Luk

Rygtetid: Inter kræver 225 mio. for Eriksen

| International | 31 kommentarer

Infoboks

Udinese - Inter
Serie A (23/01)
Oddset 5,40 4,10 1,60
bet365 5,50 4,00 1,60

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Inter kræver mindst 225 millioner kroner for Eriksen

Rygterne om Christian Eriksens fremtid er mange, efter danskerens første år i Inter hidtil ikke har været den store succes.

I de italienske medier har flere mulige byttehandler været nævnt, men et almindeligt salg er ifølge Tuttosport også en mulighed, og så i fald vil Inter kræve mindst 30 millioner euro, hvilket svarer til knap 225 millioner kroner.

Skulle det lykkes Inter at sælge Eriksen til den pris, vil danskeren faktisk have været en rentabel forretning for italienerne, som angiveligt betalte 27 millioner euro – godt 200 millioner kroner – til Tottenham for snart et år siden.

I forhold til en byttehandel er Inter angiveligt interesserede i PSG's Leandro Paredes, Bayern Münchens Corentin Tolisso, Arsenal Granit Xhaka og Manchester Uniteds Fred.

Juventus overvejer Manchester United-hollænder

Donny van de Beek skiftede i sommer fra Ajax til Manchester United, men hidtil har den hollandske midtbanemand ikke for alvor fundet melodien i det engelske.

Det er ifølge CalcioMercato ikke gået Juventus' næse forbi, og den italienske storklub lurer angiveligt på muligheden for at leje Van de Beek i United til januar, eftersom et køb ikke virker specielt realistisk eller i hvert fald kræver en stor pengepung.

23-årige Donny van de Beek har kontrakt til 2025 med option på yderligere et år i Manchester United.

Hidtil har hollænderen blot spillet 85 minutters Premier League-fodbold sammenlagt.

Premier League-skifte lurer for Delaney

Thomas Delaney har kontrakt med Dortmund til 2022, og klubben er ifølge Sport Bild klar til at slippe danskeren til sommer.

Dortmund vil ifølge mediet acceptere en pris på minimum 75 millioner kroner for Delaney, og danskeren vil angiveligt gerne prøve sig af i Premier League.

Dortmund har flere spillere med udløb i 2022, og klubben vil derfor senest til sommer have enten en forlængelse eller et salg på plads, skriver Sport Bild.

Delaney er ifølge Sport Bild værdsat i Dortmund, men han er ikke en del af Lucien Favres foretrukne startopstilling og vil derfor være klar til at sælge ham.

Sampdoria kigger på Nikolas Dyhr

Sampdoria er eftersigende på jagt efter en venstreback, hvor holdet er alt for tyndt besat for tiden. 

Ifølge det italienske medie Calcio Mercato har Romain Perraud fra Brest været øverst på ønskesedlen længe, men han skulle ikke være mulig at hente til det italienske. 

Derfor er Sampdoria gået på udkig i Skandinavien, hvor FC Midtjyllands Nikolas Dyhr nævnes som det varmeste navn ifølge selvsamme medie. 

Lykkedes den handel ikke, skulle Sampdoria i stedet kigge på Moldes Birk Risa.  

Marseille gentager jagten på Joakim Mæhle

Olympique Marseille måtte se sig snydt for Joakim Mæhle på transfervinduets sidste dag, da Mæhles belgiske klub ændrede forudsætningerne for en handel i sidste øjeblik.

Men det har angiveligt ikke skræmt Marseille væk fra Mæhle, for ifølge France Football skulle Joakim Mæhle være ét af to transferemner i den franske klub, og jagten bliver sat ind på en transfer i det kommende transfervindue.

Således skulle Marseille-træner, Andres Villas-Boas, være interesseret i at forstærke sin trup med en angriber og en højre back, da klubben i sommer solgte Bouna Sarr til Bayern München, hvor Mæhle altså kommer ind i billedet.

Mæhle har for nylig fortalt, at han vil skifte hurtigst muligt fra Genk.

Real overvejer at bytte sig til Eriksen

Christian Eriksen er et varmt navn på rygtebørsen, og nu bliver Real Madrid også nævnt i forbindelse med danskeren.

Tyske Sky skriver således, at Real Madrid og Inter taler sammen om en mulig byttehandel med Eriksen, der vil sende Isco til Inter.

Begge spillere får sparsomt med spilletid for deres nuværende hold, og et exit til januar virker derfor ikke usandsynligt.

Corriere dello Sport skriver samtidig, at Inter decideret har skrevet Christian Eriksen på deres transferliste over spillere, der skal væk til vinter, og det ligner altså unægtelig et skifte for danskeren.

Eks-klub vil leje Braithwaite

Martin Braithwaite er blevet rygtet væk fra Barcelona, og til januar bliver det måske et gensyn med Leganes for den danske landsholdsspiller.

Marca skriver i hvert fald, at en lejeaftale med Leganes er en mulighed, selvom det er under et år siden, at han forlod klubben til fordel for Barcelona.

Leganes rykkede ned fra La Liga i sidste sæson, men ligger aktuelt med i toppen af Segunda Division.

Ifølge Marca er flere La Liga-klubber interesserede i Braithwaite, mens også Premier League-klubber er blevet sat i forbindelse med danskeren, blandt andre West Ham, West Bromwich og Leeds.

Braithwaite skulle selv være opsat på at blive i Barcelona og kæmpe for sin chance.

Guardiola vil hente Harry Kane

Pep Guardiola har som bekendt forlænget sin kontrakt med Manchester City, og ifølge Independent havde spanieren et stort ønske, før han underskrev sin nye aftale.

Guardiola vil nemlig hente Tottenham-anfører Harry Kane til klubben, og han har bedt ledelsen i City om at undersøge muligheden for det.

Kane vil ifølge Independent være villig til at forlade Tottenham, hvis han ikke vinder et trofæ i denne sæson.

Sidste uges rygter:

Inter overvejer flere byttehandler med Christian Eriksen

Christian Eriksen har endnu sit store gennembrud i Inter til gode, men Milano-klubben er ifølge flere italienske medier ved at nå til den konklusion, at danskeren bare ikke passer til Antonio Contes taktik.

Derfor skulle Inter være klar til at sende Christian Eriksen videre i det kommende transfervindue, og her er flere forskellige byttehandler angiveligt på tegnebrættet.

Tidligere har det været fremme, at Inter gerne vil bytte Eriksen for Arsenals Granit Xhaka, og nu melder Corriere dello Sport, at byttehandler med Manchester United og PSG også er oppe i overvejelserne i den italienske lejr.

I Manchester United har Inter ifølge avisen udset sig midtbanespilleren Fred, mens italienerne skulle være interesseret i Leandro Paredes i PSG.

28-årige Christian Eriksen har godt og vel tre og et halvt år tilbage af sin aftale i Inter.

Premier League-giganter vil have Sergio Ramos

Sergio Ramos' kontrakt med Real Madrid udløber efter denne sæson, og ender Ramos med at forlade den spanske storklub, kommer han næppe til at mangle bejlere.

90minutes skriver, at de største klubber i Premier League alle står klar med en kontrakt, hvis Ramos beslutter sig for at prøve noget nyt.

Ifølge mediet er både Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham interesseret.

34-årige Ramos meldes dog at være tæt på at nå til enighed med Real Madrid om en ny aftale.

AaB lurer på Sandefjord-træner

AaB leder efter ny cheftræner efter Jacob Friis' stop, og nordjyderne kigger angiveligt blandt andet mod Norge.

Sportschef Inge Andre Olsen har nemlig ifølge den normalt velinformerede norske transferjournalist Jonas Giæver vist interesse for Marti Cifuentes, der er træner i Sandefjord.

38-årige Cifuentes har kontraktudløb med Sandefjord til vinter, og det stod for en uge siden klart, at han ikke forlænger sin aftale med klubben.

Cifuentes har været i Sandefjord siden maj 2018, og før det var han U19-træner i AIK. Tidligere har han haft korte ophold i de lavere rækker i Spanien.

Mario Balotellis Championship-interesse er kølnet

Transferfrie Mario Balotelli skulle ifølge The Sun for nyligt have været i dialog med Championship-klubben Barnsley, der har har danske Mads Juel Andersen i folden.

Det skriver The Sun, der dog ikke kan bryste sig af den største troværdighed.

Indledningsvis skulle begge parter have været ganske interesseret i et samarbejde, men ifølge avisen er Balotellis interesse for at spille i Championship kølnet, og derfor skulle han i stedet overveje andre muligheder.

Balotelli var senest tilknyttet Brescia, der i sommer rykkede ned fra Serie A.

Tre PL-klubber lurer på Braithwaite

Martin Braithwaite er tidligere blevet rygtet væk fra Barcelona, og det ser ud til, at der er fint med interesse fra Premier League for den danske offensivspiller.

Den spanske avis Sport skriver således, at West Ham, Leeds og West Bromwich alle har henvendt sig til Barcelona for at høre til Braithwaites situation.

West Ham skulle have forsøgt at hente Braithwaite i sommer, og de forbliver interesserede i danskeren, skriver Sport.

Der skulle ikke ligge et konkret bud på bordet, og Braithwaite skulle heller ikke selv være synderligt interesseret i at forlade Barcelona, skriver avisen.

Barcelona er dog på den anden side åbne for et salg såvel som en lejeaftale for at slippe for nogle af lønudgifterne i den økonomisk ramte klub.

Eriksen kan blive en del af byttehandel med Arsenal

Klubber som Dortmund, PSG og Tottenham har allerede været sat i forbindelse med Christian Eriksen, og nu melder endnu en Premier League-klub sig angiveligt ind i jagten på danskeren, der ikke vælter sig i spilletid i Inter.

Således erfarer den italienske avis Corriere dello Sport, at Christian Eriksen kan være på vej til Arsenal som et led i en byttehandel mellem Inter og London-klubben.

Angiveligt er det jævnaldrende Granit Xhaka, der skal tage turen den modsatte vej, men Corriere dello Sport beskriver byttehandlen som en smule kompliceret.

Christian Eriksen har kontrakt til 2024 i Inter, mens Xhakas aftale i Arsenal løber til 2023.

Inter lurer på midtbanespiller i Liverpool

30-årige Georginio Wijnaldum har været i Liverpool i godt og vel fire år, og den hollandske midtbanespiller har kontraktudløb i Merseyside-klubben til sommer.

Engelske medier har tidligere erfaret, at Liverpool uden held har forsøgt at forlænge aftalen, og skal man tro det italienske medie Calciomercato.com, overvejer Wijnaldum mere og mere at prøve noget nyt.

Hvis det skulle være tilfældet, er Inter angiveligt klar til at tilbyde Wijnaldum en kontrakt, og Calciomercato skriver, at hollænderens tilgang meget vel kan være lig med et exit for Christian Eriksen.

Tidligere har FC Barcelona også været meldt interesseret i Wijnaldum.

BIF-stopper er ønsket i polsk klub

Brøndby IF's Hjörtur Hermannsson kan være på vej væk fra Brøndby, da hans kontrakt udløber næste sommer.

Ifølge det polske medie Przeglad Sportowy er de forsvarende polske mestre Legia Warszawa interesseret i at hente den 25-årige midterforsvarer til Polen.

Mediet skriver, at Legia Warszawa er meget interesserede i at skrive kontrakt med Hermannsson til januar, hvorefter han vil skifte efter sit kontraktudløb til sommer.

Alternativt vil Legia forsøge at købe Hermannsson fri af kontrakten i næste transfervindue, så han skifter til vinter.

Hjörtur Hermansson har i denne sæson spillet 5 kampe for Brøndby i 3F Superligaen. Han kom til Brøndby fra PSV i 2016.

PSG vil hente Sergio Ramos

Sergio Ramos' fremtid i Real Madrid er usikker, og nu skriver AS, at PSG er klar til at tilbyde spanieren en treårig aftale.

Den treårige aftale skulle have en værdi på 150 millioner kroner per sæson, skriver AS.

Real Madrid er angiveligt kun interesseret i at forlænge et enkelt år med Ramos, men kaptajnen ønsker en længere aftale, og derfor har flere bejlere budt sig til.

Ramos' aftale udløber til sommer, og han må derfor allerede forhandle med andre klubber til januar, og tidligere har Juventus været meldt interesseret i at hente ham.

City vil sprænge banken for Jack Grealish

Manchester United har tidligere været meldt interesseret i Aston Villa-anfører Jack Grealish, men nu er Manchester City angiveligt også ude efter ham i vinterens transfervindue.

Daily Star skriver således, at City planlægger at lægge et bud på 830 millioner kroner for Grealish, der for nyligt forlængede sin kontrakt frem til sommeren 2025.

25-årige Grealish har i denne sæson fået landsholdsdebut for England og har scoret fire mål i syv kampe for Aston Villa, der har fået en forrygende sæsonstart.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren

31 kommentarer

JytteRolf 09:42          
Det bliver vel i så fald en transfer over 1 mia. Med mindre der indgår 2-3 spillere den anden vej.
Esbjerg - fan 09:50          
De vil så hente både Grealish og Kane - det lyder lidt dyrt -:)
ClausOB 09:50          
Ja, jeg er en af dem som tvivler stærkt på at Guardiola og de øvrige tidligere Barcelona-folk i Manchester Citys ledelse tør lave en kontrakt med Messi - for så kan de vist ikke vise sig i deres elskede Barcelona igen hvor de jo stadig har deres hjem og tilhørsforhold!
Rundsaven 10:00          
Han ville i givet fald blive den dyreste spiller handlet til dags dato. Tottenham sælge til en direkte konkurrent som har et helt oilands penge i ryggen.
Swup 13:14          
At Kane vil forlade Spurs efter sommer kan muligvis være korrekt.
Men at Levy vil sælge til en direkte konkurrent uden en sindsyg overpris tvivler jeg på :)

Tror ikke 1 milliard vil være i nærheden af et realistisk beløb.
daddysalle 18:22          
Glem alt om det! Kane skifter aldrig fra Tottenham til en anden engelsk klub. Han ryger til Spanien eller Italien hvis han skifter.
Fali 23:19          
Den mest usandsynlige skifte i det her "rygtebasis" fra bold.dk er da til at få øje på: Ramos til Liverpool!!!!..... Hohohooo af hvilken grund er den rygte kommet på banen????
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar