Luk

Rygtetid: Everton nærmer sig erfaren City-midt

| International | 40 kommentarer
Man City-stjernerne tæsker West Ham med flere lækre kasser - se alle 5 mål her
Newcastle med dansker på holdet kørt over af PL-konkurrent: Se alle 4 mål her
Man City med kongemål: Her flugter David Silva udligningen i kassen efter perfekt oplæg
Så du det? Ung Newcastle-dansker med fræk hælfinte
Peter Schmeichel sætter ord på en glorværdig karriere i Manchester United i smukt portræt
Rygtetid: Everton nærmer sig erfaren City-midt
Foto: Alex Livesey / Getty Images

Infoboks

Ajax - Watford
Træningskamp (18/07)
bet365 1,57 4,00 4,33
NordicBet 1,63 4,05 4,55
Oddset 1,60 3,90 4,30

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Everton snakker med City om Fabien Delph

En intern Premier League-handel kan være på vej, da Merseyside-klubben Everton angiveligt har set sig varm på Manchester City-spilleren Fabien Delph.

Det melder Sky Sports, der skriver, at klubberne er i fremskredne samtaler om en handel, der skulle koste mellem 65 og 80 millioner kroner.

29-årige Delph er oprindeligt central midtbanespiller, men har for de engelske mestre også dækket venstrebacken.

Det virker dog til, at Delph er i overskud i mesterskabsklubben efter Aleksander Zinchenkos fine sæson på venstreback og Citys indkøb af Rodri til midtbanen.

Ajax har accepteret Juventus-bud

Matthijs De Ligt har længe været rygtet til Sydeuropa, hvor Barcelona og Juventus har været meldt som tættest på.

Nu skriver hollandske De Telegraaf, at Juventus endelig har ramt Ajax' prissætning på 525 millioner, og handlen er få detaljer fra at være på plads.

Den 19-årige forsvarer rejser ifølge avisen ikke med Ajax på træningslejr til Østrig, fordi et skifte står for døren.

Det samme skriver Sky Sport Italia, men understreger samtidig, at en handel mellem klubberne ikke er på plads - den er dog tæt på at være det.

PSG genoptager Gueye-jagten

Allerede i vinter var Paris Saint-Germain meget interesseret i at få fingre i Evertons Idrissa Gueye, og franskmændene har ikke opgivet ævred.

I hvert fald skriver den store franske avis L'Equipe, at PSG har genoptaget forhandlingerne med Everton for at få fingre i senegalesiske midtbanespiller.

Tilbage i slutningen af januar var PSG angiveligt klar til at smide 224 millioner kroner for Idrissa Gueye.

Hvad den rige franske klub nu har tænkt sig at kaste efter midtbanespilleren, melder historien endnu intet om.

Aston Villa tæt på at hente ung City-brasilianer

Nyoprykkede Aston Villa er ifølge normalt troværdige Sky Sports tæt på at nå til enighed med Manchester City om den 21-årige midtbanespiller Douglas Luiz.

Brasilianeren har været udlejet til Girona i de seneste to sæsoner, og Aston Villa menes at skulle betale 15 millioner pund, hvilket svarer til 125 millioner kroner, for Luiz.

Hvis en sådan handel går igennem, vil det betyde, at Aston Villas forbrug i sommerens transfervindue er tæt på at overstige 100 millioner pund.

Ind er kommet blandt andre Tyrone Mings, Wesley, Matt Targett, Ezri Konsa og Anwar El Ghazi.

Newcastles priskrav chokerer Manchester United

Manchester United er angiveligt interesseret i Newcastles 21-årige midtbanespiller Sean Longstaff, men ifølge Daily Mail er United chokeret over nordenglændernes priskrav.

Avisen skriver nemlig, at Newcastle kræver 50 millioner pund – 415 millioner kroner – for midtbanespilleren, som United angiveligt kun er klar til at smide 20 millioner pund, hvilket svarer til 166 millioner kroner, for.

Den engelske avis skriver, at den store difference meget vel kan betyde, at United dropper interessen i Sean Longstaff, der fik Premier League-debut i december og hidtil har spillet 16 kampe for Newcastle.

Torsdagens rygter

Inter og Cagliari er nået til enighed om Barella

Nicolo Barella er ifølge en række af de største italienske medier – blandt andre Gazzetta dello Sport og Sky Sport Italia – tæt på at kunne skifte Sardinien og Cagliari ud med Milano-klubben Inter.

Medierne melder torsdag aften, at klubberne er nået til enighed om en pris på 45 millioner euro – knap 340 millioner kroner – plus diverse bonusser. Gazzetta dello Sport erfarer, at der bliver tale om en lejeaftale til en værdi af ti millioner euro med en tvungen option til at købe for de resterende 35 millioner euro.

Det forventes, at 22-årige Barella gennemgår det obligatoriske lægetjek fredag morgen, inden han sætter sin signatur på en fireårig aftale med Inter.

Roma vil bytte sig til Tottenham-stopper

Den italienske storklub AS Roma er ifølge Sky Italia interesseret i Tottenhams Toby Alderweireld, og italienerne vil angiveligt forsøge at overtale Spurs til at lave en byttehandel.

Mediet skriver nemlig, at Roma er klar til at inkludere den 23-årige angriber Patrik Schick, som Tottenham efter sigende tidligere har vist interesse i.

Den italienske avis Il Tempo skriver, at repræsentanter fra Roma rejser til London i løbet af denne uge for at diskutere en handel med Toby Alderweireld og Tottenham.

30-årige Alderweireld har kontraktudløb i Tottenham næste sommer.

Liverpool overvejer Coutinho-retur

El Mundo Deportivo, der ikke altid er Spaniens mest troværdige avis, skriver torsdag, at Liverpool holder nøje øje med Philippe Coutinhos situation i Barcelona.

Brasilianeren har haft en frustrerende sæson i Barcelona, hvor det ikke er blevet til fast spilletid, og ifølge mediet er klubben ikke afvisende over for et skifte.

Liverpool er angiveligt interesserede i at hente Coutinho retur til klubben, men de er ikke villige til at møde de økonomiske krav, der menes at løbe op i 160 millioner euro - 1,2 milliarder kroner.

Barcelona skulle dog være villige til at slække på deres krav, skriver avisen.

Coutinho har selv ytret, at han er i tvivl om sin fremtid i Barcelona, og PSG skulle også stå klar i kulissen.

Parma vinder kampen om Cornelius

Parma vinder ifølge det italienske medie Gazzetta dello Sport kampen om Andreas Cornelius.

Den danske angriber har ifølge mediet takket ja til en lejeaftale med Parma, hvor han erstatter Roberto Inglese, der er vendt tilbage til Napoli efter endt lejeophold.

Verona og Cagliari har også været meldt interesserede i Cornelius, men Parma ser altså ud til at snuppe danskeren.

Andreas Cornelius var i sidste sæson udlejet til franske Bordeaux.

Newcastle vil have Steve Bruce

Newcastle har sagt farvel til Rafael Benitez denne sommer og har forhørt sig hos Sam Allardyce, afslørede hovedpersonen selv torsdag.

Nu jagter Newcastle så Steve Bruce, der i øjeblikket er manager i Sheffield Wednesday. Det skriver lokalavisen Chronicle Live.

Tidligere har Steven Gerrard ifølge Daily Mirror afvist jobbet, mens heller ikke Patrick Vieira ville give sit Nice-job op for Newcastle.

Chronicle Live skriver videre, at salget af Newcastle til The Bin Zayed Group er strandet, indtil manager-jagten er afsluttet. Ikke før ejerskiftet er på plads, vil der blive købt spillere, skriver lokalavisen.

Newcastle har derfor ganske travlt med en måned til sæsonstart i Premier League, men intet tyder ifølge Chronicle Live på, at ejerskiftet er tæt på at gå igennem.

Arsenal vil have Malcom
Tidligere på ugen kom det frem, at Everton forsøger at lande en aftale med Barcelonas Malcom, men nu melder en anden engelsk klub sig på banen.

Arsenal har således udset sig brasilianeren som en plan B, hvis det ikke lykkes at hente Wilfried Zaha i Crystal Palace.

Det skriver The Sun, som har blandet held med at ramme rigtigt på transferrygterne.

Arsenal forsøger angiveligt at forsinke Everton-handlen, så de selv kan få en afklaring på, om det lykkes at få fingre i Wilfried Zaha.

West Ham har ikke givet op
West Ham har i et stykke tid forsøgt at få fingre i Celta Vigos Maxi Gomez, men forleden så det ud til, at den handel kollapsede, da Sky Sports skrev, at de to klubber ikke kunne blive enige.

Nu skriver selvsamme medie dog, at London-klubben endnu ikke har opgivet at få fingre i den uruguayanske angriber.

Det er Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol, som har været i kontakt med folk tæt på West Ham-toppen, og beskeden er, at West Ham stadig er med i kampen om Maxi Gomez.

Gomez har lavet 30 mål i 71 kampe for Celta i La Liga gennem de to seneste sæsoner.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Martin Schmidt

40 kommentarer

Bosse1983 09:03          
Når United kontinuerligt byder over resten af markedet, både hvad angår køb og lønninger, kan det vel næppe undre, at Newcastle også smider The United Premium oven i prisen.
Gino77 09:17          
Priserne løber løbsk , en spiller der kun har 6 måneders 1 holds kampe koster 50 mill pund .
Der skal til at ske noget drastisk, Zaha 900 mill ?????

Jeg syntes det er en ærgerlig tendens med denne pris udvikling.
BoroDane 09:25          
Tja, det er jo de købende klubbers egen skyld. Hvis alle klubber, især dem med for mange penge som United, besindede sig i et par vinduer, så ville klubber og spillere nok følge med og slække lidt på de urimelige krav. Men så længe der er klubber der har flere penge end hvad godt er, bliver kravene bare vildere og vildere. Det er en absurd udvikling som vi især i dette vindue er vidne til, med United som primus motor godt hjulpet på vej af eksempelvis Atletico der betaler over 900 mio. for et talent i den portugisiske liga.
Toon Toon! 09:27          
Newcastle behøver ikke sælge. Longstaff er åbenbart god nok til at de vil købe ham...Så må de også forvente at betale kassen.

Min vurdering af Longstaff er at han er en ny "Michael Carrick". Minder om ham i spillestil. Vældig elegant.

Jeg håber virkelig at vi kan beholde ham - og at vi får en ny ejer der vil investere yderligere i holdet!
elly_bb 09:36          
Synes altid folk ser priserne fra köberens synspunkt. Gör man det, så virker 50m pund som en höj pris i forhold til den spiller man får for pengene.

Ser man det derimod fra den sälgene klubs perspektiv, så er der langt mere end blot spillerens aktuelle niveau samt potentiale de skal forholde sig til.

1: Kommer spilleren fra akademiet
2: Kommer spilleren fra lokalområdet
3: Spillerens alder
4: Längde af nuvärende kontrakt
5: Klubbens chance for at få en fuldgod erstatning for samme pris

Derfor mener jeg på ingen måder der er tale om noget ManU premium i denne sag.
Bosse1983 09:48          
Naturligvis er der det. Longstaff repræsenterer i begrænset omfang en investering for Newcastle. Med andre ord går salgssum ret i foret. Han har spillet på niveauet ganske kort tid, så risiko matcher potentiale. Det eneste undskyldende element, er at man ser på potentiale og ser på den groteske inflation i markedet, hvor man frygter at miste indtjening ved at sælge for tidligt. Spillere som Sane og Sterling ligner jo de rene foræringer, bare et par år efter overgangen.
Graceland 10:06          
En skam for Longstaff og i det hele taget udviklingen af unge spillere der gerne vil videre i karrieren, at klubberne er blevet grådige.
De 20-30 pund millioner + et par fordelagtige klausuler ville være rimeligt i det her tilfælde.
Onsdag 17. juli