Luk

Rygtetid: Napoli trækker sig fra James-ræs

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Napoli - Genoa
Serie A (27/09)
YouBet 1,29 5,70 10,00
Oddset 1,30 5,60 9,65
bet365 1,30 5,50 10,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Napoli trækker sig fra James-ræs

Napoli har åbent erkendt deres interesse i James Rodriguez, men nu skulle Serie A-klubben have fået kolde fødder.

Den italienske avis Gazzetta dello Sport skriver i hvert fald, at Napoli har opgivet at få en aftale i hus med Real Madrid omkring colombianeren.

28-årige Rodriguez har kun et år tilbage af sin kontrakt, men Napoli har ifølge avisen ikke kunne blive enige med Real Madrid om en købspris. Real skulle angiveligt kræve 40 millioner euro for James.

Derfor ser det nu ud til, at Atletico Madrid ligner det bedste bud på en destination for James denne sommer.

Roma og Napoli jagter Icardi

Maurco Icardi er kommet i overskud i Inter, der ikke ønsker at bruge angriberen mere, men hans fremtid kan meget vel stadig ligge i Italien.

Corriere dello Sports store historie søndag er i hvert fald, at Napoli og Roma begge er interesserede i at tilknytte Icardi.

Mediet skriver, at Icardi har en 'løs aftale' med Napoli omkring en kontrakt, men at Roma er klar til at tilbyde angriberen en højere løn.

Ingen af klubberne skulle dog være enige med Inter om en aftale endnu, skriver avisen.

Bayern og Inter enige om Perisic

Bayern München og Inter er ifølge Sky Italia enige om en pris på Ivan Perisic.

Klubberne er angiveligt enige om en lejeaftale med en købsoption på 23,5 millioner pund for den kroatiske offensivspiller.

De personlige forhandlinger med Perisic mangler dog fortsat at falde på plads.

Sociedad øjner Arsenal-back

Real Sociedad har ifølge Mundo Deportivo planer om at hente Nacho Monreal i Arsenal.

Den 33-årige venstreback har kontraktudløb med Arsenal om et år, og det er ikke utænkeligt, at han søger væk efter tilgangen af Kieran Tierney, skriver mediet.

Sociedad er ifølge Mundo Deportivo optimistiske omkring at lokke spanieren til klubben, selvom hans løn godt kan blive en udfordring for den spanske klub.

Monreal har spillet godt 200 kampe i Spanien for henholdsvis Osasuna og Malaga fra 2006 til 2013.

Real taler med PSG om Neymar-leje

Kampen om Neymar ser ud til at stå mellem Real Madrid og Barcelona, og ifølge spanske AS er PSG i konkrete forhandlinger med Real.

Lørdag skrev RAC1, at Barcelona 'førte kapløbet', men ifølge AS har PSG selv taget kontakt til Real Madrid med forslaget om en etårig lejeaftale.

En lejeaftale ville give Neymar et år til at højne sin værdi for PSG, så klubben kan sælge ham for en højere pris i 2020, samtidig med at det vil være mindre risikabelt for Real Madrid. 

Ifølge AS er forholdet mellem PSG og Barcelona ikke helt godt, da den franske klub mener, at Barcelona i høj grad er medskyldig i Neymars primadonna-adfærd, der i sidste ende har ført til, at PSG må af med brasilianeren. 

Derfor er PSG ifølge mediet ikke villige til at udleje Neymar til Barcelona - de skal i så fald betale den fulde pris. AS skriver, at Barcelona ikke har været i direkte kontakt med PSG omkring Neymar.

Lørdagens rygter:

Liverpool tæt på rutineret afløser for skadet Alisson

35-årige Andy Lonergan var med Liverpool på træningslejr tidligere på sommeren, da klubben pludselig stod i mangel på målmænd på grund af skader, udlån og landsholdsfravær.

Nu står Premier League-mandskabet igen i problemer på keeperposten, efter førstevalget Alisson Becker fredag aften blev skadet i premieren mod Norwich.

Det kan ifølge den troværdige Liverpool-journalist James Pearce, der efter en lang årrække hos Liverpool Echo nu arbejder for The Athletic, igen blive Andy Lonergan, som klubben kigger mod.

Ifølge ham lyder Liverpools umiddelbare forventninger til Alissons lægskade, at målmanden må sidde ude i fire til otte uger. Det skriver han på Twitter.

Derfor arbejder klubben netop nu på at skrive under med Andy Lonergan, så han kan være på bænken i onsdagens Super Cup-kamp mod Chelsea. Tredjevalget Caoimhin Kelleher er kun lige kommet tilbage efter et brækket håndled.

Andy Lonergan har senest spillet for Middlesbrough, som han ikke fik forlænget kontrakten med denne sommer. Han nåede aldrig at komme i kamp for klubben og var i stedet udlejet til Rochdale.

PSG jagter fortsat talentfuld Milan-keeper

Den 20-årige AC Milan-keeper Gianluigi Donnarumma er i flere år blevet betragtet som ét af de allerstørste målmandstalenter i verden.

PSG har tidligere været sat i forbindelse med Donnarumma, og de franske mestre ser ikke ud til at have opgivet den interesse. I hvert fald erfarer La Gazzetta dello Sport, at PSG er ved at forberede et bud på den unge keeper.

PSG vil angiveligt inkludere Alphonse Areola i handlen, men den idé er Milan ikke så lun på. Milan vil udelukkende have kolde kontanter, og italienernes priskrav menes at være omkring 60 millioner euro – godt 450 millioner kroner.

Barca fører Neymar-kapløb foran Real

Forhandlingerne omkring Neymars fremtid er i fuld gang - og så meget at brasilianeren er udeladt af PSG's premierekamp søndag i Ligue 1.

Nu skriver RAC1, at Barcelona fører kapløbet om brasilianerens underskrift foran Real Madrid, efter begge klubber har været nævnt på rygtebørsen de seneste uger.

Ifølge mediet har Barca-træner Ernesto Valverde og den sportslige ledelse sagt god for en aftale med Neymar, og præsident Josep Maria Bartomeu skulle være manden, der lige nu er i gang med forhandlingerne med PSG.

Barcelona håber angiveligt at få presset en aftale igennem i starten af næste uge, så ikke Real Madrid får mulighed for at trumfe Barcas forhandlinger.

Valencia vil hente City-reserve

Valencia har ifølge Cadena Ser taget kontakt til Manchester City med henblik på at hente forsvarsspilleren Eliaquim Mangala.

Den 28-årige forsvarer spillede i Valencia på en lejeaftale tilbage i 2016/17-sæsonen, hvor det blev til 33 kampe.

City skulle ifølge Cadena Ser være villige til at acceptere både en lejeaftale og en lavere pris på en transfer, end klubben gav i 2014 - her kostede han 44 millioner euro i Porto.

Mangala spillede ikke et eneste minut for City i den sidste sæson, og i forrige sæson blev det blot til to optrædener.

PSV vil lokke Franck Ribery til

Franck Ribery var meget tæt på at lande et skifte til saudiarabiske Al-Nassr, men aftalen faldt til jorden i 11. time.

Derfor er franskmanden fortsat uden klub, og Bild skriver lørdag, at den hollandske storklub PSV forsøger at lokke Ribery til klubben.

Den 36-årige offensivspiller kender cheftræner Mark van Bommel personligt fra deres fælles tid i Bayern München, og PSV håber derfor, de kan tiltrække franskmanden.

Bayern er langt fra Inter-kant

Bayern München har på det seneste været sat i forbindelse med Inters kroatiske offensivspiller Ivan Perisic, men parterne er langt fra hinanden.

Sky Sport Italia skriver i hvert fald lørdag, at tyskerne ønsker Perisic på en lejeaftale, men både Inter og kantspilleren har sat næsen op efter et permanent skifte.

Dialogen mellem Bayern og Inter skulle dog fortsætte, skriver mediet. Antonio Conte har åbent meldt ud, at 30-årige Perisic ikke indgår i hans planer.

Manchester United har tidligere været meldt interesseret i Perisic som en del af Romelu Lukaku-handlen, men det blev jo som bekendt ikke til noget.

750.000 kr. adskiller Robin O. fra skifte

Robin Olsen er ude i kulden i Roma, og franske Montpellier ligner det bedste bud på en kommende arbejdsgiver for målmanden.

Italienske Sportitalia skriver, at blot 100.000 euro – 750.000 kroner – adskiller Montpellier fra en lejeaftale med købsoption for Robin Olsen.

Forhandlingerne er i sin afgørende fase, skriver mediet, og svenskeren skulle være i gang med at diskutere de personlige detaljer, da en aftale ventes at falde på plads mellem de to klubber.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren
Søndag 27. september
Lørdag 26. september