Luk

Rygtetid: Santander står foran Bologna-exit

| International | 27 kommentarer

Infoboks

Verona - Bologna
Serie A (21/01)
Oddset 1,92 3,65 3,75
bet365 1,95 3,60 3,80

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Santander står foran Bologna-exit

Federico Santander har efter sigende ingen fremtid i Bologna, som forsøger at komme af med den tidligere FCK-profil til januar.

I sommeren 2018 solgte FC København Federico Santander til Bologna for godt 45 millioner kroner, og frontløberen fik en ganske fint start i Serie A-klubben.

Santander spillede 32 ligakampe og scorede otte kasser i sin første sæson, men siden er spilletiden blevet mindre og mindre, og i denne sæson har angriberen blot fået fire korte indhop i Serie A.

Ifølge avisen Repubblica kan 30-årige Santander meget vel stå foran et klubskifte til januar, hvor han blot har et halvt år tilbage af sin kontrakt. Avisen nævner Benevento som en mulig ny arbejdsgiver, men det er ikke så konkret.

Fra 2015 og tre år frem scorede Federico Santander i alt 48 kasser i 112 kampe for FC København.

Ivan Perisic vil til Dortmund eller Wolfsburg

Inter-kantspilleren Ivan Perisic står i sommeren 2022 foran kontraktudløb i det italienske, og skal man tro La Gazzetta dello Sport, så kommer det ikke til at blive til en forlængelse.

I stedet øjner den 32-årige kroatiske kantspiller en retur til Bundesligaen, hvor han særligt har udset sig en retur til en af sine gamle klubber.

Således skulle Perisic håbe på at komme tilbage til enten Wolfsburg eller Dortmund, hvor han før har vist sig frem på flot vis.

Perisic er noteret for 134 Bundesliga-kampe med 31 mål og 22 oplæg til følge hidtil i karrieren, men fra sommer kan det altså meget muligt blive til flere, hvis ellers Dortmund og Wolfsburg slår til og tilknytter Perisic.

I Inter har spillet 15 kampe, scoret tre mål og lavet tre oplæg i sæsonen, og derfor skal han erstattes, hvis han forlader klubben efter sæsonen. Ifølge La Gazzetta dello Sport er Frankfurts Filip Kostic udset som afløser i Inter.

Bologna overvejer at udleje Skov Olsen til januar

Andreas Skov Olsen har ikke nydt samme succes hos Bologna, som han har gjort på landsholdet denne sæson. 

Den italienske klub har ændret formation, hvilket betyder, at den 21-årige danske offensivspiller umiddelbart skal gøre sig som wingback. 

Samtidigt er det endnu ikke blevet til scoringer for den tidligere FC Nordsjælland-spiller, der i alt har fået 11 kampe, men de fleste som indskifter. 

Det italienske medie La Republicca mener derfor at vide, at Bologna overvejer at udleje Skov Olsen til januar, så han kan få fast spilletid. 

Mediet fastholder dog, at man i det italienske stadig har tiltro til danskerens kvaliteter, men at man mangler at få det forløst helt og aldeles, hvilket en udlejning kunne hjælpe med. 

Bayern München vil hente Pedri i rekordhandel

Bayern München er forblændet i Barcelonas 18-årige midtbanespiller Pedri, der mandag er blevet hædret med Golden Boy-kåringen af Tuttosport.

Derfor vil de tyske giganter angiveligt sprænge banken og hente Pedri i en handel, der vil være klubbens største nogensinde - den største er de omkring 600 millioner kroner, som klubben betalte for Lucas Hernandez for to år siden.

Det skriver spanske AS.

Mediet beretter, at Bayern ikke lader sig skræmme af Pedris frikøbsklausul på omkring 7,5 milliarder kroner.

Pedris lejr skulle allerede være gjort opmærksom på interessen fra Bayern München, som skulle være villig til at firedoble Pedris løn fra Barcelona, hvor han altså for nylig skrev under på en ny kontrakt til 2026.

Tyskerne skulle jagte en handel denne vinter eller efter sæsonen.

Pedri har spillet 56 kampe for Barcelona, mens han er noteret for ti landskampe for Spanien.

Sidste uges rygter:

Barca-hollænder kan blive Pogbas afløser

Det peger ikke nødvendigvis i retning af, at Manchester United forlænger med Paul Pogba, som har udløb til sommer, og englænderne kigger derfor efter sigende på alternativer.

Ifølge The Independent er United interesserede i hollandske Frenkie de Jong, som Barcelona angiveligt overvejer at sælge.

Xavi har godt nok udtalt, at han tror meget på De Jong, og at han vil beholde ham, men Sport skriver, at Barca kan overveje et salg, fordi unge spillere som Gavi, Nico og Pedri har imponeret så meget.

24-årige Frenkie de Jong har kontrakt til 2026 i Barcelona og er tidligere blevet sat i forbindelse med Manchester City.

Xavi vil have Andreas Christensen til Barcelona

Chelsea har endnu ikke landet en forlængelse med Andreas Christensen, og det kan ende med, at London-klubben mister sin danske forsvarsspiller.

25-årige AC har udløb til sommer, og nu meldes der om interesse fra den spanske storklub Barcelona.

Det er den velkendte Barcelona-journalist Gerard Romero, der erfarer, at Xavi gerne vil have Andreas Christensen til klubben.

Barca har som bekendt store økonomiske udfordringer, og derfor står kontraktfri spillere i høj kurs, hvilket AC altså står til at være i næste sæson.

I de engelske medier har der været meldt om sammenbrudte forhandlinger, fordi AC-lejren angiveligt ikke var tilfreds med Chelsea kontrakttilbud, men landsholdsprofilen har selv været ude og sige, at han føler sig værdsat i klubben.

Bayern München er klar til at fordoble Rüdigers løn

Antonio Rüdiger har kontraktudløb i Chelsea til sommer, og spillet om den tyske midtstoppers fremtid er i den grad gået i gang.

Rüdiger foretrækker efter sigende at blive i Premier League-klubben, men Bayern München meldes også meget interesserede, og tyskerne står angiveligt klar med en større lønpakke.

Den tyske avis Bild erfarer, at Bayern er klar til at fordoble Rüdigers nuværende årsløn fra omkring seks millioner euro til 12 millioner euro, hvilket svarer til cirka 90 millioner kroner.

Chelsea har angiveligt tilbudt en forlængelse med en lønstigning på små 20 millioner kroner, hvilket af Rüdiger-lejren er blevet tolket som lidt af et slag i ansigtet, lyder det.

28-årige Rüdiger trives dog i London og vil ifølge Bild helst blive i Chelsea, men det kræver altså, at parterne kan nå til enighed om det økonomiske.

United optrapper jagten på Zidane

Ole Gunnar Solskjærs fremtid i Manchester United er usikker efter flere skuffende resultater, men flere engelske medier har for nylig skrevet, at der ikke er planer om at fyre nordmanden på den korte bane.

Nu skriver The Times dog, at der i kulissen arbejdes på at overtale Real Madrids tidligere succestræner Zinedine Zidane til at blive Solskjærs efterfølger.

Zidane er ifølge avisen usikker på, om det er den rette beslutning at tage til Manchester United på nuværende tidspunkt, men klubben håber, at hans tætte relationer til Cristiano Ronaldo og Raphael Varane kan hjælpe med at overbevise.

49-årige Zidane er ledig på markedet, efter han stoppede i Real Madrid i slutningen af sidste sæson.

Den franske legende har kun trænererfaring fra den spanske kongeklub, hvor han først var fra 2016 til 2018, inden han vendte tilbage i marts 2019 og altså stoppede igen i sommer.

Zidane har blandt andet ført Real Madrid til to spanske mesterskaber og tre Champions League-titler.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Jonas Dalgård

27 kommentarer

Unicef 13:44          
100 mio euro?
Maradona-Messi 13:54          
Hvis Pedri skal skifte, bliver han med afstand verdens dyreste spiller. Han har en lang kontrakt, så selv om Barca har problemer med økonomien, så er de vel næppe så tossede, at de sælger en af de bærende kræfter for 100 mio euro. Mon ikke vi skal op omkring 300mio euro, før det kan tages seriøst, og det kommer aldrig til at ske!
andershansen 13:56          
Mediet beretter, at Bayern ikke lader sig skræmme af Pedris frikøbsklausul på omkring 7,5 milliarder kroner.
Det er der forhåbentlig ingen, der tror på.
NnS 14:10          
Hvem har drukket tæt før denne rygtetid. Bayern smider ikke så mange penge. Tilgengæl vil det ikke undre mig, hvis Bayern får held til at lave endnu et nr på alle de andre klubber, og henter ham for en "slik"
Danish_Messiah 14:22          
Maradona-Messi: tror ikke de har noget valg vis nogen kommer og vil købe en spiller til 100 mil så kræver kreditorer at man sælger for at få penge hjem..

så tror slet ikke de har nogen mulighed for at sige nej til beløb i den størrelse.
MistGoose 14:31          
tror ikke de har noget valg vis nogen kommer og vil købe en spiller til 100 mil så kræver kreditorer at man sælger for at få penge hjem..
Det kan diverse kreditorer da være hamrende ligeglade med, hvis Barcelona ikke misligholder deres gæld.
Alabu 14:32          
Hvis Bayern pludselig stod med +100 mio euro, og et tilbud om at firdoble Pedris løn, så er er jeg ret overbevist om, at han ville tage turen til Tyskland. Specielt med Barcelonas økonomiske situation in mente.
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar