Luk

Rygtetid: Liverpool-reserve bejler til Barca

| International | 2 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Liverpool
Champions League gruppe B (19/10)
Oddset 3,30 3,25 2,25
bet365 3,30 3,30 2,25

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Liverpool-reserve tilbyder sig til Barca

Divock Origi er fortsat ikke én af Jürgen Klopps foretrukne offensivspillere i Liverpool, og med kontraktudløb næste sommer ligner det et exit for belgieren.

Den 26-årige angriber har ifølge Sport tilbudt sig til Barcelona, der har voldsomt brug for mål.

Derfor kan et skifte til vinter blive en mulighed, da Origi blot har spillet 157 minutter for Liverpool i denne sæson, og hans agenter arbejder angiveligt på at finde et sted med mere spilletid til ham.

Barcelona er ramt af mange skader og ventes til den tid at have flere offensivspillere til rådighed, så det er ikke sikkert, at klubben jagter en angriber til januar.

Nicolaj Madsen bliver på Island

Den tidligere SønderjyskE- og Vejle-spiller Nicolaj Hansen har levet en stille fodboldtilværelse på Island siden februar, og det ser ud til at fortsætte.

I år har 33-årige Madsen tørnet ud for Vestri i den næstbedste række, men nu skriver Fotbolti.net, at midtbanespilleren skifter til Fram, der er rykket op i den bedste række.

Han mødtes angiveligt med Fram og kiggede på faciliteterne, og det ventes altså, at parterne får de sidste formaliteter på plads.

Nicolaj Madsen har spillet 132 kampe for SønderjyskE, ligesom det blev til 34 i Vejle og 98 i HB Køge.

Thomas Frank jagter Hull-komet

Brentford har en god vane for at hente spillere i mindre klubber og gøre dem til profiler, og det vil Premier League-oprykkerne tilsyneladende gentage med en Hull-profil.

Brentford lagde således ifølge The Athletic et bud på kantspilleren Keane Lewis-Potter i omegnen af 70 millioner kroner i sommer, som Hull afviste.

West Ham og Southampton jagter angiveligt også Lewis-Potter, der i sidste sæson scorede 13 mål i League 1 for Hull, som angiveligt kræver minimum 105 millioner kroner for den 20-årige offensivprofil.

Brentford vil ifølge The Athletic forsøge med endnu et bud på Lewis-Potter til vinter.

Sidste uges rygter:

Dortmund overvejer Kasper Dolberg som Haaland-afløser

Det kommer næppe som en overraskelse for nogen, at Erling Haaland tiltrækker opmærksomhed fra de fleste storklubber i Europa. 

Derfor er Dortmund også i gang med at afsøge markedet for en mulig afløser, skriver det tyske medie Sport1, og her er Kasper Dolberg på blokken.

Tyskerne skulle være på jagt efter en angriber i alderen 19 til 24 år, der kan erhverves for 30 til 40 millioner euro (220 til 300 millioner kroner), og den profil passer på den danske angriber. 

Mediet nævner derudover Amine Gouri og Anthony Martial som to af de øvrige topkandidater på Dortmunds liste. 

Manchester City vil gå langt for Mbappé

Kylian Mbappé har kontraktudløb i PSG næste sommer, og franskmandens næste klub har på det seneste lignet Real Madrid, men Manchester City ser også ud til at være på banen.

City-ejer Sheihk Mansour har angiveligt givet klubbens ledelse mandat til at få Mbappé til Etihad Stadium for enhver pris, som Daily Mail og The Transfer Window formulerer det.

Real Madrid satser efter sigende på at lokke Mbappé til på en fri transfer om et lille års tid, mens City har tænkt sig at forsøge allerede i vinterens transfervindue.

Den forgangne sommer fik Real Madrid angiveligt afvist et bud i omegnen af 1,3 milliarder kroner for 22-årige Kylian Mbappé, men historien om Citys interesse melder ikke om nogen pris.

Chelsea bød 750 millioner kroner for Marquinhos

Chelsea var angiveligt klar til at finde den store pengepung frem for at forstærke defensiven denne sommer. Det skriver franske RMC Sport. 

Ifølge mediets engelske kilder stod London-klubben klar med 100 millioner euro - svarende til omkring 750 millioner kroner - for at hente PSG's Marquinhos. 

RMC skriver dog videre, at både PSG og den brasilianske stopper takkede nej til tilbuddet. 

Marquinhos har det eftersigende godt i den franske hovedstad, og det stærke transfervindue har blot styrket hans vilje til at blive. 

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Sara Margren
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober