Luk

Rygtetid: Spurs vil købe hollandsk stopper

| International | 19 kommentarer
'He was a freak. An unbelieveable goalkeeper' - se den smukke hyldest til Peter Schmeichel
Ronaldo? Messi? Neymar? Celta Vigo-dansker sammensætter den komplette fodboldspiller
28 mål i 45 kampe: Se målkavalkade fra Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United
Schmeichels rivalisering med Arsenal-stjerne: 'Vi hadede hinanden'
West Ham forstærker sig – henter klubbens næstdyreste spiller
Rygtetid: Spurs vil købe hollandsk stopper
Foto: Getty Images

Infoboks

Her er dagens udgave af Rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Tottenham vil hente Ake i Bournemouth

Det er langt fra utænkeligt, at Tottenham mister både Toby Alderweireld og Christian Eriksen denne sommer, og derfor må transfertørken i London-klubben ophøre.

Ét af de emner, der bringes på bane, er Bournemouths hollandske forsvarsspiller Nathan Ake.

Tottenham er ifølge The Sun klar til at lægge hele 336 millioner kroner for Nathan Ake, som skiftede til Bournemouth fra Chelsea i sommeren 2017.

Ake har spillet en god sæson i Bournemouth, hvilket har sikret ham en plads på det hollandske landshold, og han er ikke noget skidt bud på en afløser for landsmanden Alderweireld i Tottenham.

Marcelo får løbepas i Madrid

Marcelo kan være fortid i Real Madrid. Den brasilianske venstreback har ifølge den spanske avis Marca fået frit spil til at bestemme, om han vil blive i klubben eller finde nye udfordringer.

Det sker, fordi Real Madrid formentlig henter Ferland Mendy i Lyon, og Marca mener at vide, at Zinedine Zidane har besluttet, at Marcelo skal spille andenviolin i den kommende sæson.

Derfor har Marcelo altså mulighed for at blive og kæmpe for sin plads i den klub, der har defineret hans karriere, eller han kan jagte fast spilletid andetsteds.

Marcelo er blevet 31 år gammel, og han har i den forgangne sæson spillet i alt 34 kampe.

Han har kontraktudløb i sommeren 2022, og derfor skal en eventuel ny arbejdsgiver have penge op af lommen for at få fingre i brasilianeren. Med ovenstående in mente vil Real Madrid formentlig være åben for et lille nedslag i prisen.

Inter jagter Lucas Vazquez

Real Madrid Lucas Vazquez er ifølge Sky Sport Italia og flere andre medier på radaren i Inter.

Vazquez er angiveligt ikke en del af Zinedine Zidanes planer for næste sæson, og med købet af Eden Hazard er vejen til spilletid bestemt ikke blevet lettere, og det har Inter tænkt sig at lukrere på.

Medierne skriver, at Real Madrid forlanger omkring 225 millioner kroner for snart 28-årige Lucas Vazquez, der både kan spille på kanten og som højreback.

I denne sæson har Lucas Vazquez spillet 31 La Liga-kampe i Real Madrid-trøjen, hvori det er blevet til en enkelt scoring og tre assists.

Antoine Griezmann tæt på PSG

Antoine Griezmann har meldt ud, at han forlader Atletico Madrid denne sommer, og nu skriver spanske Sport, at franskmanden fortsætter i PSG.

Griezmann har været meldt på vej til Barcelona tidligere på foråret, men forleden udtalte Atletico-præsident Enrique Cerezo, at han ikke havde hørt fra de spanske mestre.

Til gengæld udtalte Griezmann selv lørdag, at han nu vidste, hvor hans fremtid lå, og ifølge Sport er han altså nået til enighed med PSG om en aftale.

Griezmann skulle ifølge avisen allerede have mødtes med PSG-boss Nasser Al-Khelaifi, og franskmanden skulle være udset til at være erstatning på Edison Cavani i angrebet.

PSG har mange gange tidligere været sat i forbindelse med Griezmann det seneste år, så interessen er ikke opstået helt ud af det blå. 

Sport skriver videre, at Barcelonas interesse for Griezmann er kølet af, da han er for dyr - 120 millioner euro - og ledelsen har været nervøse for, om angriberen passer ind i omklædningsrummet.

West Ham forhandler om Celta-duo

West Ham er ifølge The Guardian og Mail Online i dialog med Celta Vigo angående angriberen Maxi Gomez og midtbanespilleren Stanislav Lobotka.

West Ham har indikeret, at man er villig til at betale 30 millioner pund - godt 253 millioner kroner - for Lobotka, og klubben er optimistiske omkring at nå til enighed med Celta, skriver The Guardian.

24-årige Lobotka har en fortid i FC Nordsjælland og har siden sit skifte til Celta Vigo imponeret stort. I vinter var Napoli angiveligt ude efter slovakken.

West Ham vil også styrke angrebet efter Andy Carrolls og Lucas Perez' farvel og er ifølge The Guardian i forhandlinger om Maxi Gomez også.

Hans frikøbsklausul er på 43,5 millioner pund - godt 366 millioner kroner - men West Ham håber at lande en samlet aftale om de to spillere på i alt 53,5 millioner pund - 451 millioner kroner.

Manchester United byder på Palace-back

Manchester United er på udkig efter en langsigtet erstatning for Antonio Valencia, og ifølge Sky Sports kigger klubben mod Crystal Palace.

Sky skriver, at United har 'lagt et betydeligt bud' på Crystal Palaces 21-årige højreback Aaron Wan-Bissaka.

Wan-Bissaka har tre år tilbage af sin kontrakt med Palace, som ikke er interesseret i et salg, skriver mediet. United håber dog, at deres afgivne bud er markant nok for klubben til, at de må takke ja.

21-årige Wan-Bissaka fik debut for Palace i februar 2018 og har for alvor fået sit gennembrud i den forgangne sæson. Her spillede han 39 kampe for Palace, der sluttede som nummer 12, og han har desuden to U21-landskampe for England på cv'et.

Buffon forhandler med Parma

Gianluigi Buffon er fri på markedet, efter han afviste en forlængelse i PSG, og målmanden kan meget vel være på vej tilbage til Serie A.

41-årige Buffon er ifølge La Gazzetta dello Sport i konkrete forhandlinger med målmandens tidligere klub Parma.

Buffon har tidligere antydet, at han gerne ville tilbage til Serie A, og han har desuden ikke lagt skjul på, at Parma betyder meget for ham. Det var her, han fik sin Serie A-debut som 17-årig tilbage i 1995, og som han vandt UEFA Cup'en sammen med.

Buffons agent, Silvano Martina, har fastslået, at målmanden ikke stopper karrieren denne sommer.

Lørdagens rygter:

Liverpool og Tottenham melder sig ind i kampen om Bruno Fernandes

Manchester United er på jagt efter forstærkninger til den kommende sæson, og Sporting-midtbanespilleren Bruno Fernandes er for nylig blevet rygtet tæt på Premier League-klubben.

Mens England ligner et godt bud på en kommende destination for midtbanespilleren, der har scoret imponerende 32 mål i 52 kampe, så er det dog slet ikke sikkert, at det bliver Manchester United, der løber med hans underskrift.

Ifølge portugisiske Record har Liverpool nemlig også meldt sig ind i kampen om den målfarlige midtbanespiller, som de altså angiveligt vil stjæle for næsen af rivalerne. Også Tottenham er ifølge mediet interesserede.

24-årige Bruno Fernandes' agent, Miguel Pinto, rejser angiveligt til England i den kommende uge. Her skal han afholde samtaler med interesserede klubber, inden spilleren træffer sin endelige beslutning.

Mino Raiola-klienter kan alligevel skifte klub

Stjerneagenten Mino Raiola blev i maj idømt tre måneders karantæne af både det italienske fodboldforbund, FIGC, og FIFA, hvilket ville betyde, at han ikke måtte arbejde som agent, før efter det engelske transfervindue er lukket.

Raiola er blandt andre agent for spillere som Paul Pogba og stortalentet Matthijs de Ligt, der bliver rygtet til klubber som Manchester United, Barcelona og Liverpool, og hans karantæne kunne derfor få store konsekvenser for dem og de andre spillere, han repræsenterer.

Mino Raiola har hele tiden sagt, at karantænen ikke var fortjent og kaldte det en politisk motiveret straf, og nu ser det ud til, at han får medhold. 

Ifølge Daily Mail har den internationale sportsdomstol CAS har besluttet at suspendere karantænen, så agenten alligevel kan arbejde denne sommer.

Mino Raiola er også agent for Mario Balotelli, der ved udgangen af denne måned står uden kontrakt. Han skal derfor med sikkerhed på klubjagt, og ifølge Daily Mail kan han og alle agentens andre klienter altså ånde lettet op; deres klubskifter kan ske allerede denne sommer.

Gareth Bale bliver i Real Madrid

Gareth Bale har haft det svært i Real Madrid, men den walisiske kantspiller har ingen planer om at forlade den spanske klub denne sommer.

På rygtebasis er han ellers blevet kædet sammen med en del klubber, da et salg af Gareth Bale kan hjælpe med at finansiere Zinedine Zidanes mange dyre indkøb i transfervinduet. Det kommer dog ikke til at ske.

Gareth Bale har via sin agent, Jonathan Barnett, informeret Real Madrid om, at klubben ikke skal acceptere bud på ham. Han er ikke interesseret i et skifte, og han har planer om at fuldføre den kontrakt, der udløber i 2022. Det skriver spanske AS.

Kantspilleren har ifølge mediet også selv informeret Real Madrid om ønsket, inden han tog af sted med det walisiske landsholdet. Bale er klar til rollen som reserve i fremtiden, da hans familie har det godt i Spanien.

Everton og Arsenal jagter Getafe-forsvarer

Everton står til at miste minimum to forsvarsspillere i form af kaptajn Phil Jagielka og lejesvenden Kurt Zouma, og ifølge Marca kigger klubben mod La Liga i jagten på defensiv forstærkning.

Mediet skriver således, at Everton har udset sig Getafe-forsvareren Djene Dakonam som mulig tilgang - en spiller som Arsenal ifølge mediet længe har haft kig på til at styrke deres vaklende defensiv.

27-årige Djene har været fast mand, siden han kom til Getafe i 2017, og han er desuden togolesisk landsholdsspiller.

Djenes frikøbsklausul lyder ifølge Marca på 35 millioner euro - godt 260 millioner kroner.

Juventus vil sænke prisen på Pogba

Paul Pogba forventes af mange at forlade Manchester United denne sommer, og Real Madrid har længe været det umiddelbart bedste bud på en ny arbejdsgiver til franskmanden.

Spanierne har dog allerede brugt store summer på Eden Hazard og Luka Jovic, og nu melder Juventus sig for alvor ind i kampen om Paul Pogba.

Klubben vil gerne hente midtbanespilleren tilbage bare tre år efter, han forlod klubben, men prisen er umiddelbart for høj.

Derfor vil Juventus ifølge La Gazzetta dello Sport inkludere spillere i handlen, så enten Douglas Costa, Paulo Dybala eller Alex Sandro tager den anden vej til Old Trafford.

Inter køber ind i Cagliari

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport er Inter meget tæt på at slå kløerne i Cagliaris midtbanespiller Nicolò Barella.

Avisen skriver, at aftalen gøres færdig inden for de kommende dage, og at Inter bruger hele 375 millioner kroner på 22-årige Barella.

Nicolò Barella har spillet en flot sæson hos Cagliari, hvor han trods sin forholdsvis unge alder har bundet tingene sammen på Serie A-klubbens midtbane.

Faktisk har han gjort det så godt i de sidste par sæsoner, at store klubber som Napoli, Chelsea, Manchester United og Juventus også har været meldt interesserede.

Real Madrid overvejer Eriksen og Pogba

Real Madrid har hentet Eden Hazard i Chelsea, men kongeklubben ser ikke ud til at være færdige med store handler.

Christian Eriksen har længe været sat i forbindelse med Real Madrid, og ifølge Independent foretrækker den spanske klub Eriksen over Pogba, da de regner med, at det vil være en nemmere handel at lukke.

Ifølge Independent kræver Manchester United op imod 150 millioner pund - 1,26 milliarder kroner - for Pogba. Eriksen, der har blot har et år tilbage af sin kontrakt i Tottenham, når ikke dén prishylde, skriver avisen.

Mirror skriver dog samtidig lørdag morgen, at Real Madrid kan finde på at hente Pogba i en byttehandel, der sender Gareth Bale til Old Trafford.

Ifølge avisen vil Bale være et drømmekøb for manager Ole Gunnar Solskjær, og Real Madrid vil samtidig slippe for den høje pris på Pogba ved et køb.

Bale har længe været ude af Zinedine Zidanes planer, og pilen har længe peget mod Premier League. 

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren
Tirsdag 18. juni