Luk

Rygtetid: City vil have Mbappé 'for enhver pris'

| International | 20 kommentarer

Infoboks

West Ham - Manchester City
Carabao Cup (27/10)
bet365 7,00 4,50 1,45

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Manchester City vil gå langt for Mbappé

Kylian Mbappé har kontraktudløb i PSG næste sommer, og franskmandens næste klub har på det seneste lignet Real Madrid, men Manchester City ser også ud til at være på banen.

City-ejer Sheihk Mansour har angiveligt givet klubbens ledelse mandat til at få Mbappé til Etihad Stadium for enhver pris, som Daily Mail og The Transfer Window formulerer det.

Real Madrid satser efter sigende på at lokke Mbappé til på en fri transfer om et lille års tid, mens City har tænkt sig at forsøge allerede i vinterens transfervindue.

Den forgangne sommer fik Real Madrid angiveligt afvist et bud i omegnen af 1,3 milliarder kroner for 22-årige Kylian Mbappé, men historien om Citys interesse melder ikke om nogen pris.

Chelsea bød 750 millioner kroner for Marquinhos

Chelsea var angiveligt klar til at finde den store pengepung frem for at forstærke defensiven denne sommer. Det skriver franske RMC Sport. 

Ifølge mediets engelske kilder stod London-klubben klar med 100 millioner euro - svarende til omkring 750 millioner kroner - for at hente PSG's Marquinhos. 

RMC skriver dog videre, at både PSG og den brasilianske stopper takkede nej til tilbuddet. 

Marquinhos har det eftersigende godt i den franske hovedstad, og det stærke transfervindue har blot styrket hans vilje til at blive. 

Ronaldo blev tilbudt til Atletico

Cristiano Ronaldo er som bekendt tilbage i Manchester United, men portugiseren kunne være røget retur til Madrid - dog ikke Real Madrid.

Cadena Ser skriver i hvert fald, at Ronaldos agent, Jorge Mendes, tilbød portugiseren til Atletico Madrid denne sommer, hvor et skifte væk fra Juventus skulle igangsættes.

Ronaldo talte kort med Atletico Madrid, men klubledelsen var hurtige til at afvise en aftale på grund af rivaliseringen med Real Madrid, lyder det.

Herefter blev Ronaldo sat i forbindelse med Manchester City, inden alt vendte på en tallerken, og han endte i Manchester United.

Sidste uges rygter:

Marco Asensio afviste Tottenham og Milan

I sommerens transfervindue var der stærk interesse for Real Madrids Marco Asensio fra to af Europas store klubber.

Således var Asensio et hedt emne hos både Tottenham og AC Milan, skriver spanske Marca.

Den 25-årige kantspiller skulle dog have affejet interessen fra begge klubber, da han angiveligt håber at gøre sig gældende som fast starter under Carlo Ancelotti, efter Asensio har døjet med en knæskade.

Ifølge Marca skulle Real Madrid overveje at benytte sig af Marco Asensio centralt i banen i stedet for på kanten, hvor han normalt gør sig.

Den venstrebenede spanier har været kontraktligt bundet til Real Madrid siden 2015. Han har kontrakt til 2023 i øjeblikket.

Winston Reid og West Ham i dialog om afsked

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Winston Reid kan være på vej til at stå uden klub.

Han er nemlig langt fra spilletid i West Ham, hvor han spillede sin seneste kamp i 2017/18-sæsonen, og da det denne sommer ikke blev til et klubskifte, skulle parterne nu være i dialog om at ophæve kontrakten.

Det skriver Football Insider.

33-årige Reid har to år tilbage af kontrakten, hvor han skulle tjene omkring 600.000 kroner om ugen, og derfor skal West Ham formentlig hoste op med et pænt beløb for at slippe Reid, uden der dog bliver tale om det fulde beløb af kontrakten, skriver Football Insider.

Reid har siden februar 2020 været udlejet til Kansas City FC og Brentford.

Serge Aurier vil blive i England - tilbudt til Arsenal

På transfervinduets sidste dag ophævede ivorianske Serge Aurier med Tottenham, men han kan meget vel blive i det engelske.

Det er i hvert fald højrebackens præference, skriver Sky Sports, der melder, at 28-årige Aurier er blevet tilbudt til en række engelske klubber og herunder Tottenham-rivalerne fra Arsenal.

Klubberne skulle være blevet gjort opmærksomme på Auriers ønske, men historien melder intet, om nogle klubber skulle være interesserede i Aurier.

Arsenal hentede i sommerens transfervindue Takehiro Tomiyasu, der kan dække højrebacken.

Sky Sports skriver, at Aurier afviste tilbud fra Frankrig, Rusland og Tyrkiet i løbet af sommerens transfervindue.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren

20 kommentarer

MAN_City666FAN 19:12          
Kære Bold.dk kan i ikke finde ud af om, Manchester United vitterlig er ude efter Jude Bellingham og Erling Haaland i sommerens transfervindue??? Rygterne florer på alle engelske football medias...
mmahen1962@hotmail.com 19:54          
bold.dk finder ikke frem til nyheder før andre. det kopieres altid fra andre steder. ofte med google translate som mange andre har påpeget. hvis du vil have nyheder når det sker med det samme er bold.dk ikke stedet. dog det bedste sted for danske borgere, men stadig langt bagved andre landes medier.
belden 20:15          
Så kunne i jo ansøge, og gøre jobbet bedre. Der er jo ikke noget at sige til det går lidt hurtigt, når folk kræver og kræver at nyheder bliver postet med det samme.
MAN_City666FAN 20:19          
det er jeg da meget ked af at høre...Jeg gik ud af 7.klasse i 1972.Og mit engelsk er meget begrænset...Derfor efterlyser jeg transfer-rygter skrevet på forståelig dansk...
MortenM 09:09          
Hvad forventer i af en gratis lille dansk hjemmeside. Vi taler jo ikke om BBC, skysports eller endda danske EB.

Kæft en træls kræve mentalitet der efterhånden er sneget sig ind i samfundet.

Og vil man ha engelske nyheder hurtigt, så må man lære engelsk og læse de engelsk sider.
Shiwani 12:59          
I den tid vi lever i, er alle med en smartphone stort set foran alle danske medier. De får deres info præcis samme sted som os, twitter, instagram osv fra alle de store journalister som fx Fabrizio Romano. Det er jo kommet dertil hvor at hvis Romano ikke har meldt den, så passer det nok ikke. Den mand har nogle absurde kontakter
Paven82 13:22          
Til jer som vil være i front med rygter, så er det

Fabrizio Romano

i skal følge. Han er både på FB og Twitter.


Han er solid i informationen og har oftest ret fordi han har de rette forbindelser.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober