Luk

Rygtetid: CL-klub lurer på gratis Sturridge

| International | 12 kommentarer
Ekspert: 'Der opstår mange flere chancer denne sæson, i forhold til sidste år' - fungerer Liverpools høje forsvarskæde?
'Stop med at kopier mig, Sadio!' - Liverpool-stjerner uenige om jubelscene
'Hvorfor bliver der ikke snakket Man. City?' - Se den store Eriksen-debat her
Guardiola efter VAR (igen) kom i vejen for en sejr over Tottenham: Vi kan ikke gøre mere
Rundens afbrænder: Ings kunne ikke nænne at gøre det onde ved sin gamle klub
Rygtetid: CL-klub lurer på gratis Sturridge
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Milan - Brescia
Serie A (31/08)
bet365 1,36 5,00 8,00
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Atalanta lurer på Daniel Sturridge

Champions League-aktuelle Atalanta har en af de mest potente offensiver i Italien, men man lurer nu på et transferfri supplement.

Både engelske The Times og italienske calciomercato.it melder Bergamo-klubben interesserede i transferfrie Daniel Sturridge, der senest var i Liverpool. 

Serie A-oprykker vil hijacke Balotelli

Brasilienske Flamengo har arbejdet på at hente transferfrie Mario Balotelli i et stykke tid, og klubben står klar til med en stor signon-fee samt en årsløn på godt 22 millioner kroner plus bonusser. 

Men ifølge calciomercato.com blander nu også Serie A-oprykkerne Brescia sig med et ambitiøst bud efter klubbens standarder. Brescia vil således give Balotelli 7,5 millioner kroner om året plus op til hele 15 millioner kroner i diverse bonusser. 

Balotelli er opvokset i Brescia, og en stor del af hans familie bor i byen. 

Roma og Liverpool skal blive enige om Lovren-pris

Den 30-årige kroatiske forsvarer Dejan Lovren er endt bagerst i køen i Liverpool-forsvaret, og derfor kan et skifte til Roma snart blive en realitet.

Det skriver engelske Sky Sports, som mener at vide, at Lovren og Roma nemt når til enighed om de personlige forhold i en kontrakt.

Derimod mangler Roma og Liverpool dog fortsat at blive enige om en pris, som alle kan være tilfredse med.

Ifølge Sky Sports, håber Roma at hente Lovren inden sæsonen begynder på lørdag mod Genoa i Serie A.

David Beckham vil hente fri Cavani 

PSG-angriberen Edinson Cavani kan være på vej til en mere eksotisk destination, når hans kontrakt med de franske mestre udløber efter denne sæson.

Den uruguayanske journalist og tidligere fodboldspiller Alvaro Izquirdo skriver nemlig på sin Twitter-profil, at den David Beckham-ejede kommende MLS-klub Inter Miami har set sig lune på den 32-årige angriber.

Derfor håber de at kunne tilføje Cavani til truppen på en fri transfer efter den europæiske sæson, så han altså skifter til sommer.

Inter Miami er for første gang med i MLS i næste sæson, der sparkes i gang efter årsskiftet.

Tottenham vil forgylde Eriksen

Tottenham er ifølge den engelske tabloidavis Daily Mail villige til at tilbyde Christian Eriksen en markant lønforhøjelse.

Avisen skriver således, at Spurs er klar til at mere end fordoble danskerens løn i form af 200.000 pund - 1,6 millioner kroner - om ugen. Hans nuværende løn skulle være 80.000 pund om ugen.

Tottenham skulle dog stadig være i tvivl om, hvorvidt lønstigningen vil være nok til at overtale Eriksen til at blive.

Danskeren vil formentlig i så fald bede om at få en klausul med i en eventuel forlængelse, for han har stadig et brændende ønske om at prøve sig af andetsteds, skriver avisen.

Ingen bud på Durmisi - spøger i Fenerbahce

Riza Durmisi er ude i kulden i Lazio, og eks-klubben Betis samt flere tyrkiske klubber har denne sommer været meldt interesseret i danskeren.

Ifølge Cittaceleste - der samarbejder med den store avis La Gazzetta dello Sport - har Durmisi lige nu ingen konkrete bud på bordet.

Der er ifølge mediet interesse for venstrebacken fra Fenerbahce og Besiktas, og Lazio kræver angiveligt fem millioner euro for ham.

Calciomercato skriver, at en lejeaftale med Fenerbahce er inde i billedet, men at Durmisi kun er andenprioritet for klubben.

32-årige Aleksandar Kolarov fra Roma skulle således være topmålet for Fenerbahce. Hvis det ikke lykkes at hente serberen, kan en aftale med Durmisi falde på plads i denne uge, lyder meldingen.

Mandagens rygter

Wissam Ben Yedder til lægetjek i Monaco

Flere spanske og italienske medier skriver mandag, at Sevillas 29-årige franskmand Wissam Ben Yedder tirsdag skal til lægetjek hos Monaco, som han forventes at skrive en femårig kontrakt med.

Den franske målsluger har ellers været sat i forbindelse med klubber som Napoli og Roma, men nu ser han altså ud til at ende i Frankrig.

Det er dog ikke det eneste emne, som de to klubber drøfter, da Monacos Rony Lopes meldes på vej den anden vej, og således også skal gennemgå et lægetjek i Sevilla tirsdag.

Han skulle angiveligt skrive under på fem år, og Sevilla skulle betale 150 millioner kroner for ham.

Skifter han, så bliver portugiseren Sevillas tolvte indkøb i dette vindue.

Græske OFI er i snak med AGF om Whalley

Spanske Oscar Whalley er røget ud i kulden i AGF efter købet af William Eskelinin, og ifølge det græske medie Sportime, så er der nu interesse for den 24-årige keeper fra Grækenland.

Nærmere bestemt skulle den kretensiske klub OFI være interesserede i Whalley, og der skulle være forhandlinger med AGF om et muligt skifte.

OFI gør sig i den bedste græske liga, som begynder sidst i august.

Oscar Whalley udtalte i juni, at han ville kæmpe for at blive førstemålmand i AGF.

Juventus vil have gratis Eriksen

Christian Eriksen har kontraktudløb med Tottenham næste sommer, og umiddelbart ligner det lige nu ikke en forlængelse. 

Endnu har ingen af danskerens bejlere slået til, men ifølge Daily Mail - der har en blandet troværdighed - har Juventus danskeren på sin blok. 

De italienske mestre har hentet adskillige transferfrie spillere - blandt andre Aaron Ramsey og Adrien Rabiot denne sommer - og nu overvejer man at gøre det samme med 27-årige Eriksen næste sommer. 

Juventus må først snakke med Eriksen og hans repræsentanter til januar, når han har seks måneder tilbage af sin aftale, men ifølge Daily Mail været i kontakt med Eriksen-lejren. 

PSG og Barca nærmer sig hinanden

Ifølge franske RMC Sport, som typisk ved, hvad der sker i især fransk fodbold, nærmer PSG og Barcelona sig at nå til enighed om en Neymar-handel. 

RMC Sport meddeler, at PSG har accepteret, at Philippe Coutinho indgår i handlen og altså skal til PSG.

Ifølge spanske medier er det Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, som styrer forhandlingerne på klubbens vegne, og Bartomeu vil angiveligt gøre alt for at få handlen lukket i denne uge.

Samtidig meddeler Madrid-pressen, at Florentino Perez gør klar til et sidste forsøg i forhåbningerne om at få Neymar til klubben. Cheftræner Zinedine Zidane skulle dog fortsat ikke være interesseret i brasilianeren.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren
Søndag 25. august