Luk

Rygtetid: Pogba drømmer sig til PSG

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Fiorentina - Genoa
Serie A (17/01)
Oddset 1,40 4,60 7,80
bet365 1,40 4,50 8,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Pogba med masser af tilbud: Vil til Paris

Manchester Uniteds franske midtbaneprofil Paul Pogba har kontraktudløb til sommer, og en kontraktfri Pogba er lig med interesse fra storklubber.

Real Madrid, Juventus og Bayern München skulle angiveligt være interesserede i den 28-årige Pogba, der dog selv anden ønske-destination.

Getfootballnewsfrance.com skriver nemlig, at Pogba ønsker sig væk fra Old Trafford og hjem til Frankrig, hvor han ønsker at tørne ud for mægtige PSG.

- Vi har mange tilbud på ham, inklusive en kontraktforlængelse. Vi vil se på, hvad der er bedst for ham, udtaler Pogbas agent, Mino Raiola.

Pogba har ikke for alvor fundet melodien i United, som han ankom til fra Juventus  i 2016. 

Manchester United og Atletico Madrid øjner Simone Inzaghi

Simone Inzaghi har gjort det strålende som afløser for Antonio Conte i trænersædet hos Inter, der for tiden fører Serie A.

Inzaghi kom til Inter i sommer efter en god tid hos Lazio, og nu skulle den 45-årige cheftræner har tiltrukket sig interesse fra to af Europas helt store klubber.

Ifølge Corriere Dello Sport skulle både Manchester United og Atletico Madrid holde øje med Simone Inzaghi som en fremtidig træner. 

I United skal der findes en ny cheftræner til sommer, hvor Ralf Rangnick er færdig som midlertidig cheftræner, mens Atletico har haft 51-årige Diego Simeone som cheftræner siden 2011.

Corriere Dello Sport melder desuden, at Inter også har interesse i at skulle forlænge aftalen med Inzaghi, så den løber til 2025.

Genoa har spurgt på Carlo Holse

Den tidligere FC København-spiller Carlo Holse præsterede strålende i Rosenborg i sidste sæson, hvor han blandt andet blev hædret som årets spiller af klubbens fans.

Nu har de stærke præstationer angiveligt kastet interesse af sig.

Genoa-mediet Buoncalciotutti har i løbet af denne uge beskrevet Serie A-klubben Genoas interesse i den 22-årige midtbanespiller, som skulle være et emne i klubben sammen med PSV's Evert Linthorst.

Nu skriver samme medie, at Genoa har optrappet interessen over de seneste dage, mens transferjournalisten Nicola Schira melder, at Genoa har spurgt på Holses situation.

Ifølge Buoncalciotutti, der følger Genoa tæt, skulle Holse koste omkring 35 millioner kroner. 

Den tidligere FCK-midt skulle også have interesse fra hollandske Heerenveen, mens bulgarske Ludogorets skulle være blevet afvist.

Du kan læse et bold.dk-interview med Carlo Holse om fremtiden lige her.

Gårsdagens rygter

Robin Olsen er enig med Aston Villa

TalkSport skrev tidligere torsdag, at Steven Gerrards Aston Villa har set sig lun på Robin Olsen, og nu rykker et skifte tilsyneladende nærmere.

I hvert fald erfarer den store transferjournalist Fabrizio Romano, at Robin Olsen er nået til enighed med Villa om sine personlige betingelser.

Robin Olsen er stadig ejet af Roma, men den tidligere FC København-keeper er i øjeblikket udlejet til Sheffield United i Championship. Det er nu op til Sheffield, om de vil lade svenskeren gå eller ej.

Newcastle byder på brasilianer i Sevilla

Newcastle vil opruste denne vinter, og i den forbindelse kigger de nyrige nordenglændere blandt andet på forsvarsspillere.

Sky Sports og flere andre medier erfarer, at Newcastle har budt på Sevillas Diego Carlos. Den 28-årige brasilianer er fast mand for Sevilla, hvor han har spillet siden 2019 og har kontrakt til 2024.

Historien melder intet om størrelsen på Newcastles bud, men Sky Sports skriver, at Sevilla endnu ikke har svaret.

Newcastle er efter sigende også interesseret i Benoit Badiashile, men Monaco menes at kræve 60 millioner euro, hvilket svarer til næsten 450 millioner kroner, for den 20-årige stopper, og det afskrækker angiveligt Newcastle.

Atletico Madrid lurer på Rasmus Nissen

Et større transferspil er i gang i øjeblikket, hvor Atletico Madrid jagter Daniel Wass, men Valencia er angiveligt ikke interesseret i at lade sin alsidige dansker smutte.

Atletico håber stadig at lande Wass som afløser for Kieran Trippier, der er solgt til Newcastle, men ifølge AS overvejes der også andre muligheder, hvis Wass-købet skulle glippe. I den forbindelse nævnes Rasmus Nissen Kristensen fra Salzburg.

Den spanske hovedstadsklub har efter sigende undersøgt, hvordan man kan hente 24-årige Nissen, der har kontrakt til 2025 i Østrig.

AS nævner desuden Juventus' Mattia De Sciglio og Manchester Uniteds Diogo Dalot som muligheder, hvis det ikke lykkes med Daniel Wass.

Bissouma har ikke travlt med Brighton-exit

Brightons midtbaneprofil Yves Bissouma har ikke travlt med at forlade klubben fra det sydlige England, selv om han er en ombejlet herre for tiden.

Det skriver Sky Sports.

Den 25-årige midtbanespiller skulle særligt være et emne i Aston Villa, men lige for tiden er han til Africa Cup of Nations, hvor han onsdag var en del af kampen mellem Mali og Tunesien.

Hans fremtid bliver formentlig først afklaret senere på måneden, når han er tilbage i Brighton, og til den tid kan Villa have fået konkurrence fra større klubber i England og udlandet, som skulle følge landsholdsspilleren fra Mali.

Sky Sports skriver, at Yves Bissouma koster mellem 355 og 435 millioner kroner.

Mediet spekulerer desuden i, at Manchester United, City, Liverpool, Chelsea, Arsenal og Tottenham alle kan være på udkig efter en spiller som Bissouma til sommer.

Dortmund og Derby vil leje Amad Diallo

For godt et år siden hentede Manchester United den ivorianske kantspiller Amad Diallo i Atalanta, men endnu har den 19-årige offensivspiller til gode at sætte et stort aftryk i Manchester-klubben.

Han er ikke en stor del af førsteholdet, og derfor kan han være på vej på udlån for at få mere spilletid.

Ifølge Sky i Tyskland skulle det have vækket Dortmunds og Championship-klubben Derbys interesse, og de skulle således overveje at lægge et lånebud denne januar.

Et salg kommer angiveligt ikke på tale, da United stadig har stor tro på Amad Diallo.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Jonas Dalgård
Søndag 16. januar
Bundesliga Tipstråden 2021/2022
02:42
Premier League tips - vi kører snart igen
02:39
NFL-tråden III - RIP John Madden
02:05
Medie: Rooney i spil som Benitez-afløser
02:00
Medie: Rooney i spil som Benitez-afløser
01:59
Medie: Rooney i spil som Benitez-afløser
01:56
Rygtetid: Hollændere vil have Jørgensen
01:49
Ancelotti hylder Modric: Altid den samme
01:45
Medie: Mourinho har sagt nej til Everton
01:40
Martial slår tilbage: Vil aldrig nægte at spille
01:36
Tennistråden - Roger over?
01:33
23 stk: Marcelo mest vindende i Reals historie
01:31
Medie: FCK afviser Stage-bud på 26 millioner
01:06
LIVERPOOL F.C. | 0-5
01:04
Medie: Club Brugge får Skov Olsen for 45 mio.
00:50
AaB-boss jagter cheftræner: Vi kører på
00:45
AaB-boss jagter cheftræner: Vi kører på
00:31
Avis: FCM henter legenden Vagner Love på 37
00:31
Real slog Athletic og sikrede Supercopa-trofæ
00:23
23 stk: Marcelo mest vindende i Reals historie
00:21
HIK skriver kontrakt med Roni Arabaci
00:19
23 stk: Marcelo mest vindende i Reals historie
00:12
Real slog Athletic og sikrede Supercopa-trofæ
00:06
23 stk: Marcelo mest vindende i Reals historie
00:03
Italiensk topkamp endte uafgjort
00:00