Luk

Rygtetid: Ligue 1-klubber kæmper om Suso

| International | 19 kommentarer

Infoboks

Galatasaray - Hajduk Split
Europa League Kvalifikation (24/09)
YouBet 1,59 3,60 5,15
bet365 1,70 3,60 5,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Ligue 1-klubber er ude efter AC Milan-spanier

Spanske Susos fremtid i AC Milan er endnu uvis.

Ifølge den italienske avis Gazzetta dello Sport er AC Milan ikke overbevist om den spanske spillers værdi på lang sigt, og man overvejer derfor at sælge Suso.

Det italienske medie melder i samme ombæring om interesse fra Ligue 1, hvor både Monaco og Olympique Lyon angiveligt skulle være klar i kulisserne.

De to franske klubber meldes således begge interesserede i spanieren, men et prisskilt på 35 millioner euro - i nærheden af 260 millioner kroner - kan være en forhindring for et fremtidigt skifte.

Gazzetta dello Sport mener samtidig at vide, at Suso foretrækker at fortsætte i Serie A.

Ligakonkurrenterne fra AS Roma skulle også tidligere have udvist interesse for AC Milans spanske spiller.

Betis-profil til lægetjek i Barcelona

Den 22-årige Betis-back Junior Firpo er lørdag til lægetjek i Barcelona forud for et skifte, der binder ham fem år til de regerende spanske mestre. 

Det skriver Mundo Deportivo lørdag, men er til gengæld ikke helt sikre på prisen. 

Betis ville oprindeligt have 185 millioner kroner, men Barcelona har angiveligt forhandlet den lidt ned - eller i hvert fald gjort en del af beløbet til bonusser. 

Stort italiensk bud på Timo Werner

Der har været stille omkring Leipzigs angrebsstjerne Timo Werner denne sommer, selv om han efter planen skal sælges, da han ikke selv ønsker at forlænge. 

Ifølge Radio Marte har Napoli set sig varm på den tyske landsholdsspiller, og man overvejer angiveligt et bud på hele 520 millioner kroner. 

Prisen lyder dog umiddelbart en smule overdrevet, da Werner som bekendt skal hentes ganske gratis næste sommer. 

Tyrkisk storklub lurer på Paul Onuachu

Galatasaray lurer på FC Midtjyllands store angriber Paul Onuachu, der efter planen skal skydes af denne sommer. 

Istanbul-klubben arbejder på at hente Radamel Falcao til pladsen, men ifølge mediet Aksam Spor er Onuachu et alternativ til colombianeren. 

Onuachu deler agent med Mathias Zanka Jørgensen, der ifølge samme medie er på vej til Fenerbache. Agenten er derfor på vej til Istanbul for at snakke med begge klubber. 

Real Madrid byder 410 millioner kroner på Ajax-profil

Real Madrid har ifølge goal.com budt 410 millioner kroner for den offensive midtbanespiller Donny van de Beek. 

Det er ikke langt fra Ajax' krav på omkring 450 millioner kroner, og flere steder meldes Van de Beek da også stort set klar for Real Madrid. 

22-årige Van de Beek har selv bekræftet, at Real Madrid er interesserede. 

Fredagens rygter: 

Genoa vil hente Lasse Schöne

Genoa er ifølge den ikke altid lige pålidelige italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport interesseret i at hente Lasse Schöne i Ajax.

Ifølge avisen har den italienske klub allerede været i kontakt med Schöne-lejren, og forhandlingerne er angiveligt fremskredne.

33-årige Schöne forlængede sidste år sin kontrakt med Ajax til sommeren 2020, men ifølge flere hollandske medier vil han i den kommende sæson blive presset så hårdt for spilletid på midtbanen, at et skifte kan give god mening.

Den danske landsholdsspiller har efterhånden spillet 286 kampe for Ajax, hvilket har ført til 64 mål og 52 assists.

Roma trækker i Tottenham-profil

Tottenhams belgiske landsholdsforsvarer Toby Alderweireld er ifølge de italienske medier Gazzetta dello Sport og Sky Sport Italia på vej til at skifte Tottenham ud med Roma, hvis klubberne ellers kan blive enige.

Den belgiske forsvarer har et år tilbage af sin kontrakt med London-klubben, men Tottenham skal alligevel kræve 210 millioner kroner for ham.

Toby Alderweireld skal selv være interesseret i et skifte til den italienske hovedstad, men Roma vil angiveligt ikke give mere end 150 millioner kroner for den 30-årige forsvarer. 

Harry Maguire frustreret over manglende United-skifte

Ifølge Sky Sports er Leicesters Harry Maguire fast besluttet på at skulle til Manchester United, og han er træt af, at skiftet lader vente på sig. 

Sky Sports melder, at United er klar på at byde godt 650 millioner kroner for Maguire, men Leicester kræver knap 700 milloner, og klubberne er derfor ikke nået til enighed.

Leicester står ifølge Sky Sports fast på prisen, men United skulle ikke være villige til at betale den ønskede pris for en forsvarsspiller.

Forsvarsspilleren har angiveligt frabedt sig at spille Leicesters træningskamp mod Atalanta, fordi han er så frustreret over situationen. 

Juventus giver Dybala fri til skifte

Juventus vil gerne have Romelu Lukaku i Manchester United og håber på at sende Paulo Dybala den anden vej som led i handlen.

Ifølge flere medier er Lukaku enig med Juventus, mens Juve og United også er så godt som enige om handlens betingelser, og dermed mangler skiftet kun, at Dybala bliver enig med United.

Den argentinske offensivspiller er angiveligt i tvivl om, hvorvidt han ønsker at tage til United, og Juventus har nu givet Dybala fri til at tænke sig om.

Sky Italia meddeler, at Dybala ikke behøver at komme til træning de næste tre dage, men først skal møde ind igen mandag den 5. august, mens klubben håber, at Dybala i mellemtiden har besluttet sig for at tage til United.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Mikael Blond

19 kommentarer

Hytte 08:23          
Hvis rygtet om Van de Beek er rigtigt, så betyder det vel samtidig, at Eriksen ikke skifter til Real Madrid. Eller hva´?

Hvilke rygter går der egentlig på ham Christian? Vi nærmer os jo snart lukketid i transfervinduet.
danielramming 08:29          
I en situation hvor man skal bygge et hold op, men hvor man samtidigt skal have tilstrækkelig kvalitet op til at styrke holdet, da virker det total hul i hovedet, ikke at bruge 2-300 millioner mere, og så få en Eriksen tæt på sin topform. Van de Beek ser jeg ikke som en spiller, som kan gøre sine holdkammerater bedre, og iscenesætte en Hazard, Jovic eller Benzema, på samme måde som Eriksen. Dælme sært, at tale Eriksen eller Pogba, og så ende med Van de Beek.
Lassenftw 09:05          
Det er jo nok bare spil for galleriet. Selvfølgeligt vil det være hen i vejret at hente De beek i stedet for Eriksen(Eller Pogba for den sags skyld).
TimE 09:05          
Christian Eriksen til Napoli og Atl. Madrid rygterne er der vel stadigvæk. Selvom begge hold tilsyneladende ser ham som et andetvalg, da de begge vil have James.

Alligevel en skam at det Ajax hold blev revet så hurtigt fra hinanden.
hollie 09:35          
Hvis det er to hold, burde han blive i Spurs. Atletico er skridt til siden, endda til et hold der spiller kedeligt. Napoli er ikke bare til en mindre klub, men i en mindre liga. Men problemet er nok, at han savner luftforandring, hvorfor begge klubber giver mening. Urealistisk er det da ikke, at Eriksen bliver i Spurs og signer for en anden klub til vinter. Og måske må kæmpe med Dele/ Lo Celso om spilletid det næste år.
Dobrich 09:37          
Rygtet siger Juventus
SW6 09:56          
Hvis det er to hold, burde han blive i Spurs. Atletico er skridt til siden, endda til et hold der spiller kedeligt. Napoli er ikke bare til en mindre klub, men i en mindre liga. Men problemet er nok, at han savner luftforandring, hvorfor begge klubber giver mening. Urealistisk er det da ikke, at Eriksen bliver i Spurs og signer for en anden klub til vinter. Og måske må kæmpe med Dele/ Lo Celso om spilletid det næste år.
At påstå at Atletico Madrid skulle være et skridt til siden ift Tottenham, vidner om at du enten er blind Spurs fan, eller overhovedet ikke følger med i Spansk fodbold. Det ville være et markant skridt op, og hvis du kigger på hvad der sker i Atletico Madrid i år, hvor Simeone er påbegyndt generations skiftet, og køber nye typer ind, der grundliggende er langt mere bold besiddende offensive spillertyper, end tidligere.
Skulle Eriksen være så heldig at få muligheden for at skifte til Atletico Madrid, vil det være et kæmpe skridt op imod toppen af europæisk fodbold, fra en middelmådig topklub i PL, som de færreste vel kan huske hvornår de sidst vandt noget som helst.
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september