Luk

Rygtetid: Skov Olsen skriver med Bologna

| International | 13 kommentarer
Officielt: Roma-stopper skifter – men de vil aldrig nogensinde glemme ham i Rom eller Barcelona
Sky Sports: Arsenal dropper Zaha og vender blikket mod Monaco-profil – Se ham score hattrick
Rygtetid: Skov Olsen skriver med Bologna
Foto: Getty Images

Infoboks

Arsenal - Bayern München
Champions Cup (18/07)
bet365 3,60 4,00 1,85
NordicBet 3,55 3,90 1,88
Oddset 3,55 3,90 1,87

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Skov Olsen har skrevet under med Bologna

Der har været skrevet op og ned om FC Nordsjælland-angriberen Andreas Skov Olsens fremtid denne sommer, men nu melder det italienske medie Calciomercato Bologna FC, at danskerens fremtid er faldet på plads.

Således skulle den blot 19-årige angriber tidligere fredag have skrevet under med Serie A-klubben, hvor han, hvis skiftet går igennem, bliver holdkammerater med den tidligere Superliga-angriber Federico Santander.

Mediet melder, at detaljerne i den angiveligt underskrevne kontrakt indtil videre er ukendte, men at handlen er sikker.

Arsenal forhandler om Real-kant

Arsenal er ifølge spanske AS i forhandlinger med Real Madrid omkring kantspilleren Lucas Vazquez.

Arsenal har ifølge mediet budt 35 millioner euro inklusiv bonusser, og den 28-årige spanier skulle foretrække at komme til Premier League frem for andre ligaer.

Lucas Vazquez har angiveligt også interesse fra Inter, Bayern München og PSG, men vil altså ifølge AS helst til Arsenal, hvor manager Unai Emery skulle være en stor fan af sin landsmand.

Kompany lokker Nasri til Belgien

To tidligere Manchester City-spillere ser ud til at blive genforenet i Anderlecht.

Vincent Kompany er blevet spillende assistent i klubben, og ifølge det belgiske medie HLN hiver han Samir Nasri til klubben.

Nasri står uden kontrakt, efter franskmandens aftale med West Ham udløb, og nu skulle den 32-årige midtbanespiller altså være i de sidste og afgørende forhandlinger med Anderlecht, skriver HLN.

Napoli vil lokke Icardi til klubben

Napoli er angiveligt interesseret i at hente Inters Mauro Icardi til klubben.

Den argentinske skarpretter kom på kant med Inter i sidste sæson, og og det vil Napoli, ifølge Corriere dello Sport, udnytte til at lokke ham til klubben.

Ifølge mediet, der har en svingende troværdighed, vil Napoli tilbyde Icardi en årsløn på godt 75 millioner kroner.

26-årige Icardi har spillet i Inter i seks år.

Shaarawy vil alligevel til Kina

Stephan El Shaarawy udtalte for nylig, at han ikke ville skifte til kinesisk fodbold, men nu har han tilsyneladende ombestemt sig.

Ifølge italienske medier havde Shanghai Shenhua tilbudt italieneren en årsløn på 75 millioner kroner, som han takkede nej til, men nu skriver transferjournalisten Dianluca Di Marzio, at han alligevel gerne til vil Kina.

AS Roma og Shanghai Shenua skulle ikke være enige om en pris på spilleren endnu.

Torsdagens rygter:

West Ham enig med kinesisk klub om topscorer

West Ham er ifølge Sky Sports og BBC enige med kinesiske Shanghai SIPG om topscorer Marko Arnautovic.

London-klubben er ifølge medierne løbet tør for tålmodighed med den 30-årige spids i kølvandet på kritik fra Arnautovic' bror, Danijel, der ikke mener, at West Ham har behandlet angriberen godt.

Ifølge BBC ligger prisen på 22,4 millioner pund (186 millioner kroner), selvom West Ham gerne ville have haft 40 millioner pund for ham.

Ifølge Sky beskrives aftalen internt i West Ham som 'en forfærdelig aftale for West Ham, men manageren, staben og spillerne ønsker ham væk'.

Celta vil af med Sisto og Hjulsager

Pione Sistos agent åbnede for nyligt op for et exit fra Celta Vigo, hvis ikke 'nogle helt andre krav og betingelser blev opfyldt', og klubben ser ud til at ville slippe danskeren.

Lokalavisen Faro De Vigo, der har ry for at være ganske troværdig, skriver således, at Celta har besluttet at forsøge at afskibe Sisto. Celta skulle foretrække et salg, men en lejeaftale kan også blive en mulighed, skriver avisen.

Sisto har haft en horribel sæson i Celta Vigo med sparsomt med spilletid samt personlige udfordringer uden for banen. Faro De Vigo skriver dog, at Sistos situation ikke ser ud til at blive afklaret nu og her.

Avisen skriver desuden, at Andrew Hjulsager - der tidligere har åbnet for et exit og en retur til Danmark - også leder efter en ny klub. En ophævelse af kontrakten kan ifølge Faro De Vigo komme på tale.

Celta Vigo vil desuden ifølge avisen gerne af med Emre Mor, der mest har gjort sig bemærket med disciplinære problemer. Celta foretrækker angiveligt at sælge dansk-tyrkeren, men en lejeaftale kan også komme på tale, da han har kontrakt frem til 2022.

Pogba får tidsfrist - ellers kigger Real mod Eriksen

Cadena Ser, der normalt har meget godt styr på de spanske klubber, skriver torsdag, at Real Madrid nu presser Paul Pogba for at tvinge sit skifte igennem fra Manchester United.

Radiokanalen skriver, at hvis Pogba ikke inden for de næste timer på den ene eller anden måde giver udtryk for, at han vil forlade United, vil Real-præsident Florentino Perez forsøge sig med Christian Eriksen.

Ifølge radiokanalen har Real altså sat en decideret tidsfrist på 'nogle timer' for Pogba, så United kan sænke deres pris en anelse på franskmanden.

Pt. meldes der om en pris på 170 millioner euro på Pogba (1,2 milliarder kroner), mens Eriksen 'kun' skulle koste 100 millioner euro (750 millioner kroner).

Marcelo søger væk fra Real Madrid

Den brasilianske back Marcelo vil angiveligt gerne væk fra Real Madrid, og han har flere muligheder på hånden.

Det skriver det spanske medie Sport, som har en tvivlsom troværdighed. Ifølge mediet er klubber som PSG, Arsenal, Juventus og AC Milan interesseret i den 31-årige venstreback, som skulle have udtrykt sit ønske om et exit til Real Madrid.

Den spanske storklub hentede i juni den franske venstreback Ferland Mendy i Lyon for cirka 350 millioner kroner.

FCK spørger til Cornelius

En af de mere kuriøse historier fra rygtebørsen lige nu stammer fra mediet hellas1903.it, der samarbejder med La Gazzetta dello Sport og følger den nyoprykkede Serie A-klub Hellas Verona.

De bringer således en historie om, at Champions League-aktuelle Atalanta er interesserede i FC Københavns Robert Skov, og i forhandlingerne med italienerne har FCK spurgt til Andreas Cornelius.

Det er relevant for Verona, da klubben håber at hente Cornelius i Atalanta. Et rygte, der har eksisteret i Italien i et par uger.

Hellas1903.it's troværdighed er ukendt, men forleden slog Atalantas sportsdirektør fast, at klubben umiddelbart ikke skal hente flere spillere ind denne sommer.

Han medgav dog samtidigt, at der er interesse for flere af klubbens offensive profiler, så behovet kan muligvis opstå.

PSG tæt på Thomas Tuchel-favorit

Tyske Bild skriver, at PSG er tæt på at sikre sig den 25-årige portugiser Raphael Guerreiro, der tidligere har spillet under Thomas Tuchel i Dortmund.

Guerreiro har kun et år tilbage af sin nuværende aftale, og forhandlingerne er gået i hårdknude, så Dortmund er gået meget til at sælge for beskedne 112 millioner kroner.

Denis Vavro til lægetjek i Rom

FC Københavns slovakiske stopper Denis Vavro skal torsdag til lægetjek i Serie A-klubben Lazio.

Det skriver flere italienske medier, inklusiv Sky Sport Italia.

Ifølge medierne har Lazios sportsdirektør Igli Tare desuden fået forhandlet prisen lidt ned, så hovedstadsklubben nu betaler 75 millioner kroner og cirka 11 millioner i bonusser for Vavro.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Anton Græsdal Maajen

13 kommentarer

Graceland 09:18          
Ellers tager vi Eriksen...haha !
TheGunnerGuy 14:27          
Nej tak til Vazquez!
Lange 14:30          
Sidder og spiser nede i Tyrkiet netop nu. I baggrunden køre der klip af durmisi fra lufthavnen hernede, mod et skifte til besiktas..!!
JollyRoger 15:02          
Hvorfor skal vi have Vazquez?
Lad nu bare være med at bruge pengene så.

Den klub er simpelthen blevet kørt så elendigt på transfermarkedet, de sidste mange år, med få positive undtagelser.
Lars91 17:29          
Vasques er undervurderet fordi han havde en dårlig sæson - ligesom alle andre Real Madrid spillere. Han blev trods alt fortrukket foran spillere som Bale og Asensio alligevel. Fin teknik, god fart og arbejder stenhårdt. Han skal nok få trukket nogle straffespark i Premier League.
[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 18:36          
Ja taaaaaaak skal i have Arsenal. Hold kæft en gave at komme af med ham til hele 35 mio. € :D
casillas 20:11          
Lucas minder om Pedro både i spillestil og niveau. En spiller der altid har indstilling og arbejdsiver i orden, og præsterer stabilt, men sjældent bidrager med noget ekstraordinært.

Som følger af Arsenal mener jeg nu sagtens I ville kunne bruge ham, da netop stabilitet er noget mange af jeres spillere bøvler med. Især ham der får flest penge.
Onsdag 17. juli