Luk

Rygtetid: United vil give 1,1 mia. kr. for tyskere

| International | 15 kommentarer
Rygtetid: United vil give 1,1 mia. kr. for tyskere
Foto: Getty Images

Infoboks

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Manchester United vil give 1,1 mia. kr. for tysk duo

Manchester Uniteds viceformand Ed Woodward har givet grønt lys til et stort køb af to tyske spillere. 

Det skriver Daily Mail, der melder om en samlet pris på omkring 1,1 milliarder kroner for den 20-årige midtbanespiller Kai Havertz og Bayern Münchens offensive profil Thomas Müller. 

United var ifølge mediet på plads for at scoute både Havertz og Müller i lørdagens Bundesliga-runde. 

Real Madrid og Juventus går efter Mbappe

PSG-stjernen Kylian Mbappe fylder i et par aviser fra henholdsvis Italien og Spanien lørdag. 

Juventus-kyndige Tuttosport skriver således, at Juventus er ved at klargøre et bud på den franske angriber, der kan løbe op i svimlende 2,8 milliarder kroner inklusiv transfer og løn. 

Spanske AS mener derudover at vide, at Real Madrid håber at rette alle sine økonomiske muskler mod PSG og Mbappe til sommer. 

Lejesvende som Martin Ødegaard, Achraf Hakimi, Dani Ceballos og Takefusa Kubo skal udgøre de andre forstærkninger, som Real Madrid har brug for, og dermed skulle der være grundlag for et seriøst Mbappe-bud. 

Roma overvejer to transferfrie

Roma har på grund af adskillige skader to midtbanespillere til lægetjek i disse dage, beretter Il Messaggero. 

Udover englænderen Jack Rodwell er den 28-årige Marcel Buchel således også på besøg forud for et muligt skifte. 

Buchel spiller landsholdsfodbold for Liechtenstein, men har spillet hele klubkarrieren i italiensk fodbold for blandt andre Empoli, Verona og Bologna. 

Endnu er det uvist om Roma vælger mellem Rodwell og Buchel eller hente begge. 

Chelsea vil give 260 millioner kroner for polak

Chelsea har indtil forbud mod at hente spillere ind i januar, men ifølge calciomercato.com håber klubben alligevel at hente en ny angriber ind. 

Chelsea arbejder således på at få forbuddet hævet, og hvis det sker, vil klubben byde 260 millioner kroner for Milan-angriberen Krzysztof Piatek. 

Det er omkring det samme, som Milan betalte Genoa for 24-årige Piatek sidste januar, men dels er han røget af holdet i de seneste uger, og dels vil et salg gavne Milans muligheder for at leve op til UEFA's financial fair play-regler. 

Jack Rodwell tæt på AS Roma-skifte

Jack Rodwell har stået uden klub, siden midtbanespillerens kontrakt med Blackburn udløb denne sommer. Men nu kan han være på vej til at få en ny arbejdsgiver.

Ifølge Sky Sport Italia og Daily Mail er 28-årige Rodwell i øjeblikket i Italien, hvor han i løbet af 48 timer skal gennemgå lægetjek og få de sidste detaljer på plads med AS Roma. Hvis alt går efter planen, skriver han under med Serie A-klubben.

Jack Rodwell var længe anset som et stort midtbanetalent i England, men han formåede ikke at forløse potentialet i Everton, Manchester City, Sunderland eller Blackburn.

Roma har problemer på midtbanen, hvor klubben er ramt af skader, og det kan altså give Jack Rodwell en mulighed for at få karrieren tilbage på sporet.

Jack Rodwell står noteret for tre engelske A-landskampe.

Real Madrid vil tilbyde Isco for Christian Eriksen

Christian Eriksen har længe været rygtet til Real Madrid, og den spanske storklub er ifølge spanske medier endelig blevet overbevist om at satse på danskeren.

Mediet Diario AS erfarer, at Real Madrid til januar vil forsøge sig med en byttehandel, der betyder, at Christian Eriksen rykker til Bernabeu.

Real Madrid er angiveligt klar til at lade 27-årige Isco og den 26-årige angriber Mariano Diaz tage den modsatte vej, da begge spillere ikke har fået meget spilletid i indeværende sæson og desuden er ganske løntunge.

Christian Eriksen har kontraktudløb i Tottenham til sommer.

Klub-VM rykker til Kina

Klub-VM afvikles i 2019 og 2020 hos VM-værterne Qatar, der er til en slags eksamen forud for den store slutrunde i 2022. 

Herefter rykker Klub-VM formentlig til Kina i 2021, skriver normalt meget pålidelige AP. 

Klub-VM bliver efter alt at dømme udvidet til 24 hold og rykket til juni-juli fra 2021, og fremover kun afviklet hver fjerde år. 

Mellem 8 og 12 af deltagerne bliver formentlig europæiske, skriver AP, der forventer en afgørelse på et FIFA-møde i Shanghai på torsdag. 

Dansk trio kan få Gattuso som træner

Lukas Lerager, Peter Ankersen og Lasse Schöne var alle på banen, da Genoa søndag tabte 1-5 til Parma takket være Andreas Cornelius' hattrick. 

Det var samtidigt Andrea Andreazzolis sidste kamp som cheftræner i Genoa, skriver stort set alle italienske medier mandag. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er den tidligere Juventus-assistent og Spartak Moskva-træner Massimo Carrera favorit til at tage pver for Andreazzoli. 

IL Secolo XIX bringer et andet interessant navn i spil. Ifølge avisen forsøger Genoa således at overtale Gennaro Gattuso til at overtage jobbet i danskerklubben. 

Sidste uges rygter: 

PSG melder sig ind i Eriksen-kapløb

Real Madrid og Juventus har lignet de varmeste bejlere til Christian Eriksen, men nu har PSG angiveligt også meldt sig ind i kampen om danskeren.

Tabloidavisen Daily Mail, der ikke har den bedste hitrate på rygter, skriver i hvert fald søndag, at den franske storklub er interesseret i at hente Eriksen til sommer.

PSG planlægger angiveligt at sige farvel til Leandro Paredes og Julian Draxler og hente Eriksen ind i stedet.

Eriksen har kontrakt frem til sommer, og Tottenham vil formentlig forsøge at få lidt penge for danskeren til vinter, så han ikke smutter gratis.

Inter overvejer transferfri Zlatan

Alexis Sanchez er røget på skadeslisten i Inter, og klubben overvejer nu at finde en ny mand til offensiven, skriver La Gazzetta dello Sport. 

38-årige Zlatan Ibrahimovic har kontraktudløb med LA Galaxy til nytår, og den svenske veteran er ét af tre emner ifølge mediet. 

Ibrahimovic spillede tre succesfulde sæsoner hos Inter fra 2006 til 2009.

Også Juventus-reserven Mario Mandzukic og Monacos Keita Balde er emner. 

Real Madrid vil ikke have Vinicius Jr. til OL

Ifølge det spanske medie Marca, har Real Madrid og det brasilianske fodboldforbund diskussioner om Vinicius Jr.'s deltagelse for brasilianske U23-landshold i den kommende tid.

I januar venter nemlig forberedelser frem mod OL til næste sommer for brasilianerne, men det vil Real Madrid ikke være med til.

Faktisk vil den spanske storklub heller ikke have Vinicius Jr. til at deltage ved de Olympiske Lege næste sommer, og det er klubben i sin gode ret til, da OL ikke hører under FIFA's retningslinjer.

Det brasilianske U23-hold samles i Colombia fra 15. januar til 2. februar næste år. 

Ecuador vil have spansk legende

Fernando Hierro agerede som spansk landstræner, efter det spanske forbund op til VM i 2018 sagde farvel til Julen Lopetegui. 

Derudover har Real Madrid-legende begrænset erfaring med trænergerningen, men ikke destomindre er han eftertragtet. 

Radio Marca meddeler således, at Ecuador har kontaktet Hierro med henblik på at gøre ham til deres næste landstræner. 

Milan vil købe Arsenal-reserve

Arsenal udlejede i sommer sin egyptiske reservespiller Mohamed Elneny til Besiktas frem til næste sommer, men her bliver han muligvis ikke så længe.

Ifølge La Gazzetta dello Sport er AC Milan således interesserede i den 27-årige midtbanespiller, og klubben er angiveligt klar til at betale de 112 millioner kroner, som Arsenal kræver.

Elneny blev udvist i sin debut for Besiktas og har indtil videre spillet tre kampe for tyrkerne.

Tidligere fransk Double-vinder skal træne Lyon (bekræftet)

Joachim Andersen kan være meget tæt på at få ny træner i franske Lyon, efter klubben for en uge siden fyrede Sylvinho efter blot at have fået ni point i sæsonens ni første kampe.

Franske L'Equipe skriver nemlig, at den tidligere Roma- og Marseille-træner Rudi Garcia er i Lyon for at forhandle sin aftale med klubben.

Den franske sportsavis beretter, at Garcias agenter tidligere mandag var på plads på Lyons stadion for at sætte skub i aftalen, som avisen mener at vide vil løbe til 2021.

Den 55-årige manager vandt den franske double med Lille i 2011, inden han fik job i Roma i 2013.

Garcia har været uden job, siden hans kontrakt med Marseille udløb i sommer.

Mancini har forlænget med Italien

Roberto Mancini har ifølge flere italienske medier, herunder Calciomercato.com, forlænget sin kontrakt med Italien frem til 2022.

Landstræneren har angiveligt haft en klausul i sin kontrakt, der automatisk ville forlænge aftalen, hvis Italien kvalificerede sig til EM i 2020.

Det skete på rekordtid, da Italien hentede syv sejre og kvalificerede sig med tre kampe igen lørdag aften.

Forlængelsen skulle løbe til minimum efter VM i Qatar i 2022.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Mikael Blond
Søndag 23. februar
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:09
Rødt for B-hold: Real-kant misser El Clasico
20:09
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:09
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:08
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:08
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:07
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:07
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:07
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:07
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:07
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:06
ACH må undvære karantæneramte Hansson
20:06
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:06
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:06
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:05
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:05
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:05
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:05
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:04
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:04
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:04
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:04
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:03
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:03
Medrivende fodboldfest: AaB fældede Brøndby
20:03