Luk

Rygtetid: Wolves henter brasilianer i Sociedad

| International | 18 kommentarer

Infoboks

Roma - Genoa
Serie A (07/03)
Oddset 1,48 4,40 6,60
bet365 1,45 4,50 7,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Wolverhampton henter brasilianer i Real Sociedad

Premier League-klubben Wolverhampton jagter nyt blod til angrebet, og Wolves ser ud til at have valgt at satse på Willian Jose fra Real Sociedad.

En række spanske og engelske medier erfarer onsdag aften, at Wolves er tæt på at kunne præsentere den 29-årige brasilianer på en lejeaftale, der i første omgang løber frem til sommer, men også indeholder en købsoption.

Willian Jose har været i Real Sociedad siden sommeren 2016 og står noteret for 60 kasser i 169 kampe for den spanske klub.

Dolberg er på blokken i Leipzig

RB Leipzig er ifølge Sport Bild på jagt efter en angriber, og den tyske klub har angiveligt et godt øje til Nice-danskeren Kasper Dolberg.

Leipzig overvejer således en lejeaftale med 23-årige Dolberg, mens også Liverpools Divock Origi og Leicesters Kelechi Iheanacho skulle være på blokken som mulig forstærkning.

RB Leipzig var også meldt interesserede i Dolberg, da han som ganske ung spillede i Ajax, men det blev som bekendt til et skifte til Nice i 2019.

Dolberg har kontrakt med Nice frem til sommeren 2024.

Inter overvejer at bytte Eriksen til Arsenal

Christian Eriksens tidligere klub Tottenham har været nævnt som en mulig fremtidig arbejdsgiver for danskeren, der er ude i kulden i Inter.

Tuttosport skriver, at også Arsenal er inde i billedet for Eriksen, da Inter overvejer en byttehandel med London-klubben.

Inter overvejer angiveligt hentede Lucas Torreira, der er udlejet til Atletico Madrid, og Christian Eriksen skulle være en del af handlen, skriver mediet.

Serie A-rival lurer på Lukas Lerager

Torino har ansat Davide Nicola som ny træner, og han har tilsyneladende en dansker i kikkerten i dette transfervindue.

Ifølge transferjournalisten Gianluca Di Marzio er Genoa-danskeren Lukas Lerager på blokken i bundrivalerne Torino på grund af Nicola.

Hvorvidt der vil være tale om en lejeaftale eller et permanent skifte, vides ikke, men de to kender hinanden fra Nicolas tid som Genoa-træner sidste år.

Lerager har fået konkurrence på midtbanen af rutinerede Kevin Strootman for nyligt, men har kontrakt med Genoa til 2023.

Gårsdagens rygter:

Ødegaard har bedt om nyt udlån fra Real

Real Madrid-træner Zinedine Zidane kan ikke beskyldes for at have drevet rovdrift på norske Martin Ødegaard, som klubben ellers hentede hjem fra et udlån i Real Sociedad før tid.

Siden sommer er det nemlig kun blevet til 367 minutters spilletid fordelt på ni kampe, og det har ifølge Marca fået den 22-årige kreatør til at bede om et nyt udlån for at få noget spilletid.

Ifølge avisen er Zidane dog ikke meget for den idé, da han ikke vil gøre truppen smallere på den position.

Ødegaard er heller ikke en del af Real Madrids trup til onsdagens pokalkamp mod Alcoyano fra den tredjebedste række i Spanien.

Nordmanden har tidligere været udlejet til Heerenveen og Vitesse i Holland, og nu skal det altså blive spændende at se, om det bliver til endnu et udlån.

Frederik Sørensen får til 2023 i Serie B-klub

28-årige Frederik Sørensen blev for nylig løst af sin kontrakt med Bundesliga-klubben FC Köln, og mandag blev danskeren meldt i forhandlinger med italienske Pescara.

Ifølge mediet Rete8 har de forhandlinger ført til, at parterne er blevet enige om en kontrakt til sommeren 2023, og Frederik Sørensen forventes at gennemgå lægetjekket og underskrive kontrakten tirsdag.

FC København blev tidligere på rygtebasis sat i forbindelse med Frederik Sørensen, men alt tyder altså på, at forsvarsspilleren rykker tilbage til Italien, hvor han tidligere har spillet i blandt andet Juventus.

Pescara ligger i øjeblikket helt nede som nummer 17 i Serie B.

David Alaba skifter til Real Madrid

Bayern München har længe forsøgt at forlænge kontrakten med den østrigske forsvarsprofil David Alaba, men i slutningen af 2020 opgav klubben, og Alaba kan derfor skifte gratis til sommer.

Real Madrid har flere gange været meldt interesseret, og ifølge Marca er kongeklubben nu nået til enighed med Alaba om en fireårig kontrakt, der gælder fra sommeren 2021.

Marca skriver, at Alaba kommer til at tjene 11 millioner euro om året, hvilket svarer til godt 80 millioner kroner. Desuden menes lægetjekket allerede at være klaret.

28-årige Alaba har spillet i Bayern München siden 2011, men efter ti år hos de tyske mestre ser han altså ud til at skifte til de spanske guldvindere.

Om Rygtetid: 
Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Af Sara Margren

18 kommentarer

Top1206 09:47          
CE vil da ikke til Arsenal.
HurtigHøne 09:51          
Det er simpelthen utroligt, at man kan være så forbandet uintelligent og stædig hvad angår fodbold, som Zidane tydeligvis er. Så længe han er træner i Real, så vil talentudviklingen stå helt stille. Man behøver ikke kigge længere end Valverde, som sammen med Benzema nok var holdets bedste spiller sidste sæson. Han sidder p.t. på bænken, og får max 10-15 minutters spilletid i de betydningsfulde kampe.

Derudover følger spillere som Vinicius, Rodrygo, Jovic og Ødegaard, hvor de to sidstnævnte af flere omgange har vist sig frem med succes i andre klubber - og nu er på vej til at gøre det igen igen.

På trods af 3 CL-trofæer og 2 La Liga trofæer, så bliver det ikke godt i Real, før Zidane pakker sine ting og forlader trænersædet - hvor absurd det så end lyder.
Swup 09:59          
CE til Arsenal.... Kan vi ikke holde de rygter bare nogenlunde realistiske? :)
JacobVSO 10:06          
Så sletter jeg godt nok hans telefonnummer...
AK78 10:07          
Jeg tror ikke på at CE vil til Arsenal, hvad skulle han i en midterklub i Premier League, så kan han lige så godt tage til Aston Villa, Southampton eller Leeds, hvilket jo vil være nogenlunde samme hylde som Arsenal.
Vil det ikke give mening at tage retur til Tottenham, hvis Mourinho er lun på den ide, måske han ser en fordel ved at ha både Højbjerg og Eriksen på holdet.
Iftitscouldtalk 10:24          
Eriksen vil til en klub der spiller CL
Monkeyboy 10:35          
CE til Arsenal tror jeg ikke på. Hvis han skifter i dette vindue, og han kommer til PL igen, ser jeg nærmere at han kommer til Tottenham på en bytter med Dele Alli, men den er godt nok også søgt.
Lørdag 6. marts