Luk

Rygtetid: AaB lurer på norsk Hull-kantspiller

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Brighton - Leicester
Premier League (06/03)
Oddset 2,55 3,25 2,85
bet365 2,55 3,20 2,90

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

AaB lurer på norsk Hull-kantspiller

Ifølge den norske journalist Jonas Giæver kigger AaB på norske Martin Samuelsen. 

Den 23-årige kantspiller skiftede for et år siden til Hull City fra West Ham, men han har sidenhen ikke væltet sig i spilletid. 

Derfor skulle et skifte være en mulighed for at få karrieren i gang på ny. Giæver skriver dog også, at interessen ikke er blevet konkret endnu. 

Samuelsen står noteret for to landskampe og var fra 2012 til 2015 en del af Manchester Citys akademi.

Jovic fravalgte Milan på grund af Zlatan

Ifølge tyske Bild havde Luka Jovic muligheden for at rykke til AC Milan på en lejeaftale her i januar, men Jovic valgte i stedet at vende retur til Frankfurt.

Bild skriver, at Jovic' beslutning har en del med Zlatan Ibrahimovic at gøre. 

Den store svensker har været så stærkt spillende for Milan i denne sæson, at Jovic frygtede, at han blot ville være reserve bag Zlatan, hvis han tog til Milan.

Jovic forlod netop Real Madrid i jagten på spilletid og ville ikke risikere en ny rolle som bænkevarmer i Milan, som i stedet hentede Mario Mandzukic til på en fri transfer.

Sampdoria jagter ung AaB-back

Lukas Klitten har ikke formået at bide sig fast i startopstillingen i AaB, men den 20-årige venstreback har angiveligt tiltrukket sig interesse fra det store udland.

Det italienske transfermedie Gianluca Di Marzio erfarer, at Serie A-klubben Sampdoria, der allerede har Mikkel Damsgaard på kontrakt, er interesseret og gerne vil have Lukas Klitten allerede i dette transfervindue.

Lukas Klitten kommer fra AaB's ungdomsafdeling og har hidtil fået 25 kampe på førsteholdet, hvoraf de otte har været i den igangværende Superliga-sæson. Hovedparten har dog været kortere indhop.

På U21-landsholdet har Lukas Klitten spillet seks landskampe for Danmark.

Leicester dropper dyr Eriksen

Leicester har ifølge The Telegraph været en af de klubber, som har pønset på at hente Christian Eriksen til klubben her i januar, men nu har klubben trukket interessen tilbage.

The Telegraph skriver, at Leicester ganske enkelt ikke er i stand til at betale Eriksens løn. 

Forlader Eriksen Inter her i januar, bliver det sandsynligvis på en lejeaftale, men danskerens høje løn i Inter skulle være den største udfordring for alle interesserede klubber.

Nu har Leicester angiveligt trukket sig, fordi klubben altså ikke kan betale Eriksens hyre.

Gårsdagens rygter

Arsenal har kontaktet Real Madrid om Ødegaard

For nylig lød det, at Real Madrids Martin Ødegaard havde bedt om et nyt udlån på grund af for lidt spilletid i den spanske storklub, og den nyhed lader til at have nået til London.

I hvert fald skriver Sky Sports, at Mikel Artetas Arsenal er ganske interesseret i at hente den 22-årige offensive kreatør.

Således skulle Premier League-klubben have forhørt sig om en lejeaftale, og det skulle Real Madrid-ledelsen altså nu overveje.

Mediet skriver, at Arsenal tidligere har forhørt sig hos Real Madrid uden held, og London-klubben er angiveligt ikke alene om at være interesseret i Ødegaard, der mindst skulle have en anden bejler fra Premier League.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts