køb af Lucas Torreira. 

Englænderne første modbud var ifølge mediet i den høje ende, men det har altså ikke været nok til at skræmme den italienske storklub væk. 

Arsenal-midtbanen udtrykte for nogle måneder siden ønske om at komme tilbage til Italien, hvor han tidligere har spillet for Sampdoria, og det kan altså blive en realitet nu. 

Ifølge Sky Sports Italia er milaneserne også i kontakt med Torreiras agent med henblik på at få en kontrakt på plads. 

Bayern henter back i Ajax

Ifølge Sport Bild er Bayern München tæt på at sikre sig ny lovende forsvarsspiller.

Avisen skriver, at Bayern er blevet enig med den amerikanske back Sergino Dest, som i dag spiller i Ajax, og nu skal forhandle en aftale på plads med den hollandske klub.

19-årige Dest får ifølge avisen en fireårig kontrakt i Bayern, som menes at blive enige med Ajax om en handel inden for nærmeste fremtid.

United vil stadig have Sancho

Manchester United har ikke opgivet at hente Dortmund-juvelen Jadon Sancho til klubben denne sommer.

Dortmund meldte ellers ud i juli, at klubben kun ville sælge Sancho, hvis en handel kom på plads inden Dortmund træningslejr, som blev indledt omkring den 11. august.

Sancho er dermed en del af Dortmunds opstart, men det betyder angiveligt ikke, at United har opgivet at hente kantspilleren.

Ifølge TalkSport har manager Ole Gunnar Solskjær selv talt med kantspilleren, og Solskjær skulle være overbevist om, at en handel fortsat bliver en realitet denne sommer.

Wednesday lurer fortsat på Zohore

Ifølge lokalmediet Yorkshire Live er Sheffield Wednesday fortsat interesseret i at hente Kenneth Zohore til klubben.

Den store West Bromwich-angriber indgår angiveligt ikke i manager Slaven Bilic' planer, men i Wednesday ser man store muligheder med angriberen.

Sheffield Wednesday menes at ville hente Zohore på en lejeaftale for hele sæsonen, men får ifølge avisen konkurrence fra Middlesbrough og Derby, som også skulle være interesseret.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Jonas Dalgård
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober