Luk

Rygtetid: Mexicansk klub jagter Pione Sisto

| Æresdivisionen | 9 kommentarer

Infoboks

PSG - Lille
Ligue 1 (22/11)
bet365 1,28 5,75 10,00
NordicBet 1,29 5,90 9,35
Oddset 1,28 5,90 9,00

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Mexicansk klub jagter Sisto

Mexicanske Tigres er tidligere blevet interesserede i Celtas danske reserve Pione Sisto, og det er klubben stadig. 

Det skriver det mexicanske medie RG690. 

Mediet tilføjer, at Sisto to gange har afvist tilbud fra klubben, men man er altså ikke mere afskrækket, at man muligvis gør et forsøg mere.

Sisto har fået seks indskiftninger og nul startpladser for Celta i denne sæson. 

Real Madrid vil bytte Bale for Sterling

Raheem Sterling er i Real Madrids søgelys, og ifølge Sky Sports, så forbereder den spanske storklub et stort bud på den vævre Manchester City-englænder.

Det engelske medie skriver, at man vil teste Citys tilbøjelighed til at sælge Sterling med et bud, hvor Real Madrid sender omkring 600 millioner og Gareth Bale til Manchester i bytte for Sterling.

Sky Sports skriver, at Real-repræsentanter skal se Sterling i de kommende kampe for det engelske landshold, inden man helt beslutter sig for det endelige bud.

Man håber at kunne handle snart, fordi prisen på Raheem Sterling forventes at stige over det næste år. 

Ifølge Sky mødtes Sterling med Real Madrid i sommer, men spanierne formåede ikke at lokke Sterling til Madrid.

Storklubber vil have fingre i Ajax-keeper
André Onana har i efterhånden nogle sæsoner gjort det godt i Ajax, og det har fået nogle af de helt tunge klubber i Europa til at følge ham tæt.

Ifølge det hollandske medie De Telegraaf er både Manchester United, Tottenham og Paris Saint-Germain meget interesserede i keeperen, som har en fortid hos Barcelona.

Mediet skriver, at interessen er ganske konkret, og at alle tre klubber til sommer vil forsøge at få fingre i Onana.

Mediet skriver desuden, at Ajax forlanger mellem 300 og 375 millioner kroner for den 23-årige keeper.

Sidste uges rygter

Zlatan Ibrahimovic forhandler med Bologna

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport er Zlatan Ibrahimovic et varmt navn i Serie A-klubben Bologna, som i den seneste tid angiveligt har forsøgt at overbevise svenskeren om at komme til klubben.

Mediet skriver, at parterne diskuterer en aftale, der gælder halvandet år, men der er fortsat usikkerhed om Zlatans næste destination.

De seneste dage er Napoli, Flamengo og Boca Juniors således også blevet sat i forbindelse med den 38-årige angriber, der har kontraktudløb i LA Galaxy til nytår.

Palace vil forlænge med 72-årige Hodgson

Roy Hodgson har kontraktudløb med Crystal Palace i 2020, men London-klubben agter angiveligt at holde på den 72-årige manager.

London Evening Standard skriver, at Crystal Palace har åbnet kontraktforhandlinger med Hodgson med henblik på at forlænge aftalen til efter 2020.

Hodgson blev ansat i Crystal Palace efter Frank de Boer i 2017 og har etableret klubben i Premier League.

Aktuelt ligger Crystal Palace nummer seks i Premier League efter en ganske imponerende sæsonstart.

Roma dropper Jack Rodwell

Jack Rodwell blev spottet til træning i Roma i sidste uge, og rygterne lød hurtigt på, at midtbanespilleren var til lægetjek i klubben.

Det skulle ifølge Corriere Dello Sport også være gennemført, men avisen skriver - sammen med Sky Sport Italia - at Roma dropper den transferfrie englænder.

28-årige Rodwell har stået uden klub siden i sommer, hvor han forlod Blackburn, og det virkede som et ganske opsigtsvækkende skifte, hvis han var blevet enig med Roma om en aftale.

Ifølge Corriere Dello Sport var Roma dog ikke overbeviste over det, som Rodwell viste til prøvetræningen, selvom han altså angiveligt bestod et lægetjek i klubben.

Ingen bød på Eriksen i sommer

Christian Eriksen har været centrum for et hav af rygter siden i sommer, hvor både Real Madrid, Juventus, Barcelona, PSG og Manchester United var kædet sammen med danskeren.

Men ifølge mediet The Athletic modtog Tottenham ikke et eneste konkret bud på Eriksen i sommer.

Manchester United meldte ifølge mediet deres interesse for Eriksen, men danskeren var ikke interesseret i at rykke til Old Trafford, og derfor faldt der aldrig noget konkret bud.

Christian Eriksen har kontraktudløb med Tottenham næste sommer, og mediet skriver, at danskeren fortsat ikke vil tale forlængelse.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 22. november
Torsdag 21. november