Luk

Luk

Rygtetid: Serie A-angriber på vej til FCK

| International | 16 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Everton
Premier League (22/05)
Oddset 1,35 5,20 8,50
bwin 1,36 5,25 8,00
bet365 1,33 5,00 9,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Sassuolos Khouma Babacar til FC København fredag

Der har været masser af rygter om FC København i dette transfervindue, og nu melder den italienske transferjournalist Alfredo Pedulla ind med spændende nyt.

Ifølge Alfredo Pedulla lander Sassuolo-angriberen Khouma Babacar nemlig fredag i København, og her er FC København sandsynligvis angriberens nye arbejdsgiver, lyder det.

Pedulla melder ikke noget om udformningen af en eventuel aftale.

Khouma Babacar er en 28-årig angriber fra Senegal, der har kontraktudløb til sommer. Han er i januar vendt tilbage til Sassuolo efter et udlån hos tyrkiske Alanyaspor, hvor han scorede seks gange og lavede et oplæg i 17 kampe.

Khouma Babacar er noteret for tre landskampe for Senegal.

Everton i dialog med Fabio Cannavaro

Everton fyrede søndag Rafa Benitez efter en særdeles skuffende start på sæsonen, og derfor er Merseyside-klubben altså på trænerjagt.

Ifølge The Sun, hvis rygter ikke altid skal tages for gode varer, så er den tidligere verdensmester Fabio Cannavaro i spil til at overtage fra Benitez.

Mediet skriver, at Cannavaro, som for tiden er uden job, har været til samtaler med Everton-ledelsen, men historien melder ikke noget om, hvor langt i processen Everton er.

Den 48-årige italiener startede trænerkarrieren i Guangzhao Evergrande i Kina, inden han fortsatte i Al-Nassr FC i Saudi-Arabien. Siden har karrieren bragt Cannavaro tilbage til Kina som træner for TJ Quanjian og Guangzhao Evergrande igen. Han forlod Evergrande i september 2021.

Foruden Cannavaro skulle også Frank Lampard og Wayne Rooney ses som mulige emner til jobbet i Everton, skriver Daily Mail.

Sam Allardyce har desuden sagt, han gerne vil hjælpe til, mens Everton-legenden Duncan Ferguson har overtaget roret midlertidigt.

Dortmund har ikke råd til AC-løn

Borussia Dortmund er tidligere blevet meldt interesseret i Andreas Christensen, der har kontraktudløb i Chelsea til sommer, men nu trækker tyskerne sig angiveligt fra kampen om den danske forsvarsprofil.

Bild-journalisten Christian Falk, der plejer at være godt opdateret på diverse transfers, erfarer, at Dortmund ikke har råd til at betale, hvad Andreas Christensen kræver i løn.

Onsdag lød det i spanske medier, at store økonomiske krav fra AC-lejren besværliggør et skifte til Barcelona, som ellers længe har lignet et godt bud på danskerens næste klub. Læs mere om det her.

Bayern München og Atletico Madrid følger efter sigende også 25-årige Andreas Christensen.

Gårsdagens rygter

Salernitana har forhørt sig om Diego Costa

Diego Costa er en fri mand på transfermarkedet, efter han fik ophævet sin kontrakt med brasilianske Atletico Mineiro, men nu skulle der ifølge italiensk presse være nyt om fremtiden.

Costa bliver nemlig sat i forbindelse med Serie A-bundproppen fra Salernitana ifølge medier som Radio Kiss Kiss og Sportitalia, da den nye sportsdirektør, Walter Sabatini, allerede skulle have kontaktet angriberen.

Salernitana får dog modstand fra større klubber, da Arsenal, Newcastle og Corinthians angiveligt også skulle have set sig lun på Costa.

33-årige Diego Costa nåede blot et halvt år hos Atletico Mineiro, hvor det blev til 19 kampe med fem mål til følge.

Newcastle øjner Lingard-lejeaftale

Newcastle er interesserede i at tilknytte Jesse Lingard på en lejeaftale frem til sommer. Det skriver Manchester Evening News.

29-årige Lingard har kontraktudløb på Old Trafford til sommer, hvorfor et skifte ville være Manchester Uniteds sidste mulighed for at få økonomisk kompensation for spilleren.

Det var ellers ventet af begge parter, at Lingard ville blive i Manchester de sidste måneder af kontrakten, men den tidligere landsholdsspiller, der ikke har startet inde for United i Premier League i mere end et år, er angiveligt interesseret i spilletid med henblik på VM i Qatar senere i år.

I sommer forsøgte West Ham at hente spilleren på en permanent aftale, men det skifte materialiserede sig aldrig.

Milan forhandler om lån af Tanganga

Milan er pressede på bredden i bagkæden, efter Simon Kjærs langtidsskade og en månedlang pause til Fikayo Tomori.

Den norditalienske klub skulle derfor ifølge flere italienske medier have kig på Tottenhams Japhet Tanganga, som man ønsker at tilknytte på lån.

Selvom 22-årige Tanganga ikke er fast mand i London-klubben, er klubben angiveligt ikke meget for at lade akademispilleren tage til Italien.

Alligevel anses det som en mulighed at lade den engelske midtstopper gå på en lejeaftale, da Eric Dier er vendt tilbage til truppen efter endt skade, og Cristian Romero snart følger i hans fodspor.

Eftertragtet Luis Suarez vil til Aston Villa

Johan Lange har allerede hentet Philippe Coutinho til Aston Villa, og nu rygtes endnu en af manager Steven Gerrards tidligere holdkammerater til Birmingham-klubben.

Det er 34-årige Luis Suarez, der er gået ind i det sidste halve år af sin kontrakt i Atletico Madrid.

Suarez er ifølge den spanske journalist Gerard Romero, der plejer at have fingeren på pulsen i spansk fodbold, meget opsat på at blive genforenet med Gerrard.

Det forlyder også, at Luis Suarez allerede har afvist brasilianske Palmeiras, Corinthians og Atletico Mineiro samt tilbud fra Saudi Arabien.

Interessen fra Aston Villa skulle være der allerede nu, men Suarez må formentlig vente til sommer med at skifte, lyder det.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt

16 kommentarer

Britney Spears 09:14          
Hvor meget vil han have i løn siden alle bliver skræmt væk af det ?
Mikkel87 09:32          
Dortmund er en fantastisk klub og er kæmpe fan af deres "comeback", efter de nær var gået konkurs for år tilbage.
Men kan vi ikke blive enige om, at det umiddelbart ikke på nogen måde burde være interessant at rykke til Dortmund på nuværende tidspunkt?
Dortmund udvikler unge spillere og har samtidigt nogle garvede i truppen, så der ikke går rent U20 i den.
Vi snakker altså om en 25årig champions league vinder der kan vælge og vrage imellem de største klubber. Jeg kan slet ikke forstå der kan koges så meget suppe på det Dortmund rygte.
Det kan være det bare er mig.
fussballfussball 09:33          
Dermed bør det også se sort ud for Barcelona ift. AC
Cta 09:36          
Dortmund er slet ikke i hans tanker det tror jeg simpelhen ikke på.. det vist bare en historie for at lave en historie.. selvfølgelig vil alle klubber have en klasse spiller som ham gratis men han ryger til Barca eller forlænger
LFC4Life 09:36          
Tjah, han spiller fast i en storklub, har bevist sig på aller-aller øverste niveau. Han er på vej mod toppen af sin karriere, og koster intet at købe fri.

Jeg kan godt forstå, at han presser lønnen op, han sidder jo med alle trumfkortene. Især når konkurrencen om ham er så stor.

Hvis så ingen bider på, kan jeg forestille mig at kravene sænkes i løbet af foråret.
Kemosabe-Kowl 09:38          
Jeg synes virkelig Real burde melde sig på banen. Okay, han vil nok blive tredjevalg i midterforsvaret, men da han jo også godt kan spille defensiv midt, vil der blive masser af spilletid til ham. Med tanke på Casemiros sløje sæson indtil videre, så synes jeg det kunne være spændende at se AC der
miks 09:46          
Dortmund ville være et skridt ned ingen tvivl om det.
Lørdag 21. maj
Fredag 20. maj
David N: Mange sagde det var dumt at blive
10:21
Arsenal - Hoist the Colours!
10:19
Klopp lægger pres på City: Vi har intet at tabe
10:18
Haaland uddelte Rolex-ure i afskedsgave
10:17
Thomas har følt sig ensom: Det her jeg vil?
10:16
Hobro-duo er brandvarm: Har niveau til SL
10:16
Coronavirus - snart ovre?
10:15
Rasmussen gik målamok i Ajax-opvisning
10:15
Klopp bekræfter: Legenden Origi forlader os
10:15
Dansk Politik
10:15
Klopp bekræfter: Legenden Origi forlader os
10:12
David N: Mange sagde det var dumt at blive
10:10
SV:Medie: Pogba er enig med Juventus
10:09
Medie: Pogba er enig med Juventus
10:07
Dansk Politik
10:07
Klopp lægger pres på City: Vi har intet at tabe
10:06
Medie: Pogba er enig med Juventus
10:05
SV:Medie: Pogba er enig med Juventus
10:04
Klopp lægger pres på City: Vi har intet at tabe
10:03
David N: Mange sagde det var dumt at blive
10:03
Esbjerg fB - Fortjent nedrykning
10:03
Sunderland AFC
10:01
Massiv billet-jagt i FCK: Kunne sælge 50.000
09:59
Klopp lægger pres på City: Vi har intet at tabe
09:58
Tverskov og serber ude: 16-årig kan få debut
09:58