Luk

Rygtetid: Liverpool tæt på rutineret målmand

| International | 2 kommentarer
Guardiola efter VAR (igen) kom i vejen for en sejr over Tottenham: Vi kan ikke gøre mere
Rundens afbrænder: Ings kunne ikke nænne at gøre det onde ved sin gamle klub
Se målene fra VAR-dramaet: Tottenham lusker sig til point trods stor City-dominans
Grus i maskineriet? Agüero raser over udskiftning – Wieghorst: Jeg bryder mig ikke om det
VAR strikes again: Jesus scorer men får målet annulleret – Se dramaet her
Rygtetid: Liverpool tæt på rutineret målmand
Foto: Getty Images

Infoboks

Inter - Lecce
Serie A (26/08)
bet365 1,22 6,25 13,00
NordicBet 1,25 6,40 12,00
Oddset 1,23 6,30 11,50
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Liverpool tæt på rutineret afløser for skadet Alisson

35-årige Andy Lonergan var med Liverpool på træningslejr tidligere på sommeren, da klubben pludselig stod i mangel på målmænd på grund af skader, udlån og landsholdsfravær.

Nu står Premier League-mandskabet igen i problemer på keeperposten, efter førstevalget Alisson Becker fredag aften blev skadet i premieren mod Norwich.

Det kan ifølge den troværdige Liverpool-journalist James Pearce, der efter en lang årrække hos Liverpool Echo nu arbejder for The Athletic, igen blive Andy Lonergan, som klubben kigger mod.

Ifølge ham lyder Liverpools umiddelbare forventninger til Alissons lægskade, at målmanden må sidde ude i fire til otte uger. Det skriver han på Twitter.

Derfor arbejder klubben netop nu på at skrive under med Andy Lonergan, så han kan være på bænken i onsdagens Super Cup-kamp mod Chelsea. Tredjevalget Caoimhin Kelleher er kun lige kommet tilbage efter et brækket håndled.

Andy Lonergan har senest spillet for Middlesbrough, som han ikke fik forlænget kontrakten med denne sommer. Han nåede aldrig at komme i kamp for klubben og var i stedet udlejet til Rochdale.

PSG jagter fortsat talentfuld Milan-keeper

Den 20-årige AC Milan-keeper Gianluigi Donnarumma er i flere år blevet betragtet som ét af de allerstørste målmandstalenter i verden.

PSG har tidligere været sat i forbindelse med Donnarumma, og de franske mestre ser ikke ud til at have opgivet den interesse. I hvert fald erfarer La Gazzetta dello Sport, at PSG er ved at forberede et bud på den unge keeper.

PSG vil angiveligt inkludere Alphonse Areola i handlen, men den idé er Milan ikke så lun på. Milan vil udelukkende have kolde kontanter, og italienernes priskrav menes at være omkring 60 millioner euro – godt 450 millioner kroner.

Barca fører Neymar-kapløb foran Real

Forhandlingerne omkring Neymars fremtid er i fuld gang - og så meget at brasilianeren er udeladt af PSG's premierekamp søndag i Ligue 1.

Nu skriver RAC1, at Barcelona fører kapløbet om brasilianerens underskrift foran Real Madrid, efter begge klubber har været nævnt på rygtebørsen de seneste uger.

Ifølge mediet har Barca-træner Ernesto Valverde og den sportslige ledelse sagt god for en aftale med Neymar, og præsident Josep Maria Bartomeu skulle være manden, der lige nu er i gang med forhandlingerne med PSG.

Barcelona håber angiveligt at få presset en aftale igennem i starten af næste uge, så ikke Real Madrid får mulighed for at trumfe Barcas forhandlinger.

Valencia vil hente City-reserve

Valencia har ifølge Cadena Ser taget kontakt til Manchester City med henblik på at hente forsvarsspilleren Eliaquim Mangala.

Den 28-årige forsvarer spillede i Valencia på en lejeaftale tilbage i 2016/17-sæsonen, hvor det blev til 33 kampe.

City skulle ifølge Cadena Ser være villige til at acceptere både en lejeaftale og en lavere pris på en transfer, end klubben gav i 2014 - her kostede han 44 millioner euro i Porto.

Mangala spillede ikke et eneste minut for City i den sidste sæson, og i forrige sæson blev det blot til to optrædener.

PSV vil lokke Franck Ribery til

Franck Ribery var meget tæt på at lande et skifte til saudiarabiske Al-Nassr, men aftalen faldt til jorden i 11. time.

Derfor er franskmanden fortsat uden klub, og Bild skriver lørdag, at den hollandske storklub PSV forsøger at lokke Ribery til klubben.

Den 36-årige offensivspiller kender cheftræner Mark van Bommel personligt fra deres fælles tid i Bayern München, og PSV håber derfor, de kan tiltrække franskmanden.

Bayern er langt fra Inter-kant

Bayern München har på det seneste været sat i forbindelse med Inters kroatiske offensivspiller Ivan Perisic, men parterne er langt fra hinanden.

Sky Sport Italia skriver i hvert fald lørdag, at tyskerne ønsker Perisic på en lejeaftale, men både Inter og kantspilleren har sat næsen op efter et permanent skifte.

Dialogen mellem Bayern og Inter skulle dog fortsætte, skriver mediet. Antonio Conte har åbent meldt ud, at 30-årige Perisic ikke indgår i hans planer.

Manchester United har tidligere været meldt interesseret i Perisic som en del af Romelu Lukaku-handlen, men det blev jo som bekendt ikke til noget.

750.000 kr. adskiller Robin O. fra skifte

Robin Olsen er ude i kulden i Roma, og franske Montpellier ligner det bedste bud på en kommende arbejdsgiver for målmanden.

Italienske Sportitalia skriver, at blot 100.000 euro – 750.000 kroner – adskiller Montpellier fra en lejeaftale med købsoption for Robin Olsen.

Forhandlingerne er i sin afgørende fase, skriver mediet, og svenskeren skulle være i gang med at diskutere de personlige detaljer, da en aftale ventes at falde på plads mellem de to klubber.

Fredagens rygter:

AS Roma lejer Dejan Lovren i Liverpool

Dejan Lovren kan meget vel være på vej videre i karrieren, og tidligere har AC Milan været nævnt som kroatens næste klub, men en anden Serie A-klub lurer angiveligt.

La Gazzetta dello Sport mener nemlig at vide, at AS Roma har holdt møder med Lovrens agent fredag, og at en lejeaftale er ved at blive skruet sammen.

Ifølge avisen betaler Roma 15 millioner kroner for lejeaftalen, der desuden indeholder en købsoption på omkring 120 millioner kroner.

Liverpool menes at forlange 150 millioner kroner for den 30-årige forsvarsspiller, men englænderne er angiveligt ikke afvisende overfor en lejeaftale.

United vil sende Alexis til Roma

Manchester United vil angiveligt gerne af med Alexis Sanchez, og ifølge den italienske radiostation Tele Radio Stereo så har enlgænderne forsøgt at afsætte chileneren i Roma.

Mediet mener sågar at vide, at United er villig til at betale en del af Alexis Sanchez' løn.

Alexis Sanchez har været langt fra et gennembrud i Manchester United, så det er ikke utænkeligt, at englænderne gerne vil rydde en smule op i truppen.

Sanchez har kontrakt i Manchester United til sommeren 2022.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren
Søndag 25. august