Luk

Rygtetid: Barca afviser Inters bud på Vidal

| Ligue 1 | 2 kommentarer
Rygtetid: Barca afviser Inters bud på Vidal
Foto: Getty Images

Infoboks

Eibar - Espanyol
La Liga (15/09)
bet365 2,05 3,30 3,60
NordicBet 2,10 3,30 3,80
Oddset 2,05 3,30 3,80
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Barcelona afviser Inters bud på Arturo Vidal

Milano-klubben Inter har ifølge Mundo Deportivo forsøgt at leje 32-årige Arturo Vidal for resten af sæsonen, men det har Barcelona afvist.

Catalanerne er angiveligt kun interesserede i et salg af den chilenske midtbanespiller, fordi klubben skal bruge penge til at finansiere et køb af Neymar fra PSG.

Barcelona betalte knap 150 millioner kroner, da klubben for et år siden hentede Vidal i Bayern München, og klubben håber på at få en lignende pris, hvis han bliver solgt denne sommer.

I sidste sæson spillede Arturo Vidal 33 ligakampe for Barcelona, hvori det blev til tre scoringer og syv oplæg til mål.

Bayern erstatter Sanches med spanier

Bayern München er godt i gang med at sælge portugiseren Renato Sanches til franske Lille, og afløseren er også tæt på at være på plads.

Det skriver L'Equipe fredag eftermiddag.

Bayern skulle således være klar med omkring 300 millioner kroner for Espanyols 22-årige defensive midtbanespiller Marc Roca – svarende til hans frikøbsklausul.

Roma forhandler om Atletico-angriber

Roma er ifølge Sky Sport Italia i dialog med Atletico Madrid om angriberen Nikola Kalinic.

Roma vil have en etårig lejeaftale med købsoption på den 31-årige angriber, der ikke for alvor har slået igennem i Atletico Madrid efter sit skifte sidste sommer fra AC Milan.

Kalinic scorede fire mål i 24 kampe for Atletico Madrid sidste år, og han har tidligere spillet i Fiorentina og AC Milan i Serie A.

PSG er tæt på Real Madrid-keeper

Keylor Navas er ifølge spanske Marca tæt på at lande en aftale med PSG.

Målmanden har tidligere ytret ønske om at forlade Real Madrid denne sommer, og nu ser det altså ud til, at klubben er enig med PSG om en aftale.

PSG-træner Thomas Tuchel har ifølge mediet haft Navas på sin ønskeseddel længe, da han vil have en rutineret målmand ind.

Torsdag skrev AS, at Real Madrid har udset sig AC Milan-målmand Pepe Reina som erstatning for Navas.

Torsdagens rygter

Real Madrid vil have Milan-keeper

Real Madrids reservekeeper Keylor Navas ønsker at komme væk fra bænken i den spanske hovedstad. 

Det har tvunget Real Madrid på jagt efter en afløser, og ifølge AS har man udset sig 36-årige Pepe Reina, der står i skyggen af Gianluigi Donnarumma i Milan. 

Reina spillede som ung 49 kampe for Barcelona. 

Tottenham får 75 mio. kr. for reserve

Belgiske Club Brugge er tæt på at kunne præsentere midtbanespilleren Victor Wanyama fra Tottenham. 

Det skriver Nieuwsblad onsdag og tilføjer, at belgierne betaler 75 millioner kroner plus op til 37 millioner kroner i bonusser for kenyaneren. 

28-årige Wanyama har spillet 93 kampe og scoret syv mål i sine tre sæsoner hos Tottenham. 

PSG og Real forhandler om Neymar

Neymar har længe været meldt på vej væk fra Paris Saint-Germain, og en retur til Barcelona har umiddelbart været det mest oplagte.

Real Madrid har dog luret i kulissen, og nu skriver det spanske medie Marca, at Real Madrid-repræsentanter er i Paris for at forhandle med PSG.

Marca skriver, at der endnu ikke er sluppet flere detaljer ud om forhandlingerne.

Barcelona har indtil videre ikke været i stand til at komme med et bud, der tilfredsstiller PSG, skriver Marca.

PSG jagter Miralem Pjanic i Juventus

Den franske storklub PSG har ifølge Calciomercato.com set sig lun på Juventus-midtbanespilleren Miralem Pjanic og vil forsøge at hente bosnieren.

PSG har ifølge mediet været i kontakt med Pjanic' agent og præsenteret en plan for ham i den franske hovedstad.

Pjanic har denne sommer fået Adrien Rabiot og Aaron Ramsey ind til den centrale midtbane, og italienerne overvejer derfor at sælge Pjanic.

Juventus havde angiveligt håbet på at kunne sælge Blaise Matuidi, Mario Mandzukic og Gonzalo Higuain denne sommer, men da det ikke er lykkes, vil klubben overveje at sælge Pjanic eller Paulo Dybala i stedet.

Kasper Dolberg kan blive genforenet med Robert Skov

Franske Nice har på det seneste lignet det bedste bud på Kasper Dolbergs kommende klub, men tyske Hoffenheim, der tidligere har været meldt interesseret, har ikke opgivet den blonde dansker.

Den tyske avis Kicker skriver nemlig, at Hoffenheim fortsat er med i kampen om Dolberg, og at klubben i øjeblikket overvejer situationen.

Ajax har angiveligt mistet troen på Dolberg og vil derfor foretrække at sælge danskeren i stedet for at udleje, og her har Nice ifølge Kicker en fordel.

Franskmændene har nemlig luft i transferbudgettet til at købe danskeren, mens Hoffenheim vil blive udfordret mere, hvis det kommer til et køb, og tyskerne skulle derfor være mere lune på en lejeaftale.

Ifølge det franske lokalmedie Nice-Matin ender Dolberg i det franske. Læs den historie her.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

1 kommentar

EfB 1924 15:06          
Fantastisk at få Sanches sendt videre og samtidig få en ordentlig erstatning.
Søndag 15. september
Lørdag 14. september