Luk

Luk

Rygtetid: United-midt måske på vej til Palace

| Premier League | 12 kommentarer

Infoboks

Burnley - Newcastle
Premier League (22/05)
Oddset 2,40 3,25 3,05
bwin 2,37 3,20 3,10
bet365 2,37 3,40 3,00

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Donny van de Beek måske på vej til Palace

Manchester Uniteds Donny van de Beek kan være at finde på Selhurst Park i forårssæsonen.

Det er meldingen fra Fabrizio Romano, som erfarer at den hollandske midtbanespiller er interesseret i et skifte væk fra Old Trafford.

Der skulle være forhandlinger i gang om spillerens løn, da Patrick Vieira gerne ser van de Beek som sin nye midtbanemand i Palace.

24-årige Donny van de Beek har bare fået 68 minutters spilletid i Premier League i denne sæson.

Tottenham nærmer sig Sofyan Amrabat

Tottenham er klar til at indgive et officielt bud på Sofyan Amrabat fra Fiorentina. Det skriver The Guardian.

London-klubben skulle angiveligt være ude efter en lejeaftale med købsoption for den 25-årige midtbanespiller, og en fremtidig pris ville ligge i omegnen af 120 millioner kroner.

Den marokkanske midtbanespiller, som i øjeblikket repræsenterer sit land ved Africa Cup of Nations, skulle være Antonio Contes foretrukne på pladsen, efter også Gini Wijnaldum er blevet nævnt.

Amrabat er udset en plads som erstatning for Tanguy Ndombele, som klubben agter at skibe videre.

Newcastle detaljer fra at hente Lyon-midt

Lyon har accepteret Newcastles bud på Bruno Guimaraes, og dermed ser et skiftet ud til at være meget tæt på at falde i hak.

Newcastle ser ud til at forstærke sin midtbane med Lyon-brasilianeren Bruno Guimaraes. 

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har Lyon accepteret buddet fra den engelske klub, der skulle lyde på i omegnen af 300 millioner kroner. 

Romano skriver videre, at det nu kun er et spørgsmål om, at Newcastle og Guimaraes skal have forhandlet de sidste personlige forhold på plads. 

Den 24-årige midtbanespiller befinder sig ifølge Fabrizio Romano i Equador lige nu, og hvis handlen går igennem vil han gennemgå et lægetjek i Brasilien.

Torino vil have Morten Hjulmand - koster 150 millioner

Danske Morten Hjulmand har stor succes i Italien, hvor han er en stor profil på Serie B-holdet Lecce, som spiller med i toppen af rækken.

Det har efter sigende gjort, at Torino har set sig varm på danskeren, og de skulle endda have forhørt sig om muligheden for at hente ham, skriver Tuttosport ifølge Calciolecce.it.

Det er dog ikke småpenge, som Lecce vil have for Hjulmand, da de angiveligt har sat et prisskilt på 20 millioner euro på danskeren, som svarer til knap 150 millioner kroner.

Desuden ønsker Lecce ikke at miste Hjulmand, da de ikke vil svække holdet i jagten på oprykning til Serie A.

22-årige Morten Hjulmand har kontrakt med Lecce frem til sommeren 2024.

Porto afviser stort Spurs-bud på Diaz

FC Porto har angiveligt afvist et bud fra Tottenham på omkring 335 millioner kroner for kantspilleren Luis Diaz. 

Det skriver The Guardian. 

Den engelske avis beretter, at 25-årige Diaz har en frikøbsklausul i omegnen af 590 millioner kroner, og derfor har Porto altså fortalt Spurs, at det skal komme med et bedre tilbud, hvis de vil købe colombianeren. 

Luis Diaz har haft en særdeles god sæson i Porto indtil videre. 

I efteråret blev det således til 16 mål og seks assists i 28 kampe. 

Gårsdagens rygter

Kessie kan rykke til Barca på fri transfer

Vi tager simpelt hen lige et Barcelona-rygte mere

For AC Milans stærke midtbanespiller Franck Kessie skulle angiveligt være meget tæt på at kunne kalde sig Barcelona-spiller fra til sommer.

Der udløber den ivorianske midtbanedynamos kontrakt nemlig med Rossoneri, og dermed kan han kvit og frit skifte til den spanske storklub, der grundet økonomiske udfordringer er særligt interesserede i at hente spillere uden transfersum.

Det skriver CalcioMercato. Det italienske medie mener at vide, at forhandlinger mellem Barcelona er yderst fremskredne, men at Kessie endnu overvejer tilbud fra andre europæiske storklubber, herunder Juventus.

Barcelona er meget tæt på Azpilicueta

FC Barcelona skulle efter sigende være meget tæt på at sikre sig Chelsea-backen Cesar Azpilicueta på en fri transfer til sommer.

Det skriver Football Espana, der mener at vide, at den 32-årige Azpilicueta er særligt interessant for catalanerne, da hans kontrakt med Chelsea udløber til sommer, hvorfor Barcelona kan hente ham kvit og frit til den tid.

Ifølge Football Espana er aftalen mere eller mindre i hus, hvorfor Xavis stab menes at ville tilbyde Azpilicueta en toårig kontrakt.

Eftersom kontrakten med Chelsea udløber til sommer, kan Azpilicueta frit forhandle med andre klubber om en pre-contract, medmindre Chelsea lykkes med at skrive en ny kontrakt med den erfarne forsvarsspiller.

Inter forhandler med Atalanta om Gosens

Inter er angiveligt interesserede i at købe Robin Gosens fri her og nu, og derfor er klubben i skrivende stund i forhandlinger med Atalanta omkring en købsaftale.

Det er den italienske transferjournalist Fabrizio Romano, der skriver, at forhandlingerne mellem de to Serie A-klubber skrider positivt frem. 

Gosens har tidligere været rygtet til Newcastle, men Romano skriver, at Inter har lagt sig i spidsen i kapløbet om den tyske landsholdsspiller.

Vlahovic til Juve kan sende Morata til Barca

Barcelona vil gerne have Alvaro Morata til klubben, men Juventus-træner Massimiliano Allegri slog for nogle uger fast, at han vil beholde Morata i klubben. 

Nu kan Morata måske alligevel være på vej til den spanske klub.

Flere medier, blandt andre spanske Mundo Deportivo og italienske Goal Italia, skriver tirsdag, at Juventus arbejder på at hente Fiorentina-bomberen Dusan Vlahovic til klubben her i januar, og sker det, åbner det op for Moratas exit.

Barcelona og cheftræner Xavi skulle have genoptaget interessen for Morata, efter Ansu Fati for nyligt blev skadet og meldt ude i flere måneder, og nu kan Juventus' køb af Vlahovic altså få kabalen til at gå op. 

Juve skulle angiveligt være tæt på at sikre sig serbiske Vlahovic, som er delt Serie A-topscorer med 17 scoringer. 

Fiorentina byder på brasiliansk Vlahovic-erstatning

Fiorentina har angiveligt udset Basel-bomberen Arthur Cabral som erstatning for Dusan Vlahovic, der eftersigende rykker nærmere et skifte til Juventus. 

Ifølge Gianluca di Marzio har Fiorentina tilbudt Basel omkring 14 millioner euro - svarende til cirka 105 millioner kroner - for Cabral. Buddet inkluderer også en række bonusser, skriver di Marzio. 

23-årige Cabral har i denne sæson vist sig at være særdeles garant for mål, idet han har leveret 27 kasser i 31 kampe for Basel. 

Brasilianerens kontrakt med den schweiziske klub løber frem til sommeren 2023. 

Jens Stryger Larsen er et alternativ for Bologna

Bologna jagter i denne tid Calvin Ramsays underskrift, men de er endnu ikke blevet enige med Aberdeen om en aftale, og det kan føre en dansker til klubben.

Ifølge Tuttomercatoweb har Bologna nemlig udset sig Jens Stryger Larsen som et alternativ, da konkurrencen om Ramsay skulle være intenst med flere interesserede klubber.

Mediet mener, at det er en fordel, at Stryger Larsen snart har kontraktudløb, og dermed er danskeren plan B, hvis en aftale med Ramsay ikke kommer i hus.

Den danske landsholdsspiller har i den seneste tid været rygtet til flere andre italienske klubber, da blandt andet Udinese efter sigende vil bruge Stryger Larsen i en byttehandel for Cagliaris Charalampos Lykogiannis.

30-årige Jens Stryger Larsen har ikke været i kamp for Udinese siden 31. oktober.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Raymund Nelausen
Søndag 22. maj
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:44
Esbjerg fB - Fortjent nedrykning
16:44
FCK - Duften af guld!
16:44
Helsingborg fyrer - Alvaro Santos overtager
16:44
Man United-tråden
16:43
CV om David Nielsen-rygter: Det er agurketid
16:43
Syg Bamford misser Leeds' skæbnekamp
16:43
Thorup: Ikke fair jeg bliver spurgt til fyring
16:42
Boubacar Kamara forlader Marseille
16:42
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:42
Syv siger farvel i FCM: Meyer og Love iblandt
16:41
Syg Bamford misser Leeds' skæbnekamp
16:40
FCK med nyt midterforsvar mod AaB
16:40
Vallys udelukker ikke et skifte til anden klub i DK
16:40
SS Lazio - La prima squadra della capitale
16:39
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:38
Syv siger farvel i FCM: Meyer og Love iblandt
16:37
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:37
SV:Thorup: Ikke fair jeg bliver spurgt til fyring
16:37
Arsenal - Hoist the Colours!
16:35
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:35
Thorup: Ikke fair jeg bliver spurgt til fyring
16:34
Thorup: Ikke fair jeg bliver spurgt til fyring
16:32
Arsenal - Hoist the Colours!
16:32
LIVERPOOL F.C. - Carabao & FA Cup vinderne 21/22
16:30