Luk

Rygtetid: Milik skal til lægetjek i Marseille

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Verona - AC Milan
Serie A (07/03)
Oddset 3,50 3,35 2,15
bet365 3,60 3,30 2,10

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Milik skal til lægetjek i Marseille

Der har i de seneste uger været flere rygter omkring, at Arek Milik er tæt på at skifte til Marseille fra Napoli, hvor polakkens kontrakt udløber til sommer.

Nu kan det italienske medie Rai Sport berette, at angriberen angiveligt skal til lægetjek på torsdag i det franske. 

Mediet meddeler samtidig, at der skulle være tale om en lejeaftale mellem klubberne, hvor Marseille har mulighed for at købe Milik fri til sommer.

Det betyder samtidig, at Milik forlænger sin kontrakt i Napoli, hvorefter det franske mandskab kan købe ham fri til sommer for omkring 65 millioner kroner.

Milik skulle ifølge mediet allerede være enig med Marseille om de personlige vilkår for skiftet. 

Chelseas Fikayo Tomori er tæt på AC Milan

Serie A-topholdet AC Milan er angiveligt tæt på at nå til enighed med Chelsea om en aftale, der sender den 23-årige midtstopper Fikayo Tomori til Milano.

Aftalen skulle ifølge Sky Sports være en lejeaftale med en købsoption på omkring 210 millioner kroner.

I Chelsea-lejren har manager Frank Lampard tidliger åbnet for, at Tomori kunne forlade klubben på en lejeaftale.

Dog understregede Chelsea-manageren samtidig, at han havde Tomori som en del af sine fremtidsplaner på Stamford Bridge.

Tomori har spillet fire kampe for Chelseas førstehold i denne sæson.

Gårsdagens rygter

Mandzukic er landet i Milano

AC Milan er tilsyneladende meget tæt på at kunne præsentere Mario Mandzukic.

Den kroatiske angriber er ifølge flere medier - herunder Sky Sport Italia og Tuttomercatoweb - landet med et privatfly i Milano, hvor han skal til lægetjek.

34-årige Mandzukic har stået uden klub siden i sommer, hvor han forlod Al-Duhail i Qatar.

 Mandzukic ventes at få en seks måneder lang kontrakt med automatisk forlængelse, hvis Milan kvalificerer sig til Champions League.

Wijnaldum afviser Liverpool og tager til Barcelona

Georginio Wijnaldum har tidligere været sat i forbindelse med FC Barcelona, og til sommer skifter den 30-årige hollænder angiveligt til den catalanske storklub.

Her har han nemlig kontraktudløb i Liverpool, og ifølge det engelske medie Mirror har Wijnaldum besluttet sig for at afvise Premier League-mestrene for i stedet at opfylde sin drøm om at komme til Barcelona, hvor han kan spille under sin landsmand og tidligere landstræner Ronald Koeman.

Wijnaldum har siden 2016, hvor han kom til fra Newcastle, spillet 211 kampe i Liverpool-trøjen med 21 mål og 16 målgivende afleveringer til følge.

I indeværende sæson har hollænderen trods tilgangen af Thiago Alcantara været fast mand, da han har spillet 17 ud af 17 Premier League-kampe, hvoraf langt de fleste har været fra start.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

 


Af Jonas Dalgård
Torsdag 4. marts