Luk

Rygtetid: Spurs lukker aftale om argentiner

| International | 39 kommentarer

Infoboks

Brighton - Manchester United
Premier League (26/09)
YouBet 5,35 3,95 1,71
Oddset 4,80 3,85 1,72
bet365 4,75 3,75 1,72

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Spurs lukker aftale om Betis-profil

Tottenham og Real Betis er ifølge Sky Sports enige om en transfer af Giovani Lo Celso.

Den argentinske midtbanespiller menes at koste Tottenham 55 millioner pund, og han forventes at flyve til London torsdag for at gennemgå det obligatoriske lægetjek.

Det engelske transfervindue smækker i torsdag klokken 18.00 dansk tid.

Arsenal enige med Celtic om back

Arsenal er ifølge Sky Sports enig med Celtic om et køb af venstrebacken Kieran Tierney.

Tierney var ikke med i Celtics Champions League-kvalifikationskamp onsdag, og manager Neil Lennon bekræftede, at backen var på vej til en engelsk klub.

Arsenal har fået to bud afvist af Celtic, men tredje gang ser altså ud til at være lykkens gang for Gunners.

Real Madrid vil have Neymar

Barcelona har lignet det bedste bud på en kommende klub for Neymar, men nu peger nye rygter på, at Real Madrid melder sig ind i kampen.

Diario Sport - der dog ikke normalt er stærke på Real Madrid-nyheder - skriver onsdag aften, at Real Madrid forhandler med PSG om Neymar.

Real har angiveligt tilbudt 120 millioner euro - 900 millioner kroner - plus Luka Modric, og det er ifølge mediet en aftale, som PSG er positivt stemt over for. Neymar vil i så fald skrive en femårig aftale med Real, skriver Diario Sport.

Både PSG og Neymar er opsatte på en skilsmisse denne sommer, men Barcelona har indtil videre ikke kunne matche den pris, som franskmændene ønsker.

Besiktas presser på for Durmisi-skifte

For et par dage siden skrev det italienske medie Cittaleste - søstermedie til La Gazzetta dello Sport - at Besiktas havde droppet interessen for Riza Durmisi, men nu er der andre forlydender på rygtebørsen.

Tuttomercatoweb - hvis troværdighed ikke altid er i top - skriver i hvert fald, at Besiktas fortsat presser på for at hente Durmisi.

Den danske back har ifølge mediet allerede tilkendegivet, at han gerne vil til Besiktas, og Betis skulle også være interesserede i at hente Lazio-spilleren retur.

Tuttomercatoweb skriver, at næste uge bliver afgørende for Besiktas i forhold til at hente Durmisi.

Inter lægger nyt bud på Lukaku

Inter har ifølge Sky Sports lagt et nyt bud på Romelu Lukaku, som klubben skulle være optimistiske omkring, at Manchester United accepterer.

Lukakus agent, Federico Pastorello, er ifølge mediet i Storbritannien for at tale med United, mens Lukaku befinder sig i Belgien, hvor han har trænet med Anderlecht på det seneste.

Ifølge Sky Sport Italia er de to klubber i 'den afgørende fase af forhandlingerne', og buddet skulle lyde på 75 millioner euro plus bonusser - 560 millioner kroner.

Palace-profil beder om skifte

Wilfried Zaha har ifølge Sky Sports indgivet en transferanmodning til Crystal Palace.

Everton har angiveligt fået et bud på 70 millioner pund - knap 570 millioner kroner - plus James McCarthy og Cenk Tosun afvist, og nu forsøger Zaha altså at få et skifte igennem ved at bede om det.

Arsenal har også tidligere været nævnt som bejler til den 26-årige ivorianske angriber.

Coutinho afviser Tottenham-skifte

Sky Sports skrev tidligere på onsdagen, at Tottenham førte kapløbet om Philippe Coutinho, men nu ser det ikke ud til, at brasilianeren skal til Premier League.

Selvsamme Sky Sports skriver nemlig, at Coutinho har afvist et tilbud om en sæsonlang lejeaftale med Tottenham.

Både Coutinho og Barcelona har ønsket at finde en permanent løsning, men det virker altså nu umuligt med en retur til Premier League med blot et døgn til transfervinduet smækker i.

Betis melder sig i Durmisi-kamp

Riza Durmisi er efterhånden nummer fire i køen til spilletid i Lazio, og derfor bliver der arbejdet på at finde en ny klub til den danske landsholdsback.

Indtil nu har et par tyrkiske klubber været meldt interesseret, og nu melder også Durmisis tidligere klub Real Betis sig ind i kampen.

Det skriver flere italienske medier - herunder Ciccaceleste, som har den store avis La Gazzetta dello Sport som samarbejdspartner.

Historien går på, at Betis skal være klar til at hente Durmisi til klubben på en lejeaftale efter salget af Junior Firpo, som er røget til Barcelona.

Et af medierne nævner sågar Brøndby som en mulig destination for Riza Durmisi.

United dropper Eriksen

Manchester United har angiveligt været ganske interesseret i at hente Christian Eriksen til klubben, men nu trækker storklubben følehornene til sig.

Det skriver i hvert fald Sky Sports.

Ifølge det engelske medie er det gået op for Manchester United, at Christian Eriksen har udset sig et skifte til Real Madrid, og at han derfor ikke er til at overtale, som det ser ud lige nu.

Det engelske transfervindue lukker torsdag - derefter er et skifte til United helt udelukket, mens Real Madrid fortsat vil være en mulighed for danskeren.

Feyenoord nærmer sig ny angriber

I Feyenoord kan den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen formentlig se frem til øget konkurrence i angrebet, da danskeren døjer med en knæskade.

Det har nemlig fået Jørgensens klub til at lede efter en erstatning, og den har man angiveligt fundet i Basel, hvor den 30-årige hollandske angriber Ricky Van Wolfswinkel meldes interesseret i et skifte.

Ifølge hollandske De Telegraaf, som ofte rammer plet, er forhandlingerne mellem de to parter i gang, men man er endnu ikke nået til enighed.

Basel skulle kræve omkring 15 millioner kroner for angriberen.

Spurs er favorit i Coutinho-kapløb

Tottenham kan sandsynligvis se frem til to travle dage, inden transfervinduet smækker i torsdag, for selvom rygterne om et køb af Juventus' Paulo Dybala spidser til, så er det ikke det eneste, der skriver om London-klubben.

Spurs skulle ifølge Sky Sport nemlig være favorit i kampen om at sikre sig Barcelona-brasilianeren Philippe Coutinhos underskrift på en sæsonlang lejeaftale.

Skulle Coutinho skifte til Premier League-klubben, ville han blive genforenet med manager Mauricio Pochettino, som trænede Coutinho i et halvt år, da spilleren var på udlån i Pochettinos Espanyol.

Tottenham og Juventus enige om Dybala-pris

Tirsdag aften forlød det, at Tottenham havde budt 522 millioner for Juventus' vævre argentiner Paulo Dybala, og det bud skulle ifølge Sky Sport Italia natten til onsdag være blevet accepteret.

Det italienske medie skriver, at klubberne er enige om prisen, og at Tottenham og Dybala nu skal nå til enighed om et muligt skifte.

Dybala er tidligere i vinduet blevet rygtet til PSG og Manchester United.

Det engelske transfervindue lukker klokken 18.00 torsdag.

Tirsdagens rygter

Tottenham prøver på Dybala

Paulo Dybala var angiveligt på vej til Manchester United i sidste uge, men argentineren kunne ikke blive enig med den engelske storklub på grund af høje lønkrav

Nu melder en ny Premier League-klub sig dog på banen.

I hvert fald skriver transfermediet gianlucadimarzio.it, som ofte rammer rigtigt, at Tottenham har budt Juventus 522 millioner kroner for at få Dybala til London.

Nu er det ifølge mediet op til Tottenham at overbevise Dybala om et skifte, hvilket godt kan blive svært, hvis man har forhandlingerne med Manchester United i baghovedet.

Frankfurt køber Trapp

Frederik Rønnow kan formentlig se frem til endnu en sæson på bænken, hvis han ikke ser at komme væk fra Eintracht Frankfurt inden så forfærdeligt længe.

I hvert fald melder både tyske Sky og franske RMC Sport, at Kevin Trapp nu endegyldigt ser ud til at være på vej tilbage til den tyske klub.

Ifølge RMC får Paris Saint-Germain på den gode side af 50 millioner kroner for keeperen, som kommer til at underskrive en femårig kontrakt i Frankfurt.

Arsenal er ude efter Coutinho

Philippe Coutinho kan være på vej tilbage til Premier League. Ifølge den franske sportsavis L'Equipe er Arsenal nemlig interesserede i at leje Barcelonas teknisk stærke brasilianer. 

Coutinho blev hentet til Barcelona i 2018, og han har kontrakt med klubben til 2023. Coutinho nåede at spille flere end 150 Premier League-kampe, da han var i Liverpool.

Paulo Dybala foretrækker PSG

Engelske klubber som Tottenham og Manchester City er begge blevet sat i forbindelse med Juventus' argentinske forward Paulo Dybala. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport vil Dybala selv gerne blive i Juventus, men hvis han skal videre i karrieren er franske PSG førsteprioriteten. 

 Ifølge avisen har Dybalas agent haft en indledende dialog med de franske mestre. 

Arsenal forhandler med to klubber om anfører

Laurent Koscielny nægtede at tage med Arsenal på træningslejr til USA tidligere på sommeren, da han ville væk, og nu er et skifte angiveligt rykket tættere på.

I hvert fald skriver Sky Sports, at Arsenal er i dialog med to franske klubber om et salg af deres anfører - henholdsvis Bordeaux og Rennes, der ifølge mediet begge skulle være meget opsatte på at kapre forsvarsspilleren.

Koscielny har først kontraktudløb om et år, og han er den spiller, der har været længst tid i den nuværende Arsenal-trup - han kom til i 2010.

Manager Unai Emery har forsøgt at overtale Koscielny til at blive, men det ser altså ud til at være forgæves.

Leipzig afviser Arsenal-bud på komet

RB Leipzig har ifølge normalt troværdige Bild afvist et bud fra Arsenal på forsvarskometen Dayot Upamecano.

Buddet skulle være på 60 millioner euro - godt 450 millioner kroner - og det har altså angiveligt ikke fristet Leipzig til at slippe deres lovende midterforsvarer.

Bild skriver, at Upamecano har en frikøbsklausul på 100 millioner euro, som falder til 80 millioner euro næste sommer. Franskmanden har kontrakt frem til 2021.

20-årige Upamecano har allerede spillet 75 kampe for RB Leipzig, hvor det samtidig er blevet til tre mål.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


Af Jonas Dalgård

39 kommentarer

Fletcheristheman 08:15          
Det må være en and med Dybala til Spurs. Er Levy klar til at betale Dybalas løn + de 130 mio. kr til hans agent? Det ville ligne ham dårligt.
dutch dude 08:43          
Fletcher - Enig, finder også det rygte besynderligt.. Levy kommer på ingen måde til at betale den løn og agent fee der blev krævet af United.. så enden har de langt lavere krav til Tottenham pga CL, eller så tror jeg ik på den handel bliver en realitet..
D.B.R. © 08:45          
Det er vel næsten en ny klub hver dag den gode Dybala rygtes til.
Tonytouch 08:55          
Selvfølgelig er han da villig til det! I dagens marked er 500 mill da et røverkøb for Dybala, når man ser andre spillere blive solgt for over en milliard. Og lad os nu være ærlige, Tottenham er normalt ikke en klub der kan tiltrække spillere af Dybalas kaliber.
daddysalle 09:31          
Et Tottenham med Coutinho, Dybala, Fernandez og Lo Celso?
Det sker end ikke i min sødeste drømmeverden.
Mon ikke det hele falder til jorden, og de ender op med en erstatning for Trippier fra Fulham.
Slettet(151646191309) 09:36          
Tror jeg desværre også. Men én klasse signing som de nævnte må jo komme før eller siden.

Men undrer mig at Lo Celso ikke er kommet på plads endnu. Mon Betis har sat for høje krav og så kan man ligeså godt købe en spiller som Dybala. Coutinho rygtet må være en and dog.
Andreas Möller 09:38          
Coutinho, Dybala, Fernandez og Lo Celso?
Af de nævnte (hvis man medregner pris osv.) Så jeg helst de landede Lo Celso. Kan ikke helt finde ud af om hvad man skal mene om Dybala.
Fredag 25. september