Luk

Rygtetid: Real Madrid ser på mexicansk måltyv

| International | 17 kommentarer
Rygtetid: Real Madrid ser på mexicansk måltyv
Foto: Getty Images

Infoboks

Mönchengladbach - Union Berlin
Bundesliga (31/05)
bet365 1,44 4,50 6,00
NordicBet 1,49 4,55 6,65
Oddset 1,48 4,40 6,30
YouBet 1,49 4,50 7,25

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Real Madrid er interesseret i Wolves-bomber

Serbiske Luka Jovic har haft særdeles svært ved at slå til i Real Madrid, og derfor ser klubben sig ifølge flere medier om efter en erstatning. 

Ifølge AS har Real Madrid Wolves-angriberen Raul Jimenez i kikkerten, og mexicaneren skulle efter sigende være klar på et skifte til den spanske hovedstad, hvor han tidligere har repræsenteret rivalerne Atletico Madrid.

Jimenez, der er under kontrakt med Wolves indtil juni 2023, har indtil videre scoret 39 mål på to sæsoner i den engelske Premier League.

Barcelona-stjerner er åbne for lønnedgang

Alverdens fodboldklubber står over for en økonomisk usikker fremtid i en tid, hvor indtægterne mangler som følgende af corona-epidemien.

Ifølge AS har det fået Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu til at lufte idéen om lønnedgang i spillertruppen over for holdets anførergruppe.

Og svaret har været åbenhed og forståelse over for idéen, omend den ikke er mere konkret end det lige nu.

Chelsea og Tottenham lurer på Luka Jovic

Real Madrid betalte i sommer hele 450 millioner kroner for Frankfurt-guldfuglen Luka Jovic, men den serbiske frontløber har endnu ikke fundet melodien i den spanske hovedstad.

Derfor skulle Real Madrid ifølge den spanske avis Mundo Deportivo være klar til at sende Jovic videre til sommer og det angiveligt til en pris på bare 35 millioner euro – knap 265 millioner kroner.

Det forlyder, at Chelsea og Tottenham er interesserede i at hente Luka Jovic, da begge London-klubber har været ramt af skader i de forreste geledder i denne sæson.

Angiveligt skulle Napoli og AC Milan dog også være inde i billedet i forhold til 22-årige Jovic, der har kontrakt med Real Madrid til 2025.

Liverpool jagter eftertragtet Rennes-komet

Liverpool er ifølge spanske Sport én af klubberne, der er ude efter Rennes ombejlede Eduardo Camavinga.

Den 17-årige midtbanespiller har taget Ligue 1 med storm trods sin unge alder, og det har fået Real Madrid, Barcelona og Tottenham til at spærre øjnene op, skriver Sport.

Rennes ønsker angiveligt knap 380 millioner kroner for Camavinga, der har spillet 36 kampe for Rennes i denne sæson, hvor han har scoret én kasse og assisteret to gange.

Barcelona er klar til at sælge Ivan Rakitic

De kroatiske midtbanespiller Ivan Rakitic er ikke længere en stor profil for FC Barcelona, der angiveligt er klar til at lade spilleren gå til sommer.

Normalt troværdige goal.com erfarer, at Barca kræver 20 milloner euro, hvilket svarer til knap 150 millioner danske kroner, for 32-årige Rakitic.

På det seneste har Manchester United, Inter og Juventus været sat i forbindelse med Rakitic, men kroatens tidligere klub Sevilla er angiveligt særdeles lun på en genforening.

Rakitic, der har kontrakt med Barcelona til sommeren 2021, har spillet 21 La Liga-kampe i sæsonen og står noteret for tre assists heri.

Inter udnytter Ashley Young-option

Inter skrev i januar en kort aftale med 34-årige Ashley Young, som klubben købte i Manchester United. 

Young har fået en god start i Italien, og Inter er ifølge La Gazzetta dello Sport syv optrædener allerede nu klar til at udnytte en option i aftalen med englænderen. 

I så fald vil Young være på kontrakt i Inter frem til sommeren 2021.

Barcelona jagter Arsenals Aubameyang

Barcelona er ifølge den spanske avis Sport meget interesseret i Pierre-Emerick Aubameyang, og Arsenal-profilen vil angiveligt gerne til den spanske storklub.

Pierre-Emerick Aubameyang har været en særdeles vigtig herre for Arsenal, men i sommeren 2021 har angriberen kontraktudløb i London-klubben.

Det er ikke gået FC Barcelonas næse forbi, og storklubben ser ifølge den spanske avis Sport Aubameyang som en oplagt spiller, der er til at betale for, til den angrebsposition, som klubben har været ramt så hårdt på.

I denne sæson har 30-årige Aubameyang scoret i alt 20 mål i 32 kampe. 

Vidal på vej til Inter i byttehandel

Barcelona vil angiveligt gerne have fingre i Inter-angriber Lautaro Martinez til sommer, og for at det skal ske, er spanierne klar til at sende Arturo Vidal af sted i en byttehandel.

Det skriver flere italienske medier, deriblandt Calciomercato.

Tirsdag morgen har også spanske Sport taget sagen op. Mediet dækker Barcelona tæt.

Ifølge rygterne er også Juventus interesseret, men Arturo Vidal vil gerne træne under Antonio Conte, siges det. De to kender hinanden fra deres fælles fortid i Juventus, hvor Vidal strålede.

Manchester United er interesseret i Gladbach-profil

Ifølge tyske Kicker er Manchester United interesseret i Gladbachs Denis Zakaria og har indledt samtaler med den tyske klub om en handel. 

Mediet skriver, at midtbanespilleren er betragtet som en ønskespiller for United, og Bundesliga-klubben skulle have accepteret, at det bliver tæt på umuligt at holde på schweizeren, hvis kontrakt løber til sommeren 2022. 

Tyske Sky har tidligere erfaret, at United fører kapløbet om den 23-årige Gladbach-spiller, som angiveligt også tiltrækker sig interesse fra Liverpool, Dortmund og Atletico Madrid.

PSG vil have Serie A-profiler

Ifølge La Gazzetta dello Sport er PSG interesseret i en stærk duo fra den italienske Serie A, da Napolis Kalidou Koulibaly og Juventus’ Miralem Pjanic begge er på blokken.

Avisen mener at vide, at PSG-sportsdirektør Leonardo er i kontakt med duoens agent Fali Ramadani og vil forsøge at lokke forsvarsspilleren og midtbanespilleren til Paris til sommer.

Rygtet om Koulibaly til PSG har længe eksisteret og fik for nyligt ny næring, da Napoli-profilen købte lejlighed i Paris.

Sidste uges rygter

Pogba helliger sig Manchester United

En skade har holdt Paul Pogba ude i efterhånden lang tid, og spekulationerne om hans fremtid har peget mod et Manchester United-exit til sommer. 

Men franskmanden menes nu at have skiftet mening. Daily Mail skriver således, at Paul Pogba gerne vil blive og sågar forlænge sin nuværende aftale.

Han har angiveligt taget bestik af den positive udvikling, der er sket i klubben i den senere tid, og særligt Bruno Fernandes' indtog på midtbanen siges at have imponeret Pogba, som angiveligt ser et godt samarbejde for sig.

Rygterne om franskmandens exit fra Manchester United er i høj grad styret af hans agent Mino Raiolas elendige forhold til klubben og manager Ole Gunnar Solskjær.

Hvorvidt der er hold i rygterne er svært at sige, men Daily Mail har det med at skyde med spredehagl.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

 


Af Mikkel Nøhr
Søndag 31. maj
Lørdag 30. maj