Luk

Rygtetid: Newcastle følger Leverkusen-komet

| Newcastle | 6 kommentarer

Infoboks

Leicester - Newcastle
Premier League (12/12)
Oddset 1,60 4,30 5,10
bet365 1,60 4,20 5,50

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Newcastle lurer på Florian Wirtz

Bayer Leverkusens Florian Wirtz har længe været nævnt som et af Europas største talenter, og han kædes da også flittigt sammen med de fineste adresser i fodboldeuropa.

Nu melder nyrige Premier League sig angiveligt også i koret af bejlere til den 18-årige tyske offensivspiller.

Ifølge Sport Bild var Newcastle som en del af sin interesse i Wirtz således på plads, da Leverkusen i weekenden mødte Köln. 

Her spillede han 77 minutter på den offensive midtbane, men det blev ikke til mål eller oplæg mod Köln. Tidligere i sæsonen er det blevet til seks mål og seks oplæg i alt 11 kampe.

Mens Wirtz har masser af bejlere, så skulle det dog ikke være i tyskerens interesse at skifte klub lige nu. Bild skriver, at Wirtz ikke har tænkt sig at skifte videre fra Leverkusen før 2023. Han har kontrakt til 2026.

Sidste uges rygter:

Newcastle tilbyder Ousmane Dembele en kæmpe kontrakt

Newcastle er kommet til penge, og skal man tro franske Foot Mercato, så er den nyrige Premier League-klub interesseret i at smide nogle af sine mange millioner efter Barcelona-profilen Ousmane Dembele.

Han har kontraktudløb til sommer, og Newcastle skulle ifølge det franske medie være klar til at tilbyde en femårig kontrakt til en værdi af godt 110 millioner kroner om året.

Det er noget mere end de godt 75 millioner han får om året nu, ligesom den franske kantspiller også skulle sætte næsen op efter en sign on-bonus svarende til et års løn, da han altså kan skifte transferfrit til sommer.

Dembele skulle dog have en hage ved Newcastle, da det altså endnu ikke er sikkert, at klubben overhovedet spiller Premier League efter denne sæson.

Ousmane Dembele er tidligere blevet kædet sammen med klubber som PSG, Juventus, Manchester United og Liverpool.

Inter og Premier League-duo jagter Paul Onuachu

Den tidligere FC Midtjylland-angriber Paul Onuachu blev i sidste uge sat i forbindelse med Atletico Madrid, og La Liga-storklubben er tilsyneladende ikke alene om at vise interesse.

Således skriver det italienske medie Sport Mediaset, at guldvinderne fra Inter samt Premier League-klubberne West Ham og Southampton også har 27-årige Onuachu på blokken.

Klubberne menes at ville forsøge at hente den høje frontløber til januar, men historien melder intet om en pris. Angriberen er dog varm og har kontrakt til 2024, så billigt bliver det næppe.

Paul Onuachu forlod FCM til fordel for Genk i 2019 og har siden scoret imponerende 56 kasser i 84 kampe for den belgiske klub.

FCM og Brentford lurer på lovende brasilianer

Man skal ikke kigge længe på FC Midtjyllands trup for at se, at klubben har fået en forkærlighed for brasilianere, og nu sættes endnu én i forbindelse med de danske vicemestre.

Det brasilianske medie Superesportes skriver, at FCM og søsterklubben Brentford følger den 17-årige midtstopper Romulo.

Han spiller til daglig i Atletico Mineiro, som dog netop har sikret sig en forlængelse til 2024 med den talentfulde forsvarsspiller.

Det betyder ifølge Superesportes også, at Romulo har fået en frikøbsklausul på cirka 375 millioner kroner, hvilket trods alt nok er for meget for FCM, men forhandling er selvfølgelig altid en mulighed.

Liverpool står forrest i køen til Jeremy Doku

Den 19-årige belgiske kantspiller Jeremy Doku har trods sin unge alder spillet 10 landskampe for Belgien og scoret to mål.

Blandt andet viste han sig frem ved sommerens EM, og de største klubber i Europa har da også bemærket sig det belgiske stortalent, der siden oktober 2020 har tørnet ud for Rennes i Ligue 1.

Ifølge den belgiske RTL-journalist Alexandre Braeckman skulle Doku have godt med interesse og forrest i den kø skulle Jürgen Klopp og Liverpool stå.

Premier League-klubben skulle altså være forrest i jagten på den 19-årige hurtige tekniker, der angiveligt kan være på vej væk fra Rennes til sommer.

Liverpool og Doku blev flere gange kædet sammen over sommerens transfervindue, ligesom han også var tæt på Liverpool som 15-årig. 

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

ToonInStoke 15:39          
Komiske rygter, der er ikke en kinamands chance for at Wirtz ender i Newcastle.
markdk 15:45          
Komiske rygter, der er ikke en kinamands chance for at Wirtz ender i Newcastle.
Enig

Men som Newcastle fan, efter ejerskiftet, kan du lige så godt forberede dig på de mest idiotiske rygter i de næste 5-6 transfer vinduer.

I det kommende januar-vindue vil det gå totalt bananas ned det ene hjernedøde rygte efter det andet...Neymar, Mbappe osv...clicks er penge i banken
Celestino 15:54          
Som Newcastle-fan skal man lige vænne sig til, at spillere pludselig bliver kædet sammen med ens klub. Wirtz kommer helt sikkert ikke til Newcastle, men han lyder da spændende.

Tænk, hvis vi lige pludselig ikke har spillere af typen Joelinton i klubben længere. Eller Emil Krafth. Javier Manquillo. Ciaran Clark. Isaac Hayden. Det er godt nok et sløjt hold, vi har i Newcastle. Så bliver man kædet sammen med alle stjerner i verden. Jeg behøver ikke verdensstjerner, men gerne spillere, der har niveauet til at spille PrL på samme niveau over flere kampe.
Cooligan 16:47          
Det er et af de mere spændene rygter. som jeg håber holder vand. Det kunne da være en spændene udfordring for en ung offensiv spiller, der gerne vil være med i projektet fra første transfervindue.
Unicef 17:46          
Ousmane Dembele
Ville være komisk, hvis Barca endte med at tabe 1 milliard og Newcastle fik ham gratis.
Unicef 17:49          
Tænk, hvis vi lige pludselig ikke har spillere af typen Joelinton i klubben længere. Eller Emil Krafth. Javier Manquillo. Ciaran Clark. Isaac Hayden. Det er godt nok et sløjt hold, vi har i Newcastle. Så bliver man kædet sammen med alle stjerner i verden. Jeg behøver ikke verdensstjerner, men gerne spillere, der har niveauet til at spille PrL på samme niveau over flere kampe.
Spillerne er mindre vigtigt, det vigtigste for Newcastle er at få en "GOD" træner, spillerne og spillet vil så komme automatisk...

Selv med et godt hold, ville en træner som Bruce gøre det godt i.
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december