Luk

Rygtetid: Fenerbahce byder på Zanka

| International | 19 kommentarer
Officielt: Philip Billing skifter til ny Premier League-klub - se deres velkomstvideo her
Voldtægtsanklage mod Ronaldo er droppet
Se det her: Cornelius scorer mod PSG i Ligue 1
Gareth Bale fylder 30 år: Gense waliserens tre bedste mål fra Champions League
Rygtetid: Fenerbahce byder på Zanka
Foto: Getty Images

Infoboks

Granada - Sevilla
La Liga (23/08)
bet365 3,60 3,60 1,95
NordicBet 3,90 3,65 1,95
Oddset 3,85 3,55 1,92
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Fenerbahce byder på Zanka

Mathias Zanka Jørgensen har ikke fået et rygnummer i Huddersfield, og forleden gik bestyrelsesformanden så ud og sagde, at den danske landsholdsspiller ikke ville få mere at gøre med førsteholdet.

Nu byder der sig dog, hvis man skal tro det tyrkiske medie Takvim, en mulighed i Tyrkiet.

Ifølge mediet har storklubben Fenerbahce budt 26 millioner kroner for den danske forsvarer, ligesom klubben angiveligt skal være parat med en årlig løn på knap 20 millioner kroner. 

Også Simon Kjær er på rygteplan på vej til Istanbul-klubben, som du kan læse længere nede.

Real-bosser uenige om Neymar-transfer

Ifølge flere spanske medier har Real Madrid meldt sig ind i kampen om Neymar, som vil væk fra PSG.

Ledelsen i Real Madrid er dog ikke enige om en handel, for mens præsident Florentino Perez synes, det er en fed idé, er cheftræner Zinedine Zidane slet ikke interesseret.

Perez føler, ifølge blandt andet Sport, at Neymar har den marketingsværdi, som klubben har savnet siden afskeden med Cristiano Ronaldo, og Perez ser Neymar som en prestige-tilgang, der passer perfekt ind i kongeklubben.

Omvendt er Zidane slet ikke interesseret. Eden Hazard skal spille i angrebets venstre side, mens Vinicius Junior dermed rykkes ovre i højre side. Der er dermed ikke plads til Neymar på Zidanes hold, og franskmanden vil meget hellere have forstærket midtbanen med landsmanden Paul Pogba.

Simon Kjær rykker til Tyrkiet

Landsholdets anfører Simon Kjær rykker tilbage til Fenerbahce på en lejeaftale med købsoption, skriver det tyrkiske medie. 

Sevillas sportdirektør Monchi har lavet en større revolution i spillertruppen denne sommer, og næste mand på vej ud er altså den 30-årige dansker, der i 2017 skiftede til Sevilla fra netop Fenerbahce. 

Også Monaco har angiveligt været inde i billedet som aftager af Kjær. 

To klubber spørger til Sami Khedira

Både Valencia og Fiorentina har spurgt til Juventus' 32-årige midtbanespiller Sami Khedira, skriver Sky Sport Italia. 

Den rutinerede tysker spillede beskedne otte Serie A-kampe fra start i sidste sæson og er med ankomsten af Adrien Rabiot og Aaron Ramsey formentlig på vej videre i karrieren. 

Barca venter med Neymar-køb

Barcelona vil ifølge avisen Sport stadig gerne hente Neymar tilbage til klubben, men klubben har med godt en måned tilbage af transfervinduet ikke travlt.

Præsident Josip Maria Bartomeu har meddelt PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi, at Barcelona er klar, hvis de franske mestre vil sælge Neymar, men derudover lader han sagen gå sin gang.

Bartomeu afventer ifølge Sport, at Neymar 'skaber en dårlig situation', så PSG indser, at de er nødt til at sælge ham tilbage, og det kan muligvis tage frem til slutningen af vinduet.

Torsdagens rygter: 

Ajax, PSV og flere andre følger talentfuld Lyngby-stopper

Trods en alder af bare 18 år er Frederik Winther fast mand i Lyngbys forsvar, og det har angiveligt fået en række storklubber til at følge midtstopperen.

Ifølge nordicbet.dk holder klubber som Ajax, PSV, New York Red Bulls og en række italienske klubber nemlig øje med den talentfulde forsvarsspiller.

Mediet skriver, at markedsprisen for Frederik Winther i øjeblikket er omkring to millioner euro – 15 millioner kroner – men den kan som bekendt stige markant i takt med mere spilletid og flere gode præstationer.

Frederik Winther har spillet i alt 12 førsteholdskampe for Lyngby.

Phillip Billing har fået stor bøde for trænerkritik

Danske Philip Billing er angiveligt på blokken i Premier League-klubben Bournemouth, men endnu er skiftet ikke blevet til noget. 

Under alle omstændigheder er forholdet mellem Billing og Huddersfield dog tilsynelande helt dødt. 

Billing har ligesom Mathias Zanka Jørgensen ikke fået noget trøjenummer til den nye sæson, og ifølge Daily Mail er danskeren også blevet straffet.

I maj udtalte Billing sig over for bold.dk kritisk om cheftræner Jan Siewert, og han har ifølge Daily Mail fået en bøde svarende til tre ugers løn for udtalelserne. 

Læs Billings udtalelser via dette link

Barca-talent vil ikke til Qatar

Stortalentet Riqui Puig banker på til førsteholdet i Barcelona, men med en masse midtbaneprofiler på holdet er der ikke udsigt til den helt store rolle i denne sæson.

Den tidligere Barcelona-stjerne Xavi, som nu er cheftræner i Qatar-klubben Al Sadd, har forsøgt at hente Puig til klubben, men det gik ikke.

Barcelona-avisen Mundo Deportivo skriver, at Xavi ville leje Puig, så han kunne få godt med spilletid, men at Puig, som var smigret af tilbuddet, ifølge avisen selv valgte at takke nej til muligheden.

19-årige Puig udtalte for nyligt, at han ønsker at blive i Barcelona og forventer at spille videre på klubbens B-hold. Han spillede i sidste sæson tre kampe for førsteholdet.

Besiktas vil overtale Durmisi

Den tyrkiske storklub Besiktas menes at være meget interesseret i Riza Durmisi, og nu vil klubben forsøge at overtale Durmisi om et skifte.

Ifølge Lazio-mediet La Lazio Siamo Noi er Lazio og Besiktas enige om en aftale, hvor Besiktas lejer Durmisi for den kommende sæson og efterfølgende henter backen på en permanent aftale, som i alt vil koste Besiktas godt 50 millioner kroner.

Ifølge La Lazio Siamo Noi er Durmisi dog tøvende. Han er ikke overbevist om, at Besiktas er det rette skifte, og han håber på, at Marseille, som også er meldt interesseret, kommer med et bud.

Durmisi menes desuden at være klar på at spille sin chance i Lazio.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Mikael Blond

19 kommentarer

1128stbrn 08:36          
Er det journalistens mening at bartomeu afventer at Neymar skaber en dårlig situation?? Eller er det rent faktisk noget der er kilder til.
Vågn nu op bold!
Fjelle80 08:46          
Det er rent faktisk hvad Sport skriver.
bruger 156353 08:46          
Tvivler stærkt på at Bartomeu har udtalt at de venter på Neymar skaber en dårlig situation. Det ville være så tåbeligt! Tror nærmere ham der har skrevet artiklen har ondt i røven over Barca, og så fører en mærkelig form for journalistik.
biiiiib 08:47          
Det plejer også at være barca taktik. Det er ikke første gang man forsøger at hente en spiller på den måde... minder og både coutinho og Griezmann transferen. Men sådan er det vel hvis ønskeseddlen er større end pengepungen
Sir Alex F 08:53          
Barcelona er simpelthen for ulækre. Alle deres store handler indebærer at transferobjektet skal skabe sig som et pattebarn.
True 09:33          
Jeg har aldrig forstået at spillere får en bøde for at kritisere trænere, men trænerne har frit spil til at kritisere spillerne. Det bedste eksempel er vel dengang hvor Frank De Boer i et interview gjorde tykt grin med Boilesen uden at det havde nogle form for konsekvens for ham. De Boer har altid været en nar og mit første indtryk af Siewert er lidt det samme
anders.hede 10:02          
Synes Simon Kjær er i konstant klubskifte. Kunne han ikke prøve at blive i en klub i bare en lille årrække?
Torsdag 22. august
Onsdag 21. august