Luk

Rygtetid: City foran United i Grealish-kapløb

| International | 17 kommentarer

Infoboks

Dortmund - Manchester City
Champions League Slutspil (14/04)
Oddset 5,10 4,20 1,62
bet365 5,00 4,20 1,61

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

City er foran United i kapløb om Jack Grealish

Aston Villa-stjernen Jack Grealish har tiltrukket sig interesse fra større klubber, og begge Manchester-klubber menes at jagte englænderen til sommer.

Daily Mail erfarer, at Manchester City har overhalet Manchester United i kampen om Grealish, der ifølge den engelske avis har en værdi på omkring 100 millioner pund – 870 millioner kroner.

Offensivspilleren er angiveligt blevet meget lun på tanken om at tilslutte til Pep Guardiolas tropper.

25-årige Jack Grealish forlængede i efteråret sin kontrakt med Aston Villa til sommeren 2025, og der er derfor ingen tvivl om, at klubberne skal have den helt store pengepung frem for at overtale Johan Lange og co. til et salg.

Grealish har i denne sæson lavet seks mål og 12 assists i 22 Premier League-kampe.

SE-islænding står foran udlån

Fotbolti.net skrev for nyligt, at SønderjyskEs Isak Olafsson stod over for en udlejning til sommer, og nu melder den islandske podcast Dr. Football, at han skal hjem til vulkanøen.

Her skulle hans tidligere klub Keflavik stå klar med en lejeaftale fra sommer af, lyder det.

20-årige Isak Olafsson kom til SønderjyskE i 2019 fra Keflavik, men siden er det blot blevet til syv førsteholdskampe.

Isak Olafsson er udtaget til U21-EM for Island, og hans kontrakt med SønderjyskE løber til 2023.

Mourinho lurer på Jannik Vestergaard

Tottenham sigter ifølge Mirror efter at hente en midtstopper til sommer, og én af Jose Mourinhos topkandidater på listen er ifølge mediet danske Jannik Vestergaard.

Vestergaard har gang i en glimrende sæson i Southampton, og han er på vej ind i sit sidste år som Saints-spiller med sin nuværende kontrakt.

Derfor har Tottenham angiveligt håb om et godt tilbud på endnu en dansker fra Southampton - sidste år hentede de Pierre-Emile Højbjerg i klubben.

Sidste uges rygter:

Juventus er klar til at sælge Ronaldo for 215 millioner kroner

Lørdag startede rygtet om, at Cristiano Ronaldos agent har været i dialog med Real Madrid om en mulig genforening, og dagen derpå har en pris på portugiseren også ramt rygtemøllen.

Corriere dello Sport erfarer, at Juventus er klar til at sælge 36-årige Ronaldo for 29 millioner euro, hvilket svarer til 215 millioner kroner. Hvis det ender sådan, vil det være markant mindre end de 870 millioner kroner, som klubben angiveligt betalte Real Madrid i bytte for Cristiano Ronaldo i 2018.

Italienerne menes dog at være klar til at tage det tab for at slippe for Ronaldos enorme årsløn, der ifølge avisen er på 31 millioner euro – 230 millioner kroner.

Ronaldo har kontrakt til sommeren 2022 i Juventus.

Manchester City fører tæt kapløb om Erling Haaland

20-årige Erling Haaland forventes at blive et af de allervarmeste navne i sommerens transfervindue, efter nordmanden har bombet løs for Dortmund, og en række store klubber jagter Haaland.

Ifølge Daily Mail indtager Manchester City netop nu førerpositionen i kampen om Haaland, mens Real Madrid og Chelsea angiveligt er i lige i hælene på Premier Leagues tophold.

Manchester United har tidligere været tæt på Erling Haaland, og de røde djævle menes også at være interesserede denne gang, men prisen kan blive et problem.

Daily Mail skriver, at Haaland har en frikøbsklausul på 90 millioner pund, der svarer til 780 millioner kroner, men problemet for United er, at prisen angiveligt skal betales som ét samlet beløb, hvilket altså kan give problemer.

Når det kommer til Manchester City, er der ifølge den engelske avis allerede kontakt mellem klubben og Haaland-lejren.

Ronaldos agent har snakket med Real Madrid om retur

Cristiano Ronaldo har fået meget af skylden for Juventus' Champions League-exit i denne uge, og det er ikke sikkert, at den 36-årige portugiser bliver i Torino-klubben til 2022 som planlagt.

Nu erfarer Josep Pederol, der er journalist og vært på det spanske fodboldshow El Chiringuito, at Ronaldos agent, Jorge Mendes, allerede har været i kontakt med Real Madrid om et muligt skifte tilbage til den spanske hovedstad.

Journalisten understreger, at kontakten var ganske uformel, og at han ikke ved, hvorvidt Ronaldo selv er klar over det, men baglandet skulle altså have taget kontakt til Real Madrid med henblik på en mulig genforening.

Cristiano Ronaldo kom til Juventus fra netop Real Madrid i 2018.

Svennis spøger i skotsk klub

Sven-Göran Eriksson har ikke haft noget trænerjob, siden han i januar 2019 forlod posten som filippinsk landstræner, men det kan ændre sig nu.

Den 73-årige svensker er ifølge Daily Record lun på et job i Aberdeen, enten som cheftræner eller som sportsdirektør.

Han vil angiveligt helst tilbage på trænerbænken, men han kunne også være interesseret i et sportsdirektør-job, hvor Stephen Glass i så fald ville blive cheftræner.

Werder Bremen er klar til at sælge Ludwig Augustinsson

Ludwig Augustinsson var en stor profil for FC København fra 2015 til 2017, hvor han skiftede til Werder Bremen, og til sommer skulle Bundesliga-klubben være klar til at sælge den 26-årige svensker.

Det erfarer den tyske avis Kicker, som konkret skriver, at Werder er klar til at lade Augustinsson gå for en pris omkring fem millioner euro – cirka 37 millioner kroner.

Tidligere har Leeds været meldt interesseret i Ludwig Augustinsson, men det forlyder ikke, om det fortsat er tilfældet.

Svenskeren har kontraktudløb i Werder Bremen i sommeren 2022.

Malmö FF har mundtlig aftale med Brighton-kant

Malmö FF har torsdag udlejet angriberen Marcus Antonsson, men en ny offensiv forstærkning er angiveligt på vej.

Ifølge SportExpressen er den 20-årige Brighton-kant Peter Gwargis nemlig på vej til at slutte sig til Jon Dahl Tomasson og co., da parterne skulle have indgået en mundtlig aftale efter længere tids snak.

Malmö FF vinder angiveligt kampen om Gwargis foran flere andre klubber, som blandt andet tæller Elfsborg.

Gwargis' Brighton-kontrakt udløber til sommer, men Malmö FF skulle håbe at kunne færdiggøre aftalen med både Brighton og Gwargis inden længe, skriver avisen, der forventer, at Gwargis præsenteres i løbet af de kommende uger.

Brighton-kanten kom til Premier League-klubben i sommeren 2018 for godt 15 millioner kroner, og det er blevet til tre kampe for klubbens førstehold - alle tre i Carabao Cup'en, hvor den svenske kant har lavet et oplæg.

Brøndby-islænding på blokken i Union

Hjörtur Hermannsson har kontraktudløb med Brøndby til sommer, hvor han erhverves gratis, og det overvejer Union Berlin angiveligt.

Det tyske lokalmedie BZ Berlin skriver således, at Hermannsson er et emne i Bundesliga-klubben i sommerens transfervindue.

Den 26-årige islænding har tidligere åbnet op for, at det måske er tid til at prøve noget nyt, efter han har været på Vestegnen i lang tid.

Cavani afviser at forlænge i Manchester United

Edinson Cavani har kontraktudløb i Manchester United til sommer, og det er endnu uvist, hvad fremtiden bringer for den 34-årige frontløber.

Cavani har scoret seks kasser i 18 Premier League-kampe, hvoraf en del har været som indskifter, og en forlængelse i United er ikke utænkelig, men skal man tro det argentinske medie Olé, har Cavani besluttet sig for at forlade Europa.

I stedet har Cavani bestemt sig for at skifte til den argentinske storklub Boca Juniors, hvor han angiveligt er blevet tilbudt en treårig aftale, skriver Olé.

Edinson Cavani kom til Manchester United i sommeren 2020 efter syv år i PSG.

Kingsley Coman har afvist tilbud om Bayern-forlængelse

24-årige Kingsley Coman har efterhånden udviklet sig til at være en ganske vigtig del af Bayern München-holdet, hvor han i denne sæson er startet inde i 23 af sine 27 optrædener i denne sæson.

Bayern München er også godt tilfredse med Comans udvikling, så klubben har ifølge Kicker tilbudt franskmanden en ny kontrakt, der forlænger den nuværende aftale fra 2023 til 2026.

Men Coman har umiddelbart sagt nej, og det har sat en midlertidig stopper for forhandlingerne, skriver Kicker.

Coman har tidligere fanget interesse fra blandt andet Manchester United, men Bayern München har afvist, at franskmanden skulle være til salg.

I denne sæson har han lavet 13 oplæg og scoret seks mål.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

17 kommentarer

Morten5500 10:54          
Men er der nogen som helst chance for at Villa vil slippe Grealish? Han forlængede i sommers indtil 2025. Villa ved nok også at hans afgang vil betyde færre point I ligaen, som kan koste dem kolossalt hvis de kommer tæt på nedrykning igen. Som det ser ud nu ser de jo ud til at nærme sig se europæiske pladser, hvilket nok får ledelsen, trænere of spillere til at slikke sig om munden.

Tænker han er nærmest umulig at erhverve.
NiPutoCaso 11:00          
Aston Villa er ikke i en position hvor de kan afvise høje bud på Grealish.
Hvis først én af de klubber sætter jagten ind, skal Aston Villa nok begynde at kigge på erstatninger istedet.
Esbjerg - fan 11:20          
Aston Villa er ikke i en position hvor de kan afvise høje bud på Grealish.
Hvis først én af de klubber sætter jagten ind, skal Aston Villa nok begynde at kigge på erstatninger istedet.
Det er de faktisk - Villa har 2 stenrige ejere, som er ved at bygge et storhold op - de har jo samlet brugt 3 mia kr. de seneste 2 sæsoner - de overtalte Grealish til at forlænge kontrakten med 5 år i sommers - så de kan sagtens sige nej - Grealish er jo Villa mand
MarcusRashford 11:56          
Det er de faktisk - Villa har 2 stenrige ejere, som er ved at bygge et storhold op - de har jo samlet brugt 3 mia kr. de seneste 2 sæsoner - de overtalte Grealish til at forlænge kontrakten med 5 år i sommers - så de kan sagtens sige nej - Grealish er jo Villa mand
Jeg synes det er en smule naivt at tro at Grealish bliver i Aston Villa for evigt fordi han er "Villa mand" og at Aston Villas stenrige ejere gør Aston Villa til nummer 1 i Premier League.
Der er rigtig mange stenrige ejere i Premier League, men kultur, fankultur, historie og et velfungerende akademi kan man ikke købe sig til. Der er også rigtig mange eksempler på at klubmænd skifter til større klubber, fordi deres talent forlanger det af dem.
AaBager 12:14          
Grealish og Haaland: Lad nu være med at flytte til den klamme klub. Al den snak om boycut af Qatar, burde udvides til at gælde spillernes klubvalg. #boycutCITY&PSG
nick_lasen 12:22          
@MarcusRashford

"Der er rigtig mange stenrige ejere i Premier League, men kultur, fankultur, historie og et velfungerende akademi kan man ikke købe sig til."

Jeg skal lige forstå dig ret.

Her lyder det jo nærmere til, at du taler for, at Grealish bør blive i Aston Villa?
Det er da nok den klub af de tre nævnte, som er førende indenfor de punkter du selv nævner :)
SabbiSaft 12:36          
Fantastisk spiller, men syntes ikke han skal til City
Tirsdag 13. april