Luk

Rygtetid: Sevilla er tæt på West Ham-spids

| Premier League | 17 kommentarer

Infoboks

Inter - Slavia Prag
Champions League gruppe F (17/09)
bet365 1,53 4,33 6,00
NordicBet 1,58 4,20 6,60
Oddset 1,55 4,10 6,20

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Sevilla er tæt på West Ham-spids

Sevilla henter ifølge Sky Sports den mexicanske angriber Javier Hernandez i West Ham.

Mediet skriver, at klubberne er enige om en pris på otte millioner pund for Hernandez, der er fløjet til Spanien og mandag vil gennemgå lægetjekket.

31-årige Javier Hernandez har 10 måneder tilbage af sin kontrakt med West Ham, og han har ikke været i truppen de seneste tre kampe.

FCN bød på ung Barca-spiller

FC Nordsjælland er ifølge Football.London blandt en række klubber, der har lagt et bud på 20-årige Marcus McGuane fra FC Barcelona.

Den engelske midtbanespiller har en fortid i Arsenal, og nu udlejes han ifølge mediet til den hollandske klub Telstar i næstbedste række for det kommende år.

McGuane har ifølge Football.London været jagtet af Hajduk Split, Besiktas, Sassuolo, Oostende, Venlo og FC Nordsjælland, der alle skulle have lagt et konkret bud.

I Telstar bliver McGuane genforenet med træner Andries Jonker, som kender hinanden fra deres fælles tid på Arsenals akademi, og det er angiveligt derfor, han har valgt, som han har.

Marcus McGuane har ikke fået førsteholdsdebut for Barcelona, men han spillede til gengæld to kampe for Arsenal i sin tid.

Genoa igen varme på Ankersen

Peter Ankersen har de seneste dage været sat i forbindelse med et skifte til Serie A, og nu melder Genoa sig angiveligt ind i kampen om FCK-spillerens underskrift.

Forleden lød det ellers til, at Parma førte kapløbet, men nu skriver Tuttomercatoweb, at Genoa har Ankersen som førsteprioritet, og at de har overhånden mod Parma.

Sisto tæt på udlejning til La Liga-klub

Pione Sisto er ifølge den spanske radiokanal Radio Galega tæt på en lejeaftale med Alaves.

Danskeren har været ude i kulden i Celta Vigo, men har tidligere afvist en række bejlere - heriblandt Aston Villa.

Nu ser Sisto dog alligevel ud til at skifte klub denne sommer, og der skulle være tale om en etårig lejeaftale med købsoption.

Milan vil bytte sig til Frankfurt-spids

AC Milan er ifølge Sky Sport Italia interesserede i at hente den kroatiske angriber Ante Rebic i Eintracht Frankfurt, og angiveligt vil klubben bytte sig til ham.

Sky-journalisten Gianluca Di Marzio, der plejer at være yderst velinformeret, skriver således, at AC Milan arbejder på at sende Andre Silva den anden vej.

25-årige Ante Rebic har scoret tre mål og lavet en assist i seks kampe i denne sæson, og han har kontrakt frem til sommeren 2022 i Frankfurt.

PSG og Valencia vil have Icardi på lejeaftale

Det italienske medie Tuttomercatoweb skriver, at Valencia arbejder på en lejeaftale med Inter-pariaen Mauro Icardi.

Den tidligere anfører ligger i åben krig med den italienske traditionsklub, og det seneste kapitel i sagaen blev skrevet denne weekend, da det kom frem, at Icardi sagsøger Inter for et større millionbeløb.

Ikke desto mindre skulle Valencia være villig til at aftage angriberen fra Inter.

Spilleragenten Jorge Mendes skulle være mellemleddet mellem parterne, og han arbejder ifølge italienske medier på en lejeaftale.

Tuttomercatoweb, der ikke altid er lige pålidelige, rapporterer desuden, at de franske mestre, PSG, også er med i kapløbet om Mauro Icardi.

De skulle ligeledes være interesserede i en lejeaftale med en købsoption på den argentinske spydspids.

Mauro Icardi skulle angiveligt tidligere have afvist klubber som Napoli, Roma og Monaco.

Bundesliga-klub bejler til Spurs-stopper 

Jan Vertonghen har ikke været inde i varmen hos Mauricio Pochettino i denne sæson, og nu skriver Sunday Express, at et skifte er under opsejling.

Kicker har tidligere skrevet, at Bayer Leverkusen overvejede et bud på den 32-årige forsvarsspiller, og nu skriver Sunday Express, at han og Pochettino er kommet lidt på kant af hinanden.

Derfor kan et skifte til Bayer Leverkusen komme på tale, hvis ellers klubberne når at blive enige, inden transfervinduet lukker mandag midnat.

Vertonghen har kontrakt med Spurs frem til næste sommer.

Juventus vil hente Jerome Boateng

Juventus-stopperen Giorgio Chiellini er løbet ind i en korsbåndsskade, som holder ham ude i seks måneder, og derfor vil Juventus ifølge Sky Sports hente sig en ny stopper.

De italienske mestre meldes således interesserede i tyske Jerome Boateng, og der skulle ifølge mediet allerede have været kontakt mellem Boateng og Juventus.

Ifølge Sky var 30-årige Jerome Boateng ikke med, da Bayern-truppen søndag var samlet til holdfoto.

Boateng har ikke spillet for Bayern i denne sæsons udgave af Bundesligaen - i sidste sæson spillede Boateng 20 kampe i den tyske liga.

PSG henter to keepere i La Liga

PSG er på keepermarkedet, og som det har været et emne på rygtebørsen i et stykke tid kommer de ifølge Cadena Ser til at lave en byttehandel med Real Madrid. 

Spanierne får det nuværende førstevalg i PSG, Alphonse Areola, mens PSG omvendt henter Reals andetvalg, Keylor Navas. 

Derudover lejer PSG ifølge Cadena Ser også Sevillas andetvalg, Sergio Rico, der i sidste sæson var udlejet til Premier League-klubben Fulham. 

Champions League-klub vil have Simon Kjær

Landsholdsanfører Simon Kjær er ude i kulden i Sevilla, og han er i løbet af sommeren blevet sat i forbindelse med klubber som Fenerbahce og Monaco. 

Men nu er en helt ny bejler dukket op ifølge det spanske medie ElDesmarque. 

34-årige Martin Skrtel er således røget uklar med cheftræner Gian Piero Gasperini i Atalanta efter bare 25 dage i klubben, og samarbejdet er derfor angiveligt blevet ophævet. 

Det har fået Atalanta til at henvende til til Simon Kjær og hans repræsentanter med henblik på et muligt skifte. Atalanta har tidligere hentet Luis Muriel og Guilherme Arana i netop Sevilla denne sommer. 

Italienerne debuterer i efteråret i Champions League, hvor de er havnet i pulje med Manchester City, Dinamo Zagreb og Shakhtar Donetsk. 

Chicharito tager til Spanien

Den mexicanske angriber Javier 'Chicharito' Hernandez er ifølge ESPN på vej til Spanien, hvor han søndag skal til lægetjek i Sevilla. 

Den 31-årige mexicaner er ikke længere stamspiller i West Ham, og han vil formentlig få bedre muligheder for spilletid i Sevilla, der har sagt farvel til blandt andre Wissam Ben Yedder denne sommer. 

Chicharito, der tidligere har været i Real Madrid, præsenteres efter planen mandag. 

Eriksen er aktuel i PSG og Real Madrid

Christian Eriksen er ifølge franske Le Parisen på listen i PSG, hvis klubben ender med at sælge Neymar til Barcelona, hvilket det dog ikke tyder på ifølge flere medier - blandt andre ESPN. 

Engelske Daily Mail er også blandt de medier, der gør den danske landsholdsprofil aktuel i Real Madrid igen. Klubben har ikke haft held til at hente Paul Pogba i Manchester United, og derfor er Eriksen igen et emne. 

Lørdagens rygter: 

Juve jagter Barca-stortalent som Chiellini-afløser

Giorgio Chiellini er dømt ude i måneder med en knæskade, og med transfervinduets deadline midnat mellem mandag og tirsdag er Juventus pressede for at finde en gardering på Juventus-ikonets plads i midterforsvaret.

Ifølge det catalanske medie RAC1 har Juventus øjnene rettet mod Barcelona.

Her løber det 19-årige talent Jean-Clair Todibo rundt, og han skulle ifølge det catalanske medie være de italienske mestres førsteprioritet som Chiellini-afløser.

Unge Todibo har i den seneste tids europæiske rygtemølle været sat i forbindelse med et skifte til PSG, da han muligvis kunne være en del af handlen, der sender Neymar tilbage til FC Barcelona, mens de franske mestre i stedet vil få Ivan Rakitic, Ousmane Dembélé og Todibo den anden vej.

RB Leipzig jagter Roma-angriber

Patrik Schick er ikke inde i varmen hos Romas nye cheftræner Paulo Fonseca, og han er derfor på vej til tysk fodbold og RB Leipzig. 

Det skriver Corrierre dello Sport og tilføjer, at Roma har afløser på plads i form af en lejeaftale med Atletico Madrids Nikola Kalinic. 

Riza Durmisi vælger Tyrkiet

Riza Durmisis mulige skifte til tyrkiske Fenerbahce har været på bordet gennem længere tid, og nu ser det ud til at ske. 

Tyrkiske Miliyet skriver således, at Fenerbahce ikke kan blive enige med Roma om serbiske Aleksander Kolarov, og derfor satser Istanbul-klubben nu istedet på den 25-årige dansker. 

Durmisi er også blevet nævnt som aktuel i Danmark og Spanien, men ifølge Miliyet er han altså meget tæt på at blive præsenteret i Fenerbahce. 

Mauro Icardi sagsøger Inter

Mauro Icardi træner igen med førsteholdet i Inter, men han bliver stadig holdt uden for træningen, når der laves taktiske øvelser. 

Derudover var han fraværende til holdets fælles middag forleden, muligvis fordi han er blevet ekskluderet fra den Whatsapp-gruppe, som spillerne bruger til at videregive meddelelser til hinanden. 

Det skriver Corrierre dello Sport lørdag som baggrund for, at Icardi og hans kone/agent Wanda Nara nu angiveligt sagsøger Inter for diskrimination. 

Argentineren kræver 11 millioner kroner fra Inter, hvilket næppe skaber stor glæde på ledelsesgangen efter en sommer, hvor klubben har acceperet på bud 485 millioner kroner fra Napoli og Monaco - kun for at få et nej tak fra Icardi. 

Manchester City jagter norsk komet

Flere storklubber er tidligere blevet sat i forbindelse med Bodø/Glimts 19-årige kantspiller Håkon Evjen. 

Nu skriver engelske Daily Mail, der har en blandet hitrate, at Manchester City planlægger at hente den norske teenager til januar. 

Også Manchester United er interesserede, men City står forrest i forhold til Evjen, der som højre kant har lavet 10 mål i 37 kampe i Eliteserien for Bodø/Glimt.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle


Af Mikael Blond

17 kommentarer

konggard 07:44          
Og så skulle Chicharito skifte Sevilla fra West Ham for 8m pund efter han indgav skriftlig transferønske i går..
Lassenftw 07:49          
Jeg har hele tiden troet at han ville blive solgt til Real Madrid inden vinduet lukker, og det tror jeg stadig. Og jeg tror ikke det har en skid med Pogba at gøre.
peace? For whom! 08:34          
Dejligt at dette transfervindue er ved at lukke. Jeg er godt træt af at høre om Christian mig her og der.
Han har ikke niveau til top 4 i verden. Han skulle hellere blive i Tottenham der er en ganske udmærket klub at spille for.
Batistuta4ever 08:42          
Eriksen, lad din kontrakt løbe ud og stå som din egen lykkessmed næste sommer! Så sjovt at Psg rygterne kommer, Christian har jo bevist at han vil have medaljer og titler og at lønnen ikke er øverste priotet. Real har skudt sig selv i foden og zidanes peoblembarnsflirt er til grin.
proege 09:06          
Lade hans kontrakt løbe ud?
Han spiller virkelig direkte dårligt i år, og tror næppe han bliver bedre, af at skal bruge 1 år på bænken, for spurs kommer til, at bruge andre når vinduerne lukker!
Top1206 09:26          
Proege - du er helt helt væk, når du mener at Eriksen har spillet dårligt. Har været og er helt klart en af de bedste på sin position - hvis du ser Tottenhams kampe kan du måske se det.. men set tvivler jeg på, når du skriver sådan ..! Jeg kan sagtens se ham i RM, men kan også blive, han er sjovt nok god nok til begge dele. Eneste risiko er, at han ikke vil trives i RM og dermed ikke levere optimalt.
NillerNielsen 09:26          
Eriksen kommer ikke til Madrid, PSG eller en anden topklub. Den danske sportspresse (Toft og co.) mener uden tvivl at Eriksen er top 5 i verden, men inden vi lader os forblænde af danskheden vil jeg mene han var blevet solgt hvis der var interesse. Han bliver i Tottenham og næste sæson er han sikkert billigere hvis han ikke kommer igang med at spille.
Tirsdag 17. september
Mandag 16. september